Intro

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω στην 1xBet αν είμαι κάτω των 18 ετών

Сайт 1хбет вход по СМС
Ο bookmaker 1xbet δέχεται ευχαρίστως χρήστες από διάφορες χώρες, χωρίς να περιορίζει την πρόσβαση σε στοιχήματα και τυχερά παιχνίδια μέσω της εθνικότητας. Ωστόσο, η εταιρεία, χρησιμοποιώντας την άδεια του καταχωρητή από το Κουρασάο, δεσμεύεται να τηρεί τις γενικά αποδεκτές αρχές του Fair Play. Αυτές αφορούν τον ορθό υπολογισμό των κερδών, την πληρωμή τους και την εξυπηρέτηση ανηλίκων. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι μεταξύ των νεαρών παικτών τίθεται συχνά το ερώτημα “Πώς να στοιχηματίσετε στην 1xbet αν είστε κάτω των 18 ετών;” Παρακάτω σας δίνουμε την απάντηση.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω στην 1xBet χωρίς διαβατήριο

Οι παίκτες στοιχημάτων μπορούν να εγγραφούν στην 1xbet χωρίς διαβατήριο. Δεν απαγορεύεται από τους κανόνες του γραφείου στοιχημάτων. Αντιθέτως, με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία προσπαθεί να προσελκύσει νέους χρήστες, απλοποιώντας τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Μόλις ένας παίκτης εγγραφεί στην 1xBet χωρίς διαβατήριο, μπορεί να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό του. Συχνά σε αυτό το στάδιο, ο bookmaker δεν επαληθεύει την ταυτότητα του χρήστη. Ως εκ τούτου, οι ανήλικοι παίκτες στοιχημάτων μπορούν εύκολα να κάνουν κατάθεση και να προχωρήσουν στην τοποθέτηση στοιχημάτων.

Έτσι, το στοίχημα στην 1xbet χωρίς διαβατήριο είναι εφικτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να κάνετε μια κατάθεση, η οποία δεν απαιτεί να προσκομίσετε αντίγραφο του διαβατηρίου σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε διάφορες επιλογές στοιχημάτων και να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας στον τζόγο. Ωστόσο, ένα πρόβλημα θα εμφανιστεί στο στάδιο της ανάληψης. Αφού λάβετε ένα αίτημα ανάληψης από τον ιστότοπο της 1xbet είναι υποχρεωτικό να ζητήσετε να επαληθεύσετε το προφίλ. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε μια κάρτα με πληροφορίες σχετικά με τον εαυτό σας και να προσκομίσετε αντίγραφο του εθνικού σας διαβατηρίου, της άδειας οδήγησης ή του διαβατηρίου εξωτερικού.

Εάν ένας παίκτης δεν έχει διαβατήριο (είναι ανήλικος) ή τα στοιχεία κατά την εγγραφή διαφέρουν από τα στοιχεία του διαβατηρίου (το προφίλ άλλου παίκτη έχει παγώσει), δεν θα είναι δυνατή η ανάληψη χρημάτων. Επιπλέον, το γραφείο μπορεί να παγώσει ή να διαγράψει εντελώς τον λογαριασμό του παίκτη. Η απόφαση εξαρτάται από τη σοβαρότητα του “εγκλήματος”. Εάν προκύψει μια τέτοια κατάσταση, συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της 1xBet.

Правила БК 1xBet

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω στην 1xBet αν είμαι κάτω των 18 ετών

Στην προηγούμενη ενότητα ασχοληθήκαμε με το πότε ο bookmaker απαιτεί από τους παίκτες στοιχήματος να παρέχουν στοιχεία διαβατηρίου. Κατά κανόνα, αυτό συμβαίνει στο στάδιο της ανάληψης χρημάτων από τον λογαριασμό παιχνιδιού στον προσωπικό. Ωστόσο, η εταιρεία έχει το δικαίωμα να ζητήσει έλεγχο ταυτότητας ανά πάσα στιγμή. Και αυτό μπορεί να γίνει όχι μόνο με την αποστολή αντιγράφου του διαβατηρίου σας, αλλά και με τη λήψη φωτογραφίας με το έγγραφο κοντά στο πρόσωπό σας.

Αν αγνοήσετε τις σπάνιες περιπτώσεις κατά τις οποίες ένας ανήλικος δεν μπορεί να κάνει κατάθεση, κάθε νεοεισερχόμενος μπορεί να στοιχηματίσει στην 1xbet αν είναι κάτω των 18 ετών. Επιπλέον, ένας παίκτης μπορεί να πάρει ένα μεγάλο κέρδος από την τοποθέτηση αθλητικών στοιχημάτων ή παιχνιδιών. Ωστόσο, η απόσυρσή του είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Στο άρθρο “Πώς να αποσύρετε χρήματα από την 1xbet χωρίς διαβατήριο”, υπάρχει περιγραφή του προβλήματος και πιθανοί τρόποι επίλυσής του. Παρόλο που υπάρχουν επιλογές για να εξαπατήσετε τον bookmaker, δεν θα σας βοηθήσουν πάντα. Ως εκ τούτου, εάν διαπιστωθεί ότι ένας παίκτης είναι κάτω των 18 ετών, ο bookmaker 1xBet θα μπλοκάρει τον λογαριασμό. Στην καλύτερη περίπτωση θα παγώσει μέχρι την ενηλικίωση, στη χειρότερη θα απενεργοποιηθεί.

Σε περίπτωση που ένας παίκτης στοιχήματος είναι κάτω των 18 ετών και αποφασίσει να δοκιμάσει να παίξει στην ιστοσελίδα της 1xbet και μάλιστα να κερδίσει, συνιστάται να “παραδοθεί”. Αφού επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης, μπορείτε να κανονίσετε να παγώσει ο λογαριασμός σας. Εάν ο ίδιος ο bookmaker ανακαλύψει παραβιάσεις των κανόνων της πύλης εκ μέρους του παίκτη στοιχήματος, ενδέχεται να μην είναι δυνατή η διατήρηση του προφίλ μέχρι την ηλικία των 18 ετών. Θα διαγραφεί οριστικά.

Πώς μπορείτε να στοιχηματίσετε χωρίς διαβατήριο

Εάν ένας παίκτης ενδιαφέρεται για τα αθλητικά στοιχήματα από νεαρή ηλικία, είναι καλύτερο να χρησιμοποιεί εξομοιωτές στοιχημάτων. Τέτοιους ιστότοπους μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο (δυστυχώς, η 1xbet δεν παρέχει λογαριασμό επισκέπτη για αρχάριους). Χρησιμοποιώντας εξομοιωτές, ένας χρήστης μπορεί να μάθει πώς να προβλέπει σωστά τα αποτελέσματα των γεγονότων, να αποκτήσει φήμη και εμπειρία από πιο επιτυχημένους παίκτες. Και το πιο σημαντικό – δεν χρειάζεται να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό. Όλα τα στοιχήματα χωρίς διαβατήριο γίνονται εις βάρος του εικονικού νομίσματος. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ούτε κέρδη κατά την τοποθέτηση τέτοιων στοιχημάτων.

Για τους λάτρεις των τυχερών παιχνιδιών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το demo στο 1xBet. Σε αντίθεση με τα στοιχήματα, ο bookmaker διαθέτει πολλούς κουλοχέρηδες με έκδοση demo. Χάρη σε αυτό, οι αρχάριοι μπορούν να δοκιμάσουν τα παιχνίδια και να καταλάβουν ποιο είναι το καταλληλότερο για να στοιχηματίσετε στο μέλλον. Επίσης, ο bookmaker δεν απαιτεί διαβατήριο για να τοποθετήσετε στοιχήματα στη λειτουργία demo.

Σχετικές ειδήσεις