Intro

Πώς στοιχηματίζω στα 1xBet express στοιχήματα

Экспресс-ставка 1хБет
Κατά κανόνα, όλοι οι αρχάριοι προσπαθούν να τοποθετήσουν στοιχήματα-εξπρές, αφού έχουν τοποθετήσει μερικές δεκάδες μονά στοιχήματα. Αυτό οφείλεται στο φόβο να κάνουν λάθος πρόβλεψη σε μερικά γεγονότα και να χάσουν ένα μεγάλο ποσό αν χάσουν. Εναλλακτικά, μπορεί να είναι ότι οι χρήστες είναι πολύ άπειροι για να τοποθετήσουν συνδυασμούς. Παρόλο που η όλη διαδικασία τοποθέτησης στοιχημάτων express στην 1xbet είναι αρκετά απλή. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο θα απαντήσουμε σε δημοφιλείς ερωτήσεις σχετικά με τα express στοιχήματα στην 1xBet

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι είναι το στοίχημα 1xbet express

Προτού ξεκινήσετε να τοποθετείτε ένα πολλαπλό στοίχημα, αξίζει να ορίσετε τον όρο express στοίχημα. Ως 1xBet express στοίχημα νοείται ένα συνδυαστικό στοίχημα που αποτελείται από δύο ή περισσότερα στοιχήματα σε διαφορετικά παιχνίδια. Για παράδειγμα, ένας παίκτης στοιχήματος έχει δημιουργήσει έναν συνδυασμό από 2 στοιχήματα σε διαφορετικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες. Σε αυτή την περίπτωση, το παρολί αποτελείται από 2 αποτελέσματα (επιλογές). Εάν ένα από αυτά χάσει, ολόκληρος ο συνδυασμός δεν θα παίξει. Ωστόσο, εάν το παρολί κερδίσει, ο χρήστης θα λάβει αυξημένο κέρδος. Υπολογίζεται πολλαπλασιάζοντας τις αποδόσεις των μεμονωμένων στοιχημάτων (συνολική απόδοση παρολί) με το ποσό στοιχηματισμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα παρολί είναι μια δημοφιλής στοιχηματική επιλογή μεταξύ των επαγγελματιών παικτών στοιχημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι σε όλες τις περιπτώσεις η απώλεια ενός μεμονωμένου γεγονότος η απώλεια ολόκληρου του συνδυασμού. το 1xbet επιτρέπει την απώλεια ορισμένων επιλογών για μεγαλύτερο αριθμό αποτελεσμάτων. Για παράδειγμα, στην περίπτωση ενός συρμού εξπρές που αποτελείται από 10 μονά, 2 στοιχήματα μπορεί να αποτύχουν να παίξουν. Σε αυτή την περίπτωση, θα έχετε κέρδος, αν και όχι το μέγιστο. Από την άλλη πλευρά, ένας παίκτης μπορεί να ασφαλίσει ένα στοίχημα στην 1xBet και να λάβει μέρος ή το σύνολο των χρημάτων στον προσωπικό του λογαριασμό. Ωστόσο, υπάρχει ένα τέλος που πρέπει να καταβληθεί για αυτή την υπηρεσία.

1xBet: πώς να στοιχηματίσετε ένα παρολί

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα στοιχήματα express είναι ένας αρκετά δημοφιλής τύπος στοιχήματος μεταξύ των χρηστών της 1xbet. Παρά το γεγονός ότι ο σχηματισμός ενός πολλαπλού στοιχήματος δεν είναι μια περίπλοκη διαδικασία, πολλοί αρχάριοι έχουν ερωτήσεις σχετικά με τη δημιουργία των express στοιχημάτων. Ως εκ τούτου, παρέχουμε έναν γρήγορο οδηγό για το πώς να δημιουργήσετε ένα πολλαπλό στοίχημα μέσω του ιστότοπου και της εφαρμογής για κινητά.

Πώς μπορώ να δημιουργήσω ένα πολλαπλό στοίχημα στην 1xBet στον ιστότοπο

Αφού συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό στοιχημάτων, μπορείτε να μεταβείτε στην ενότητα line ή live στοιχημάτων για να μάθετε ποια αθλητικά γεγονότα είναι διαθέσιμα. Εάν ένας παίκτης επιθυμεί πολλά ανεξάρτητα γεγονότα, θα πρέπει να τα προσθέσει στο κουπόνι στοιχήματος. Για να το κάνετε αυτό, επιλέξτε τον νικητή του αγώνα και τον επιθυμητό τύπο στοιχήματος: 1 (νίκη πρώτου παίκτη/ομάδας), 2 (νίκη δεύτερου παίκτη/ομάδας), κ.λπ. Αφού τοποθετήσετε τα στοιχήματα στο κουπόνι στοιχήματος (ο πίνακας βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης), ο bookmaker θα προσφέρει στον χρήστη να σχηματίσει ένα στοίχημα παρολί. Για να τοποθετήσει ένα παρολί στο 1xBet, ο παίκτης πρέπει να εισάγει το ποσό και να κάνει κλικ στο κουμπί “Στοίχημα”. Экспресс дня 1хБет Έτσι, οι σύντομες οδηγίες για τη δημιουργία ενός παρολί μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως εξής

  1. Εξουσιοδότηση στον ιστότοπο.
  2. Η επιλογή των αγώνων και των αποδόσεων για τα αποτελέσματα.
  3. Ρύθμιση του κουπονιού: προσθήκη ή αποκλεισμός αποτελεσμάτων από το εξπρές.
  4. Ένδειξη του ποσού του παρολί.

Κατά τον σχηματισμό ενός στοιχήματος παρολί στην 1xBet, ο χρήστης θα λάβει πληροφορίες σχετικά με το ποσό των κερδών. Είναι επίσης δυνατό να δει το ποσό του μέγιστου στοιχήματος που δέχεται ο bookmaker. Οι επιλογές πώλησης και ασφάλισης στοιχημάτων θα γίνουν διαθέσιμες μετά την τοποθέτηση του στοιχήματος στην ενότητα Ιστορικό στοιχημάτων.

Πώς μπορώ να τοποθετήσω ένα στοίχημα εξπρές στην εφαρμογή 1xBet

Η δημιουργία ενός παρολί μέσω της εφαρμογής 1xBet Mobile App δεν διαφέρει πολύ από την τοποθέτηση στοιχήματος μέσω του ιστότοπου. Οι διαφορές έγκεινται στη διάταξη των στοιχείων (σχεδιασμός μενού). Για την πραγματοποίηση ενός στοιχήματος παρολί στην 1xBet ο χρήστης πρέπει να επιλέξει το γεγονός που τον ενδιαφέρει (κάντε κλικ στις αποδόσεις ενός από τα προτεινόμενα αποτελέσματα του αγώνα) και να το προσθέσει στο κουπόνι στοιχήματος. Μόλις προστεθεί ένας αριθμός αποτελεσμάτων στο δελτίο στοιχημάτων, ο χρήστης μπορεί να σχηματίσει ένα στοίχημα παρολί. Όπως και στην ιστοσελίδα, το ποσό στοιχήματος πρέπει να εισαχθεί στην εφαρμογή. Υπάρχουν επίσης όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του λογαριασμού του χρήστη και το πιθανό ποσό των κερδών. Η διαδικασία για τη δημιουργία ενός παρολί μέσω της εφαρμογής έχει ως εξής.

  1. Εξουσιοδότηση στην εφαρμογή.
  2. Επιλογή αθλητικών γεγονότων και αποδόσεων για τα αποτελέσματα.
  3. Προσθήκη ή αποκλεισμός αποτελεσμάτων από το εξπρές.
  4. Ένδειξη του ποσού για το παρολί.

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω τα στοιχήματα εξπρές στην 1xBet

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, τα παρολί είναι δημοφιλή στους χρήστες στοιχημάτων της 1xBet. Αυτό οφείλεται στη δυνατότητα να αποκομίσουν περισσότερα κέρδη, καθώς οι αποδόσεις των αποτελεσμάτων πολλαπλασιάζονται. Επιπλέον, ο bookmaker παρακινεί τους παίκτες να τοποθετούν express στοιχήματα με μεγάλο αριθμό αποτελεσμάτων. Για τέτοια στοιχήματα, ο χρήστης λαμβάνει μια πρόσθετη αύξηση των αποδόσεων. 1хБет - Стаховка ставок Ωστόσο, τα express στοιχήματα 1xBet είναι σύνολα μεμονωμένων στοιχημάτων που συνδέονται μεταξύ τους. Και, όπως και στην περίπτωση των pips, αν πέσει ένα, καταρρέει όλο το σύστημα. Έτσι, ένας παίκτης πρέπει να είναι καλός στην πλοήγηση στους αγώνες και να κάνει σωστές προβλέψεις. Οι αρχάριοι είναι προτιμότερο να κάνουν express στοιχήματα σε λίγα αποτελέσματα, αυξάνοντας σταδιακά τον αριθμό τους. Οι επαγγελματίες μπορούν, με τη σειρά τους, να συνδυάζουν διάφορα είδη στοιχημάτων παρολί, όπως το 1xBet Anti-Match. Τα κέρδη από τέτοια σύνολα αποδόσεων θα είναι αρκετά σημαντικά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συμβουλεύουμε να είστε προσεκτικοί όταν τοποθετείτε στοιχήματα Parlay. Η περισσότερη εξάσκηση σε μικρούς συνδυασμούς είναι μια καλή στρατηγική για τους αρχάριους παίκτες στοιχημάτων.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τα στοιχήματα 1xBet express

❓ Τι είναι τα στοιχήματα express στο 1xBet

Ο bookmaker 1xbet προσφέρει στους χρήστες διάφορες παραλλαγές στοιχημάτων express: Classic, Stayer (μπορείτε να προσθέσετε γεγονότα για τις επόμενες 60 ημέρες), Lucky (από 2 έως 8 αποτελέσματα), Anti-Axpress (τα στοιχήματα πρέπει να χάσουν) και Patent (συνδυασμός στοιχημάτων express). Έχουμε ήδη γράψει για ορισμένα από αυτά τα είδη στοιχημάτων σε ξεχωριστό άρθρο. Σας συνιστούμε να το διαβάσετε.

Πώς μπορώ να τοποθετήσω ένα πολλαπλό στοίχημα στο 1xBet από το τηλέφωνό μου

Η τοποθέτηση των express στοιχημάτων 1xBet μέσω της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής δεν εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής σας. Η ομάδα ανάπτυξης έχει φροντίσει ώστε η πύλη να είναι φιλική προς τα προγράμματα περιήγησης και να λειτουργεί σωστά σε διαφορετικές οθόνες παικτών. Επιπλέον, οι εφαρμογές σε Android και iPhone είναι οι ίδιες. Ως εκ τούτου, οι παίκτες μπορούν να βρουν στο άρθρο την απάντηση στο ερώτημα: “Πώς να τοποθετήσετε ένα Parlay στο 1xBet στο IPhone;”

💻 Πώς μπορώ να τοποθετήσω ένα στοίχημα express στο 1xBet στον υπολογιστή μου

Οι χρήστες που χρησιμοποιούν υπολογιστή μπορούν να τοποθετήσουν στοιχήματα μέσω του ιστότοπου και του λογισμικού 1xWin. Στην πρώτη περίπτωση, για να πραγματοποιήσετε ένα στοίχημα express στο 1xBet πρέπει να επιλέξετε περισσότερα από δύο γεγονότα και να τα προσθέσετε στο δελτίο στοιχημάτων. Στη συνέχεια, θα είναι δυνατή η ομαδοποίηση των στοιχημάτων σε ένα παρολί. Τα επόμενα βήματα είναι τα ίδια με εκείνα για ένα απλό στοίχημα. Εάν χρησιμοποιείται το λογισμικό 1xWin, ο παίκτης δεν θα έχει επίσης κανένα πρόβλημα να τοποθετήσει ένα συνδυαστικό στοίχημα. Ο σχεδιασμός των οθονών αντιστοιχεί στην πύλη 1xBet. Ως εκ τούτου, οι παίκτες θα πρέπει επίσης να προσθέσουν μερικά γεγονότα στο κουπόνι στοιχήματος και, ακολουθώντας τα προτεινόμενα βήματα, να ολοκληρώσουν την τοποθέτηση του στοιχήματος εξπρές.

✅ Πώς μπορώ να ασφαλίσω ένα γρήγορο στοίχημα 1xBet

Μετά την τοποθέτηση ενός συνδυαστικού στοιχήματος, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει μια πρόσθετη επιλογή για να ασφαλίσει το στοίχημα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην ενότητα “Ιστορικό στοιχημάτων” και κάντε κλικ στο κουμπί “Ασφάλιση” για το κουπόνι που σας ενδιαφέρει. Ακολουθώντας τις οδηγίες στο νέο παράθυρο, ο παίκτης μπορεί να προστατεύσει το σύνολο ή μέρος του στοιχήματος από την απώλεια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η υπηρεσία αυτή είναι χρεώσιμη και εξαρτάται από το express (αριθμός αποτελεσμάτων, ποσό, αποδόσεις κ.λπ.).

Σχετικές ειδήσεις