Intro

Η παλιά έκδοση του 1xBet: χαρακτηριστικά και διαφορές

1хБет старая версия
Η πρώτη lite έκδοση της ιστοσελίδας της 1xBet ξεκίνησε το 2012, όταν η εταιρεία έλυσε το ζήτημα της αδειοδότησης. Για τη δημιουργία της πλατφόρμας εργάστηκε ένα κορυφαίο στούντιο ιστοσελίδων στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Χάρη σε αυτό, ο ιστότοπος είναι απλός και άμεσος από τη μία πλευρά και λειτουργικός και πολυχρηστικός από την άλλη. Έτσι, ο ιστότοπος προσέλκυσε γρήγορα χιλιάδες οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, καθώς το έργο μεγάλωνε, το ίδιο συνέβη και με την ιστοσελίδα του bookmaker. Αυτό όμως δεν ήταν της αρεσκείας πολλών παικτών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αναζητούν μια παλιά έκδοση του 1xBet. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της και πώς διαφέρει η παλιά πύλη από τη νέα;

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Επισκόπηση της παλιάς έκδοσης του ιστότοπου 1xbet

Η τελευταία σημαντική ενημέρωση του ιστότοπου 1xBet πραγματοποιήθηκε το 2019. Τη στιγμή της συγγραφής του παρόντος, το 2021, υπάρχουν ήδη εξελίξεις της νέας πύλης, η οποία προσφέρεται ενεργά στους χρήστες. Εάν μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο της 1xBet, μπορείτε να δείτε τη λέξη “New” δίπλα στο λογότυπο και έναν υπαινιγμό σχετικά με την εμφάνιση μιας ταχύτερης και πιο βολικής έκδοσης της πύλης.

Ως εκ τούτου, από σήμερα, η παλιά έκδοση της ιστοσελίδας της 1xBet είναι αυτή που κυκλοφόρησε το 2019. Εάν ένας παίκτης αναζητά μια παλαιότερη έκδοση, μπορεί μόνο να ελέγξει τον σχεδιασμό σε ιστολόγια και φόρουμ ή να μεταβεί στην υπηρεσία αρχειοθέτησης ιστοσελίδων (archive.org) και να δει φωτογραφίες της ιστοσελίδας στο παρελθόν.

Смена версии сайта 1хБет

Η παλιά έκδοση της 1xbet διακρίνεται από την παρουσία πολλών επιπέδων του μενού στην κεφαλίδα του ιστότοπου. Στο πρώτο επίπεδο μπορείτε να μεταβείτε στις λήψεις εφαρμογών, στις μεθόδους πληρωμής, στα στατιστικά στοιχεία ή να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε λογαριασμό. Το δεύτερο επίπεδο σας μεταφέρει στις ενότητες στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών. Ο συνολικός αριθμός των στοιχείων του μενού είναι 14, σε σύγκριση με 9 στην προηγούμενη έκδοση.

Η οθόνη εργασίας χωρίζεται σε 3 μέρη: στο κέντρο υπάρχει μια περιοχή με πληροφορίες σχετικά με τα στοιχήματα και τα παιχνίδια, στη δεξιά πλευρά υπάρχει ένα widget σύνδεσης, μπόνους και σημαντικά παιχνίδια και στην αριστερή πλευρά υπάρχει ένα φίλτρο γεγονότων ή παιχνιδιών και πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τους αγώνες.

Στα δυνατά σημεία της παλιάς ιστοσελίδας της 1xBet περιλαμβάνονται η εύκολη πλοήγηση (χάρη στα μενού και τα widgets μπορείτε να μεταβείτε γρήγορα στην επιθυμητή ενότητα), η διαισθητική διεπαφή, ο responsive σχεδιασμός και το cross-browser (οι σελίδες εμφανίζονται σωστά σε διαφορετικές συσκευές του χρήστη). Ταυτόχρονα, η αργή ταχύτητα φόρτωσης μέσω ενός μεγάλου αριθμού σεναρίων, η συμφόρηση της οθόνης με γεγονότα – τα βασικά μειονεκτήματα της παλιάς έκδοσης της 1xbet. Η νέα έκδοση της πύλης κατάφερε να λύσει μία από αυτές τις ελλείψεις, δηλαδή να αυξήσει την ταχύτητα του ιστότοπου. Αν και η ομάδα θα πρέπει να εργαστεί περαιτέρω για τη βελτιστοποίηση της πλατφόρμας.

παλαιά έκδοση της 1xbet: σύνδεση στην πύλη

Όπως σημειώθηκε στο άρθρο “Πώς να συνδεθείτε στο 1xBet”, σήμερα δύο εκδόσεις του ιστότοπου είναι διαθέσιμες για τους χρήστες – η νέα και η παλιά έκδοση της 1xbet. Ο ενημερωμένος σχεδιασμός και η λειτουργικότητα της πύλης βρίσκεται ακόμη σε φάση δοκιμών. Ως εκ τούτου, ο bookmaker προσφέρει στους παίκτες να μεταβούν στη νέα έκδοση από μόνοι τους και δεν καθιστά αυτό το βήμα ακόμη υποχρεωτικό. Έτσι, οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να συνδεθούν στον παλιό ιστότοπο του γραφείου στην επίσημη διεύθυνση 1xbet.com.

Σε φόρουμ και ιστότοπους μπορείτε να βρείτε υλικό σχετικά με την υποτιθέμενη εναλλακτική πρόσβαση στην ιστοσελίδα 1xbet μέσω ενός καθρέφτη. Σε αυτή την περίπτωση, ο σχεδιασμός του ιστότοπου παρέμεινε ο παλιός, έτσι ώστε οι παίκτες να χρησιμοποιούν άνετα την πύλη. Στην πραγματικότητα, αυτό δεν ισχύει. Όλοι οι επίσημοι καθρέφτες του bookmaker έχουν τον ίδιο σχεδιασμό με την κύρια έκδοση. Μπορεί να πρόκειται για την παλιά ή τη νέα έκδοση. Ως εκ τούτου, η εταιρεία δεν αφήνει τις τοποθεσίες καθρεφτών της 1xbet με παλιές εκδόσεις του σχεδιασμού.

1хБет новый сайт

Αναβάθμιση από την παλιά στη νέα έκδοση της 1xBet

Η νέα έκδοση του ιστότοπου της 1xbet έχει αρκετά πλεονεκτήματα σε σύγκριση με την παλιά έκδοση. Πρώτον, λειτουργεί ταχύτερα σε όλους τους τύπους συσκευών, όπως γράψαμε νωρίτερα. Δεύτερον, ο αριθμός των λειτουργιών στοιχηματισμού στη νέα έκδοση είναι πολύ μεγαλύτερος. Τρίτον, υπάρχουν νέες ενότητες με απαντήσεις σε δημοφιλείς ερωτήσεις. Όλα αυτά κάνουν τη χρήση της νέας έκδοσης του ιστότοπου άνετη.

Εάν ένας παίκτης αποφασίσει να μεταβεί από την παλιά έκδοση της 1xBet στη νέα, αξίζει τον κόπο:

  • Κάντε κλικ στη λέξη “New” δίπλα στο λογότυπο της εταιρείας και ακολουθήστε το σύνδεσμο που θα εμφανιστεί στο αναδυόμενο παράθυρο.
  • Πληκτρολογήστε lite.1xbet.com στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησής σας.

Είναι πιθανό ότι με την πάροδο του χρόνου, η νέα έκδοση θα αντικαταστήσει την παλιά ιστοσελίδα της 1xbet. Ωστόσο, από το 2021, η αλλαγή της διεπαφής μοιάζει ως εξής.

Σχετικές ειδήσεις