Intro

Ασφάλεια ιστότοπου: πώς μπορώ να περάσω το captcha στην 1xBet

Восстановление пароля 1хБет
Ο ιστότοπος στοιχημάτων 1xBet πληροί όλες τις απαιτήσεις ασφαλείας που ισχύουν για τα τυχερά παιχνίδια. Γι’ αυτό οι παίκτες, μετά την εγγραφή τους στο 1xBet, δεν μπορούν να ανησυχούν για την απώλεια των προσωπικών τους δεδομένων. Προστατεύονται με ασφάλεια στους διακομιστές του γραφείου. Η εταιρεία καταπολεμά επίσης την αυτοματοποίηση στον ιστότοπο: η χρήση μακροεντολών και σεναρίων για την αντιγραφή ανθρώπινων ενεργειών ανιχνεύεται και οι παραβάτες τιμωρούνται. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο θέλουμε να σας μιλήσουμε για έναν από τους τρόπους προστασίας στον ιστότοπο, ο οποίος συχνά επικρίνεται από τους παίκτες. Μιλάμε για την υπηρεσία reCAPTCHA της 1xbet

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι είναι το captcha στην 1xBet

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να σταματήσουν τα bots είναι η χρήση captcha. Στο 1xBet, χρησιμοποιείται η τελευταία έκδοση του reCAPTCHA – που ελέγχει τους χρήστες με μια αυτόματα παραγόμενη σειρά εικόνων. Ο παίκτης καλείται να βρει όλες τις εικόνες που ανταποκρίνονται στο ερώτημα captcha στο 1xbet. Κατά κανόνα, ένα άτομο λύνει το έργο στην πρώτη προσπάθεια (λιγότερο συχνά στη δεύτερη, τρίτη κ.λπ.). Εάν η εν λόγω προστασία επιχειρείται από ένα bot, ωστόσο, η πιθανότητα επιτυχίας τείνει στο μηδέν. Αν και τα captcha κειμένου που χρησιμοποιήθηκαν στην αυγή της δεκαετίας του 2000, οι υπηρεσίες anti captcha έχουν μάθει να τα παρακάμπτουν με αποτελεσματικότητα 90%.

Ο ιστότοπος του bookmaker χρησιμοποιεί ένα captcha με εικόνες (υπηρεσία reCAPTCHA). Είναι ενσωματωμένο στις φόρμες για την εγγραφή, την είσοδο στον ιστότοπο (είσοδος στο προσωπικό γραφείο της 1xBet), την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης και την επαλήθευση κουπονιών. Οι παίκτες ενδέχεται να παρατηρήσουν ότι δεν υπάρχει πάντα captcha από την 1xbet σε αυτές τις φόρμες. Το γεγονός είναι ότι ο αλγόριθμος ελέγχει τη συμπεριφορά ενός ατόμου με βάση τη διεύθυνση IP, τα κλικ, τις προβολές σελίδων και μπορεί να αναγνωρίσει ένα άτομο χωρίς να περάσει από πρόσθετη επαλήθευση.

Πώς να περάσετε το captcha στην 1xbet

Παρά το γεγονός ότι η διαδικασία για να περάσετε τον έλεγχο “bot” δεν είναι περίπλοκη, ορισμένοι παίκτες αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τα captcha στην 1xbet. Κατά κανόνα, οι χρήστες ενοχλούνται από την παρουσία της φόρμας επαλήθευσης. Το γεγονός είναι ότι απαιτεί επιπλέον χρόνο, τον οποίο ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει για να αναλύσει τα στοιχήματα και να τοποθετήσει στοιχήματα. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί το captcha από την 1xBet. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

  • Κάντε κλικ στο κουμπί “Δεν είμαι ρομπότ” στη φόρμα επαλήθευσης. Συχνά ήδη σε αυτό το στάδιο το σενάριο θα προσπεράσει τον παίκτη περαιτέρω, χωρίς να δείξει καμία εικόνα.
  • Όταν η φόρμα ανοίξει με 9 εικόνες, πρέπει να βρείτε τον σωστό αριθμό των ζητούμενων εικόνων – κάντε κλικ σε αυτές. Μετά τον έλεγχο των ενεργειών του παίκτη, ο παίκτης μπορεί να προχωρήσει περαιτέρω.
  • Εάν ο παίκτης κάνει λάθος από τις απαντήσεις στην ερώτηση, πρέπει να γίνει ένας ακόμη έλεγχος. Αξίζει να είστε προσεκτικοί και να μην βιάζεστε.

Αυτές οι συστάσεις θα είναι αρκετές για να περάσετε γρήγορα και ανώδυνα το captcha στην 1xbet.

Капча на 1xBet

Πώς μπορώ να περάσω το captcha στην 1xBet από το τηλέφωνό μου

Όταν χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, ένας παίκτης μπορεί είτε να εγκαταστήσει την εφαρμογή 1xBet είτε να στοιχηματίσει στην έκδοση για κινητά του ιστότοπου. Στην πρώτη περίπτωση, αφού συνδεθεί στην εφαρμογή, ο παίκτης δεν χρειάζεται να εισάγει κανένα captcha. Ωστόσο, πρόσθετη επαλήθευση μπορεί να γίνει στην έκδοση για κινητά της πύλης.

Η όλη διαδικασία εισαγωγής ενός captcha στο 1xBet στο τηλέφωνο δεν διαφέρει πολύ από τον υπολογιστή. Ο παίκτης θα πρέπει επίσης να εισάγει τις εικόνες που προσφέρονται από τον ελεγκτή. Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη το μέγεθος της οθόνης του smartphone. Δεδομένου ότι δεν είναι πάντα βολικό να κάνετε κλικ στις εικόνες μέσω του μεγέθους, καθώς η πιθανότητα αστοχίας είναι μεγαλύτερη. Επιπλέον, δεν θα καταλάβουν όλοι οι παίκτες τι φαίνεται στις εικόνες μέσω του μεγέθους τους. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να περάσετε το captcha στο 1xbet στο τηλέφωνό σας.

Σχετικές ειδήσεις