Intro

1xBet εγγραφή για νεοεισερχόμενους

Регистрация 1хБет

Επιλογές για τη δημιουργία λογαριασμού στην 1xBet

Το γραφείο στοιχημάτων 1xBet μπορεί να υπερηφανεύεται για μια ποικιλία επιλογών για τη δημιουργία λογαριασμού. Ενώ οι ανταγωνιστές προσφέρουν μόνο τη δυνατότητα εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικού αριθμού, η εταιρεία προσφέρει δύο ακόμη επιλογές: μέσω κοινωνικών δικτύων και “1-click”. Με την τελευταία λύση, ο παίκτης θα έχει το λογαριασμό του σε λιγότερο από ένα λεπτό

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Οι αρχάριοι συχνά θέτουν το ερώτημα “Πώς είναι καλύτερο να εγγραφείτε στην 1xBet;”. Την απαντήσαμε στην ενότητα “Ερωτήσεις σχετικά με την 1xBet” της ιστοσελίδας μας. Για να μην επαναλάβουμε, θα θέλαμε μόνο να επισημάνουμε ότι η επιλογή της καλύτερης επιλογής εξαρτάται από τον παίκτη. Οι προτεινόμενοι τρόποι εγγραφής στην 1xBet έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, για τις οποίες θα σας ενημερώσουμε παρακάτω.

Εγγραφή στην 1xBet μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Τυπική και η πιο δημοφιλής επιλογή για τη δημιουργία λογαριασμού. Ο bookmaker προσφέρει στον νεοεισερχόμενο να εισάγει αμέσως βασικές πληροφορίες για τον εαυτό του. Ως εκ τούτου, αφού συνδεθείτε στο γραφείο στον ιστότοπο της 1xBet, θα πρέπει να δώσετε μόνο μερικά από τα προσωπικά σας στοιχεία για να επαληθεύσετε το προφίλ σας.

Регистрация по электронной почте 1хБет

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα, επιλέξτε τη χώρα διαμονής σας, την περιοχή (oblast), τον οικισμό, το νόμισμα του λογαριασμού, καθορίστε το email σας, τον αριθμό τηλεφώνου, το όνομα και το επώνυμο και καταλήξτε σε έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε επίσης να καθορίσετε έναν κωδικό προσφοράς για να λάβετε ένα αυξημένο μπόνους καλωσορίσματος. Μετά την ολοκλήρωση αυτών των ενεργειών, ο παίκτης θα ανακατευθυνθεί στο προσωπικό του ντουλάπι και οι πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή στην ιστοσελίδα 1xBet θα έρθουν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με έναν σύνδεσμο ενεργοποίησης.

εγγραφή στην 1xBet μέσω τηλεφώνου

Αυτή και οι επόμενες παραλλαγές δημιουργίας λογαριασμού τυχερών παιχνιδιών δεν απαιτούν την εισαγωγή προσωπικών στοιχείων στο αρχικό στάδιο. Ωστόσο, ο παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει ακόμα να συμπληρώσει ένα έντυπο αίτησης και να προσκομίσει ένα αντίγραφο του διαβατηρίου του για την επαλήθευση της ταυτότητάς του στο μπροστινό γραφείο.

Регистрация по телефону 1хБет

Η φόρμα εγγραφής της 1xBet μέσω τηλεφωνικού αριθμού είναι αρκετά απλή. Πρέπει να εισαγάγετε τον προσωπικό σας αριθμό, να επιλέξετε το νόμισμα του λογαριασμού και να εισαγάγετε έναν κωδικό προσφοράς (εάν υπάρχει). Μετά την εισαγωγή του κωδικού που λαμβάνεται στον υποδεικνυόμενο αριθμό τηλεφώνου, ο παίκτης θα εισέλθει στο προφίλ του στον ιστότοπο του γραφείου.

1xBet εγγραφή μέσω κοινωνικών δικτύων

Εάν ένας παίκτης στοιχήματος έχει λογαριασμό στο VK, Odnoklassniki, Yandex, Mail.ru ή Telegram μπορεί να δημιουργήσει γρήγορα έναν λογαριασμό στην ιστοσελίδα του 1xBet. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το νόμισμα και τη χώρα διαμονής σας. Ορισμένα από τα δεδομένα θα καταχωρηθούν σε ένα προφίλ στο προσωπικό γραφείο του παίκτη. Ωστόσο, σημειώστε ότι σε αυτή την περίπτωση, ο χρήστης δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει τον υπάρχοντα κωδικό προσφοράς.

Регистрация через соцсети 1хБет

εγγραφή 1xBet 1-Click

Ο bookmaker 1xBet δίνει στους νεοεισερχόμενους την ευκαιρία να εγγραφούν γρήγορα στον ιστότοπο. Αυτή η μέθοδος ονομάζεται “με 1 κλικ” και απαιτεί πραγματικά μόνο λίγες λειτουργίες από τον παίκτη: να επιλέξει το νόμισμα του λογαριασμού και τη χώρα διαμονής, να καθορίσει τον διαθέσιμο κωδικό προσφοράς. Στη συνέχεια, ο παίκτης θα λάβει μια σύνδεση και έναν κωδικό πρόσβασης που δημιουργούνται από το σύστημα.

Регистрация в 1 клик

Πλήρης εγγραφή στο 1xBet και επαλήθευση παίκτη

Αφού εξοικειωθούν με τις επιλογές που προσφέρονται για τη δημιουργία προφίλ, οι νεοεισερχόμενοι μπορεί να σκεφτούν ότι μόνο στην περίπτωση εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αξίζει να εισάγουν προσωπικά δεδομένα. Στην πραγματικότητα, η εγγραφή στον επίσημο ιστότοπο ή στον καθρέφτη της 1xBet περιλαμβάνει 2 βήματα:

  • Δημιουργία λογαριασμού (γραφείο χρήστη). Από εδώ και στο εξής, ο παίκτης έχει πρόσβαση σε μεγάλο αριθμό επιλογών για την ανάλυση των στοιχημάτων, μπορεί να κάνει καταθέσεις και να τοποθετήσει στοιχήματα κ.λπ.
  • Επαλήθευση του λογαριασμού. Για να κάνει ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό, ο παίκτης πρέπει να συμπληρώσει μια κάρτα με προσωπικά στοιχεία και στη συνέχεια να στείλει ένα αίτημα επαλήθευσης. Οι εκπρόσωποι της στοιχηματικής εταιρείας 1xBet θα αποφασίσουν ποιο έγγραφο είναι απαραίτητο: ένα αντίγραφο διαβατηρίου (σάρωση ή φωτογραφία), η φωτογραφία του παίκτη που κρατάει το διαβατήριό του ή ένα αντίγραφο διαβατηρίου επικυρωμένο από συμβολαιογράφο.

Επομένως, όποιον τρόπο κι αν επιλέξει ένας παίκτης για να εγγραφεί στην 1xBet, η επαλήθευση της ταυτότητας μέσω εγγράφων είναι αναπόφευκτη. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το πώς πραγματοποιείται η διαδικασία επαλήθευσης, ανατρέξτε στο άρθρο στην ιστοσελίδα μας.

Μετά τη δημιουργία λογαριασμού, ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιλεγμένη μέθοδο σύνδεσης στον ιστότοπο της 1xBet.

Σχετικές ειδήσεις