Intro

1xBet: τι είναι αυτός ο bookmaker

1xbet что это
Η 1xBet είναι αρκετά δραστήρια στην προώθηση της μάρκας της online και offline. Μπορείτε να δείτε τις πληροφορίες σχετικά με την 1xBet όχι μόνο σε θεματικές πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών, δίκτυα μέσων ενημέρωσης των συνεργαζόμενων ιστότοπων, σε πειρατικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές (η διαφήμιση περιλαμβάνει τους ιδιοκτήτες πόρων για να κερδίσουν από το πρόγραμμα παραπομπής), αλλά και στη διαφήμιση της FC Barcelona, της Chelsea, της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, όπου ο bookmaker είναι επίσημος χορηγός. Έτσι, πολλοί χρήστες του Διαδικτύου και φίλοι του αθλητισμού πρέπει να έχουν ακούσει για την 1xBet. Αν δεν γνωρίζετε τίποτα για τον bookmaker και αναρωτιέστε“1xbet τι είναι ” Ας προσπαθήσουμε να σας απαντήσουμε συνοπτικά.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στην 1xBetΕγγραφή στην 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

ιστορικό της 1xBet: πώς αναπτύχθηκε η εταιρεία

Όπως θα μπορούσατε να καταλάβετε από τον τίτλο και την εισαγωγή, η 1xbet είναι ένα γραφείο στοιχημάτων, αρκετά δημοφιλές μεταξύ των παικτών. Ιδρύθηκε το 2007 στη Ρωσία και παρείχε τις υπηρεσίες της μέσω επίγειων γραφείων στοιχημάτων. Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2010, τα γραφεία στοιχημάτων εμφανίστηκαν σε πολλές μεγάλες πόλεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας και των γειτονικών χωρών: Ουκρανία, Λευκορωσία, Καζακστάν κ.λπ. Παρόλο που παρείχε μια ενδιαφέρουσα προσφορά στοιχημάτων και παιχνιδιών, ήταν ένας μέτριος bookmaker ανάμεσα σε δεκάδες παρόμοιους στην αγορά.

Από τις αρχές του 2010 η εταιρεία άρχισε να εργάζεται στον ιστότοπό της, ο οποίος ξεκίνησε ένα χρόνο αργότερα, το 2011. Είχε αδειοδοτηθεί από το μητρώο του Κουρασάο, γεγονός που επέτρεψε στο γραφείο να δέχεται χρήστες από όλο τον κόσμο. Και ήταν αυτή η κίνηση που οδήγησε στη ραγδαία δημοτικότητα του bookmaker μεταξύ των παικτών στοιχήματος στις χώρες της ΚΑΚ και αργότερα σε άλλα μέρη της Ευρώπης και του κόσμου.

Ωστόσο, με την έλευση της δημοτικότητας της 1xBet, άρχισαν τα προβλήματα με τις ρωσικές ρυθμιστικές αρχές. Η ρωσική νομοθεσία άρχισε να αυστηροποιείται και η διαδικτυακή δραστηριότητα, με τη χρήση υπεράκτιας άδειας, απαγορεύτηκε εντελώς. Ως εκ τούτου, το γραφείο αναγκάστηκε να αλλάξει την έδρα του και η πρόσβαση στο 1xbet.com είναι πλέον μπλοκαρισμένη από τη Roskomnadzor. Αν και μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε επίσημα καθρεφτάκια ή υπηρεσίες VPN για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα σημεία πώλησης στοιχημάτων στη Ρωσία (υπήρχαν περισσότερα από 600) έχουν μεταφερθεί σε μια νεοσύστατη εταιρεία – 1xStavka. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα ρωσικό ανάλογο της 1xBet, μόνο που είναι εγγεγραμμένο σύμφωνα με το ρωσικό δίκαιο. Ως εκ τούτου, μπορείτε να βρείτε πρωτοφανείς ομοιότητες στην προσφορά, τον σχεδιασμό του ιστότοπου, τις προωθητικές ενέργειες. Παρόλο που υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ τους, νομικά η 1xBet και η 1xStavka είναι διαφορετικοί bookmaker.

Σήμερα, η 1xBet είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς bookmaker στην αγορά τυχερών παιχνιδιών. Οι υπηρεσίες της χρησιμοποιούνται από περισσότερους από μισό εκατομμύριο ανθρώπους. Πολλοί παράγοντες έχουν συμβάλει σε αυτό, ξεκινώντας από μια ενδιαφέρουσα προσφορά, τα μπόνους και καταλήγοντας στη διαφήμιση που μπορεί να έχετε ακούσει ή δει πριν πληκτρολογήσετε “1xBet τι είναι;” σε μια μηχανή αναζήτησης

1xBet πού είναι εγγεγραμμένη

η στοιχηματική εταιρεία 1xBet, αφού άνοιξε τον ιστότοπό της το 2011, άλλαξε τη δικαιοδοσία της. Η εταιρεία“1X Corp N.V. “, η οποία εκπροσωπεί το εμπορικό σήμα 1xBet, λειτουργεί σύμφωνα με τους νόμους του Κουρασάο και είναι εγγεγραμμένη στο νησιωτικό κράτος. Η χώρα αυτή αποτελεί μέρος του Βασιλείου των Κάτω Χωρών. Ως εκ τούτου, όλα τα παράπονα σχετικά με την υπηρεσία θα πρέπει να απευθύνονται στον καταχωρητή από το Κουρασάο. Η προστασία των συμφερόντων στο δικαστήριο μπορεί επίσης να επιλυθεί σύμφωνα με το ολλανδικό δίκαιο. Ωστόσο, πρόκειται για μια περίπλοκη και χρονοβόρα διαδικασία. Ως εκ τούτου, είναι ευκολότερο να απευθύνεστε στον ληξίαρχο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο bookmaker συχνά διευθετεί όλες τις διαφορές υπέρ των παικτών.

Ελπίζουμε ότι μετά τη σύντομη ανασκόπησή μας έχετε καταλάβει τι είναι η 1xBet. Και αν ενδιαφέρεστε για τα αθλητικά στοιχήματα, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη σχολή μας για αρχάριους παίκτες. Περιέχει μαθήματα που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τη σωστή προσέγγιση στο αθλητικό στοίχημα.

Σχετικές ειδήσεις