Intro

Τι είναι το σύνολο στο 1xBet και πώς το χρησιμοποιώ

1хБет тотал в ставках
Ο bookmaker 1xBet προσφέρει στους χρήστες διάφορα είδη στοιχημάτων σε αθλητικά γεγονότα. Ωστόσο, η πιο δημοφιλής επιλογή στοιχήματος μεταξύ των νεοεισερχόμενων είναι το αποτέλεσμα του αγώνα (νίκη της πρώτης ομάδας, νίκη της δεύτερης ομάδας, ισοπαλία κ.λπ.). Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς τέτοια αποτελέσματα είναι τα πιο εύκολα να προβλεφθούν. Αλλά αν κοιτάξετε το ιστορικό στοιχημάτων ενός έμπειρου παίκτη, μπορείτε να δείτε στοιχήματα σε χάντικαπ και σύνολα. Τι είναι το σύνολο στο 1xbet και πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το είδος στοιχήματος – διαβάστε το άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι σημαίνει σύνολο στο 1xBet

Όπως μπορείτε να δείτε από το εισαγωγικό μέρος, το total είναι ένα στοίχημα σε έναν συγκεκριμένο αριθμό γεγονότων. Μπορεί να είναι ο αριθμός των τερμάτων που σημειώθηκαν, των βαθμών που σημειώθηκαν, των καρτών, των αντικαταστάσεων κ.λπ. Έτσι, το total στο 1xBet είναι ένα πολύ ενδιαφέρον στοίχημα, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από αρχάριους όσο και από επαγγελματίες.

Στη γραμμή του bookmaker το total συμβολίζεται με το γράμμα “Τ”. Επιπλέον, στους χρήστες προσφέρονται στοιχήματα με την ένδειξη “TB” και “TM”. Κάτω από αυτά αναγράφονται οι τιμές “total more” και “total less” αντίστοιχα. Η διαφορά μεταξύ αυτών των στοιχημάτων δεν είναι δύσκολο να γίνει κατανοητή:

  • Με το“Totalmore” ο παίκτης προβλέπει ότι θα υπάρξουν λιγότερα αποτελέσματα γεγονότων στον αθλητικό αγώνα από αυτά που προσφέρει ο bookmaker. Για παράδειγμα, ένα ΤΒ (0,5) σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σημαίνει ότι θα σημειωθεί τουλάχιστον ένα γκολ.
  • Εάν κάποιος επιλέξει την επιλογή στοιχήματος“Σύνολο λιγότερο“, ο χρήστης αναμένει ότι ο αριθμός των γεγονότων θα είναι μικρότερος από τον αριθμό που προσφέρεται. Για παράδειγμα, ένα ΤΜ (0,5) σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα σημαίνει ότι δεν θα σημειωθεί κανένα γκολ.

Εκτός από το κλασικό σύνολο, ο bookmaker 1xbet προσφέρει στους παίκτες ένα ατομικό σύνολο. Πρόκειται για τον αριθμό των αποτελεσμάτων του γεγονότος που συνδέονται με μια συγκεκριμένη ομάδα ή αθλητή. Στον ιστότοπο του bookmaker ένα τέτοιο στοίχημα υποδεικνύεται με την ένδειξη IT. Εκτός αυτού υπάρχει η δυνατότητα να γίνει ένα ατομικό σύνολο περισσότερο (B) και λιγότερο (M).

Τι είδους σύνολο στην ιστοσελίδα της 1xBet

Ανάλογα με τη στοιχηματική αγορά που επιλέγετε, υπάρχουν διαφορετικά σύνολα διαθέσιμα για την 1xbet. Διαφέρουν μεταξύ τους ως προς τις αποδόσεις και τη μέθοδο υπολογισμού. Επιπλέον, είναι δυνατόν να συναντήσετε διαφορετικές ονομασίες των αθροισμάτων, οι οποίες είναι ίδιες.

Οι χρήστες της στοιχηματικής αγοράς 1xbet έχουν στη διάθεσή τους τέτοια σύνολα:

  • Τακλασματικά (κανονικά) σύνολα είναι σύνολα που περιέχουν μισά στην αριθμητική τιμή, για παράδειγμα περισσότερο από 2,5 ή λιγότερο από 1,5.
  • Ταακέραια σύνολα είναι στοιχήματα που περιέχουν ακέραιους αριθμούς, για παράδειγμα περισσότερο από 1 και λιγότερο από 2. Εξάλλου, σε τέτοια στοιχήματα είναι δυνατόν να πάρετε πίσω χρήματα εάν ο αγώνας λήξει με την ακριβή τιμή του συνόλου. Ως παράδειγμα, μπορούμε να πάρουμε ένα στοίχημα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα με ΤΒ 2. Εάν το παιχνίδι λήξει 2-0, ο παίκτης του στοιχήματος παίρνει πίσω το στοίχημά του χωρίς κέρδη.
  • Ταασιατικά (τετραπλάσια) στοιχήματα είναι στοιχήματα στα οποία υπάρχουν τιμές με τετράγωνα, π.χ. πάνω από 1,75 και κάτω από 3,25.

Οι λεπτομέρειες του υπολογισμού κάθε ενός από τα σύνολα στην 1xBet μπορούν να βρεθούν στους κανόνες, στη σελίδα του bookmaker.

Тотал 1хБет в ставках

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω σε σύνολα και επιπλέον σύνολα στην 1xBet

Οι νεοεισερχόμενοι μπορεί να νομίζουν ότι ο bookmaker περιορίζεται στο να στοιχηματίζει μόνο σε TB και TM. Ένα έγκυρο στοίχημα μπορεί να τοποθετηθεί γρήγορα επιλέγοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στη σελίδα των γεγονότων. Θα σταλεί αμέσως στο κουπόνι στοιχήματος. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο πλαίσιο στα δεξιά και να επιβεβαιώσετε το στοίχημα.

Ωστόσο, αν μεταβείτε στη σελίδα γεγονότων, μπορείτε να δείτε πολλές ακόμη προσφορές από τον bookmaker. Μπορείτε να δείτε διαφορετικές τιμές για το κλασικό σύνολο και τα επιπλέον σύνολα στην 1xBet. Για να τοποθετήσετε το έξτρα σύνολο, πρέπει να διαβάσετε το φύλλο με τις αποδόσεις και τις τιμές και να προσθέσετε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο κουπόνι στοιχήματος. Στη συνέχεια, όπως έχει ήδη περιγραφεί παραπάνω, πληκτρολογήστε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε και τοποθετήστε το στοίχημά σας.

Καθώς η επιλογή των πρόσθετων αθροισμάτων στην 1xBet είναι μεγάλη, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με τις πιο απλές παραλλαγές. Τοποθετήστε πιο περίπλοκους συνδυασμούς μόνο αφού αποκτήσετε βασική εμπειρία.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το σύνολο στο 1xBet

❓ 1xbet: τι είναι το σύνολο

Ένα σύνολο είναι ένα στοίχημα που θα ενεργοποιηθεί εάν επιτευχθεί μια συγκεκριμένη αριθμητική τιμή. Ο παίκτης μπορεί να καθορίσει πόντους, γκολ, κάρτες κ.λπ. ως αποτέλεσμα των γεγονότων. Εκτός αυτού, υπάρχουν διάφορες παραλλαγές του total, ξεκινώντας από μεμονωμένα σύνολα με τιμές για τη μία πλευρά του αγώνα μέχρι σύνολα ημιχρόνου. Για να εξοικειωθείτε με όλες τις παραλλαγές, επισκεφθείτε τη σελίδα του αθλητικού γεγονότος.

✅ Πώς στοιχηματίζω το σύνολο του πρώτου ημιχρόνου στο 1xBet

Το σύνολο του πρώτου ημιχρόνου είναι ένα πρόσθετο στοίχημα στο 1xBet. Για να επωφεληθείτε από αυτό το είδος στοιχήματος πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα αθλητικών αγώνων. Εδώ θα προσφέρονται πολλά αποτελέσματα, μεταξύ των οποίων και το σύνολο ημιχρόνου. Τοποθετούνται σε ξεχωριστή ενότητα με το ίδιο όνομα.

📋 Πού μπορώ να βρω το επιπλέον σύνολο στο 1xBet

Για να χρησιμοποιήσετε τα επιπλέον σύνολα στην 1xbet θα πρέπει να μεταβείτε από τη σελίδα με όλα τα αθλητικά γεγονότα που προσφέρει ο bookmaker στη σελίδα των μεμονωμένων αγώνων. Εδώ θα βρείτε όλα τα πιθανά αποτελέσματα για να στοιχηματίσετε. Ανάμεσά τους μπορείτε να βρείτε διάφορες παραλλαγές πρόσθετων συνολικών ποσών.

Σχετικές ειδήσεις