Intro

Πώς μπορώ να στοιχηματίσω σε αθλήματα στην 22Bet

Размещение ставок на спорт 22Бет
Η ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας 22Bet έχει μια αρκετά απλή και σαφή λειτουργικότητα που μπορεί να κατανοήσει ακόμη και ένας αρχάριος. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε στοιχήματα στην 22Bet με μερικά μόνο κλικ του ποντικιού ή μερικά πατήματα στην οθόνη του τηλεφώνου σας. Ακριβώς από την αρχική σελίδα, μπορείτε να επιλέξετε το επιθυμητό άθλημα, να μετακινηθείτε στις επιλογές στοιχημάτων της 22Bet και να επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν καλύτερα. Υπάρχουν τα κλασικά μονά, τα spreads, τα συστήματα και οι συνδυασμοί, όπως τα μπαλώματα, οι βαλέδες, οι αλυσίδες και τα πολλαπλά στοιχήματα, τα οποία έχουμε ήδη εξηγήσει σε προηγούμενο άρθρο. Σήμερα, θέλουμε να σας παρουσιάσουμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να τοποθετήσετε μονά ή συνδυαστικά στοιχήματα στην 22Bet

22Bet Μονά στοιχήματα: Πώς να τοποθετήσετε ένα μονό

Για να τοποθετήσετε μονά στοιχήματα 22Bet σε αθλήματα πρέπει να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό, όπως είναι η πύλη του bookmaker. Εάν έχετε πρόβλημα πρόσβασης σε αυτόν, μπορείτε να παρακάμψετε το μπλοκάρισμα του ιστότοπου της 22Bet χρησιμοποιώντας διαφορετικές επιλογές. Μετά από αυτό, πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα “Line” και “Live” (αν σας ενδιαφέρουν τα κλασικά αθλήματα) ή στη σελίδα “Cybersport” (για στοιχήματα σε τουρνουά από παιχνίδια στον υπολογιστή). Εάν έχετε κατεβάσει την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου του bookmaker, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τον αποκλεισμό και μπορείτε να μεταβείτε απευθείας στις ενότητες που περιγράφονται παραπάνω. Τα επόμενα βήματα, εκτός από τον σχεδιασμό του ιστότοπου και της εφαρμογής, είναι παρόμοια.

Αφού μεταβείτε στη σωστή ενότητα, ο παίκτης θα δει

  • Ο πίνακας με τα αθλήματα ή τα κυβερνοαθλήματα – στην αριστερή πλευρά.
  • Ο κατάλογος των αγώνων με δημοφιλή αποτελέσματα, το φίλτρο ανά άθλημα/κυβερνοαθλητισμό και το πανό με σημαντικά γεγονότα – στη μέση.
  • Τα διαφημιστικά banners και το κουπόνι που θα εμφανιστεί μετά την επιλογή ενός αγώνα – στα αριστερά.

Στη συνέχεια, ο χρήστης πρέπει να επιλέξει το άθλημα που τον ενδιαφέρει και να διαβάσει όλα τα αποτελέσματα. Αφού επιλέξει την επιθυμητή απόδοση για το αποτέλεσμα, το στοίχημα μπαίνει στο κουπόνι στοιχημάτων. Το επόμενο βήμα είναι να καθοριστεί το ποσό του στοιχήματος, να εισαχθεί ο κωδικός προσφοράς για το δωρεάν στοίχημα (εάν υπάρχει) και να επιλεγεί ο λογαριασμός από τον οποίο θα χρεωθούν τα χρήματα – ο κύριος ή ο λογαριασμός μπόνους. Το τελευταίο βήμα είναι να ελέγξετε το στοίχημα και να το επιβεβαιώσετε μέσω του αντίστοιχου κουμπιού στον πίνακα στα αριστερά. Αυτό θα είναι αρκετό για να τοποθετήσετε ένα μόνο στοίχημα στην 22Bet.

Одиночная ставка 22Бет

Πώς μπορώ να τοποθετήσω ένα πολλαπλό στοίχημα στην 22Bet

Αφού οι νέοι παίκτες στοιχημάτων έχουν μάθει να χειρίζονται το μονό στοίχημα, στη συνέχεια θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση ενός πολλαπλού στοιχήματος στην 22Bet. Αυτό το είδος στοιχήματος είναι ενδιαφέρον επειδή μπορείτε να προσθέσετε μερικές επιλογές που είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουν πολλά. Οι αποδόσεις των στοιχημάτων πολλαπλασιάζονται, γεγονός που εγγυάται υψηλή απόδοση. Ωστόσο, ένα λάθος αποτέλεσμα σε έναν συνδυασμό έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια όλων των κεφαλαίων. Επομένως, συνιστούμε στους νέους παίκτες να τοποθετούν στοιχήματα express που αποτελούνται από 2 και 3 γεγονότα. Διαφορετικά, μπορεί να χάσετε ολόκληρο το bankroll σας.

Για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα express σε αθλήματα στην 22Bet πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

  • Μεταβείτε στις ενότητες “Γραμμή” και “Live”. Για στοιχήματα cybersports, πρέπει να επισκεφθείτε την ενότητα “Cybersports”.
  • Επιλέξτε αρκετούς αγώνες και προσθέστε τους στο κουπόνι στοιχήματος.
  • Στον πίνακα του κουπονιού στοιχήματος είναι απαραίτητο να επιλέξετε express στην καρτέλα “Τύπος στοιχήματος”. Αυτή η επιλογή θα εμφανιστεί όταν προστεθούν δύο ή περισσότερα γεγονότα στο κουπόνι στοιχήματος.
  • Εισάγετε το ποντάρισμα, τον κωδικό προσφοράς (εάν υπάρχει) και επιβεβαιώστε την τοποθέτηση κάνοντας κλικ στο ειδικό κουμπί.

Экспресс-ставка 22Бет

Μετά από αυτό, το στοίχημα θα εμφανιστεί στο προσωπικό σας γραφείο και μπορείτε να το δείτε στη σελίδα ιστορικού στοιχημάτων. Υπάρχει επίσης μια ενότητα “Έλεγχος κουπονιού”, όπου μπορείτε να εισαγάγετε τον αριθμό του στοιχήματος και να μάθετε το αποτέλεσμα.

Πώς μπορώ να τοποθετήσω συνδυαστικά στοιχήματα στο 22Bet

Στο άρθρο σχετικά με τα είδη στοιχημάτων στο 22Bet που αναφέραμε στην εισαγωγή, αναφέραμε τα συνδυαστικά στοιχήματα όπως το σύστημα, η πατέντα, τα λακ, η αλυσίδα και το πολυ-συνδυαστικό στοίχημα. Όλα αυτά έχουν ορισμένα χαρακτηριστικά, τα οποία περιγράφονται συνοπτικά στο ίδιο άρθρο. Ως εκ τούτου, συνιστούμε στους αρχάριους να διαβάσουν το υλικό πριν ενεργήσουν σε τέτοια στοιχήματα. Επιπλέον, υπάρχει μια ενότητα “Κανόνες” στον ιστότοπο, η οποία παρέχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όλους τους τύπους στοιχημάτων που υποστηρίζονται στον ιστότοπο.

Η τοποθέτηση συνδυαστικών στοιχημάτων στην 22Bet είναι εύκολη. Ο bookmaker έχει φροντίσει ώστε η διαδικασία προσθήκης στοιχημάτων στο κουπόνι στοιχημάτων και τοποθέτησης συνδυασμών να είναι διαισθητική. Για να κάνετε ένα συνδυαστικό στοίχημα πρέπει να:

  • Προσθέστε πολλά γεγονότα στο κουπόνι. Θα πρέπει να επιλεγούν εκ των προτέρων σε τμήματα με αγώνες αθλητικών και κυβερνοαθλητικών αγώνων.
  • Στο πεδίο “Τύπος στοιχήματος” επιλέξτε τον επιθυμητό τύπο στοιχήματος από την αναπτυσσόμενη λίστα.
  • Καθορίστε το ποσό του στοιχήματος, τον κωδικό προσφοράς (εάν υπάρχει) και τοποθετήστε το στοίχημα.

Комбинировання ставка 22Бет

Μπορείτε στη συνέχεια να παρακολουθείτε το αποτέλεσμα του στοιχήματος μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού. Μόλις λάβετε τον αριθμό του κουπονιού, μπορείτε να το ελέγξετε χωρίς να συνδεθείτε μέσω της ενότητας “Έλεγχος κουπονιού”.

Σχετικές ειδήσεις