Intro

Τι είναι η αλυσίδα στο 1xBet

Цепочка в 1хБет
Αν γράψετε για τα πλεονεκτήματα του bookmaker, μπορείτε να αναφέρετε με ασφάλεια τα διάφορα είδη στοιχημάτων στην 1xbet. Επί του παρόντος, 11 τύποι στοιχημάτων είναι διαθέσιμοι στην προσφορά του bookmaker. Γράψαμε για το πώς μπορείτε να κάνετε στοιχήματα express και anti-match στο υλικό που δημοσιεύτηκε προηγουμένως. Στο νέο μας άρθρο θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για τα αλυσιδωτά στοιχήματα της 1xBet. Τι είδους στοιχήματα είναι αυτά και πώς να κάνετε συνδυασμούς αλυσίδων – στο άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Τι σημαίνει αλυσίδα στην 1xbet

Η αναμενόμενη ερώτηση από νέους χρήστες που δεν έχουν ξανασυναντήσει από αλυσίδες στην 1xbet, τι είναι αυτό Η αλυσίδα είναι ένας τύπος στοιχήματος που περιλαμβάνει στοιχεία ενός παρολί και ενός συστήματος. Στην πρώτη περίπτωση, η 1xbet λαμβάνει τη δυνατότητα σχηματισμού μιας ακολουθίας από μεμονωμένα στοιχήματα. Στη δεύτερη περίπτωση, με τα συστήματα, ο χρήστης λαμβάνει “ασφάλεια”. Όταν χάνει ένα ή περισσότερα στοιχήματα σε μια αλυσίδα 1xbet, το στοίχημα δεν χάνει απαραίτητα. Το κυριότερο είναι να υπάρχουν χρήματα στην τράπεζα για ένα νέο στοίχημα. Αυτό είναι το πλεονέκτημα μιας αλυσίδας, σε σύγκριση με μια παραδοσιακή εξπρές.

Έτσι, κατά την τοποθέτηση μιας αλυσίδας, οι παίκτες μπορούν να αναμένουν κέρδος, ακόμη και αν δεν πραγματοποιηθούν αρκετά γεγονότα. Ένα στοίχημα θεωρείται χαμένο όταν δεν υπάρχουν χρήματα στο ποτ για να τοποθετηθεί ένα αρχικό στοίχημα για το επόμενο στοίχημα στην αλυσίδα.

Όσον αφορά το κέρδος, όσο περισσότερα αποτελέσματα σε μια ακολουθία φέρνουν κέρδος, τόσο υψηλότερες είναι οι πιθανότητες για την αλυσίδα. Ωστόσο, αυτή δεν πολλαπλασιάζεται όπως στην περίπτωση του multi. Ο υπολογισμός μιας αλυσίδας 1xBet γίνεται με διαφορετικό σχήμα, όπως περιγράφεται στην επόμενη ενότητα.

Πώς υπολογίζεται μια αλυσίδα 1xBet

Από τον ορισμό μπορεί να γίνει κατανοητό ότι μια αλυσίδα 1xBet περιλαμβάνει μια ακολουθία μονών στοιχημάτων. Ωστόσο, τα κέρδη δεν υπολογίζονται τόσο εύκολα όσο στην έκφραση: χάνετε ένα στοίχημα, χάνετε όλα τα στοιχήματα. Για τις αλυσίδες χρησιμοποιείται μια πολύ διαφορετική μεθοδολογία. Αυτό ισχύει και για τον υπολογισμό των αποδόσεων.

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για τον τρόπο υπολογισμού των κερδών και των αποδόσεων σε μια αλυσίδα 1xbet. Έτσι, υπάρχει ένα στοίχημα, το οποίο αποτελείται από 5 γεγονότα. Το αρχικό μέγεθος του στοιχήματος είναι 100 ρούβλια*. Όλα τα γεγονότα τοποθετούνται σε ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Как делать ставки 1хБет

Μετά την ολοκλήρωση όλων των αγώνων, έχουμε το ακόλουθο αποτέλεσμα:

  • Το πρώτο γεγονός, με απόδοση 2,0 παίζεται. Ο παίκτης έλαβε κέρδος 100 * 2,0 = 200 ρούβλια*.
  • Το δεύτερο γεγονός ήταν ανεπιτυχές. τα 100 ρούβλια* (αρχικό ποσό στοιχήματος) θα αφαιρεθούν από την τράπεζα των 200 ρουβλιών*. Ο παίκτης μένει με 100 ρούβλια*.
  • Το τρίτο γεγονός παίζεται. Ο αγώνας με απόδοση 2,3 έφερε στον παίκτη 100*2,3 = 230 ρούβλια*.
  • Το τέταρτο γεγονός (απόδοση 1,5) επίσης κέρδισε. Ο χρήστης λαμβάνει 230 + (100 * 1,5) = 380 ρούβλια*.
  • Το τελευταίο γεγονός έχασε. Η τράπεζα του παίκτη μειώθηκε κατά 100 ρούβλια* και ανέρχεται σε 260 ρούβλια*.

Το τελικό αποτέλεσμα του παίκτη είναι 280 ρούβλια*. Έτσι, η τελική απόδοση στην αλυσίδα 1xbet είναι 2,8. Παρά το γεγονός ότι έχασε 2 γεγονότα στην ακολουθία, ο παίκτης του στοιχήματος κατάφερε να αποκομίσει ένα μικρό κέρδος. Ωστόσο, είναι πολύ μικρότερο από ό,τι στην περίπτωση των στοιχημάτων express.

*Ή το ισοδύναμο αυτού του ποσού σε άλλο νόμισμα.

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά μιας αλυσίδας 1xBet

Παρά το γεγονός ότι οι αλυσίδες 1xbet δεν είναι περίπλοκοι τύποι στοιχημάτων, οι αρχάριοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις ιδιαιτερότητες του σχηματισμού τέτοιων συνδυασμών. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εξοικειωθείτε με τα βασικά χαρακτηριστικά των αλυσίδων:

  • Τα γεγονότα στην ακολουθία υπολογίζονται όπως έχει οριστεί από τον συγγραφέα. Δεν υπάρχει αυτόματα καθορισμένη χρονολογία εδώ.
  • Είναι δυνατή η τοποθέτηση στοιχημάτων σε παιχνίδια πριν από τον αγώνα και σε live αγώνες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στις αγορές.
  • Το ποσό του επόμενου στοιχήματος στην αλυσίδα 1xBet δεν μπορεί να είναι υψηλότερο από το πρώτο στοίχημα.
  • Εάν έχουν απομείνει λιγότερα χρήματα στην τράπεζα από το ποσό του πρώτου στοιχήματος, θα ληφθεί ολόκληρο το υπόλοιπο.
  • Η απώλεια ενός γεγονότος ισούται με το ποσό του πρώτου στοιχήματος.
  • Η τράπεζα στην ακολουθία υπολογίζεται μετά από κάθε αγώνα.
  • Οι αποδόσεις στην αλυσίδα δεν πολλαπλασιάζονται.

Цепочка 1хБет

Έτσι, με τη σωστή επιλογή γεγονότων για ένα στοίχημα αλυσίδας 1xbet, ο παίκτης έχει αρκετά καλές πιθανότητες να βγάλει κέρδος. Αν και, και πάλι, δεν θα είναι τόσο μεγάλο όσο στην περίπτωση των στοιχημάτων express. Από εδώ και πέρα, μπορούμε να επισημάνουμε τα βασικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των αλυσίδων από τον bookmaker:

Πλεονεκτήματα της αλυσίδας Μειονεκτήματα της αλυσίδας
Είναι δύσκολο να χαθεί ολόκληρο το ποτ – ποντάρισμα Οι αποδόσεις δεν πολλαπλασιάζονται, τα κέρδη είναι μικρότερα
Είναι εύκολο να γίνει συνδυασμός Εάν το πρώτο γεγονός δεν επιλεγεί σωστά, χάνει ολόκληρη η ακολουθία
Δυνατότητα αύξησης των τελικών αποδόσεων

Όπως μπορείτε να δείτε από τον πίνακα, οι αλυσίδες στην 1xBet είναι ένα απλό και αρκετά ενδιαφέρον είδος στοιχήματος, το οποίο αξίζει να δοκιμάσουν οι αρχάριοι.

Πώς μπορώ να τοποθετήσω μια αλυσίδα στην 1xBet

Για να τοποθετήσει μια αλυσίδα στην 1xBet, ένας παίκτης πρέπει πρώτα να επιλέξει αγώνες από τις ενότητες “Line” ή “Live”. Όπως γράφτηκε παραπάνω, ο bookmaker δεν θέτει περιορισμούς στις αγορές. Μόλις ο χρήστης αποφασίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα και κάνει κλικ στις αποδόσεις, το στοίχημα θα μεταφερθεί στο κουπόνι στοιχήματος. Από δύο στοιχήματα στο κουπόνι, ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να σχηματίσει μια ακολουθία. Για να το κάνει αυτό, στην αναπτυσσόμενη λίστα κάτω από όλα τα γεγονότα, βρίσκει τον τύπο στοιχήματος “Αλυσίδα”. Μετά την κατάθεση των χρημάτων, το στοίχημα εμφανίζεται στο “Ιστορικό στοιχημάτων”. Ο παίκτης πρέπει μόνο να περιμένει το αποτέλεσμα.

Σχετικές ειδήσεις