Intro

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στην 22Bet

Личные данные 22Бет
Αν αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε τον στοιχηματικό σας λογαριασμό στην 22Bet, είτε χάσατε ένα μεγάλο ποσό και θέλετε να ολοκληρώσετε το στοίχημα, είτε αποφασίσατε να παίξετε εκ του ασφαλούς και να ελέγξετε όλες τις πιθανές οδούς διαφυγής πριν ξεκινήσετε με την 22Bet. Ωστόσο, αυτές δεν είναι οι μόνες περιπτώσεις στις οποίες αξίζει να προσέχετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Ένας παίκτης θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι όλες οι προσωπικές του πληροφορίες δεν θα δοθούν σε τρίτους και δεν θα χρησιμοποιηθούν εν αγνοία του. Έτσι, αυτό το άρθρο θα σας πει πώς να διαγράψετε το λογαριασμό σας στην 22Bet.

Ποιοι είναι οι τρόποι για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στην 22Bet

Για να επαναλάβουμε ένα χιλιοειπωμένο αστείο, έχουμε 2 νέα (αλλά και τα δύο δεν είναι πολύ θετικά): Είναι αδύνατο να διαγράψετε εντελώς το λογαριασμό της 22Bet με όλα τα δεδομένα. Το γραφείο λειτουργεί με βάση μια υπεράκτια εγγραφή. Η διεθνής άδεια στο Κουρασάο εκδόθηκε στις 18.11.2018 και ισχύει για 5 χρόνια, δηλαδή μέχρι το 2023. Το γραφείο δεν έχει άλλες άδειες, το δεν ρυθμίζεται στην Ουκρανία και τη Ρωσία. Ως εκ τούτου, ο ιστότοπος της 22Bet είναι αποκλεισμένος στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι ότι τα δεδομένα σας βρίσκονται σε ασφαλές μέρος. Υπάρχουν όμως και καλά νέα: σε όλο το διάστημα λειτουργίας του bookmaker, δεν έχει υπάρξει ούτε ένα προηγούμενο με την αποκάλυψη των δεδομένων των παικτών, ακόμη και μετά το μπλοκάρισμά τους για παραβίαση των κανόνων χρήσης.

Έτσι, δυστυχώς, δεν είναι δυνατή η διαγραφή του προφίλ της 22Bet με όλα τα προσωπικά δεδομένα και το ιστορικό στοιχημάτων του παίκτη. Όσο σκληρά κι αν το αναζητήσετε, δεν θα βρείτε αυτή τη λειτουργία στις ρυθμίσεις του προφίλ σας. Απλώς δεν υπάρχει. Αν κάνετε ένα αίτημα στην υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης της 22Bet, πιθανότατα θα λάβετε την ακόλουθη απάντηση: “Δεν μπορούμε να διαγράψουμε τον λογαριασμό σας, αλλά μπορείτε να σταματήσετε να τον χρησιμοποιείτε”.

Настройки профиля 22Бет

Σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις μας, η έλλειψη δραστηριότητας στο προφίλ σας για μια περίοδο 90 ημερών θα έχει ως αποτέλεσμα την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας. Έτσι, αν δεν κάνετε τίποτα και δεν συνδεθείτε στο προφίλ σας για 3 μήνες, ο λογαριασμός σας θα παγώσει. Αυτό είναι ακριβώς “παγωμένο”, επειδή μπορείτε ακόμα να επαναφέρετε την πρόσβαση εάν το επιθυμείτε. Με αυτόν τον τρόπο το γραφείο παρέχει στον παίκτη ένα είδος ασφάλειας σε περίπτωση βιαστικής ενέργειας (για παράδειγμα, μεγάλη απώλεια και επιθυμία να σταματήσει αμέσως τις δραστηριότητες τυχερών παιχνιδιών). Επίσης, ορισμένοι παίκτες στοιχημάτων σε θεματικά φόρουμ μοιράστηκαν ότι μπορούσαν να συνδεθούν στο λογαριασμό τους χωρίς κανένα πρόβλημα ακόμη και μετά από 4 μήνες. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει επιβεβαίωση ότι ο λογαριασμός θα “παγώσει” αυτόματα.

Εκτός από την αδράνεια, υπάρχουν και πιο γρήγοροι τρόποι για να μπλοκαριστεί ένας λογαριασμός. Αυτό είναι κατάλληλο για παίκτες για τους οποίους ο στοιχηματισμός έχει γίνει κακή συνήθεια και θέλουν να τον τερματίσουν, αλλά δεν είναι σίγουροι για την αντοχή τους. Μπορείτε να προκαλέσετε το μπλοκάρισμα του προφίλ της 22Bet παραβιάζοντας τους εσωτερικούς κανόνες χρήσης. Αυτοί περιλαμβάνουν: 1:

  • Στοίχημα σε στημένους αγώνες.
  • Χρησιμοποιώντας διάφορα δόλια σχήματα, τοποθετώντας στοιχήματα σε “πιρούνες”.
  • Άμεση συμμετοχή στο παιχνίδι ή τον αγώνα και επηρεασμός του αποτελέσματος (αυτό ισχύει για τους προπονητές και τους διαιτητές).
  • Απόπειρα δημιουργίας πολλαπλών προφίλ.

Αυτές είναι πιο ριζοσπαστικές μέθοδοι και δεν υπάρχει επιστροφή μετά από αυτές. Εάν ένας λογαριασμός μπλοκαριστεί από το γραφείο, τις περισσότερες φορές μπλοκάρεται μόνιμα. Επιπλέον, οι bookmakers μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό των απατεώνων και των παραβατών και ο κόσμος του στοιχήματος θα είναι κλειστός για εσάς όχι μόνο στην 22Bet, αλλά και σε άλλα καταστήματα στοιχημάτων.

Запрос администратору 22Бет

Πώς μπορώ να διαγράψω τα στοιχεία μου από την 22Bet

Όπως έχουμε ήδη γράψει παραπάνω, δεν υπάρχει νομική εγγύηση για τους πολίτες της Ουκρανίας, της Ρωσίας και άλλων χωρών ότι τα δεδομένα τους θα διαγραφούν οριστικά και αμετάκλητα. Επιπλέον, οι εταιρείες στοιχημάτων έχουν μια τέτοια τάση να διατηρούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για τουλάχιστον 10 χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο, ασφαλίζονται κυρίως κατά της δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών (όταν ένας παίκτης δημιουργεί διάφορα προφίλ). Αυτό απαγορεύεται από τους κανόνες της στοιχηματικής εταιρείας 22Bet και τέτοιοι λογαριασμοί θα μπλοκαριστούν αμέσως. Δεύτερον, τα γραφεία στοιχημάτων μπορούν να ανταλλάσσουν αμοιβαία πληροφορίες σχετικά με τους απατεώνες και τους παραβάτες, προκειμένου να προστατεύονται εκ των προτέρων από τις μηχανορραφίες τους.

Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να διαγράψετε όλα τα πιθανά στοιχεία επικοινωνίας (αριθμούς τηλεφώνου, email κ.λπ.) στο προσωπικό σας ντουλάπι πριν αποφασίσετε να τερματίσετε τον κόσμο του τζόγου. Αλλά δεν μπορούν να διαγραφούν όλες οι πληροφορίες από το προφίλ σας. Ορισμένα πεδία είναι αποκλεισμένα. Θα πρέπει επίσης να στείλετε ένα αίτημα στην τεχνική υποστήριξη για να παγώσει ο λογαριασμός σας μετά από 3 μήνες. Δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος αποτελεσματικός τρόπος για να διαγράψετε τα δεδομένα σας από την 22Bet.

Σχετικές ειδήσεις