Intro

1xBet: μπόνους πρώτης κατάθεσης για νεοεισερχόμενους

1хБет бонусы на первый депозит
Κατά τη γνωριμία με έναν bookmaker, ο δυνητικός χρήστης δίνει προσοχή στην προσφορά στοιχημάτων/τυχερών παιχνιδιών, στις αποδόσεις, στην ποικιλία των μεθόδων πληρωμής, στη διαθεσιμότητα των μπόνους, στις προσφορές κ.λπ. Ταυτόχρονα, η δυνατότητα λήψης ανταμοιβών κατά την έναρξη και κατά τη διάρκεια της ενεργής χρήσης των υπηρεσιών του γραφείου, αποτελεί ένα από τα σημαντικά κριτήρια για την επιλογή μιας πύλης τυχερών παιχνιδιών. Ως εκ τούτου, πολλοί bookmakers, συμπεριλαμβανομένης της 1xBet, παρέχουν ένα μπόνους καλωσορίσματος στους παίκτες τους. Τι προσφέρει η 1xBet για τους νεοεισερχόμενους Αυτό θα συζητηθεί στο άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

1xBet Μπόνους πρώτης κατάθεσης

Αφού οι παίκτες γνωρίσουν την πύλη της στοιχηματικής εταιρείας 1xbet και αποφασίσουν να δημιουργήσουν λογαριασμό, συνιστούμε να επισκεφθούν τη σελίδα “ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ”. Περιέχει όλες τις τρέχουσες προσφορές και τα προγράμματα μπόνους για τους χρήστες. Αν δεν έχετε χρόνο να δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές, ρίξτε μια ματιά στο άρθρο μας. Έχουμε συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με τις δημοφιλείς προσφορές από την 1xBet. Περιλαμβάνει μια περιγραφή των όρων προώθησης και μια σύγκριση των κορυφαίων προσφορών από τον bookmaker. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα χαρακτηριστικά του μπόνους πρώτης κατάθεσης της 1xBet στο άρθρο.

Ωστόσο, προτού προχωρήσετε στην εγγραφή του λογαριασμού σας, σας συνιστούμε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη λήψη και τον στοιχηματισμό του μπόνους καλωσορίσματος. Γιατί είναι σημαντικό Ορισμένοι bookmakers υπόσχονται υπέρογκες ανταμοιβές στα διαφημιστικά banners, κρύβοντας τις αποχρώσεις πίσω από πολλούς “αστερίσκους”. Έτσι, δεν είναι πάντα εύκολο να στοιχηματίσετε μια προσφορά μπόνους εγγραφής και να τη μετατρέψετε σε πραγματική ανταμοιβή. Παρά το γεγονός ότι η 1xBet είναι ένα μάλλον πιστό γραφείο και η απόκτηση του μπόνους καλωσορίσματος θα είναι δυνατή για τους νεοεισερχόμενους. Παρόλα αυτά, είναι προτιμότερο να αξιολογήσετε τις δυνατότητές σας αμέσως παρά να έχετε αργότερα μια αρνητική εμπειρία στην ιστοσελίδα του bookmaker.

1xbet πρώτη κατάθεση: όροι μπόνους

Ο bookmaker 1xbet προσφέρει στους παίκτες δύο μπόνους καλωσορίσματος για να διαλέξουν. Το πρώτο ισχύει για το στοίχημα και το δεύτερο για τον τζόγο. Δυστυχώς, οι παίκτες του στοιχήματος δεν μπορούν να λάβουν δύο μπόνους ταυτόχρονα. Ως εκ τούτου, αξίζει να συνδεθείτε στο προσωπικό σας ντουλάπι, στην ενότητα “Ρυθμίσεις λογαριασμού” και στο πεδίο “Συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες μπόνους” να επιλέξετε την ανταμοιβή που σας ενδιαφέρει ή να εξαιρεθείτε από αυτές.

μπόνους πρώτης κατάθεσης 1xBet

Αφού δημιουργήσει έναν λογαριασμό και επιλέξει ένα μπόνους στοιχηματισμού, ένας παίκτης μπορεί να καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό του. η 1xbet προσφέρει ένα μπόνους καλωσορίσματος 100% του ποσού της πρώτης κατάθεσης, αλλά όχι περισσότερο από 100$*. Τούτου λεχθέντος, υπάρχει ένας πολύ καλός τρόπος να αυξήσετε το μπόνους εγγραφής σας κατά 30$*. Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό, πρέπει να πληκτρολογήσετε STAVKAWIN στο πεδίο του κωδικού προσφοράς. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε στην κατάθεση. Σημειώστε ότι δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό μετά την εγγραφή σας, μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε μόνο όταν δημιουργείτε ένα προφίλ.

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του μπόνους πρώτης κατάθεσης, το ελάχιστο ποσό κατάθεσης είναι $0,5*. Ο παίκτης έχει στη διάθεσή του 30 ημέρες για να στοιχηματίσει το μπόνους που έλαβε. Για να γίνει ανάληψη από τον λογαριασμό μπόνους στον κύριο λογαριασμό, το ποσό του μπόνους πρέπει να στοιχηματιστεί 5 φορές σε ένα παρολί με τουλάχιστον 3 γεγονότα. Η ελάχιστη απόδοση για κάθε γεγονός είναι 1,40.

1хБет - выбор приветственного бонуса

Πρώτη κατάθεση από την 1xBet: μπόνους τυχερών παιχνιδιών

Εάν ένας χρήστης έχει επιλέξει ένα μπόνους καλωσορίσματος παιχνιδιών της 1xbet, αξίζει επίσης να διαβάσει τους μηχανισμούς λήψης και στοιχηματισμού του. Σύμφωνα με τους κανόνες, ο παίκτης του στοιχήματος λαμβάνει ανταμοιβή έως και 1.500 δολάρια* + 150 δωρεάν περιστροφές. Το μπόνους χωρίζεται σε 4 μέρη, τα οποία πιστώνονται μετά τις 4 πρώτες καταθέσεις:

  • $300* (100% του ποσού κατάθεσης) και 30 δωρεάν περιστροφές.
  • $350* (50% του ποσού κατάθεσης) και 35 freespins.
  • $400* (25% του ποσού κατάθεσης) και 40 freespins.
  • $450* (25% του ποσού) και 45 freespins.

Τα χρήματα θα πρέπει να στοιχηματιστούν 35 φορές εντός 7 ημερών από την πίστωση. Επιπλέον, το ποσό στοιχηματισμού για τα στοιχήματα δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 5 δολάρια*. Όσον αφορά τις δωρεάν περιστροφές, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε συγκεκριμένα παιχνίδια. Αυτά περιγράφονται στη σελίδα προώθησης.

το μπόνους πρώτης κατάθεσης της 1xbet είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους νεοεισερχόμενους να δοκιμάσουν τα χαρακτηριστικά της πύλης. Ο χρήστης θα μπορέσει να εξασκηθεί σε διάφορες τεχνικές στοιχηματισμού και να δοκιμάσει νέα παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών. Εκτός από την εμπειρία, ο χρήστης μπορεί να λάβει πρόσθετες χρηματικές ανταμοιβές που θα αποτελέσουν μια ευχάριστη προσθήκη στην αποκτηθείσα εμπειρία.

*Ή ένα αντίστοιχο ποσό σε άλλο νόμισμα.

Σχετικές ειδήσεις