Intro

Εικονικά τουρνουά και παιχνίδια στο 22Bet

Киберспортивные ставки 22Бет
Στα σύγχρονα στοιχήματα, ο κυβερνοαθλητισμός αποκτά όλο και μεγαλύτερη προσοχή. Με τον όρο αυτό εννοούμε έναν ομαδικό ή ατομικό διαγωνισμό στον εικονικό χώρο μέσω βιντεοπαιχνιδιών ή ηλεκτρονικών παιχνιδιών. Δεδομένου ότι πολλές χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένης της Ουκρανίας, αναγνωρίζουν τα eSports ως επίσημο άθλημα, οι bookmakers προσθέτουν πρόθυμα τέτοιες διοργανώσεις στον ιστότοπό τους. η 22Bet δίνει επίσης μεγάλη προσοχή στα στοιχήματα cybersports. Ο ιστότοπος του γραφείου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα στοιχημάτων σε γεγονότα κυβερνοαθλητισμού. Έτσι, σε αυτό το άρθρο θα σας πούμε ποια εικονικά τουρνουά και παιχνίδια είναι διαθέσιμα στην 22Bet και πώς να στοιχηματίσετε σε cybersports

Δημοτικότητα των τουρνουά eSports από την 22bet

Το 2020, περισσότεροι από 5,8 εκατομμύρια μοναδικοί θεατές παρακολούθησαν εκδηλώσεις cybersports στην ΚΑΚ. Η αύξηση στον τομέα είναι 277% σε σύγκριση με το 2019. Οι πληροφορίες αυτές παρέχονται από την υπηρεσία eSports Charts, η οποία αναλύει την ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς eSports.

Η αύξηση των θεατών στον τομέα των ηλεκτρονικών παιχνιδιών διευκολύνεται από την εκλαΐκευση και την αναγνώριση των τουρνουά υπολογιστών ως άθλημα. Επιπλέον, ένας αυξανόμενος αριθμός φίλων των ηλεκτρονικών παιχνιδιών απολαμβάνει να παρακολουθεί τους αγώνες των άλλων και να προσπαθεί να μάθει τις ικανότητές τους. Επιπλέον, όσον αφορά το θέαμα, ο αθλητισμός στον κυβερνοχώρο ξεπερνά κάθε αθλητικό κλάδο. Κάθε διαγωνισμός εντυπωσιάζει με θεαματικά ειδικά εφέ και τα χρηματικά έπαθλα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που ο αριθμός των παικτών στοιχημάτων σε αυτή τη θέση αυξάνεται αλματωδώς. Και τα στοιχήματα στα eSports έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλή μεταξύ των λάτρεις των ηλεκτρονικών παιχνιδιών.

Η στοιχηματική εταιρεία 22Bet είναι ενήμερη και ενημερώνει συνεχώς τον κατάλογο των διαθέσιμων κλάδων eSports. Μια ευρεία γκάμα σας δίνει πολλές επιλογές και ικανοποιεί τόσο τους αρχάριους όσο και τους επαγγελματίες. Η διαθεσιμότητα των κλάδων και των αγώνων eSports στην 22Bet εξαρτάται από τη δραστηριότητα των τουρνουά στον κόσμο. Ο συνολικός αριθμός των εκδηλώσεων ανά ημέρα μπορεί να φτάσει έως και τις 100. Ο αριθμός των στοιχημάτων που τοποθετούνται από τους χρήστες στα eSports μετριέται σε δεκάδες χιλιάδες ανά ημέρα.

Ставки на киберспорт 22Бет

προσφορά στοιχημάτων e-Sport από την 22Bet

η 22bet προσφέρει μια ευρεία γκάμα στοιχημάτων σε αγώνες ηλεκτρονικών σπορ. Τα στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν πριν από τον αγώνα – στην προ-ματς ή στη λειτουργία Live (διαβάστε επίσης για τα live αθλητικά στοιχήματα στην 22Bet στον ιστότοπό μας). Ένας ευρύς κατάλογος γεγονότων σας επιτρέπει να στοιχηματίσετε στις ακόλουθες μορφές: νικητής, διπλή απόδοση, χάντικαπ, σύνολο, ακριβές σκορ και άλλα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μια επιλογή μεμονωμένων γύρων, καθώς και στο σύνολο του τουρνουά. Τα στοιχήματα για το αποτέλεσμα ενός μεμονωμένου παιχνιδιού ή αγώνα, γνωστά ως μονά στοιχήματα ή πολλαπλά στοιχήματα, είναι μια πρόβλεψη για πολλά γεγονότα. Ένα από τα πλεονεκτήματα των eSports είναι οι υψηλές αποδόσεις. Η πύλη διαθέτει επίσης μια κλήρωση με προσφορά για να μαντέψετε την έκβαση των γεγονότων και να κερδίσετε ακόμη και το τζακ ποτ.

Τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά παιχνίδια μεταξύ των χρηστών της 22Bet είναι τα CS:GO, Dota 2 και LoL. Τα τουρνουά διεξάγονται σχεδόν καθημερινά, προσελκύοντας ένα κοινό πολλών εκατομμυρίων. Αυτό προσελκύει χορηγούς που θέλουν να προωθήσουν το εμπορικό τους σήμα μεταξύ των θεατών του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, τα έπαθλα κάθε τουρνουά έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, μπορείτε να βρείτε στοιχήματα για άλλα παιχνίδια eSports στον ιστότοπο της 22Bet:

  • Global Offensive.
  • Ward of Tank.
  • Star Craft 2.
  • FIFA.
  • Call of Duty.
  • Warcraft 3 κ.λπ.

Cyber Football, Handball, Volleyball, Hockey, Cricket κ.λπ. μπορούν να ονομαστούν ως ξεχωριστή περιοχή. Επιπλέον, οι χρήστες της 22bet μπορούν να παίξουν τυχερά παιχνίδια με κάρτες, ναυτικές μάχες, ζάρια και άλλα, τα οποία λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό χρόνο μεταξύ των παικτών του κυβερνοαθλητισμού.

Ο συνολικός αριθμός των στοιχημάτων στον κυβερνοαθλητισμό της 22bet φτάνει τις εκατοντάδες και εξαρτάται από την ημέρα της εβδομάδας. Μπορείτε να ενημερωθείτε για την προσφορά στη σελίδα των κυβερνοαθλημάτων και στις αντίστοιχες υποενότητες “Line” ή “Live”.

Ставка на киберспорт 22Бет

Τοποθετώντας τα στοιχήματά σας στα eSports στην 22Bet

Για να τοποθετήσετε σωστά ένα στοίχημα στα eSports στην 22bet πρέπει πρώτα να κατανοήσετε το παιχνίδι, τους βασικούς κανόνες και τη διαδικασία. Για παράδειγμα, το CS:GO είναι ένα παιχνίδι shooter και το στοίχημα στην ισχυρότερη ομάδα μπορεί να κερδίσει- το Dota 2 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής- το League of Legends είναι ένα παιχνίδι ρόλων με στοιχεία στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο.

Αφού γνωρίσετε τα χαρακτηριστικά κάθε παιχνιδιού, μπορείτε να δείτε τη λειτουργικότητα του ιστότοπου της 22Bet. Οι παίκτες έχουν στη διάθεσή τους λεπτομερή στατιστικά στοιχεία για τα αθλητικά γεγονότα στον κυβερνοχώρο. Αυτό βοηθά τον παίκτη να κάνει μια ανάλυση και να τοποθετήσει ένα στοίχημα. Επιπλέον, η 22Bet προσφέρει στους χρήστες δωρεάν μεταδόσεις για όλους τους αγώνες στους οποίους γίνονται στοιχήματα.

Τα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο και γίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως τα αθλητικά στοιχήματα στην 22Bet. Για να σχηματίσετε ένα στοίχημα, πρέπει να μεταβείτε στην ιστοσελίδα του bookmaker στην ενότητα “Cybersport” και να βρείτε το παιχνίδι που θέλετε. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, μπορεί να είναι προ-ματς ή σε πραγματικό χρόνο. Στη συνέχεια, επιλέξτε το κατάλληλο γεγονός (αγώνας, τουρνουά), ανοίξτε τον πίνακα περιεχομένων του κυβερνοαθλητικού γεγονότος, βρείτε τις αποδόσεις στις οποίες πρέπει να στοιχηματίσετε. Στη συνέχεια, προσθέστε το γεγονός στο κουπόνι στοιχήματος κάνοντας κλικ στην απόδοση. Μετά από αυτό καθορίζουμε το ποσό στο κουπόνι και επιβεβαιώνουμε το στοίχημα στον κυβερνοαθλητισμό στο 22Bet.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα του δελτίου στοιχήματος στο προσωπικό σας γραφείο – ιστορικό στοιχημάτων. Μετά το τέλος του διαγωνισμού, ο υπολογισμός των κερδών θα πραγματοποιηθεί αυτόματα εντός 5-8 λεπτών και στο “Live” – σε 10 λεπτά.

Τέλος, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι στα eSports πρέπει να έχετε μια καλή στρατηγική και μια καλά μελετημένη τακτική. Αν δεν έχετε δική σας στρατηγική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε συστήματα και συμβουλές από επαγγελματίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να διαβάσετε τα υλικά της “Σχολής στοιχημάτων”, ο σύνδεσμος για την οποία βρίσκεται στο επάνω μενού του ιστότοπου.

Σχετικές ειδήσεις