Intro

Πώς να αποσύρετε χρήματα από το 1xBet: διαθέσιμες μέθοδοι

Вывести средства 1хБет
Οι παίκτες, έχοντας λάβει τα πρώτα τους κέρδη ή έχοντας ξοδέψει μέρος του bankroll τους, μπορούν να κάνουν ανάληψη χρημάτων στον προσωπικό τους λογαριασμό. Ο bookmaker παρέχει στους χρήστες διάφορες υπηρεσίες πληρωμών για τον σκοπό αυτό. Ωστόσο, οι παίκτες εξακολουθούν να έχουν πολλές ερωτήσεις σχετικά με την ανάληψη χρημάτων από την 1xbet. Θα τις απαντήσουμε στο άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την 1xbet: διαθέσιμες επιλογές

Ο ιστότοπος του bookmaker διαθέτει την ενότητα “Πληρωμές”, η οποία συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων από την 1xbet. Η σελίδα είναι οργανωμένη με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν πληροφορίες για μεμονωμένα επιλεγμένες χώρες και όσον αφορά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των υπηρεσιών πληρωμών εξαρτάται από τη χώρα διαμονής του παίκτη. Κατά μέσο όρο, οι παίκτες έχουν περισσότερες από 30 επιλογές για την κατάθεση και την ανάληψη χρημάτων:

  • Μεταφορές μέσω καρτών πληρωμής.
  • Μεταφορά χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό (για ορισμένες χώρες).
  • Ηλεκτρονικά πορτοφόλια.
  • Συστήματα πληρωμών.
  • Κρυπτονομίσματα.

Για να κάνει ανάληψη χρημάτων από την 1xbet, ο παίκτης πρέπει να επιλέξει την υπηρεσία που τον ενδιαφέρει, να εισάγει τα στοιχεία του μέσου πληρωμής και να επιβεβαιώσει τη λειτουργία. Στη συνέχεια, η πληρωμή αποστέλλεται για επαλήθευση, η οποία σύμφωνα με τους κανονισμούς μπορεί να διαρκέσει από αρκετές ώρες έως και μία ημέρα. Εάν δεν υπάρχουν ερωτήσεις, τα χρήματα θα μεταφερθούν στον καθορισμένο προσωπικό λογαριασμό.

Личный кабинет 1xБет - Вывести средства

Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet στην κάρτα μου

Για να μεταφέρει χρήματα σε τραπεζική κάρτα, ο παίκτης πρέπει να μεταβεί στην ενότητα “Ανάληψη από λογαριασμό” (προσωπικό ντουλάπι) και να επιλέξει μια κάρτα του συστήματος πληρωμών που τον ενδιαφέρει. Η καθολική λύση είναι η Visa και η MasterCard. Ωστόσο, σε ορισμένες χώρες είναι διαθέσιμες μεταφορές σε κάρτες Maestro ή Mir. Η τελευταία επιλογή θα είναι σχετική για τους παίκτες στοιχήματος από τη Ρωσία, οι οποίοι χρησιμοποιούν την κάρτα Mir για να καταθέτουν και να αποσύρουν χρήματα από την 1xbet.

Αφού κάνετε κλικ στο ολόγραμμα του συστήματος πληρωμών, θα πρέπει να καθορίσετε τα ποσά που θα μεταφερθούν και να εισαγάγετε τον αριθμό της κάρτας. Μετά την αποστολή του αιτήματος, τον έλεγχο της προέλευσης των χρημάτων και τη χρήση τους στην πλατφόρμα, ο παίκτης θα λάβει το καθορισμένο ποσό στον προσωπικό του λογαριασμό.

Θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στο γεγονός ότι όλες οι τράπεζες έκδοσης συνεργάζονται με τα συστήματα πληρωμών. Ως εκ τούτου, οι χρήστες δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα με την ανάληψη των κεφαλαίων που διατίθενται στην 1xbet στην Sberbank (Ρωσία), Privatbank (Ουκρανία) κ.λπ.

1xbet: πώς να αποσύρετε χρήματα σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια

Όπως σημειώθηκε προηγουμένως, ο bookmaker 1xbet παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μεταφορές σε ηλεκτρονικά πορτοφόλια όπως το Skrill και το Jeton Wallet. Αυτό είναι ένα αρκετά δημοφιλές εργαλείο, μέσω της ιδιωτικότητας και της ταχύτητας των μεταφορών.

Ωστόσο, το έτος 2021 έφερε απογοήτευση στους παίκτες στοιχήματος που χρησιμοποιούσαν τα πορτοφόλια Qiwi (Qiwi) και Yandex.Money (YMoneu). Η Ρωσική Κεντρική Τράπεζα ολοκλήρωσε έναν έλεγχο των χρηματοπιστωτικών εταιρειών και διαπίστωσε πολλές παρατυπίες στις διεθνείς συναλλαγές εμβασμάτων. Καθώς οι δραστηριότητες των ιδρυμάτων τυχερών παιχνιδιών δεν είναι διαθέσιμες στη Ρωσία, η συνεργασία με την 1xbet είναι γεμάτη με συνέπειες για τις ρωσικές εταιρείες. Τα μεγάλα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις εταιρείες που διαχειρίζονται το Qiwi και το Yandex.Money οδήγησαν στην εξαφάνιση αυτών των ηλεκτρονικών πορτοφολιών από την ιστοσελίδα του bookmaker. Έτσι, οι δημοφιλείς ερωτήσεις “Πώς να αποσύρετε χρήματα από την 1xBet στο Yandex.Money;” ή “Πώς να μεταφέρετε χρήματα από την 1xBet στο Qiwi” έχουν την ίδια απάντηση: “Όχι ακόμα”. Η υποστήριξη του γραφείου του bookmaker απαντά ότι πρόκειται για τεχνικό πρόβλημα. Ωστόσο, όλα οφείλονται στα πρόστιμα από την Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας και στην αυστηρότερη οικονομική παρακολούθηση στη χώρα.

1хБет сколько выводится платеж

Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet από το τηλέφωνό μου

Ο αριθμός των χρηστών που χρησιμοποιούν τις εφαρμογές 1xbet για κινητά αυξάνεται συνεχώς. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παίκτες έχουν ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του τηλεφώνου για συναλλαγές λογαριασμού. Ωστόσο, χάρη στη φιλική προς το χρήστη διεπαφή της εφαρμογής για κινητά 1xBet, δεν θα είναι δύσκολο να το κάνετε. Επιπλέον, το λογισμικό είναι γρήγορο, οπότε ο παίκτης δεν θα ξοδέψει πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι όταν χρησιμοποιεί την έκδοση ιστού της πύλης τυχερών παιχνιδιών.

Εάν ο παίκτης είναι εξουσιοδοτημένος, θα πρέπει να μεταβείτε στο “Πληρωμές” – “Ανάληψη από λογαριασμό” και να επιλέξετε το μέσο πληρωμής που σας ενδιαφέρει. Στη συνέχεια θα πρέπει να καθορίσει το ποσό που θα μεταφερθεί και τα στοιχεία της κάρτας/του λογαριασμού. Μετά τον έλεγχο τα χρήματα θα πιστωθούν στο επιλεγμένο μέσο πληρωμής σύμφωνα με τους κανονισμούς.

Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet σε άλλους λογαριασμούς

Το γραφείο στοιχημάτων 1xBet δραστηριοποιείται στην αγορά online στοιχημάτων από το 2012. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, η εταιρεία έχει καταφέρει να αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία για την επιτυχή καταπολέμηση των απατεώνων και την προστασία των χρηστών της από την απώλεια χρημάτων. Ως εκ τούτου, στο έργο του ο bookmaker χρησιμοποιεί έναν σαφή αλγόριθμο ενεργειών, συμπεριλαμβανομένης της απόσυρσης χρημάτων από την 1xBet.

Σύμφωνα με τους κανόνες της εταιρείας, οι παίκτες μπορούν να κάνουν την καταβολή χρημάτων μόνο μέσω του μέσου πληρωμής από το οποίο έγινε η κατάθεση. Για παράδειγμα, εάν για την κατάθεση χρησιμοποιήθηκε τραπεζική κάρτα, τα κέρδη μπορούν επίσης να αναληφθούν μόνο σε αυτή την κάρτα. Ο παίκτης του στοιχήματος δεν μπορεί να προσθέσει άλλη κάρτα ή να καθορίσει άλλη μέθοδο πληρωμής. Δεν υπάρχει τέτοια λειτουργικότητα στον ιστότοπο.
Вывод средств 1хБет на карту Τι γίνεται με τους χρήστες που χρησιμοποιούν διαφορετικά μέσα πληρωμής για να κάνουν κατάθεση Σε αυτή την περίπτωση, ο bookmaker 1xBet σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη χρημάτων σε κάθε μία από τις υπηρεσίες πληρωμών σε ισοδύναμο μιας κατάθεσης. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης μπορεί να μεταφέρει όλα τα κέρδη του στην τελευταία μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποίησε.

Έτσι, ο χρήστης δεν μπορεί να αλλάξει τα στοιχεία για την ανάληψη χρημάτων από την 1xbet. Για μια λεπτομερή εξήγηση των περιορισμών, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους εκπροσώπους υποστήριξης του bookmaker, οι οποίοι θα σας δώσουν μια απάντηση από τους επίσημους κανόνες της εταιρείας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αναλήψεις από την 1xBet

💳 Ποιες μεθόδους ανάληψης υποστηρίζει η 1xBet

οι χρήστες της 1xBet μπορούν να κάνουν ανάληψη χρημάτων σε τραπεζικές κάρτες, τραπεζικούς λογαριασμούς (δεν είναι διαθέσιμοι σε όλες τις χώρες), ηλεκτρονικά πορτοφόλια, συστήματα πληρωμών και μέσω κρυπτονομισμάτων. Ο συνολικός αριθμός των μέσων πληρωμής ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα, αλλά συχνά ανέρχεται σε περισσότερες από 30 υπηρεσίες.

📜 Τι χρειάζομαι για να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet

Ο χρήστης θα πρέπει να ποντάρει τα κατατεθειμένα χρήματα σε αθλήματα, cyber sports (ελάχιστη απόδοση από 1,1) ή σε παιχνίδια. Επιπλέον, το προφίλ πρέπει να επαληθεύεται με την προσκόμιση διαβατηρίου. Στη συνέχεια, ο παίκτης του στοιχήματος μπορεί να κάνει ανάληψη των χρημάτων στον προσωπικό του λογαριασμό.

❎ Τι πρέπει να κάνω εάν δεν μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet

Σε περίπτωση τεχνικών σφαλμάτων της υπηρεσίας, περιμένετε για κάποιο χρονικό διάστημα και επαναλάβετε τη λειτουργία. Εάν δεν βοήθησε, επικοινωνήστε με την υποστήριξη και μάθετε τον λόγο. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις καταστάσεις με περιορισμούς στην ανάληψη χρημάτων από την 1xBet αναλύονται σε ξεχωριστό άρθρο στον ιστότοπό μας.

Σχετικές ειδήσεις