Intro

τα πολλαπλάσια του 1xBet: παραγωγή και πώληση στοιχημάτων

Экспресс-ставка 1хБет
Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις μεταξύ των αρχάριων παικτών στοιχημάτων σχετικά με τα μπαλαντέρ. Το προηγούμενο άρθρο μας, “Πώς να ποντάρετε σε στοιχήματα express στην 1xbet”, απάντησε στις περισσότερες από αυτές. Ωστόσο, υπάρχουν ακόμη ορισμένα θέματα που αποφασίσαμε να καλύψουμε στο νέο υλικό. Διαβάστε για τις ιδιαιτερότητες της επιλογής ενός συνδυαστικού στοιχήματος, τα αντιεξπρές, το παρολί της ημέρας και τις πωλήσεις στοιχημάτων

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς μπορώ να τοποθετήσω ένα στοίχημα εξπρές στην 1xBet

η1xBet έχει μελετήσει τις λεπτομέρειες του στοιχήματος στον ιστότοπο. Για τη δημιουργία ενός παρολί στην 1xBet, ο χρήστης πρέπει απλώς να επιλέξει τα γεγονότα που τον ενδιαφέρουν και να τα προσθέσει στο κουπόνι στοιχήματος. Για να το κάνει αυτό, κάνει κλικ στις αποδόσεις του αποτελέσματος. Μετά την προσθήκη δύο ή περισσότερων επιλογών στο κουπόνι στοιχήματος, θα είναι δυνατή η δημιουργία ενός παρολί. Το αντίστοιχο στοιχείο θα εμφανιστεί στην αναπτυσσόμενη λίστα των τύπων στοιχημάτων. Στη συνέχεια, ο παίκτης καθορίζει το ποσό που θα ποντάρει και, ακολουθώντας τα διαθέσιμα βήματα, ολοκληρώνει την τοποθέτηση του στοιχήματος.

Η διαδικασία για τη δημιουργία ενός στοιχήματος express στην 1xBet δεν διαφέρει από την ιστοσελίδα, την 1xWin και την εφαρμογή για κινητά. Η διαφορά εντοπίζεται μόνο στο σχεδιασμό των οθονών. Αν και οι προγραμματιστές προσπαθούν να χωρέσουν όλα τα εργαλεία στοιχηματισμού σε μία μορφή, ώστε να διευκολύνουν τους νεοεισερχόμενους να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του bookmaker.

Πώς μπορώ να κάνω τα δικά μου στοιχήματα εξπρές στην 1xBet

Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη ενότητα, η διαδικασία δημιουργίας ενός παρολί στον ιστότοπο του bookmaker δεν είναι περίπλοκη. Έτσι, οι ερωτήσεις που μπορεί να έχουν οι παίκτες στο στάδιο του express στοιχήματος θα είναι οι εξής: ποια γεγονότα πρέπει να συμπεριλάβω στο στοίχημα για να λειτουργήσει το στοίχημα Υπάρχουν διάφορες στρατηγικές για τη δημιουργία νικηφόρων πολλαπλών στοιχημάτων. Επιπλέον, υπάρχουν υπηρεσίες όπου μπορείτε να αγοράσετε έτοιμες προβλέψεις για ένα παρολί από επιτυχημένους παίκτες στοιχήματος.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τις υπηρεσίες εξωτερικών εμπειρογνωμόνων Η απόφαση σε αυτή την περίπτωση εναπόκειται στον παίκτη. Αλλά κατά τη γνώμη μας, είναι καλύτερο να μάθετε πώς να κάνετε τα δικά σας στοιχήματα express στο 1xBet. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τους σωστούς συνδυασμούς για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα στοιχήματά σας:

  1. Μη φοβάστε να στοιχηματίσετε σε ισοπαλίες. Σε αγώνες όπου δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, οι αποδόσεις για τη νίκη των ομάδων είναι περίπου ίδιες. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε την ισοπαλία ως αποτέλεσμα του αγώνα. Κατά κανόνα, οι αποδόσεις σε τέτοια στοιχήματα είναι υψηλές και οι πιθανότητες επιτυχίας είναι αρκετά καλές. Αν κοιτάξετε τα στατιστικά στοιχεία των ποδοσφαιρικών αγώνων στα δημοφιλή παγκόσμια πρωταθλήματα, κάθε τέταρτο παιχνίδι λήγει ισόπαλο.
  2. Τοποθετήστε τα στοιχήματα αξίας σας. Μεταξύ του διαθέσιμου αριθμού αθλητικών γεγονότων για να στοιχηματίσετε, είναι δυνατόν να βρείτε εκείνα στα οποία η νικήτρια ομάδα υποτιμάται από τον bookmaker. Εάν ο παίκτης του στοιχήματος γνωρίζει καλά τον τρόπο παιχνιδιού των ομάδων και των αθλητών σε εξειδικευμένα πρωταθλήματα, τότε δεν αξίζει να δώσει προσοχή στο προτεινόμενο φαβορί. Είναι προτιμότερο να παίζετε ενάντια στον bookmaker.
  3. Φτιάξτε μια λίστα στοιχημάτων. Συνιστάται να κρατάτε ένα σημειωματάριο όπου μπορείτε να καταγράφετε πιθανούς αγώνες που θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε ένα παρολί. Αφού ο χρήστης γράψει όλα τα παιχνίδια, συγκρίνει τις αποδόσεις και αξιολογήσει για άλλη μια φορά την επιτυχία αυτής ή εκείνης της ομάδας/αθλητή, μπορεί να προχωρήσει στην τοποθέτηση ενός στοιχήματος παρολί στην 1xbet.
  4. Δεν θα πρέπει ναβασίζεστε σε υψηλές αποδόσεις. Όσο περισσότερα αποτελέσματα με υψηλές αποδόσεις υπάρχουν σε έναν συνδυασμό, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα απώλειας του παρολί. Να θυμάστε ότι το ρίσκο πρέπει να δικαιολογείται. Επομένως, δεν είναι καλή ιδέα να προσπαθήσετε να φτιάξετε ένα παρολί όπου οι πιθανότητες απώλειας είναι υψηλές στα περισσότερα γεγονότα.
  5. Σωστή χρήση των αγορών. Ο καλύτερος παίκτης στοιχήματος γνωρίζει πώς να αξιολογεί τις αποδόσεις μιας ομάδας και να υπολογίζει τις αποδόσεις για κάθε είδος στοιχήματος. Για παράδειγμα, εάν υπάρχει ένα ξεκάθαρο φαβορί σε έναν αγώνα και οι αποδόσεις για τη νίκη του δεν είναι υψηλές, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιήσετε ένα χάντικαπ. Τέτοιες αποχρώσεις στις αποδόσεις στοιχημάτων 1xBet μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση των τελικών αποδόσεων.
  6. Προκαταρκτική ανάλυση του αγώνα. Η γνώση της ανάλυσης προηγούμενων αγώνων είναι το κλειδί της επιτυχίας ενός στοιχηματία στο στοίχημα. Για να κάνετε μια σωστή πρόβλεψη αγώνα, αξίζει να εξοικειωθείτε με προηγούμενους αγώνες στους οποίους συμμετέχουν ομάδες/αθλητές. Η ανάλυση προηγούμενων αγώνων είναι απαραίτητη αν θέλετε να κάνετε πολλά στοιχήματα.
  7. Αρνηθείτε να στοιχηματίσετε σε φαβορί. Εάν ο παίκτης του στοιχήματος έχει μια αγαπημένη ομάδα ή έναν αγαπημένο αθλητή, μην συμπεριλάβετε τα παιχνίδια τους στο παρολί. Είναι πιθανό ο χρήστης να υποτιμήσει τον αντίπαλό του και να πιστέψει στη δύναμη του αγαπημένου του. Αυτό, με τη σειρά του, οδηγεί σε χαμένους συνδυασμούς.
  8. Περιορίστε τον αριθμό των ρητών στοιχημάτων.Αφού κερδίσουν τα πρώτα τους χρήματα σε ένα παρολί, οι παίκτες είναι συχνά περισσότερο από ευτυχείς να τα πάρουν. Ωστόσο, αυτό το είδος στοιχήματος δεν πρέπει να γίνεται κατάχρηση. Η αλήθεια είναι ότι ένας μεγάλος αριθμός γεγονότων σε ένα στοίχημα ενέχει υψηλό κίνδυνο απώλειας. Ως εκ τούτου, πρέπει να επενδυθεί πολύς χρόνος για τη δημιουργία ενός νικηφόρου πολλαπλού. Ο γρήγορος σχηματισμός ενός συνδυαστικού στοιχήματος “στην τύχη” μπορεί να καταλήξει άσχημα για τον παίκτη του στοιχήματος.
  9. Εκμεταλλευτείτε ταμπόνους του bookmaker. Ο bookmaker 1xbet ενθαρρύνει τους χρήστες που τοποθετούν στοιχήματα express να συμπεριλάβουν περισσότερα από 10 αποτελέσματα σε ένα κουπόνι στοιχήματος. Για το σκοπό αυτό, το γραφείο αυξάνει τις τελικές αποδόσεις κατά έναν συγκεκριμένο πολλαπλασιαστή. Οι έμπειροι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα μπόνους για πρόσθετες ανταμοιβές.

Экспресс-ставка 1хБет

Ακολουθώντας αυτές τις συμβουλές, οι χρήστες μπορούν να μάθουν πώς να συνθέτουν σωστά τα στοιχήματα express στην 1xbet και να κερδίζουν μεγάλα ποσά από τους συνδυασμούς.

Τι είναι ένα αντι-εξτραδάκι στην 1xBet

Ο bookmaker προσφέρει στους χρήστες του διαφορετικούς τύπους στοιχημάτων 1xbet. Μεταξύ των διαθέσιμων τύπων στοιχημάτων, υπάρχουν παραλλαγές των στοιχημάτων express. Ανάμεσά τους είναι και το στοίχημα αντι-εξπρές της 1xbet. Κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο στο άρθρο σχετικά με τα είδη στοιχημάτων μπορείτε να βρείτε τον ορισμό για το στοίχημα αντι-εξτρα – πρόκειται για ένα στοίχημα που θα κερδίσει εάν όλα τα γεγονότα στο κουπόνι στοιχήματος χαθούν. Έτσι, αυτό το είδος στοιχήματος υπολογίζεται με τον αντίθετο τρόπο από ένα παρολί.

Πολλοί αρχάριοι πιστεύουν ότι το 1xBet Αντι-Έξτρα είναι στοιχήματα που περιλαμβάνουν αποτελέσματα σε ξεκάθαρα αουτσάιντερ. Εξ ορισμού, αυτή είναι η περίπτωση. Ωστόσο, στην πράξη, τα στοιχήματα σε ξεκάθαρα αουτσάιντερ δεν θα φέρουν στον παίκτη μεγάλα κέρδη: οι χαμηλές αποδόσεις και το περιθώριο του bookmaker θα “φάνε” σχεδόν όλο το κέρδος. Ως εκ τούτου, τα αντι-έξτρα θα πρέπει να περιλαμβάνουν γεγονότα στα οποία το αποτέλεσμα του αγώνα μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή.

Για να πραγματοποιήσει ένας χρήστης ένα αντι-εξάστερο στο 1xBet, πρέπει να προσθέσει 2 γεγονότα στο κουπόνι στοιχήματος και στη συνέχεια να επιλέξει τον αντίστοιχο τύπο στοιχήματος από την αναπτυσσόμενη λίστα. Ο bookmaker θα υπολογίσει εκ νέου τις αποδόσεις σύμφωνα με τον νέο τύπο. Αφού εισαγάγετε το ποσό του στοιχήματος, μπορείτε να ελέγξετε εκ των προτέρων τα κέρδη και να προχωρήσετε στο στοίχημα. Μπορείτε να βρείτε τους λεπτομερείς κανόνες για τον υπολογισμό του atiexpress στον ιστότοπο του bookmaker. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στη σελίδα “Κανόνες”, ο σύνδεσμος προς την οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος του μενού.

Πώς μπορώ να πουλήσω ένα στοίχημα εξπρές στην 1xBet

Αφού ένας χρήστης έχει συλλέξει και πραγματοποιήσει ένα στοίχημα express πριν από τον αγώνα της 1xbet, ενδέχεται να εμφανιστούν ειδήσεις σχετικά με τραυματισμούς στην ομάδα/συνεργάτη. Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να αναιρέσει ολόκληρο το συνδυασμό που σχημάτισε ο παίκτης του στοιχήματος. Προκειμένου να μην χάσει ολόκληρο το στοίχημα, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία 1xBet express στοιχημάτων.

Για να πουλήσετε ένα στοίχημα παρολί στην 1xbet, πρέπει να συνδεθείτε στο προσωπικό σας γραφείο και να μεταβείτε στην ενότητα ιστορικό στοιχημάτων. Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα παιγμένα και μη παιγμένα στοιχήματα του χρήστη. Ο παίκτης στοιχήματος μπορεί να επιλέξει το παρολί που τον ενδιαφέρει και να πατήσει το κουμπί “Πώληση “*. Σε ένα νέο παράθυρο θα εμφανιστούν οι πληροφορίες σχετικά με το ποσό αποζημίωσης από τον bookmaker (δεν θα είναι το μέγιστο ποσό). Εάν ο παίκτης είναι ικανοποιημένος με το ποσό επιστροφής του παρολί, μπορεί να πατήσει ξανά το κουμπί “Πώληση”. Στη συνέχεια, τα χρήματα θα επιστραφούν στον λογαριασμό του παίκτη εντός 20 δευτερολέπτων.

*Σημειώστε ότι μπορείτε να πουλήσετε το στοίχημά σας πριν από οποιοδήποτε από τα γεγονότα του παρολί

Экспресс дня 1хБет

Τι είναι το Day Parlay στην 1xBet

Συχνά οι νέοι χρήστες φοβούνται να τοποθετήσουν ένα πολλαπλό στοίχημα. Αυτό οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας στο στοίχημα και στην αδυναμία να κάνουν σωστά συνδυασμούς. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι παίκτες μπορούν να ζητήσουν τη βοήθεια πιο έμπειρων παικτών, να αγοράσουν μια πρόβλεψη από έναν επαγγελματία ή να επωφεληθούν από μια προσφορά της 1xBet. Η τελευταία επιλογή, γνωστή ως “Parlay of the Day”, είναι διαθέσιμη σε όλους τους χρήστες.

Το “Εξπρές της ημέρας ” στην 1xbet είναι συνδυασμοί στοιχημάτων που προσφέρει ο bookmaker και περιλαμβάνουν γεγονότα σε διάφορους αγώνες (κυρίως κορυφαίους αγώνες). Οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν σε οποιοδήποτε στοίχημα express. Εάν είναι επιτυχημένα, ο χρήστης λαμβάνει επιπλέον 10% στα κέρδη του. Αυτό είναι που κάνει τα express στοιχήματα ημέρας του bookmaker ενδιαφέροντα. Ωστόσο, ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει ότι το γραφείο δεν ενδιαφέρεται να κερδίσει τα χρήματα των πελατών. Ως εκ τούτου, οι παίκτες θα πρέπει να ελέγχουν προσεκτικά όλα τα γεγονότα του express και να επιλέγουν το στοίχημα που μπορεί πραγματικά να κερδίσει.

Σχετικές ειδήσεις