Intro

1xStavka και 1xBet: πώς μπορώ να περάσω την ταυτοποίηση UCPIS

Сайт 1xStavka
Οι παίκτες στοιχημάτων που διαμένουν στη Ρωσική Ομοσπονδία δεν μπορούν να συνδεθούν στην ιστοσελίδα του bookmaker 1xBet χωρίς τη χρήση ειδικού λογισμικού ή επίσημων καθρεφτών. Γράψαμε για τους λόγους αποκλεισμού της πύλης στο άρθρο “Γιατί απαγορεύεται η 1xBet στη Ρωσία;” Ωστόσο, οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίζουν στην 1xStavka (1xStavka), η οποία είναι θυγατρική της 1xBet: διαθέτει άδεια παροχής υπηρεσιών στη χώρα. Για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την τοποθεσία του γραφείου πρέπει να περάσετε την ταυτοποίηση, μεταξύ άλλων στο TSUPIS. Διαβάστε πώς να το κάνετε στο άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

1xStavka και 1xBet: πώς να περάσετε την ταυτοποίηση

Πολλοί νεοεισερχόμενοι μπερδεύουν τους bookmaker 1xStavka και 1xBet. Ωστόσο, πρόκειται για δύο διαφορετικές εταιρείες: η πρώτη λειτουργεί αποκλειστικά στη ρωσική αγορά, ενώ η δεύτερη – παγκοσμίως (στην RF ο ιστότοπος του γραφείου είναι αποκλεισμένος). Έχουμε ετοιμάσει μια σύντομη σύγκριση του τρόπου με τον οποίο διαφέρουν η 1xBet και η 1xStavka, την οποία σας συνιστούμε να διαβάσετε. Με βάση τον ισχυρισμό ότι οι bookmakers είναι διαφορετικοί, ας περιγράψουμε τη διαδικασία ταυτοποίησης στην 1xStavka και την 1xBet ξεχωριστά.

Διαδικασία ταυτοποίησης στην 1xStavka (1xStavka)

Η επαλήθευση της ταυτότητας στον ιστότοπο της στοιχηματικής εταιρείας 1xStavka (1xStavka) πραγματοποιείται κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού. Πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα εγγραφής και να ακολουθήσετε 3 βήματα: εγγραφή στον ιστότοπο, επαλήθευση αριθμού τηλεφώνου και ταυτοποίηση. Έτσι, αφού συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία για τον εαυτό σας, συνδέοντας τον αριθμό τηλεφώνου σας με τον παίκτη, πρέπει να εκτελέσετε την επαλήθευση εγγράφων.

Οι διεθνείς διαδικτυακοί bookmakers ζητούν από τους παίκτες να στείλουν ένα σαρωμένο αντίγραφο του διαβατηρίου τους, του ξένου διαβατηρίου, της άδειας οδήγησης ή να βγάλουν φωτογραφία με το έγγραφο για να το επαληθεύσουν. Στην περίπτωση της 1xStavka, χρησιμοποιείται ένας διαφορετικός μηχανισμός. Για να ταυτοποιηθείτε στο 1xStavka είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσετε την κρατική υπηρεσία, την ΕΠΑΦΗ (για να ολοκληρώσετε τη λειτουργία online) ή να έρθετε σε ένα κατάστημα στοιχημάτων ή στο σαλόνι Svyaznoy. Με αυτόν τον τρόπο ο bookmaker ελέγχει προσεκτικά όλους τους παίκτες και δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες του γραφείου χωρίς να προσκομίσετε διαβατήριο.

Регистрация в 1хСтавка

Ταυτοποίηση στο 1xBet

Οι χρήστες της 1xBet δεν χρειάζεται να επισκεφθούν το πρακτορείο στοιχημάτων για να ελέγξουν την ταυτότητά τους. Και δεν έχουν απομείνει σχεδόν καθόλου καταστήματα στοιχημάτων στο πρακτορείο στοιχημάτων. Η εταιρεία έχει από καιρό στραφεί στο διαδικτυακό στοίχημα. Ως εκ τούτου, η ταυτοποίηση στην 1xBet γίνεται επίσης μέσω της ιστοσελίδας.

η εταιρεία στοιχημάτων 1xBet προσφέρει στους παίκτες διάφορες επιλογές για τη δημιουργία λογαριασμού. Ως εκ τούτου, αφού συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό, θα πρέπει να συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της κάρτας που δεν καταχωρήθηκαν κατά την εγγραφή. Μπορείτε να ελέγξετε το προφίλ σας στη σελίδα “Προσωπικά δεδομένα”, αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό χρήστη.

Η επαλήθευση του προφίλ παιχνιδιού γίνεται στο στάδιο της ανάληψης χρημάτων*. Ο χρήστης πρέπει να αποστείλει τα ζητούμενα έγγραφα μέσω φόρμας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η λειτουργία ανάληψης θα παγώσει. Αφού περάσει την ταυτοποίηση στην 1xbet, ο παίκτης έχει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του bookmaker.

*Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο bookmaker μπορεί να ζητήσει αντίγραφο του διαβατηρίου ή άλλου εγγράφου μετά την κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό.

Bookmaker 1xStavka και 1xBet: πώς να περάσετε την ταυτοποίηση στο TSUPIS

Η νομοθεσία της Ρωσικής Ομοσπονδίας απαιτεί από τους παίκτες να εγγραφούν στο UPIS (η συντομογραφία σημαίνει “Κέντρο μεταφοράς διαδραστικών στοιχημάτων”). Πρόκειται για έναν οικονομικό οργανισμό, ο οποίος μεσολαβεί μεταξύ ενός παίκτη στοιχήματος και ενός bookmaker. Από σήμερα, υπάρχουν 2 τέτοιοι οργανισμοί στη Ρωσία – το Ενιαίο Κέντρο UUPIS, με το οποίο συνεργάζεται η 1xStavka, και το Κέντρο UUPIS που βασίζεται στην Kiwi-bank. Έργο τους είναι να ελέγχουν τα κέρδη των παικτών και να καταβάλλουν φόρους στην Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία.

Единый ЦУПИС

Ο παίκτης της 1xStavka μπορεί να εντοπιστεί στο UUPIS με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  • Πρέπει ναπάτε σε ένα κατάστημα στοιχημάτων του bookmaker 1xStavka. Πρέπει να φέρετε το διαβατήριό σας και να συμπληρώσετε το έντυπο για το άνοιγμα λογαριασμού στο Κέντρο Περιουσιακής Ιδιοκτησίας Στοιχημάτων.
  • Υποβάλλοντας αίτηση σε ένα κατάστημα Euroset. Οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν ότι είναι απαραίτητο να περάσουν από τον έλεγχο των εγγράφων για την κάρτα NCO Mobile Card. Στον χρήστη θα δοθεί έντυπο αίτησης για να το συμπληρώσει. Επισημαίνεται ότι η Euroset χρεώνει τέλος 100 ρούβλια για τη διενέργεια της διαδικασίας ταυτοποίησης παίκτη 1χStavka στο UUPIS.
  • Επαληθεύστε τα έγγραφα μέσω της ιστοσελίδας του bookmaker. Για να γίνει αυτό, ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί και να προχωρήσει στην ενότητα “Διαχείριση διαδραστικών στοιχημάτων”. Αφού επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα ενημερώνει για την ανάγκη εγγραφής στον ιστότοπο του UBCC. Κατά τη μετάβαση στη σελίδα, θα ανοίξει μια εφαρμογή στην οποία θα πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας, να συνδεθείτε στον ιστότοπο 1χStavka και να καταλήξετε σε έναν κωδικό πρόσβασης. Μετά την εισαγωγή του κωδικού από το SMS (θα σταλεί στον καθορισμένο αριθμό), το UUPIS θα ελέγξει τη διαθεσιμότητα του λογαριασμού στην ιστοσελίδα του bookmaker και θα επιβεβαιώσει το προφίλ.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι μόνο μετά το άνοιγμα λογαριασμού στο UUPIS, οι παίκτες μπορούν να καταθέσουν τον λογαριασμό τους στον ιστότοπο της 1xStavka. Όσοι είναι κάτω των 18 ετών δεν θα μπορούν να εγγραφούν σε λογαριασμό τυχερών παιχνιδιών.

Εάν ένας παίκτης έχει εγγραφεί στον ιστότοπο 1xbet, παρακάμπτοντας το μπλοκάρισμα, δεν χρειάζεται να ανοίξει λογαριασμό στο UUPIS. Ως εκ τούτου, πολλοί παίκτες προτιμούν τη διεθνή πύλη από τον τοπικό bookmaker, προκειμένου να μην πληρώνουν επιπλέον χρεώσεις επί των κερδών.

Σχετικές ειδήσεις