Intro

22Bet iOS app για στοιχήματα

Приложение 22Bet на iOS
Όλο και περισσότεροι χρήστες της Bet 22Bet τοποθετούν στοιχήματα χρησιμοποιώντας τα κινητά τους τηλέφωνα. Παρόλο που ο ιστότοπος του bookmaker είναι πλήρως προσαρμοσμένος για οθόνες smartphone, λειτουργεί γρήγορα σε gadgets, αλλά το στοίχημα μέσω μιας εφαρμογής είναι πολύ πιο βολικό. Ως εκ τούτου, η ομάδα ανάπτυξης ετοίμασε την εφαρμογή 22Bet για κινητά για Android και iOS. Εξηγήσαμε πώς λειτουργεί η εφαρμογή για Android σε προηγούμενο άρθρο. Στο νέο μας άρθρο θα θέλαμε να παρουσιάσουμε την 22Bet για iOS.

Λήψη και εγκατάσταση της κινητής εφαρμογής 22Bet για iPhone

Οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος iOS έχουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τους κατόχους smartphone Android. Μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή 22Bet για κινητά στα iPhone τους απευθείας από το επίσημο App Store. Εναλλακτικά, ο σύνδεσμος για την εφαρμογή μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του bookmaker. Εάν μεταβείτε στην ενότητα “Mobile application” και επιλέξετε το αρχείο εγκατάστασης για iOS, ο παίκτης θα ανακατευθυνθεί στη σελίδα του App Store.

Η επιλογή εγκατάστασης απευθείας από την αγορά διευκολύνει πολύ τους νεοεισερχόμενους στην εγκατάσταση του λογισμικού. Σε περίπτωση που ο ιστότοπος του bookmaker είναι μπλοκαρισμένος, δεν χρειάζεται να αναζητήσετε τρόπους για να παρακάμψετε τον αποκλεισμό της 22Bet. Μπορείτε να κατεβάσετε γρήγορα το λογισμικό από την επίσημη πηγή.

Η διαδικασία εγκατάστασης της εφαρμογής 22Bet για κινητά στο iOS έχει ως εξής:

 1. Αναζητήστε την εφαρμογή του bookmaker μέσω της αναζήτησης.
 2. Ξεκινήστε την εγκατάσταση πατώντας το κουμπί “Εγκατάσταση”, αφού επιβεβαιώσετε την ενέργεια και δώσετε δικαιώματα στο πρόγραμμα.
 3. Εξουσιοδοτηθείτε στην εφαρμογή 22Bet για κινητά μέσω του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασής σας. Οι νεοεισερχόμενοι μπορούν να εγγραφούν στην 22Bet χρησιμοποιώντας το email ή τον αριθμό τηλεφώνου τους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες ενδέχεται να εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην εγκατάσταση της εφαρμογής 22bet για κινητά στο iPhone. Η σελίδα ενδέχεται να μπλοκαριστεί από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης πρέπει να κάνει τα εξής:

 1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του App Store στη συσκευή σας.
 2. Ανοίξτε την ενότητα Apple ID.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή “Προβολή Apple ID” και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
 4. Επιλέξτε “Χώρα/Περιοχή” και πατήστε “Αλλαγή χώρας ή περιοχής”.
 5. Από τη λίστα, βρείτε μια χώρα στην οποία δεν απαγορεύεται το αθλητικό στοίχημα, όπως η Κύπρος. Αποθηκεύστε τις αλλαγές που κάνατε.

Мобильное приложение 22Бет для Айфона

Εάν αυτό το βήμα δεν βοηθήσει, μπορείτε να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να ζητήσετε ένα αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής 22Bet για κινητά. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης θα πρέπει να το εγκαταστήσει χειροκίνητα. Απαιτεί την εκτέλεση πρόσθετων βημάτων στο τηλέφωνο:

 1. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, ενότητα “Γενικά” – “Προφίλ” ή “Προφίλ και διαχείριση συσκευής” (ανάλογα με την έκδοση του συστήματος).
 2. Ορίστε την αξιοπιστία του προγραμματιστή της εφαρμογής. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο όνομα του προφίλ του προγραμματιστή* κάτω από τον τίτλο “Εταιρικό πρόγραμμα”.

*Το σύστημα θα εντοπίσει το ίδιο το αρχείο εγκατάστασης και θα εμφανίσει το όνομά του.

 1. Μετά την επιβεβαίωση μπορείτε να επιστρέψετε στο αρχείο που κατεβάσατε και να εγκαταστήσετε χειροκίνητα την εφαρμογή 22bet mobile app στο iOS.

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή 22Bet, μπορείτε να προχωρήσετε στην τοποθέτηση των στοιχημάτων σας.

Πλεονεκτήματα της εφαρμογής 22Bet iOS

Η εφαρμογή 22bet για κινητά είναι αρκετά δημοφιλής μεταξύ των χρηστών λόγω των πλεονεκτημάτων της. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν σε:

 • Ταχύτητες απόδοσης. Η εφαρμογή 22Bet για iOS λειτουργεί πολύ πιο γρήγορα από την έκδοση για κινητά του ιστότοπου.
 • Παράκαμψη του αποκλεισμού ιστοσελίδων. Οι χρήστες δεν χρειάζεται να σκέφτονται ποια υπηρεσία VPN θα χρησιμοποιήσουν για να αλλάξουν τη διεύθυνση IP και το σημείο σύνδεσής τους. Η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένη λειτουργία για την παράκαμψη του αποκλεισμού ιστότοπων.
 • Μεγάλη επιλογή χαρακτηριστικών. Το στοίχημα μέσω της εφαρμογής 22Bet για κινητά για iOS είναι εύκολο και βολικό. Όλες οι λειτουργίες της ιστοσελίδας του στοιχηματικού καταστήματος είναι διαθέσιμες στους παίκτες.
 • Στοιχηματισμός σε ζωντανές διοργανώσεις. Οι παίκτες μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα σε ζωντανά αθλητικά και διαδικτυακά αθλητικά γεγονότα. Έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν τους αγώνες online.
 • υποστήριξη 24/7. Οι χρήστες της 22Bet μπορούν να ζητούν βοήθεια 24 ώρες το 24ωρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα ανάπτυξης ενημερώνει συνεχώς την εφαρμογή 22Bet για κινητά τηλέφωνα για iPhone. Κάθε νέα έκδοση προσφέρει στους παίκτες πρόσθετες επιλογές για μια ακόμη πιο άνετη στοιχηματική εμπειρία. Ως εκ τούτου, συνιστούμε να χρησιμοποιείτε την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Мобильное приложение 22Бет для iOS

Τοποθέτηση στοιχημάτων στην 22Bet για iOS

Στην προηγούμενη ενότητα επισημάναμε τα βασικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής 22Bet Mobile App για iOS. Εκτός από τα προαναφερθέντα πλεονεκτήματα, αξίζει να αναφέρουμε την τοποθέτηση στοιχημάτων. Η διαδικασία στοιχηματισμού στην εφαρμογή είναι απλή και θα είναι διαισθητική ακόμη και για τους αρχάριους. Για να τοποθετήσει ένα στοίχημα στο λογισμικό του iPhone, ο παίκτης πρέπει να:

 1. Πηγαίνετε στην επιθυμητή ενότητα με τα αθλητικά γεγονότα. Οι σελίδες “Line”, “Live” ή “Cybersport” εμφανίζονται ως εικονίδια στο επάνω μέρος της οθόνης. Μπορείτε επίσης να βρείτε το τμήμα μέσω του μενού hamburger. Βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
 2. Εύρεση αθλητικών ή κυβερνοαθλητικών αγώνων. Βρείτε έναν ενδιαφέροντα αγώνα.
 3. Προσθέστε την επιλογή με τις κατάλληλες αποδόσεις στο κουπόνι στοιχημάτων.
 4. Καθορίστε το ποσό του στοιχήματος και επιλέξτε τον τύπο (αν προστεθούν πολλά γεγονότα).
 5. Ολοκληρώστε την τοποθέτηση στοιχήματος κάνοντας κλικ στο κουμπί “Make bet” (Πραγματοποίηση στοιχήματος).

Μόλις τοποθετηθεί ένα στοίχημα, μπορεί να παρακολουθείται μέσω του γραφείου του χρήστη. Ο παίκτης μπορεί επίσης να εισάγει τον αριθμό κουπονιού στη φόρμα της σελίδας “Έλεγχος κουπονιού” για να αποφύγει τη σύνδεση στον ιστότοπο. Αυτό είναι πρακτικό εάν χρησιμοποιείται ένας λειτουργικός υπολογιστής.

Σχετικές ειδήσεις