Intro

Πώς να αφαιρέσετε το 1xBet: διαφημίσεις στον υπολογιστή και το πρόγραμμα περιήγησης

1хБет регистрация вирус
Η στοιχηματική εταιρεία 1xBet χαίρει της εμπιστοσύνης εκατοντάδων χιλιάδων παικτών παγκοσμίως. Αυτό το αποτέλεσμα κατάφερε να επιτύχει η εταιρεία χάρη σε αξιοπρεπείς μεθόδους προώθησης της μάρκας. Ωστόσο, ορισμένοι χρήστες (όχι πάντα χρήστες στοιχημάτων) ενδέχεται να αντιμετωπίσουν την εμφάνιση διαφημίσεων της 1xBet στον υπολογιστή τους, κυρίως στο πρόγραμμα περιήγησης. Κατά συνέπεια, τέτοιες διαφημίσεις του bookmaker 1xBet ενοχλούν και προκαλούν αρνητικά συναισθήματα στους χρήστες Η/Υ. Αυτό το άρθρο θα σας πει πώς εμφανίζονται τα αναδυόμενα παράθυρα και πώς να διαγράψετε τις διαφημίσεις από το πρόγραμμα περιήγησης και τον υπολογιστή σας

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

1xBet εγγραφή1xBet εγγραφή

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς εμφανίζονται οι διαφημίσεις της 1xBet στον υπολογιστή σας

Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις στο Διαδίκτυο σχετικά με το πώς να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις 1xBet από τον υπολογιστή σας. Όπως αναφέρθηκε ήδη στην εισαγωγή, ο bookmaker δεν χρησιμοποιεί επιθετικές μεθόδους μάρκετινγκ. Ως εκ τούτου, δεν πρόκειται για δικό του έργο. Ποιος λοιπόν προωθεί το εμπορικό σήμα μέσω της διανομής ενοχλητικών διαφημίσεων και κακόβουλων σεναρίων Αν κοιτάξετε το περιεχόμενο των αναδυόμενων banners μπορεί να δείτε μια προσφορά για να κάνετε κλικ σε έναν σύνδεσμο και να εγγραφείτε για ένα μπόνους. Μπορεί επίσης να υπάρχουν γενικά πλεονεκτήματα του bookmaker 1xBet. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα υπάρχει ένας ειδικός κωδικός στη διεύθυνση URL όταν κάνετε κλικ στο σύνδεσμο. Αυτό υποδεικνύει ότι ο ιδιοκτήτης του διαφημιστικού σεναρίου συμμετέχει στο πρόγραμμα θυγατρικών της 1xBet. Με αυτόν τον τρόπο διαδίδεται ο κακόβουλος κώδικας από ανέντιμους χρήστες. Επομένως, ας σας πούμε πώς να αφαιρέσετε τις διαφημίσεις 1xBet από τον υπολογιστή σας.

Πώς μπορώ να μπλοκάρω τις διαφημίσεις 1xBet

Για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις 1xBet, είναι απαραίτητο να καταλάβετε υπό ποιες συνθήκες εμφανίζονται. Κατά κανόνα, οι χρήστες βλέπουν την κύρια σελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης, η οποία εμφανίζεται κατά την εκκίνησή του με πληροφορίες σχετικά με τον bookmaker. Ανοίγει αυτόματα και ανακατευθύνει σε μια σελίδα της στοιχηματικής εταιρείας με πρόταση για τη δημιουργία λογαριασμού 1xBet. Ο δεύτερος τρόπος με τον οποίο εκδηλώνεται ο ιός 1xBet είναι η εμφάνιση αναδυόμενων παραθύρων κατά την εργασία στον υπολογιστή σας. Η εμφάνιση των banners είναι προγραμματισμένη και οδηγούν επίσης στον ιστότοπο του γραφείου. Η τρίτη επιλογή: ένας καθρέφτης της 1xBet θα ανοίξει όταν συνδεθείτε στον επίσημο ιστότοπο. Αυτός ο πόρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απόκτηση του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης για την κλοπή των προσωπικών δεδομένων του παίκτη του στοιχήματος. Μόλις εντοπιστεί η λειτουργία του ιού 1xBet virus, είναι δυνατόν να αναλάβετε δράση για να απενεργοποιήσετε τη διαφήμιση. Ας τις περιγράψουμε για συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω το 1xBet από το πρόγραμμα περιήγησης

Για να καθαρίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας από τις διαφημίσεις, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε τις ρυθμίσεις: ποια σελίδα υποδεικνύεται ως κύρια σελίδα κατά τη λήψη. Μπορεί να έχει αντικατασταθεί από τη “σωστή” για τους επιτιθέμενους σελίδα. Αξίζει επίσης να ελέγξετε τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Αν υπάρχουν ύποπτες, απενεργοποιήστε τις και δείτε πώς λειτουργεί το πρόγραμμα περιήγησης. Εάν εντοπιστεί μια κακόβουλη εφαρμογή, θα πρέπει να αφαιρεθεί. Αν δεν έχετε χρόνο να ελέγξετε το πρόγραμμα περιήγησής σας χειροκίνητα ή αν ένα κακόβουλο σενάριο έχει αλλοιώσει ορισμένα αρχεία του προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να εγκαταστήσετε το Adguard για να σαρώσει και να αφαιρέσει τα κακόβουλα σενάρια. Σε περίπτωση που ούτε αυτή η μέθοδος βοηθάει, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Kaspersky, το DrWeb Cureit, το ADW Cleaner, το Anti-Malware Home ή άλλα προγράμματα για να σαρώσετε τον υπολογιστή σας. Μπορείτε επίσης να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το πρόγραμμα περιήγησης, αποθηκεύοντας πρώτα το προφίλ σας (φυσικά ή στο cloud)

Πώς μπορώ να απεγκαταστήσω το 1xBet από τον υπολογιστή μου

Για να αφαιρέσετε το 1xBet από τον υπολογιστή σας, υπάρχουν μερικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

  • Προβολή των εφαρμογών που εκκινούνται κατά την εκκίνηση του συστήματος μέσω του χρονοπρογραμματιστή εργασιών. Ο χρονοπρογραμματιστής μπορεί να βρεθεί μέσω μιας αναζήτησης ή χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα Win+R και εισάγοντας την εντολή msc . Εάν υπάρχουν ύποπτα προγράμματα στη λίστα των εφαρμογών αυτόματης εκκίνησης, σταματήστε τα ή αφαιρέστε τα.
  • Ελέγξτε τον υπολογιστή σας με ένα υπάρχον πρόγραμμα προστασίας από ιούς. Μπορεί να είναι σε θέση να ανιχνεύσει κακόβουλα σενάρια.
  • Ελέγξτε τον υπολογιστή σας με ειδικό λογισμικό, όπως το Kaspersky, το DrWeb Cureit, το ADW Cleaner ή το Anti-Malware Home. Συνιστούμε να ενεργοποιήσετε το υψηλότερο επίπεδο σάρωσης.
  • Εγκαταστήστε το Malwarebytes και σαρώστε τον υπολογιστή σας. Όλα τα κακόβουλα προγράμματα θα πρέπει να αφαιρεθούν.

Μετά τον αποκλεισμό των διαφημίσεων 1xBet, συνιστούμε να ελέγχετε τον υπολογιστή σας μία φορά το μήνα για κακόβουλα σενάρια μέσω του Malwarebytes ή εναλλακτικών εφαρμογών. Σας συνιστούμε επίσης να είστε πιο προσεκτικοί κατά την εγκατάσταση προγραμμάτων ή την προβολή αρχείων που κατεβάζετε. Θα πρέπει επίσης να εγκαταστήσετε ένα ασφαλέστερο antivirus για να χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο με ασφάλεια.

Σχετικές ειδήσεις