Intro

Το σύστημα 1xBet: χαρακτηριστικά τοποθέτησης ενός στοιχήματος

Система 1хБет
Οι έμπειροι παίκτες στοιχημάτων επιλέγουν την 1xBet λόγω της βολικής υπηρεσίας για την τοποθέτηση στοιχημάτων και της διαθεσιμότητας σύνθετων συνδυαστικών στοιχημάτων. Η επιλογή των τελευταίων είναι αρκετά μεγάλη, όπως γράφτηκε στο άρθρο σχετικά με τα είδη στοιχημάτων. Ωστόσο, οι σύνθετες εκφράσεις, οι αλυσίδες και τα συστήματα της 1xBet είναι ιδιαίτερα δημοφιλή στους παίκτες. Τι είναι ένα σύστημα 1xBet, πώς να το συναρμολογήσετε και πώς να το τοποθετήσετε θα συζητηθεί σε αυτό το νέο άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Η έννοια του συστήματος 1xbet

Μεταξύ των συνδυαστικών στοιχημάτων που προσφέρει ο bookmaker, το σύστημα είναι ένα μάλλον περίπλοκο στοίχημα. Για να το καταλάβετε, πρέπει να αποκτήσετε εμπειρία με πιο απλά στοιχήματα. Γι’ αυτό συνιστούμε αυτό το είδος στοιχήματος να χρησιμοποιείται αποκλειστικά από επαγγελματίες. Οι στατιστικές δείχνουν ότι τα συστήματα που γίνονται από αρχάριους συχνά καταλήγουν να χάνουν.

Και έτσι, ένα σύστημα 1xbet είναι ένας συνδυασμός πολλών εκφράσεων, οι οποίες θα παίξουν αν κερδίσετε έναν ορισμένο αριθμό επιλογών. Έτσι, σε αντίθεση με το κλασικό 1xbet express, όπου όλες οι επιλογές πρέπει να παίξουν, το σύστημα επιτρέπει αρνητικά αποτελέσματα γεγονότων.

Για να καταλάβετε τον αριθμό των στοιχημάτων που θα παιχτούν, πρέπει να εξετάσετε τη διάσταση του συστήματος. Γράφεται με δύο αριθμούς, για παράδειγμα “2/3” ή “2 από 3”. Στην περίπτωση αυτή, ο συνδυασμός αποτελείται από 3 ρητά στοιχήματα 2 αποτελεσμάτων. Για να κερδίσει το σύστημα 1xBet, πρέπει να κερδίζουν τουλάχιστον 2 επιλογές. Καθώς μπορούν να παιχτούν διαφορετικά στοιχήματα παρολί, υπάρχει ένα περίπλοκο σύστημα για τον υπολογισμό των αποδόσεων και των κερδών. Ο bookmaker παρέχει ένα ειδικό σύστημα (πίνακα) για τον υπολογισμό του ποσού των κερδών. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης μια αριθμομηχανή για την πραγματοποίηση υπολογισμών. Η τελευταία επιλογή θα είναι πολύ πιο βολική για τους παίκτες που μόλις αρχίζουν να χρησιμοποιούν τα συστήματα.

Система в 1хБет

Υπολογισμός του συστήματος 1xbet

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ειδικό πίνακα ή αριθμομηχανή για τον υπολογισμό των κερδών στο σύστημα 1xbet. Φυσικά, η αυτόματη μέθοδος υπολογισμού των κερδών είναι μια ελκυστική επιλογή. Ωστόσο, κατά τη χρήση της, ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να κατανοήσει πλήρως την αρχή του συστήματος. Είναι προτιμότερο να μάθετε πώς να υπολογίζετε αυτό το συνδυασμένο στοίχημα χειροκίνητα και μόνο στη συνέχεια να χρησιμοποιείτε άλλες αυτόματες υπηρεσίες.

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα υπολογισμού του συστήματος στην 1xbet, χρησιμοποιώντας την επιλογή στοιχήματος “2 από 3”. Ας υποθέσουμε ότι ο χρήστης έχει τοποθετήσει 900 ρούβλια* σε 3 ποδοσφαιρικούς αγώνες:

  • “Η Βόλφσμπουργκ θα νικήσει τη Red Bull σε απόδοση 2,50 (γεγονός #1).
  • “Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κερδίζει την Ατλάντα σε απόδοση 2,49 (γεγονός #2).
  • “Η Σεβίλλη στη Λιλ σε απόδοση 1,70 (γεγονός #1).

Μετά την τοποθέτηση του συστήματος, θα σχηματιστούν 3 εκφράσεις των 2 γεγονότων σε κάθε μία. Το ποσό θα μοιραστεί εξίσου μεταξύ των ρητών στοιχημάτων, 300 ρούβλια* για το καθένα.

Σε περίπτωση που παιχτεί το 2ο παρολί, αποτελούμενο από τα γεγονότα 2 και 3, τότε τα κέρδη του χρήστη θα είναι: (1,7 * 2,49) * 300 = 1270 ρούβλια*.

Και αν όλες οι παραλλαγές των στοιχημάτων στο σύστημα 1xBet θα είναι κερδοφόρες, τότε μπορείτε να υπολογίζετε στα ακόλουθα κέρδη: (2,5 * 2,49) * 300 + (1,7 * 2,49) * 300 + (2,5 * 1,7) * 300 =1867,5 + 1769,9 + 1275 = 3637 ρούβλια*.

Έτσι, με την τοποθέτηση ενός συστήματος, οι παίκτες λαμβάνουν λιγότερα κέρδη από ό,τι με τα παραδοσιακά στοιχήματα express. Ωστόσο, αυτό το είδος στοιχήματος έχει περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας και τα κέρδη θα είναι υψηλότερα από ό,τι για τα μεμονωμένα στοιχήματα. Επομένως, τα συστήματα είναι περιζήτητα μεταξύ των παικτών στοιχημάτων.

*Ή ένα ποσό που ισοδυναμεί με άλλο νόμισμα.

Таблица расчета системы 1хБет

Τοποθέτηση συστήματος στο 1xBet

Η τοποθέτηση ενός συστήματος στον ιστότοπο της 1xBet είναι εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τα αποτελέσματα που σας ενδιαφέρουν από τις διαθέσιμες επιλογές στις ενότητες “Line” ή “Live”. Στη συνέχεια, πρέπει να προσθέσετε τουλάχιστον 3 επιλογές στο κουπόνι σας και να βρείτε ένα σύστημα στο πεδίο “Τύποι στοιχημάτων”. Σε αυτό θα προστεθεί ένα αριθμητικό σύμβολο, το οποίο υποδεικνύει τον αριθμό των παρολί στον συνδυασμό. Εάν επιλέξετε 3 επιλογές, ο bookmaker θα σας προτείνει ένα σύστημα 2/3. Στη συνέχεια, το τελευταίο βήμα είναι να καθορίσετε το ποσό του στοιχήματος και να τοποθετήσετε το στοίχημα.

Παρόλο που δεν είναι δύσκολο να τοποθετήσετε ένα στοίχημα με σύστημα 1xBet, υπάρχουν ορισμένες ιδιαιτερότητες που πρέπει να έχετε κατά νου:

  • Ο ελάχιστος αριθμός αποτελεσμάτων στο σύστημα είναι 3.
  • Ο μέγιστος αριθμός επιλογών είναι 20. Έτσι, ο μέγιστος αριθμός πιθανών αποτελεσμάτων είναι 184.756.
  • Ο bookmaker δεν ορίζει ελάχιστο ποσό στοιχήματος.

Με αυτόν τον τρόπο, ο χρήστης μπορεί να αποφασίσει σχετικά με τους αγώνες σε σειρά ή σε παιχνίδι και να διαμορφώσει το δικό του σύστημα. Όσο περισσότερα γεγονότα υπάρχουν στον συνδυασμό, τόσο περισσότερα κέρδη περιμένουν τους παίκτες στον ιστότοπο της 1xbet.

Σχετικές ειδήσεις