Intro

Συνεργασία με bloggers: πόσο πληρώνει η 1xBet για διαφήμιση

Сколько платит 1xBet (1хБет) за рекламу
Μεταξύ των bookmaker που συνεργάζονται με ρωσόφωνους παίκτες, η 1xbet είναι μία από τις πιο δημοφιλείς. Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται σε πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένης μιας ικανής στρατηγικής μάρκετινγκ. Ο bookmaker είναι συνεργάτης αθλητικών διοργανώσεων (π.χ. της ιταλικής Serie A) και αθλητικών συλλόγων (Μπαρτσελόνα, Λίβερπουλ και Τσέλσι). Επιπλέον, το γραφείο προσκαλεί Influencers να συνεργαστούν. Ως εκ τούτου, πολλοί bloggers ενδιαφέρονται για το πόσο πληρώνει η 1xBet για διαφήμιση, μεταξύ άλλων στο YouTube. Το άρθρο απαντά σε αυτό το ερώτημα.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς να διαφημίσετε την 1xbet

Πολλοί παίκτες έχουν δει τις διαφημίσεις του bookmaker 1xbet με τη μορφή banners σε ιστότοπους ή σε βίντεο στο YouTube. Ωστόσο, δεν τοποθετούνται μέσω των διαφημίσεων Google Ads, αλλά απευθείας, μετά από συμφωνία με bloggers. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων, ιστολογίων και καναλιών YouTube θα ήθελαν να ξεκινήσουν μια συνεργασία με την 1xBet. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να γίνει.

Οι εκπρόσωποι της 1xbet έρχονται ανεξάρτητα σε επαφή με διάσημους ifluencers προκειμένου να προωθήσουν το εμπορικό σήμα. Ωστόσο, οι αρχάριοι bloggers και youtubers μπορούν επίσης να κερδίσουν χρήματα συνεργαζόμενοι με τον bookmaker. Για να το κάνετε αυτό, αξίζει να πάτε στο 1xpartners.com και να εγγραφείτε. Στο προσωπικό γραφείο, ο χρήστης θα δει πιθανές προσφορές για διαφήμιση στον ιστότοπο ή στο YouTube. Ωστόσο, για τους bloggers που έχουν μικρό κοινό, θα είναι λιγότερο ελκυστικές από ό,τι για τους μεγάλους ιστότοπους και κανάλια. Για τους τελευταίους, το γραφείο είναι έτοιμο να προσφέρει ειδικούς όρους συνεργασίας. Για να μάθετε την ατομική σας προσφορά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω συνομιλίας στο Telegram (ενότητα Επικοινωνία στην ιστοσελίδα 1xpartners).

Πόσο πληρώνει η 1xBet για τη διαφήμιση

Ο bookmaker 1xbet προσφέρει διάφορες επιλογές συνεργασίας για τους συνεργάτες. Μπορεί να είναι μια σταθερή αμοιβή για τη διαφήμιση της μάρκας και πληρωμές για κάθε παίκτη που προσελκύεται.

Σε περίπτωση σταθερής πληρωμής, το γραφείο του bookmaker συμφωνεί με τους bloggers για το ύψος της αμοιβής. Οι συνεργάτες πληρώνονται για μεμονωμένες αναρτήσεις και βίντεο ή για μια εβδομαδιαία/μηνιαία συνεργασία. Η αμοιβή εξαρτάται από την προβολή του μπλόγκερ και τη δυναμικότητα των καναλιών του.

Ο ιδιοκτήτης μιας ιστοσελίδας ή ενός καναλιού βίντεο λαμβάνει χρήματα για τους χρήστες που προσελκύει κατά την εγγραφή του στο πρόγραμμα συνεργατών. η 1xbet πληρώνει τους συνεργάτες για τις απώλειες των παικτών στοιχήματος. Η προμήθεια ανέρχεται στο 15% του ποσού των χαμένων στοιχημάτων.

Κάθε μορφή συνεργασίας έχει τα δικά της χαρακτηριστικά. Η σταθερή πληρωμή είναι καλή για τους νεοεισερχόμενους, και μόλις δημιουργήσετε το δίκτυο συνεργατών σας, μπορείτε να κερδίζετε συνεχώς από τους προσελκυόμενους παίκτες.

Кто рекламирует 1xBet

Γιατί η 1xBet προωθεί το εμπορικό της σήμα στο YouTube

Σύμφωνα με στοιχεία του 2020, κάθε χρήστης του YouTube περνά κατά μέσο όρο 11 λεπτά και 24 δευτερόλεπτα παρακολουθώντας βίντεο. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία στοιχημάτων 1xbet προωθεί ενεργά το εμπορικό σήμα της στο YouTube. Η εταιρεία ξοδεύει τεράστια χρηματικά ποσά για να παραγγείλει διαφημίσεις από γνωστούς bloggers.

Ωστόσο, η ίδια η πλατφόρμα δεν καλωσορίζει τη διαφήμιση για την ψυχαγωγία των τυχερών παιχνιδιών. Τουλάχιστον στη Ρωσία και σε άλλες χώρες της ΚΑΚ, όπου τα τυχερά παιχνίδια απαγορεύονται, τα βίντεο που διαφημίζουν την 1xbet μπορούν να διαγραφούν και τα κανάλια να μπλοκαριστούν. Αυτό ισχύει ακόμη και για γνωστά κανάλια στο YouTube. Για παράδειγμα, το κανάλι Versus μπλοκαρίστηκε προσωρινά επειδή διαφήμιζε παράνομους bookmakers, δηλαδή την 1xbet στη Ρωσία. Ωστόσο, οι καλές αμοιβές ενθαρρύνουν την εμφάνιση της διαφήμισης του bookmaker στα βίντεο και στις λεζάντες του δημοσιευμένου περιεχομένου.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το “Πόσα πληρώνει η 1xbet για τη διαφήμιση σε bloggers”

⚽ Ποιος προωθεί την 1xbet

Η μάρκα 1xbet προωθείται από διάσημους ποδοσφαιριστές, καθώς η εταιρεία είναι χορηγός της Μπαρτσελόνα, της Τσέλσι, της Λίβερπουλ, της ιταλικής Serie A και της Αφρικανικής Συνομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Γι’ αυτό μπορείτε να δείτε τους Antoine Griezmann, Sergio Busquets, Arturo Vidal, Samuel Umtiti, Jorba Alba, Andrea Pirlo κ.ά. στα βίντεο και τις φωτογραφίες της 1xBet.

🎙️ Ποιος εκφράζει τις διαφημίσεις της 1xBet

Μπορείτε να βρείτε πολλές ερωτήσεις στο διαδίκτυο σχετικά με τη φωνή των βίντεο της 1xbet. Δυστυχώς, δεν υπάρχουν στοιχεία σχετικά με το πρόσωπο του οποίου η φωνή ακούγεται στις διαφημίσεις. Ίσως αυτή η συνωμοσία να σχετίζεται με τις παράνομες δραστηριότητες του bookmaker στη Ρωσία.

💵 Πώς να αποκτήσετε διαφήμιση της 1xbet

Αξίζει να έχετε έναν ιστότοπο, ένα ιστολόγιο, μια δημοσιότητα κοινωνικής δικτύωσης ή ένα κανάλι στο YouTube. Όσο μεγαλύτερο είναι το κοινό του καναλιού σας, τόσο πιο ενδιαφέρουσα προσφορά μπορεί να προσφέρει η 1xbet στον συνεργάτη σας. Μπορείτε να λάβετε πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία στην ιστοσελίδα 1xpartners.com.

Σχετικές ειδήσεις