Intro

Τι είναι το χάντικαπ στην 1xBet και πώς το χρησιμοποιώ

Фора 1xBet
Η στοιχηματική προσφορά της 1xBet περιλαμβάνει πολλά αθλητικά γεγονότα. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι αγώνες που ο bookmaker προσφέρει καλές αποδόσεις. Αν σας ενδιαφέρει ένας συγκεκριμένος αγώνας και οι αποδόσεις για το αν θα κερδίσει ο παίκτης ή η ομάδα δεν είναι υψηλές, μπορείτε να στοιχηματίσετε στο σύνολο στο 1xBet ή σε χάντικαπ. Ο τελευταίος τύπος στοιχήματος θα συζητηθεί στο σημερινό άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι είναι το χάντικαπ στα στοιχήματα της 1xBet

Οι αρχάριοι συχνά χρησιμοποιούν τις πιο εύκολες παραλλαγές, δηλαδή τη νίκη μιας ομάδας, μια δεύτερη ομάδα ή την ισοπαλία. Καθώς όμως γίνεστε όλο και πιο έμπειροι, τείνετε να προτιμάτε τα σύνολα και τα χάντικαπ. Το χάντικαπ στην 1xbet είναι ένα στοίχημα σε μια ομάδα ή έναν αθλητή με προστιθέμενη αξία στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό μπορεί να είναι ένα γκολ στο ποδόσφαιρο, πακ στο χόκεϊ, πόντοι στο τένις ή άλλοι στατιστικοί δείκτες. Τα χάντικαπ αναγνωρίζονται από το γράμμα F με την προσθήκη ενός δείκτη (1 ή 2), την αριθμητική αξία και το σύμβολο “+” και “-“. Για παράδειγμα F1(0) και F2(+1). Προχωρώντας από αυτό τα έντυπα χωρίζονται σε θετικά, αρνητικά και μηδενικά. Ας περιγράψουμε εν συντομία τα χαρακτηριστικά του κάθε τύπου ανά πρόσημο:

  • Ταθετικά χάντικαπ είναι στοιχήματα με ή χωρίς σύμβολο συν. Σε αυτή την περίπτωση η επιλεγμένη πλευρά αποκτά το πλεονέκτημα. Ο χρήστης υποθέτει ότι ο παίκτης ή η ομάδα δεν πρέπει να χάσει με αυτό το περιθώριο. Για παράδειγμα, ο χρήστης στοιχηματίζει F2(+1) σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Γαλλίας και της Ουκρανίας. Για να κερδίσει, ο παίκτης πρέπει η ομάδα της Ουκρανίας να κερδίσει τον αγώνα ή να φέρει ισοπαλία. Αν χάσει με 1 γκολ διαφορά, το στοίχημα θα επιστραφεί ολόκληρο, ενώ αν χάσει με 2 ή περισσότερα γκολ διαφορά, το στοίχημα θα χαθεί.
  • Τααρνητικά χάντικαπ είναι τα στοιχήματα με σύμβολο μείον. Σε αυτά τα στοιχήματα η ομάδα πρέπει να κερδίσει με το πλεονέκτημα που αναφέρεται στο χάντικαπ. Για παράδειγμα, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Πολωνίας και της Εσθονίας, το F1(-1,5) σημαίνει ότι η πολωνική ομάδα πρέπει να κερδίσει με διαφορά τουλάχιστον 2 τερμάτων. Σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ, ισοπαλίας ή ήττας, το στοίχημα δεν επιστρέφεται.
  • Μηδέν – στοίχημα σε ισάριθμους αντιπάλους. Σε αυτή την περίπτωση το σημαντικότερο είναι ότι το στοίχημα πρέπει να παιχτεί, η διαφορά στο σκορ δεν λαμβάνεται υπόψη. Για παράδειγμα, σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας, το F1(0) σημαίνει ότι το στοίχημα θα κερδίσει αν κερδίσει η αγγλική ομάδα (ο αριθμός των τερμάτων δεν μετράει). Αν οι ομάδες έρθουν ισόπαλες, το στοίχημα θα επιστραφεί και αν χάσουν, θα χαθεί.

Ορισμένες πηγές δίνουν έναν ξεχωριστό τύπο μειονεκτήματος στη στατιστική. Σε αυτά τα στοιχήματα λαμβάνονται υπόψη άλλες αριθμητικές τιμές. Ωστόσο, δεν διαφέρουν πολύ από τα συνηθισμένα προγνωστικά ως προς τον τύπο τους.

Ποιοι είναι οι διαφορετικοί τύποι χάντικαπ στην 1xBet

Τα χάντικαπ στην 1xBet είναι ένας αρκετά δημοφιλής τύπος στοιχήματος μεταξύ των χρηστών από πολλές χώρες και αγορές. Η ιστοσελίδα του bookmaker διαθέτει τις εξής επιλογές: κλασματικά και ακέραια (κανονικά), ευρωπαϊκά (χάντικαπ) και ασιατικά (τέταρτα). Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε επιλογή:

  • Τακλασματικά είναι χάντικαπ που περιέχουν μισά σε αριθμητικές τιμές και ακέραιους σε ακέραιες τιμές αντίστοιχα. Για παράδειγμα, F1(+0,5), F2(-2,0). Η διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι ένα χάντικαπ με ακέραιο χάντικαπ επιστρέφεται, ενώ ένα χάντικαπ με κλασματικό χάντικαπ δεν επιστρέφεται.
  • AEυρωπαϊκό ή χάντικαπ με χάντικαπ είναι ένα χάντικαπ που δίνει στον παίκτη 3 επιλογές πονταρίσματος ταυτόχρονα. Στην περίπτωση αυτή η νίκη είναι δυνατή μόνο όταν ο αγώνας θα λήξει με την επιλεγμένη αριθμητική τιμή. Για παράδειγμα, για ένα ευρωπαϊκό χάντικαπ (2-0) στο ποδόσφαιρο, η πρώτη ομάδα πρέπει να κερδίσει με 2 γκολ διαφορά. Μια νίκη με 3-0, 1-0 αποτελεί απώλεια για το στοίχημα. Άλλα αποτελέσματα αγώνων θα οδηγήσουν επίσης σε απώλεια.
  • Ένα ασιατικό χάντικαπ είναι ένα χάντικαπ που χρησιμοποιεί τέταρτα. Αυτό το στοίχημα χρησιμοποιεί 2 στοιχήματα με γειτονικές τιμές – ένα χάντικαπ με μισό και ένα ακέραιο. Για παράδειγμα F1(-1,25) σημαίνει τόσο F1(-1,0) όσο και F1(-1,5). Ως εκ τούτου, ορισμένοι bookmakers αναφέρονται σε ένα τέτοιο χάντικαπ ως διπλή απόδοση.

1хБет линия ставок Τα ευρωπαϊκά, κλασματικά και ακέραια χάντικαπ είναι τα πιο δημοφιλή μεταξύ των χρηστών της Ανατολικής Ευρώπης. Όλες αυτές οι παραλλαγές μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο της 1xBet

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του χάντικαπ και του χάντικαπ στην 1xBet

Μια αρκετά συχνή ερώτηση μεταξύ των αρχάριων είναι “Είναι το χάντικαπ και το χάντικαπ στην 1xBet το ίδιο πράγμα” Η απάντηση εξαρτάται από την ορολογία και την ερμηνεία που θα χρησιμοποιήσετε. Στο άρθρο μας μόνο το ευρωπαϊκό χάντικαπ αναφέρεται στο χάντικαπ. Χρησιμοποιούμε την ορολογία που χρησιμοποιεί ο bookmaker 1xBet. Ωστόσο, σε διάφορες πηγές στο διαδίκτυο μπορείτε να βρείτε παράλληλες χρήσεις των όρων χάντικαπ και χάντικαπ (συνώνυμα). Αν δείτε την αρχή του υπολογισμού του χάντικαπ στην ιστοσελίδα του γραφείου στοιχημάτων, μόνο τα στοιχήματα στα οποία τηρείται η αριθμητική αξία στο αποτέλεσμα θα είναι νικηφόρα. Δεν παρέχονται επιστροφές χρημάτων. Συνεπώς, το χάντικαπ είναι ένα ευρωπαϊκό χάντικαπ, όπως περιγράφεται παραπάνω. Αν πάρουμε άλλες παραλλαγές χάντικαπ σύμφωνα με τους δείκτες, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν σε διαφορετικά αποτελέσματα του αγώνα ή να επιστρέψουν το στοίχημα. Και αυτό δεν είναι ακριβώς το χάντικαπ που υπολογίζεται στην ιστοσελίδα στοιχημάτων 1xBet.

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω σε ένα χάντικαπ στην 1xBet

Η διαδικασία τοποθέτησης ενός στοιχήματος σε ένα προβάδισμα είναι αρκετά απλή. Η μόνη απόχρωση μπορεί να είναι η σωστή επιλογή της μορφής στοιχήματος. Ο bookmaker 1xBet προσφέρει διαφορετικές αριθμητικές τιμές, τις οποίες αξίζει να εξετάσετε πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Είναι επίσης σημαντικό να εξοικειωθείτε καλά με τον αγώνα πριν από την τοποθέτηση στοιχήματος. Μια παρανόηση του τρόπου λειτουργίας των χάντικαπ στην 1xBet μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια ενός στοιχήματος. Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα σε φόρμα στην 1xBet πρέπει να:

  1. Επιλέξτε το στοίχημα που σας ενδιαφέρει από την προσφορά του bookmaker.
  2. Επιλέξτε την επιθυμητή αριθμητική τιμή. Για το σκοπό αυτό είναι δυνατόν να μεταβείτε στη σελίδα στοιχημάτων και να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Εάν ο παίκτης βρίσκεται στη σελίδα με όλα τα γεγονότα, αξίζει να κάνει κλικ στην αριθμητική τιμή μεταξύ των αποδόσεων. Στη συνέχεια, θα ανοίξει το παράθυρο για την επιλογή των τιμών.
  3. Κάντε κλικ στις επιθυμητές αποδόσεις και μεταφέρετε το στοίχημα στο δελτίο στοιχημάτων.
  4. Εισάγετε το μέγεθος του στοιχήματος και επιλέξτε άλλες τιμές για την τοποθέτηση στοιχήματος.

Ставки на фору 1xBet Όπως μπορείτε να δείτε, η τοποθέτηση ενός χάντικαπ δεν απαιτεί πολύ χρόνο. Περισσότερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στην πρόβλεψη του αποτελέσματος. Αυτό είναι το ζητούμενο για την επιτυχία στο στοίχημα. Για τους αρχάριους, συνιστούμε τη Σχολή στοιχημάτων μας.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τα χάντικαπ της 1xBet:

✅ Τι σημαίνει χάντικαπ στο 1xBet

Το χάντικαπ είναι ένα στοίχημα στο οποίο μία από τις πλευρές αποκτά πλεονέκτημα σε αριθμητικούς όρους (αριθμός τερμάτων, βαθμών, φάουλ κ.λπ.). Το αποτέλεσμα του στοιχήματος εξαρτάται από τον αριθμό, το πρόσημο (συν ή πλην) και τον τύπο του στοιχήματος. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογισμό των απωλειών μπορείτε να βρείτε στο άρθρο.

▶️ Ποια είναι τα διάφορα τμήματα του 1xBet

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι ταξινόμησης των forwards: με βάση το πρόσημο και τον τύπο. Εξετάζοντας το πρόσημο, χωρίζουμε τα forfeits σε θετικά, αρνητικά και μηδενικά. Με βάση το χάντικαπ διακρίνουμε μεταξύ κλασματικών και ακέραιων χάντικαπ, ευρωπαϊκών χάντικαπ και ασιατικών χάντικαπ. Μια σύντομη περίληψη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών κάθε χάντικαπ είναι διαθέσιμη στο άρθρο.

❔ Πώς μπορώ να τοποθετήσω ένα χάντικαπ στο 1xBet

Για να τοποθετήσει ένας παίκτης ένα χάντικαπ πρέπει να επιλέξει την απαιτούμενη αριθμητική τιμή και στη συνέχεια την απόδοση που θα ποντάρει. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στη σελίδα στοιχημάτων ή στο τμήμα γραμμών του bookmaker. Στη συνέχεια ακολουθείται η τυπική διαδικασία: προσθέστε το αποτέλεσμα στο κουπόνι στοιχήματος και τοποθετήστε ένα στοίχημα για το επιθυμητό ποσό.

Σχετικές ειδήσεις