Intro

Πώς συμπληρώνω τη φόρμα εγγραφής στην 1xBet

Регистрационная анкета 1xBet
Σε ένα από τα άρθρα της ιστοσελίδας μας αναφερθήκαμε στην εγγραφή στην 1xBet για αρχάριους. Καθώς ο bookmaker παρέχει διαφορετικούς τρόπους δημιουργίας λογαριασμού (μέσω e-mail, τηλεφώνου, κοινωνικών δικτύων ή μιας γρήγορης εγγραφής), οι παίκτες έχουν ερωτήσεις σχετικά με το πώς να συμπληρώσουν όλα τα πεδία στη φόρμα εγγραφής 1xBet. Ας προσπαθήσουμε να τις απαντήσουμε στο σημερινό άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς μπορώ να συμπληρώσω το ερωτηματολόγιο της 1xbet

Μόλις ένας παίκτης επιλέξει την καλύτερη επιλογή για την εγγραφή του στην 1xBet, μπορείτε να μιλήσετε για τη συμπλήρωση του εντύπου. Το θέμα είναι ότι οι φόρμες είναι διαφορετικές και εξαρτώνται από την επιλεγμένη μέθοδο εγγραφής. Εκτός από τη δημιουργία λογαριασμού μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο bookmaker απαιτεί από τον παίκτη να εισάγει το νόμισμα του λογαριασμού και τη χώρα διαμονής.

“Πώς συμπληρώνω τη φόρμα στην 1xBet;” – είναι μια δημοφιλής ερώτηση μεταξύ των αρχάριων. Η απάντηση είναι πολύ απλή. Στο στάδιο της εγγραφής, ο παίκτης θα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα προτεινόμενα πεδία και στη συνέχεια, αφού αποκτήσει πρόσβαση στον ιστότοπο, να προχωρήσει στην εισαγωγή των δεδομένων στο ερωτηματολόγιο. Μπορεί να βρεθεί στην προσωπική περιοχή – Προσωπικά δεδομένα. Στη συνέχεια, ο παίκτης μπορεί να επεξεργαστεί τα πεδία με κενά ή λανθασμένες πληροφορίες για τον εαυτό του.

Σημειώστε ότι τα δεδομένα πρέπει να είναι σωστά. Θα ελεγχθούν από τους ειδικούς της 1xBet κατά την επαλήθευση του προφίλ.

Πώς να συμπληρώσετε όλα τα πεδία της φόρμας εγγραφής της 1xBet

Ένας παίκτης μπορεί να επεξεργαστεί μεμονωμένα πεδία ή όλα τα ανοιχτά πεδία στο προφίλ του. Στην πρώτη περίπτωση είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσει το εικονίδιο του μολυβιού, στη δεύτερη περίπτωση – να κάνει κλικ στο κουμπί Επεξεργασία όλων. Μετά από αυτό, θα ανοίξουν πεδία όπου μπορούν να εισαχθούν σωστά ή ελλιπή στοιχεία.

Анкета игрока 1хБет

Εάν ένα πεδίο έχει ένα εικονίδιο κλειδώματος πάνω από αυτό, ο παίκτης δεν έχει τη δυνατότητα να το επεξεργαστεί. Επομένως, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις πληροφορίες αρκετές φορές πριν τις εισάγετε, καθώς οι επόμενες επεξεργασίες μπορεί να διαρκέσουν πολύ. Αν θέλετε να αλλάξετε κάποιο από τα πεδία που είναι κλειδωμένα, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω οποιουδήποτε από τα διαθέσιμα κανάλια.

Πώς συμπληρώνω τα προσωπικά μου στοιχεία στην 1xBet

Η παροχή πληροφοριών σχετικά με τον εαυτό σας αποτελεί υποχρεωτική διαδικασία για τη χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ο παίκτης πρέπει να συμπληρώσει τα προσωπικά του στοιχεία στην 1xBet. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας του γραφείου (πλήρης και κινητή έκδοση) και μέσω της εφαρμογής για κινητά. Για να γίνει αυτό, ο παίκτης θα πρέπει να ακολουθήσει τα ακόλουθα βήματα:

  1. Εξουσιοδότηση στον ιστότοπο (συνδεθείτε στην περιοχή του παιχνιδιού).
  2. Μεταβείτε στην ενότητα “Προσωπικά στοιχεία”. Συνήθως ανοίγει αμέσως αφού κάνετε κλικ στο κουμπί “Ο λογαριασμός μου”.
  3. Επιλέξτε όλα τα πεδία στα οποία επιθυμείτε να καταχωρίσετε πληροφορίες κάνοντας κλικ στο “Edit All” (Επεξεργασία όλων). Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα δεδομένα σε ένα μεμονωμένο πεδίο κάνοντας κλικ στο εικονίδιο “Μολύβι”. Έχουμε γράψει για αυτές τις λειτουργίες με περισσότερες λεπτομέρειες στην παραπάνω ενότητα.
  4. Συμπληρώστε τα προσωπικά σας στοιχεία στο 1xBet. Για άλλη μια φορά, σημειώστε ότι τα δεδομένα αυτά πρέπει να είναι σωστά.

Στην επόμενη ενότητα, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα καθορισμένα δεδομένα θα ελεγχθούν μετά την αίτηση ανάληψης από τον ιστότοπο. Ως εκ τούτου, μετά τη συμπλήρωση των προσωπικών στοιχείων στο 1xBet, αξίζει να τα ελέγξετε και να κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις (σε περίπτωση λαθών).

Ορισμένα πεδία δεν μπορούν να αλλάξουν μέσω του προσωπικού γραφείου του παίκτη. Εάν πρέπει να τα διορθώσετε, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης για βοήθεια. Είναι διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Ποια πεδία περιλαμβάνει το φύλλο παίκτη της 1xBet

Το δελτίο παίκτη της 1xBet αποτελείται από δύο ενότητες: στοιχεία λογαριασμού και στοιχεία επικοινωνίας. Στο πρώτο, ο παίκτης στοιχήματος έχει τη δυνατότητα να αλλάξει μόνο τον κωδικό πρόσβασης. Όταν μεταβαίνει στην ενότητα με τα στοιχεία επικοινωνίας, ο χρήστης πρέπει να συμπληρώσει τέτοια πεδία:

  • Επώνυμο.
  • Όνομα.
  • Ημερομηνία γέννησης.
  • Τύπος εγγράφου και λεπτομέρειες σχετικά με το έγγραφο.
  • Περιοχή (επαρχία, περιφέρεια)
  • Περιφέρεια, επαρχία, πόλη.
  • Διεύθυνση εγγραφής.

Редактирование личных данных 1хБет

Προαιρετικά πεδία που πρέπει να συμπληρωθούν:

  • Τηλέφωνο.
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  • Όνομα πατέρα.
  • Τόπος γέννησης.

Εάν ένας παίκτης διαπιστώσει κάποιο λάθος στα δεδομένα που έχει εισάγει και δεν μπορεί να το διορθώσει μόνος του, θα πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα υποστήριξης. Διαφορετικά, ενδέχεται να υπάρξουν προβλήματα με την ανάληψη των κερδών. Ως εκ τούτου, θα θέλαμε να επαναλάβουμε την ανάγκη να ελέγχετε προσεκτικά όλα τα δεδομένα πριν από την εγγραφή ή τη συμπλήρωση μιας προσωπικής κάρτας στην ιστοσελίδα της 1xBet.

Σχετικές ειδήσεις