Intro

Bookmaker 22Bet: κατάθεση

Пополнение депозита 22Бет
Κατά την επιλογή ενός bookmaker, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στον αριθμό των προσφερόμενων μεθόδων κατάθεσης, στην έλλειψη προμήθειας και στον χρόνο επεξεργασίας των συναλλαγών. Θα πρέπει επίσης να διαβάσετε σχετικά με τα προβλήματα που μπορεί να προκύψουν κατά την πραγματοποίηση μιας κατάθεσης και το έργο της ομάδας υποστήριξης. Σε κάθε περίπτωση, η 22Bet έχει κάτι να προσφέρει στους χρήστες. Ο bookmaker παρέχει περισσότερους από 70 τρόπους κατάθεσης χρημάτων στο λογαριασμό, δεν χρεώνει χρέωση για την πραγματοποίηση κατάθεσης στην 22bet. Ας περιγράψουμε αναλυτικότερα τη διαδικασία κατάθεσης και τις τρέχουσες μεθόδους πληρωμής

Μέθοδοι κατάθεσης στην 22Bet

Μετά την εγγραφή στην ιστοσελίδα 22bet κάθε παίκτης στοιχήματος θα πρέπει να κάνει μια κατάθεση. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για τη διαμόρφωση στοιχημάτων στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών. Ωστόσο, σε αυτό το στάδιο, το γραφείο δεν επαληθεύει την ταυτότητα του παίκτη, η επαλήθευση του στοιχηματία πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της αίτησης ανάληψης.

Όπως σημειώθηκε στην εισαγωγή, ο συνολικός αριθμός των μεθόδων πληρωμής υπερβαίνει τις 70. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στην Ουκρανία, τη Ρωσία, το Καζακστάν ή άλλες χώρες μπορείτε να κάνετε κατάθεση χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους. Διαφέρουν, γεγονός που οφείλεται στον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών στις διάφορες χώρες. Μπορείτε να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τις διαθέσιμες μεθόδους για κάθε χώρα στον προσωπικό σας λογαριασμό στην ενότητα “Συμπλήρωση”.

Συμβατικά, όλες οι μέθοδοι πραγματοποίησης καταθέσεων στην 22Bet μπορούν να χωριστούν σε:

 • Τραπεζικές κάρτες. Η πλατφόρμα υποστηρίζει κάρτες των συστημάτων πληρωμών Visa, MasterCard και Maestro.
 • Ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το Skrill, το Perfect Money, το iWaller.
 • Συστήματα πληρωμών. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας στην 22Bet μέσω των συστημάτων ecoPayz και Neteller.
 • Τραπεζικές μεταφορές και ηλεκτρονική τραπεζική. Για παράδειγμα, μπορείτε να κάνετε μια κατάθεση στην Ουκρανία μέσω της Privat24 και της Monobank.
 • Κρυπτονομίσματα. Ο bookmaker δέχεται Bitcoin, Ethereum, Dogecoin και άλλα για πληρωμή.
 • Τερματικά πληρωμών. μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα iBOX, Paynet και άλλα.
 • Προπληρωμένες κάρτες. Δεν υποστηρίζονται σε όλες τις χώρες.

Пополнение счета 22Бет

Ο bookmaker ενημερώνει συνεχώς τον κατάλογο των υπηρεσιών για την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό 22bet. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να ελέγχετε τις πραγματικές μεθόδους πληρωμής στην ιστοσελίδα του στοιχηματικού γραφείου.

Κατάθεση χρημάτων στην 22Bet

Οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν χρήματα στην 22Bet με οποιονδήποτε τρόπο είναι βολικός για τους ίδιους και χωρίς καμία προμήθεια από το γραφείο. Ωστόσο, θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ενδέχεται να χρεώνονται πρόσθετες χρεώσεις από την υπηρεσία μέσω της οποίας γίνεται η κατάθεση. Προκειμένου να ελαχιστοποιήσετε το κόστος και να χρησιμοποιήσετε τα χρήματα της προμήθειας για αθλητικά στοιχήματα στην 22Bet, σας συνιστούμε να διαβάσετε τα τιμολόγια των μέσων πληρωμής.

Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης ξεκινά από 1 USD ή το αντίστοιχο ποσό σε άλλο νόμισμα. Εξαρτάται από την επιλεγμένη υπηρεσία πληρωμών. Εκτός αυτού, ο bookmaker έχει ένα ανώτατο όριο για την κατάθεση στην 22Bet. Μπορείτε να βρείτε τα ποσοστά στη σελίδα “Κατάθεση”.

Η διαδικασία επαναφόρτισης του λογαριασμού της 22Bet είναι παρόμοια για όλες τις μεθόδους: πρέπει να επιλέξετε το μέσο πληρωμής, να καθορίσετε το ποσό επαναφόρτισης, να εισαγάγετε τα στοιχεία, να επιβεβαιώσετε τη συναλλαγή. Ωστόσο, υπάρχουν ιδιαιτερότητες που αξίζει να αναφερθούν:

 • Όταν πληρώνετε με τραπεζική κάρτα στην 22Bet, μπορείτε να συνδέσετε τα στοιχεία στην ιστοσελίδα του bookmaker. Θα δημιουργηθεί ένα ψηφιακό κουπόνι κάρτας, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε μια άμεση συναλλαγή την επόμενη φορά που θα κάνετε κατάθεση, χωρίς να χρειάζεται να εισάγετε τα στοιχεία.
 • Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό πορτοφόλι στην 22Bet μπορείτε να στέλνετε χρήματα τόσο μέσω της υπηρεσίας πορτοφολιού όσο και μέσω του λογαριασμού χρήστη. Χρειάζεται εξουσιοδότηση και επιβεβαίωση της μεταφοράς για να ολοκληρωθεί η λειτουργία.
 • Χάρη στα συστήματα πληρωμών είναι δυνατή η κατάθεση χρημάτων στην 22bet τόσο εύκολα όσο και μέσω των ηλεκτρονικών πορτοφολιών.
 • Με την ηλεκτρονική τραπεζική μπορείτε να κάνετε μεταφορές στην 22Bet σχεδόν αμέσως. Ωστόσο, όλες οι συναλλαγές ελέγχονται από τις τράπεζες και ενδέχεται να μπλοκαριστούν σε χώρες όπου απαγορεύονται τα τυχερά παιχνίδια.
 • Η κατάθεση χρημάτων στην 22Bet από ένα πορτοφόλι κρυπτογράφησης είναι η ασφαλέστερη επιλογή για τη μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό τυχερών παιχνιδιών. Ο bookmaker συνεργάζεται με όλα τα δημοφιλή κρυπτονομίσματα.
 • Η κατάθεση της 22Bet μέσω τερματικού πληρωμής είναι ένας προσιτός τρόπος, αλλά ο παίκτης θα πρέπει να γνωρίζει τις υψηλές χρεώσεις που χρεώνουν οι υπηρεσίες.

Внесение денег на счет 22Бет

Σημειώστε και πάλι ότι δεν είναι διαθέσιμες όλες οι μέθοδοι πληρωμής στις χώρες όπου δραστηριοποιείται ο bookmaker. Μπορείτε να ελέγξετε τις τρέχουσες πληροφορίες στο προσωπικό γραφείο του παίκτη.

Έλεγχος της κατάθεσης στην ιστοσελίδα της 22Bet

Η μεταφορά χρημάτων στο λογαριασμό σας εμφανίζεται αυτόματα στο προσωπικό σας γραφείο στην 22Bet. Έτσι, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε στο προφίλ σας και να ελέγξετε το υπόλοιπό σας στην επάνω δεξιά γωνία. Θα πρέπει να αλλάξει το ποσό της μεταφοράς (εξαιρουμένων των πιθανών χρεώσεων από τις υπηρεσίες πληρωμών).

Υπάρχουν περιπτώσεις καθυστερημένων καταθέσεων, οπότε είναι απαραίτητο να κρατάτε αποδείξεις πληρωμής ή στιγμιότυπα οθόνης των συναλλαγών μέχρι να φτάσουν τα χρήματα στο λογαριασμό. Εάν τα χρήματα δεν έρχονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία υποστήριξης και να προσπαθήσετε να μάθετε σε ποια πλευρά συνέβη η αποτυχία και πού να αναζητήσετε τα χρήματα. Εάν όμως υπήρξαν παρατυπίες στη μεταφορά, π.χ. η κατάθεση έγινε από άλλη κάρτα ή τα χρήματα είναι ύποπτης προέλευσης, ο bookmaker έχει το δικαίωμα να τα επιστρέψει στον ιδιοκτήτη.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή αμφιβολίες, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία τεχνικής υποστήριξης της 22Bet. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ζωντανής συνομιλίας.

Σχετικές ειδήσεις