Intro

Τι είναι τα “laks” στο 1xBet: χαρακτηριστικά στοιχημάτων

Ставка лаки 1хБет
Θα θέλαμε να κλείσουμε τη σειρά των άρθρων μας σχετικά με τα είδη στοιχημάτων στην 1xBet με ένα κομμάτι για τα “λαχεία”. Αυτός ο τύπος στοιχήματος είναι δημοφιλής μεταξύ των παικτών στο ίδιο επίπεδο με τα express, τα συστήματα και τις αλυσίδες. Έχει επίσης τις δικές του ιδιαιτερότητες και χρησιμοποιείται ενεργά από επαγγελματίες. Ωστόσο, αποφασίσαμε να περιγράψουμε τις ιδιαιτερότητες των “lacs” της 1XBet, ώστε οι νεοεισερχόμενοι να μπορούν να αρχίσουν να τα χρησιμοποιούν στη στοιχηματική τους πρακτική

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

” Τυχερά στοιχήματα από την 1xBet: τι είναι αυτά

Τα τυχερά στοιχήματα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στον ιστότοπο της Marathonbet πριν από περισσότερα από 10 χρόνια. Σήμερα ο bookmaker προσφέρει αρκετές παραλλαγές Lucky, όπως Lucky15, Lucky31 και Lucky63. Ο αριθμός που χρησιμοποιείται με το στοίχημα αναφέρεται στον συνολικό αριθμό των στοιχημάτων που περιλαμβάνονται. Ωστόσο, η ιστοσελίδα της 1xBet χρησιμοποιεί μια εντελώς διαφορετική μεθοδολογία. Ως εκ τούτου, ας ορίσουμε το τυχερό στοίχημα, το οποίο είναι διαθέσιμο στους χρήστες στην πύλη 1xBet.

τοLuckybet της 1xBet είναι ένα συνδυασμένο στοίχημα που αποτελείται από μεμονωμένα στοιχήματα και στοιχήματα express. Ο ελάχιστος αριθμός γεγονότων για την τοποθέτηση ενός λακί είναι 2 και ο μέγιστος είναι 8. Ταυτόχρονα, ο παίκτης μπορεί να συνδυάσει με διαφορετικές παραλλαγές των αποτελεσμάτων στο στοίχημα.

Το ποιες παραλλαγές στοιχήματος μπορούν να συνδυαστούν θα εξηγηθεί λεπτομερέστερα στην επόμενη ενότητα.

Lucky 1xbet: πώς λειτουργεί το στοίχημα στην πράξη

Το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους αρχάριους που θέλουν να δοκιμάσουν τα στοιχήματα laki στην 1xbet είναι να καταλάβουν πώς λειτουργούν. Στην προηγούμενη ενότητα δώσαμε τον ορισμό του ‘laki’. Από αυτόν, γίνεται κατανοητό ότι το στοίχημα περιλαμβάνει τα μονά και τα express της 1xbet. Ωστόσο, πώς σχηματίζονται τα λακ και ποια γεγονότα περιλαμβάνονται σε έναν συνδυασμό Υπάρχουν μερικές αποχρώσεις εδώ που αξίζει να αναφερθούν στο άρθρο.

Και έτσι, ας υποθέσουμε ότι στο κουπόνι στοιχήματος έχουν προστεθεί 4 επιλογές σε ποδοσφαιρικούς αγώνες:

  • “Η Ντιναμό Κιέβου θα κερδίσει την ΠΑΕ Σαχτάρ με απόδοση 2,0.
  • Το σύνολο στον αγώνα μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας υπερβαίνει το 2,5 σε απόδοση 3,0.
  • Και οι δύο ομάδες, Μπαρτσελόνα και Μπενφίκα θα σκοράρουν σε απόδοση 4,0.
  • Ισοπαλία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μονακό σε απόδοση 1,50.

Лаки в 1хБет

Με βάση τις διαθέσιμες επιλογές γεγονότων, μπορείτε να κάνετε αυτές τις στοιχηματικές επιλογές στα λακ:

  • 4 μονά,
  • 6 σετ των 2 αγώνων,
  • 4 πολλαπλά σετ των 3 γεγονότων,
  • 1 πολλαπλάσιο σε 4 γεγονότα.

Αυτό ανεβάζει τον συνολικό αριθμό των μοναδικών παραλλαγών για την πραγματοποίηση ενός στοιχήματος laka από την 1xBet σε 15. Αυτός ο αριθμός χρησιμοποιείται κατά τον υπολογισμό του ποσού για κάθε κουπόνι. Ας φανταστούμε ότι το συνολικό ποσό του στοιχήματος είναι 900 ρούβλια*. Σε αυτή την περίπτωση, το μέγεθος κάθε κουπονιού θα είναι 900 / 15 = 60 ρούβλια* ανά κουπόνι.

Για να υπολογίσετε τα πιθανά κέρδη κάθε επιλογής στο Laci 1xbet, πρέπει να φτιάξετε ξεχωριστούς πίνακες για κάθε τύπο στοιχήματος: 4 μονά, 6, 4 ή 1 παρολί. Ως παράδειγμα, ας δείξουμε πώς υπολογίζονται τα κέρδη για τα μονά στοιχήματα:

Αποτέλεσμα

Συντελεστής

Κέρδη, ρούβλια*

Πρώτη ομάδα που κερδίζει 2,0 120
Το συνολικό σκορ είναι μεγαλύτερο από 2,5 3,5 210
Και οι δύο στόχοι 4,0 240
Ισοπαλία 1,5 90

Έτσι, τα συνολικά κέρδη ενός στοιχήματος μπορεί να είναι 440 ρούβλια*.

*Ή το αντίστοιχο ποσό σε τοπικό νόμισμα.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του 1xBet

Κάθε τύπος στοιχήματος έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες, οι οποίες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη προκειμένου να σχηματιστεί ένα σωστό στοίχημα. Ας ρίξουμε μια ματιά στα βασικά χαρακτηριστικά του στοιχήματος laki στην 1xBet:

  • Ο ελάχιστος αριθμός επιλογών σε ένα κουπόνι είναι 2 και ο μέγιστος 8.
  • Τα γεγονότα μπορούν να επιλεγούν από τις ενότητες “Line” ή “Live”.
  • Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε όλες τις διαθέσιμες αγορές στην ιστοσελίδα.
  • Δεν υπάρχουν μπόνους ή κωδικοί προσφοράς για το 1xBet Lucky Bets. Επίσης, δεν υπάρχουν διαθέσιμες προσφορές.
  • Ο bookmaker δεν θέτει όρια στις ελάχιστες αποδόσεις.
  • Η στοιχηματική εταιρεία μπορεί να αρνηθεί να δεχτεί laka χωρίς να δώσει λόγο.

Выбор лаки 1хБет

Έτσι, τα λακ από την 1xbet είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα επιλογή στοιχήματος, η οποία σας επιτρέπει να αυξήσετε τα κέρδη σας κατά φορές. Ωστόσο, ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει μόνο τα δικά του κεφάλαια για να τοποθετήσει ένα στοίχημα. Δεν υπάρχουν μπόνους ή κωδικοί προσφοράς για το laksa.

Πώς να τοποθετήσετε λακς στην 1xbet

Ο bookmaker 1xBet παρέχει μια εύχρηστη διεπαφή για τη δημιουργία όλων των ειδών των συνδυαστικών στοιχημάτων. Τα λακέ δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση σε αυτόν τον κανόνα. Για να σχηματίσετε ένα στοίχημα laki στην 1xBet, πρέπει να ακολουθήσετε τα ακόλουθα βήματα:

  1. Επιλέξτε ενδιαφέροντα γεγονότα για στοιχηματισμό στις σελίδες “Line” ή “Live”. Σε αυτή την περίπτωση, ορισμένα από τα αποτελέσματα μπορεί να είναι στο προ-ματς και τα άλλα στο live στοίχημα.
  2. Προσθέστε τα αποτελέσματα στο δελτίο στοιχημάτων.
  3. Στο πεδίο με την επιλογή των διαθέσιμων τύπων στοιχημάτων βρείτε το “Lucky”.
  4. Καθορίστε το ποσό που θέλετε να ποντάρετε.
  5. Ελέγξτε όλες τις πληροφορίες στο δελτίο στοιχήματος και κάντε κλικ στο κουμπί “Στοίχημα”.

Μετά από αυτό, το κουπόνι πηγαίνει στο Ιστορικό Στοιχημάτων, όπου μπορεί να παρακολουθείται μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού. Επιπλέον, έχοντας έναν αριθμό κουπονιού, μπορείτε να τον ελέγξετε μέσω ενός ειδικού εργαλείου στην πύλη της 1xBet. Υπάρχει ένα άρθρο σχετικά με το θέμα αυτό στην ιστοσελίδα μας.

Σχετικές ειδήσεις