Intro

Αθλητικά στοιχήματα από την 20Bet

Ставки на спорт 20Бет
Η βασική δραστηριότητα της 20Bet είναι το στοίχημα σε αθλητικά και κυβερνοαθλήματα. Περισσότερα από 1.500 αποτελέσματα είναι διαθέσιμα για τους χρήστες για να στοιχηματίσουν σε περισσότερες από 150 αγορές. Μια τέτοια προσφορά δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη από τους έμπειρους παίκτες στοιχημάτων. Ως εκ τούτου, τα αθλητικά στοιχήματα από την 20bet λαμβάνουν υψηλές κριτικές από τους τακτικούς πελάτες του γραφείου. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους και πώς να τοποθετήσετε αθλητικά στοιχήματα στην ιστοσελίδα – περιγράφονται παρακάτω.

Αθλητικά στοιχήματα στην 20bet: πριν από τον αγώνα και in-play

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στην εισαγωγή, η 20Bet διαθέτει περισσότερα από 30 αθλητικά αθλήματα στη γκάμα της με συνολικά 150 αγορές. Ο bookmaker προσφέρει τόσο παραδοσιακούς όσο και αγώνες eSports για στοιχηματισμό. Στην πρώτη περίπτωση, ο παίκτης μπορεί να στοιχηματίσει σε δημοφιλή αθλήματα (ποδόσφαιρο, χόκεϊ, τένις, μπάσκετ, πυγμαχία κ.λπ.) καθώς και σε λιγότερο διαδεδομένα αθλήματα (πόλο, κρίκετ, βελάκια και μπάντμιντον). Ωστόσο, το πιο δημοφιλές παιχνίδι στην ιστοσελίδα, με καλές πιθανότητες νίκης, είναι το ποδόσφαιρο. Οι αγώνες και τα πρωταθλήματα για αυτό το άθλημα είναι τα πιο δημοφιλή. Στη δεύτερη περίπτωση, η 20Bet προσφέρει στους παίκτες στοιχήματα σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια στον υπολογιστή. Θα μιλήσουμε για αυτά με περισσότερες λεπτομέρειες στην τελευταία ενότητα του άρθρου.

Στον ιστότοπο της 20Bet μπορείτε να τοποθετήσετε όλα τα δημοφιλή αθλητικά στοιχήματα:

  • Ενιαία – στοιχήματα σε ένα άθλημα και ένα αποτέλεσμα εκδήλωσης.
  • Τα Express στοιχήματα είναι στοιχήματα σε διάφορα ανεξάρτητα αποτελέσματα.
  • Τα στοιχήματα συστήματος είναι στοιχήματα σε πλήρη συνδυασμό αγώνων.
  • Αλυσίδες – στοιχήματα που περιλαμβάνουν πολλά μεμονωμένα στοιχήματα σε γεγονότα με ανεξάρτητο αποτέλεσμα κ.λπ.

Τα αθλητικά στοιχήματα στην 20bet είναι επίσης διαθέσιμα για εκδηλώσεις πριν από τον αγώνα και για ζωντανούς αγώνες. Μπορείτε να δείτε τις προσφορές εκδηλώσεων στις ενότητες “Αθλητικά στοιχήματα” και “Ζωντανά στοιχήματα” της πύλης τυχερών παιχνιδιών.

Ставки в лайве 20Бет

Το πλεονέκτημα των αθλητικών στοιχημάτων στην 20Bet, εκτός από το ωραίο μπόνους καλωσορίσματος που διαθέτει η 20Bet, είναι οι καλές αποδόσεις. Είναι ο μέσος όρος για τους bookmakers, τόσο για τα στοιχήματα πριν από τον αγώνα όσο και για τα live στοιχήματα. Αυτό θα είναι ένα σαφές πλεονέκτημα για τους αναγνώστες που δεν είναι εξοικειωμένοι με την προσφορά του γραφείου.

Τοποθέτηση αθλητικών στοιχημάτων στην 20Bet

Σύμφωνα με τους κανόνες του bookmaker, μόνο οι εγγεγραμμένοι και ενήλικοι παίκτες της 20Bet μπορούν να τοποθετούν αθλητικά στοιχήματα. Έχουμε ήδη γράψει για τον τρόπο δημιουργίας λογαριασμού και επαλήθευσης των στοιχείων σας σε ξεχωριστό άρθρο.

Έτσι, το πρώτο βήμα για να τοποθετήσετε τα στοιχήματά σας στην 20Bet είναι να εγγραφείτε ή/και να συνδεθείτε στο γραφείο μας. Στη συνέχεια, πρέπει να αποφασίσουμε αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε λειτουργία πριν από τον αγώνα ή σε ζωντανή λειτουργία. Το δεύτερο βήμα εξαρτάται από αυτό – μεταβαίνοντας στη σελίδα “Αθλητικά στοιχήματα” και “Ζωντανά στοιχήματα” με την προσφορά αθλητικών και κυβερνοαθλητικών γεγονότων.

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξει ο παίκτης το άθλημα, το πρωτάθλημα και τον συγκεκριμένο αγώνα. Ο χρήστης πρέπει να διαβάσει τη λίστα των γεγονότων και να επιλέξει το αποτέλεσμα του γεγονότος. Στη συνέχεια, κάνει κλικ στις αποδόσεις και προσθέτει την επιλογή στο κουπόνι στοιχήματος. Το τελευταίο βήμα είναι να επιλέξετε το αθλητικό στοίχημα 20Bet όπως περιγράφεται παραπάνω, να επιλέξετε το ποσό του στοιχήματος και να τοποθετήσετε το στοίχημα.

Για να στοιχηματίσετε σωστά στα αθλήματα, πρέπει να γνωρίζετε πολλά για το είδος του αγώνα, τις αδυναμίες και τα δυνατά σημεία της ομάδας ή των παικτών σας. Πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο στην ανάλυση του παιχνιδιού για στοιχήματα πριν από τον αγώνα και ακόμη περισσότερο για στοιχήματα εντός αγώνα. Για τους αρχάριους, συνιστούμε τη Σχολή στοιχημάτων μας, για την οποία μπορείτε να βρείτε σύνδεσμο στο μενού. Περιέχει συμβουλές για σωστό και επιτυχημένο στοίχημα.

Σημειώστε επίσης ότι το ελάχιστο ποσό στοιχηματισμού στο 20Bet είναι 10 σεντς ΗΠΑ ή το αντίστοιχο ποσό σε άλλο νόμισμα. Με ένα τόσο χαμηλό όριο εισόδου, κάθε παίκτης μπορεί να τοποθετήσει μεμονωμένα και συνδυαστικά στοιχήματα.

Спортивная ставка 20Бет

Στοίχημα στα eSports από την 20Bet

Στις μέρες μας, τα ηλεκτρονικά παιχνίδια έχουν γίνει επίσημο άθλημα και οι αγώνες και τα τουρνουά που λαμβάνουν χώρα προσελκύουν θέαμα και ειδικά εφέ. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που η εταιρεία στοιχημάτων 20Bet δίνει μεγάλη προσοχή σε αυτή την κατεύθυνση. Στην ιστοσελίδα του bookmaker, στην ενότητα “Cybersport”, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε τέτοια παιχνίδια όλο το εικοσιτετράωρο:

  • Dota 2.
  • StarCraft.
  • Counter Strike GO.
  • League of Legends.
  • King of Glory.
  • FIFA και πολλά άλλα.

Το Dota 2, το CS:GO και το League of Legends είναι τα πιο δημοφιλή τουρνουά cybersport, συγκεντρώνοντας κοινό εκατομμυρίων ανθρώπων. Ως εκ τούτου, αυτά τα γεγονότα αποτελούν τον μεγαλύτερο αριθμό στην ιστοσελίδα της 20Bet. Ο συνολικός αριθμός όλων των παιχνιδιών για στοιχηματισμό είναι πάνω από εκατό.

Τα στοιχήματα στα κυβερνοαθλήματα στην 20Bet διαμορφώνονται παρόμοια με τα αθλητικά στοιχήματα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μεμονωμένους γύρους και σε ολόκληρο το τουρνουά, να κάνετε μεμονωμένα στοιχήματα ή εκφράσεις, να στοιχηματίσετε πριν από τον αγώνα ή σε πραγματικό χρόνο. Ο bookmaker προσφέρει καλές αποδόσεις και επεκτείνει συνεχώς την προσφορά του. Ως εκ τούτου, οι έμπειροι παίκτες θα είναι σε θέση να βρουν όλα τα δημοφιλή τουρνουά από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια.

Για τα στοιχήματα eSports – όπως και για τα κανονικά αθλήματα – πρέπει να αναλύετε προσεκτικά τα παιχνίδια, να χρησιμοποιείτε έξυπνες τακτικές και να χρησιμοποιείτε μια αποτελεσματική στρατηγική. Μπορείτε να αποκτήσετε αυτές τις γνώσεις στον ιστότοπό μας, στην ενότητα σχολή στοιχημάτων.

Σχετικές ειδήσεις