Intro

Όρια bookmaker: πόσα μπορώ να κάνω ανάληψη από το 1xBet

Лимит 1хБет
Μέρος των αξιολογήσεων της στοιχηματικής εταιρείας 1xbet περιέχει πληροφορίες σχετικά με το πρόβλημα με την ανάληψη κεφαλαίων. Συχνά οφείλεται στην απροσεξία των παικτών που δεν είναι εξοικειωμένοι με τους κανόνες της πύλης τυχερών παιχνιδιών. Ως εκ τούτου, προκύπτουν καταστάσεις όπου ο χρήστης δεν έχει στοιχηματίσει τα χρήματά του ή έχει επιλέξει άλλη υπηρεσία για την ανάληψη χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση η πληρωμή δεν μπορεί να δημιουργηθεί ή επιστρέφεται στο στάδιο της επαλήθευσης. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές που σχετίζονται με τα όρια στο 1xBet? Περισσότερα για αυτό το πρόβλημα στο άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Ποια είναι τα όρια στην 1xBet

Κάθε διαδικτυακός bookmaker έχει περιορισμούς που σχετίζονται με τη χρήση της πύλης. η 1xBet δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτό το θέμα. Φυσικά, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα όρια των παικτών της 1xBet στις επίσημες πηγές. Ωστόσο, η εμπειρία των χρηστών του γραφείου λέει το αντίθετο. Пополнение счета в 1хБет Έτσι, τα όρια στην 1xBet είναι κάθε είδους περιορισμοί που αφορούν κυρίως οικονομικές συναλλαγές στην ιστοσελίδα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τους τακτικούς χρήστες του γραφείου υπάρχουν τα ακόλουθα όρια:

  • Σχετικά με το πόσα μπορείτε να καταθέσετε και να αποσύρετε. Στο άρθρο σχετικά με το χρόνο μεταφοράς χρημάτων από την 1xbet αναφέραμε τα ελάχιστα ποσά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση μιας συναλλαγής. Αυτές οι πληροφορίες περιέχονται επίσης στο προσωπικό ντουλάπι του παίκτη και αφορούν τόσο τις καταθέσεις όσο και τις αναλήψεις. Ωστόσο, για τους επιτυχημένους παίκτες ενδέχεται να υπάρχουν τεχνητοί περιορισμοί σχετικά με το μέγιστο ποσό κατάθεσης ή το ποσό που μπορεί να αποσυρθεί.
  • Σχετικά με το ύψος των στοιχημάτων και των κερδών. Για τους περισσότερους χρήστες, το γραφείο του bookmaker δεν δημιουργεί εμπόδια στη νίκη. Ο λόγος έγκειται στα στατιστικά στοιχεία των κερδισμένων στοιχημάτων του μέσου παίκτη. Είναι πάντα προς όφελος του bookmaker 1xBet, το οποίο κερδίζει από τις απώλειες των παικτών στοιχημάτων. Ωστόσο, σε περίπτωση που ο χρήστης αρχίσει να κερδίζει, το γραφείο θα “σφίξει” τα όρια. Τα μεγάλα στοιχήματα θα ακυρώνονται και τα κέρδη θα πληρώνονται μερικώς.
  • Η αξία των αποδόσεων. Το γραφείο στοιχημάτων προσφέρει αρκετά καλές αποδόσεις για τα στοιχήματα. Αυτό όμως δεν ισχύει για τους έμπειρους παίκτες στοιχημάτων, οι οποίοι συχνά κερδίζουν. Στην περίπτωσή τους οι αριθμητικές τιμές μπορεί να είναι χαμηλότερες κατά 5-25%.

Όπως καταλαβαίνετε, τα όρια στην 1xbet αφορούν τους χρήστες που κερδίζουν περισσότερα από όσα χάνουν από τα στοιχήματα. Ταυτόχρονα, όλα τα όρια τίθενται αυτόματα και μπορεί να μην τα παρατηρήσετε αρχικά. Ωστόσο, αν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τις καταθέσεις, τις αναλήψεις, την τοποθέτηση στοιχημάτων κ.λπ. θα πρέπει επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη. Εκείνοι θα είναι σε θέση να σας ενημερώσουν αν υπάρχουν όρια στον λογαριασμό σας.

Πόσα μπορώ να κάνω ανάληψη από την 1xBet

Το μέγιστο ποσό ανάληψης από την 1xBet εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Πρώτον, αξίζει να δώσετε προσοχή στο μέσο πληρωμής. Για τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια το μέγιστο ποσό ανάληψης είναι 15 χιλιάδες ρούβλια* και για τις κάρτες πληρωμών – έως 75 χιλιάδες ρούβλια*. Δεύτερον, εξαρτάται από τα όρια που έχει θέσει ο bookmaker. Σε αυτή την περίπτωση, το μέγεθος της πληρωμής μπορεί να μειωθεί αρκετές φορές. Εάν ο bookmaker έχει προβεί σε τέτοια ενέργεια, πρέπει να πραγματοποιηθούν αρκετές πληρωμές. Αυτό ενέχει τον κίνδυνο καταβολής υψηλότερου τέλους μεταφοράς. Πώς μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχουν προβλήματα ανάληψης Κατά τη διάρκεια της αίτησης μεταφοράς χρημάτων, εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: “Το μέγιστο ποσό πληρωμής για τον αντισυμβαλλόμενο της 1xBet έχει ξεπεραστεί”. Εάν ο παίκτης, κατά την πραγματοποίηση της μεταφοράς, έχει τοποθετηθεί εντός του επίσημου ορίου για την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής, το πιθανότερο είναι να υπάρχει άλλο όριο. Μπορείτε να ενημερωθείτε για το όριο από τον bookmaker από την υποστήριξη. * Ή το ισοδύναμο σε άλλο νόμισμα Вывод средств в 1хБет

Ποιο είναι το όριο ανάληψης στην 1xBet

Εάν ένας χρήστης αντιμετωπίζει δυσκολίες στην ανάληψη χρημάτων, αυτό δεν οφείλεται πάντα στα όρια στην 1xBet. Σε περιπτώσεις όπου έχουν δοκιμαστεί όλες οι συμβουλές από τον bookmaker, αλλά το πρόβλημα παραμένει, μπορείτε να γράψετε στην υποστήριξη παικτών. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μάθετε αν υπάρχουν περιορισμοί από την πλευρά της στοιχηματικής εταιρείας. Πολλοί παίκτες αναρωτιούνται “Ποιο είναι το όριο ανάληψης στο 1xBet;” Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα εξαρτάται από την ύπαρξη πρόσθετων περιορισμών από την εταιρεία στοιχημάτων. Σε περίπτωση ύπαρξης τέτοιων, το μέγιστο ποσό ανάληψης για κάθε μία από τις μεθόδους πληρωμής μπορεί να μειωθεί αρκετές φορές. Από τις αξιολογήσεις πραγματικών παικτών που αφήνονται σε θεματικά φόρουμ, μπορεί κανείς, για παράδειγμα, να διαβάσει για το όριο στις αναλήψεις με κάρτα έως 10.000 ρούβλια ή το αντίστοιχο ποσό σε άλλο νόμισμα. Στην ίδια πηγή, ένας παίκτης στοιχήματος γράφει για όριο κατάθεσης 300 ρούβλια ή το αντίστοιχο ποσό. Ως εκ τούτου, όλες οι πληροφορίες σχετικά με τα δικά σας όρια στο προφίλ παιχνιδιού σας μπορούν να διευκρινιστούν μόνο με την ομάδα υποστήριξης. Είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Σχετικές ειδήσεις