Intro

1xBet line-up στοιχημάτων: επιλογές γραμμών και ποικιλία στοιχημάτων

1хБет линия ставок
Κάθε bookmaker έχει πλεονεκτήματα που τον διαφοροποιούν από εκατοντάδες ανταγωνιστές. Αν μιλάμε για την 1xBet, αυτό είναι σίγουρα η στοιχηματική γραμμή. Φυσικά, στην κριτική για το γραφείο γράψαμε για δώδεκα πλεονεκτήματα. Ωστόσο, η στοιχηματική γραμμή της 1xBet είναι σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα ατού της εταιρείας. Το πώς μοιάζει η γραμμή στοιχημάτων, ποιες επιλογές στοιχημάτων περιλαμβάνει και τι θα ενδιαφέρει τους χρήστες θα συζητηθεί στο άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

γραμμές 1xBet: Η ποικιλία των στοιχημάτων

Η γραμμή ή γραμμή στοιχήματος είναι ο αριθμός των γεγονότων που προσφέρει ένας bookmaker για στοιχηματισμό. Όλα τα δημοφιλή γεγονότα που είναι διαθέσιμα στο κύριο μενού ή στην περιοχή κλειδιών της οθόνης θεωρούνται συμβατικά ως κύρια γραμμή, ενώ όλα τα υπόλοιπα θεωρούνται ως πρόσθετη γραμμή. Εάν εξετάσετε την προσφορά 1xBet του bookmaker με αυτόν τον τρόπο, τα βασικά γεγονότα θα είναι εκείνα που βρίσκονται στα Top Events, Top Championships και Top Games (δεξιά περιοχή της οθόνης), στη λίστα γεγονότων στην κεντρική περιοχή της οθόνης και στα στοιχεία του κύριου μενού. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της σειράς 1xbet μπορείτε να έχετε πρόσβαση μέσω υπομενού και πλευρικών widgets.

Ο συνολικός αριθμός των διοργανώσεων στη γραμμή στοιχημάτων 1xBet εξαρτάται από τη σεζόν. Ωστόσο, ο μέσος ημερήσιος αριθμός παιχνιδιών είναι πάνω από 5.000. Τα περισσότερα γεγονότα εμπίπτουν σε κορυφαία παιχνίδια όπως το ποδόσφαιρο, το βόλεϊ, το μπάσκετ, τα κυβερνοαθλήματα κ.λπ. Ωστόσο, υπάρχουν περισσότεροι από 40 αθλητικοί κλάδοι που είναι διαθέσιμοι στην προσφορά του γραφείου. Ως εκ τούτου, οι χρήστες θα είναι σε θέση να βρουν ενδιαφέροντα παιχνίδια, ακόμη και σε λιγότερο δημοφιλή πρωταθλήματα.

Εκτός από τον μεγάλο αριθμό αθλημάτων στη σύνθεση, η 1xBet μπορεί επίσης να υπερηφανεύεται για την ευρεία εξάπλωση. Με τον όρο spread betting εννοούμε όλα τα είδη στοιχημάτων που μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα γεγονός. Ο bookmaker προσφέρει στους παίκτες τόσο τα βασικά είδη στοιχημάτων όσο και πρόσθετα αποτελέσματα, όπως ποιος θα σκοράρει την πρώτη/τελευταία μπάλα, πόσα σουτ θα υπάρξουν στην περιοχή του τέρματος, ποιος θα είναι ο αριθμός των κίτρινων καρτών κ.λπ. Οι δεκάδες παραλλαγές για την τοποθέτηση στοιχημάτων επιτρέπουν στους έμπειρους χρήστες να κάνουν περίπλοκους συνδυασμούς και να έχουν αυξημένα κέρδη από τα στοιχήματα.

παραλλαγές γραμμής 1xbet

Η πύλη της 1xbet διαθέτει αρκετές παραλλαγές γραμμών που περιμένουν τους παίκτες. Εκτός από την παραδοσιακή παρουσίαση των αθλητικών γεγονότων, οι παίκτες στοιχημάτων μπορεί να ενδιαφέρονται για τη μορφή:

 • Αγώνας για. Ο bookmaker 1xbet επιλέγει έναν αγώνα για παίκτες, στον οποίο μπορείτε να ποντάρετε από 10 δολάρια ή το αντίστοιχο ποσό σε άλλο νόμισμα. Ο παίκτης του στοιχήματος πρέπει να μαντέψει το ακριβές σκορ του αγώνα. Εάν κερδίσει, ο παίκτης θα λάβει ένα χρηματικό κέρδος και 10 δωρεάν περιστροφές στα φρουτάκια. Οι τελευταίες θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τον γενικό κανόνα του γραφείου στοιχημάτων.
 • Ποντάρετε μόνοι σας. Η σελίδα περιέχει όλα τα αθλητικά γεγονότα που είναι διαθέσιμα στην προσφορά του γραφείου, τα οποία λαμβάνουν χώρα στη χώρα διαμονής του παίκτη. Τα δεδομένα της πολιτείας λαμβάνονται από την προσωπική κάρτα του παίκτη του στοιχήματος.
 • Σχεδιαστής στοιχημάτων. Εδώ οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους εναλλακτικούς αγώνες μεταξύ ομάδων που είναι απίθανο να συναντηθούν σε μονομαχίες. Αρκεί να επιλέξετε τους αντιπάλους σας από τα διαθέσιμα πρωταθλήματα και η 1xBet θα υπολογίσει τις αποδόσεις για τον αγώνα. Ο κατασκευαστής θα είναι ενδιαφέρων για τους χρήστες που τους αρέσει να πειραματίζονται.
 • Αποτελέσματα του πρωταθλήματος. Εδώ οι παίκτες περιμένουν τα διάσημα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου. Το καθήκον του παίκτη του στοιχήματος είναι να καθορίσει τους νικητές σε κάθε ένα από αυτά και να πάρει μια μεγάλη νίκη.
 • Στοιχήματα για το UFC. Η σελίδα περιέχει αγώνες στις μικτές πολεμικές τέχνες. Μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή για την αναζήτηση αγώνων και πυγμάχων επιτρέπει τη γρήγορη επιλογή ενός γεγονότος για στοιχηματισμό.
 • Στοιχήματα στην πολιτική. Εδώ οι χρήστες μπορούν να προβλέψουν την έκβαση ορισμένων πολιτικών γεγονότων: προεδρικές εκλογές, βουλευτές, δήμαρχοι κ.λπ.

1хБет конструктор ставок

η 1xbet bookmaker δεν μένει στάσιμη και επεκτείνει συνεχώς τη λειτουργικότητα του ιστότοπου μαζί με τις επιλογές γραμμών στοιχημάτων. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να εμφανιστούν στον ιστότοπο σελίδες με νέες μορφές γραμμών.

Γεγονότα στη γραμμή 1xBet

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, οι παίκτες στοιχημάτων θα βρουν περισσότερα από 5.000 γεγονότα στη σειρά που κυμαίνονται από το ποδόσφαιρο μέχρι τα οικονομικά στοιχήματα. Χάρη σε αυτό, η προσφορά της 1xBet δεν θα αφήσει αδιάφορους ούτε τους πιο έμπειρους παίκτες. Δεδομένου ότι το γραφείο αναπτύσσει ενεργά τη στοιχηματική του γραμμή, νέες στοιχηματικές ενότητες εμφανίζονται συνεχώς στον ιστότοπο. Παρακάτω παρατίθεται μια λίστα με αυτά που είναι διαθέσιμα στο 1xbet.com τη στιγμή που γράφεται αυτή η αναφορά:

 • Αθλητικά στοιχήματα. Οι χρήστες θα βρουν 40+ αθλήματα: δημοφιλή (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις κ.λπ.) και εξειδικευμένα παιχνίδια (γαελικό ποδόσφαιρο, βελάκια, κρίκετ κ.λπ.).
 • Αθλητικά στοιχήματα στον κυβερνοχώρο. Οι παίκτες του στοιχήματος θα βρουν αγώνες μεταξύ των καλύτερων ομάδων του κυβερνοαθλητισμού σε όλα τα δημοφιλή παιχνίδια. Ο ιστότοπος προσφέρει διοργανώσεις σε δημοφιλή παιχνίδια όπως CS:GO, Dota 2, League of Legends κ.λπ.
 • Λοταρίες. Μεγάλη ποικιλία από λοταρίες από διάφορα μέρη του κόσμου. Δυνατότητα αγοράς λαχνών για κληρώσεις στην Ευρώπη, την Αμερική και την Ασία.
 • Οικονομικά στοιχήματα. Οι παίκτες που παρακολουθούν τα οικονομικά γεγονότα μπορούν να αποκτήσουν επιπλέον κέρδη από στοιχήματα σε διάφορες διακυμάνσεις των οικονομικών δεικτών. Η επιλογή των γεγονότων δεν είναι μεγάλη, αλλά το τμήμα είναι αρκετά ενδιαφέρον.
 • TOTO. Διαφορετικές παραλλαγές αθλητικών στοιχημάτων. Στοιχήματα σε ποδόσφαιρο, χόκεϊ, μπάσκετ, κυβερνοαθλήματα με ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Βρείτε τα γεγονότα από τη γραμμή 1xbet μπορείτε να τα βρείτε μέσω της κεντρικής σελίδας ή των σχετικών τμημάτων του κεντρικού μενού.

Σχετικές ειδήσεις