Intro

Πώς μπορώ να παρακάμψω το μπλοκάρισμα της 22Bet

Блокировка сайт 1хБет
Γραφείο στοιχημάτων Η 22Bet αναπτύσσεται αρκετά ενεργά και κερδίζει τη θέση της στην αγορά αθλητικών τυχερών παιχνιδιών. Για τα αθλητικά στοιχήματα, η 22Bet μπορεί ήδη να ανταγωνιστεί τους παλαιότερους bookmakers. Η επιχείρηση τυχερών παιχνιδιών αναπτύσσεται επίσης ενεργά. Όλα αυτά συμβάλλουν στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας του εμπορικού σήματος μεταξύ των παικτών στοιχημάτων και των ρυθμιστικών αρχών των κρατών όπου διαμένουν οι τελευταίοι. Ως εκ τούτου, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι με την αυξανόμενη δημοτικότητα των παικτών του γραφείου αντιμετωπίζουν το μπλοκάρισμα της ιστοσελίδας 22Bet στις χώρες τους. Αυτό το άρθρο εξετάζει τους λόγους αυτού του φαινομένου και πώς να παρακάμψετε τους περιορισμούς στην επίσκεψη της πύλης τυχερών παιχνιδιών

Γιατί μπλοκάρεται ο ιστότοπος της 22bet

Ο επίσημος ιστότοπος της Bet 22bet έχει αδειοδοτηθεί από τον καταχωρητή από το Κουρασάο. Πολλές χώρες αποδέχονται την άδεια και δεν απαγορεύουν στους παίκτες να χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες του γραφείου. Στις χώρες όπου η άδεια 8048/JAZ δεν αναγνωρίζεται ή τα τυχερά παιχνίδια απαγορεύονται, η πρόσβαση στον πόρο είναι προβληματική. Έτσι, η πύλη του bookmaker 22Bet συμπεριλήφθηκε στη “μαύρη λίστα” των απαγορευμένων ιστότοπων στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου, κατόπιν αιτήματος της Roskomnadzor, η πύλη τυχερών παιχνιδιών έχει μπλοκαριστεί από όλους τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η ιστοσελίδα της 22Bet έχει μπλοκαριστεί:

  • Τεχνική αποτυχία. Σπάνια, αλλά και πάλι μερικές φορές η πύλη μπορεί να μην λειτουργεί λόγω προβλημάτων από την πλευρά του bookmaker. Σε μια τέτοια περίπτωση, αξίζει να ελέγξετε τις πληροφορίες στις επίσημες σελίδες της εταιρείας στα κοινωνικά δίκτυα.
  • Προγραμματισμένη συντήρηση/προληπτική συντήρηση. Ο bookmaker προειδοποιεί εκ των προτέρων για τις προγραμματισμένες εργασίες στην ιστοσελίδα.
  • Ηπρόσβαση στον ιστότοπο είναι αποκλεισμένη 22bet. Οι χρήστες από όλες τις χώρες δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες του γραφείου του bookmaker. Η εταιρεία εξακολουθεί να περιορίζει την πρόσβαση στον ιστότοπο σε παίκτες στοιχήματος από τις περιοχές όπου υπάρχουν περιορισμοί και προβλήματα με τους νόμους περί τυχερών παιχνιδιών.
  • Ο ιστότοπος είναι αποκλεισμένος από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου. Σε ορισμένες χώρες όπου η εταιρεία αναπτύσσει ενεργά τις δραστηριότητές της, δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στην πύλη. Είναι μπλοκαρισμένη από τους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου.

Не удалось соеденится с сервером 22Бет

Για να μάθετε ποιος είναι ο λόγος που ο ιστότοπος της 22Bet είναι μπλοκαρισμένος, πρέπει να εξετάσετε το σφάλμα στο πρόγραμμα περιήγησής σας:

  • Εάν εμφανιστεί μια λευκή οθόνη, πρόκειται για σφάλμα από την πλευρά του διακομιστή.
  • Εάν ο ιστότοπος αργεί πολύ να φορτώσει και εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος, 500, 501, 503 – σφάλμα από την πλευρά του διακομιστή.
  • Όταν η πύλη δεν έχει ακόμη φορτωθεί και εμφανίζεται το μήνυμα “Απέτυχε η σύνδεση με τον διακομιστή” – μπλοκάρεται από τους παρόχους διαδικτύου.
  • Εάν η πύλη 22Bet έχει φορτωθεί αλλά εμφανίζεται το μήνυμα “Η πρόσβαση στον ιστότοπο είναι περιορισμένη” στην επώνυμη οθόνη – ο ιστότοπος δεν λειτουργεί στη χώρα διαμονής του παίκτη.

Με βάση τον λόγο για τον οποίο μπλοκάρεται ο ιστότοπος του bookmaker, μπορείτε να αναζητήσετε έναν τρόπο να τον παρακάμψετε.

Πώς να παρακάμψετε τον αποκλεισμό της 22Bet

Ο αποκλεισμός του γραφείου ενός bookmaker είναι ένα δυσάρεστο πρόβλημα για τους χρήστες, αλλά δεν μπορεί να χαρακτηριστεί άλυτο (εκτός αν ο ίδιος ο bookmaker δεν δέχεται παίκτες από ορισμένες χώρες). Καθώς η ζήτηση γεννά την προσφορά, υπάρχουν πάντα λύσεις.

Υπάρχουν αρκετοί αποδεδειγμένοι και αξιόπιστοι τρόποι για να παρακάμψετε το μπλοκάρισμα της 22Bet. Το αποτέλεσμα καταλήγει σε ένα πράγμα: ο πελάτης κρύβει την πραγματική του διεύθυνση IP και συνδέεται από μια διεύθυνση που ανήκει σε άλλη χώρα. Με άλλα λόγια, η παράκαμψη ενός αποκλεισμένου ιστότοπου δεν σημαίνει πρόσβαση σε αυτόν απευθείας μέσω του ISP σας, αλλά μέσω ειδικών διακομιστών που κρυπτογραφούν την πραγματική διεύθυνση IP του χρήστη.

Παρακάτω θα εξετάσουμε απλές και εύκολες στη χρήση μεθόδους για την παράκαμψη του αποκλεισμού της ιστοσελίδας 22Bet.

Сайт 22Bet

Χρήση του καθρέφτη της ιστοσελίδας της 22Bet

Από τεχνικής άποψης, ο ευκολότερος τρόπος σύνδεσης σε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο είναι η χρήση του καθρέφτη της 22bet. Επομένως, αυτή η επιλογή συνιστάται για τους νεοεισερχόμενους στο στοίχημα.

Ένας ιστότοπος καθρέφτης είναι ένα αντίγραφο του αρχικού ιστότοπου, που υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες και τα χαρακτηριστικά του επίσημου ιστότοπου του γραφείου στοιχημάτων, αλλά με διαφορετική εναλλακτική διεύθυνση διαδικτύου. Για να χρησιμοποιήσετε τον καθρέφτη του bookmaker πρέπει να γράψετε στο e-mail της τεχνικής υποστήριξης της 22Bet και να λάβετε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας.

Η χρήση ενός καθρέφτη δεν απαιτεί καμία εγκατάσταση ή διαμόρφωση λογισμικού. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε τη νέα διεύθυνση στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Ένα άλλο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι η αξιοπιστία – λειτουργεί σταθερά και γρήγορα. Επιπλέον, δεν υπάρχουν περιορισμοί στην ταχύτητα φόρτωσης των σελίδων, ο καθρέφτης είναι απολύτως νόμιμος και προσβάσιμος σε όλους. Αλλά οι ιστότοποι καθρέφτη της 22Bet δεν λειτουργούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, οι διευθύνσεις μπλοκάρονται επίσης και είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη για να αποκτήσετε μια νέα πύλη στοιχημάτων.

Χρήση υπηρεσιών VPN για πρόσβαση στην 22Bet

Ο επόμενος πιο συνηθισμένος τρόπος μετά τους καθρέφτες είναι μια υπηρεσία VPN.

Το VPN (Virtuale Private NetWork) είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο που επιτρέπει συνδέσεις δικτύου μέσω ενός άλλου δικτύου. Η αρχή λειτουργίας του είναι η δημιουργία μιας ασφαλούς σύνδεσης μεταξύ του υπολογιστή του χρήστη και της ιστοσελίδας, παρακάμπτοντας τον πάροχο Internet. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε έναν αποκλεισμένο ιστότοπο.

Κατά τη χρήση ενός VPN, η σύνδεση με τον πόρο περνάει μέσω ενός κρυπτογραφημένου καναλιού σε έναν διακομιστή και μέσω αυτού του διακομιστή στον επιθυμητό ιστότοπο στο Διαδίκτυο. Δεδομένου ότι η διεύθυνση IP του διακομιστή θα χρησιμοποιηθεί κατά τη σύνδεση με τον ιστότοπο, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν αναγνωρίζει τον ενδιάμεσο φορέα ως απαγορευμένο πόρο, οπότε η σύνδεση δεν μπλοκάρεται. Αυτό εξασφαλίζει ένα ορισμένο επίπεδο ανωνυμίας για τους παίκτες.

Υπάρχουν πολλές ασφαλείς δωρεάν υπηρεσίες VPN, αλλά συνήθως έχουν χαμηλή ταχύτητα και αξιοπιστία. Αξιοπρεπή επίπεδα προστασίας και ταχύτερες ταχύτητες μεταφοράς παρέχονται από τα επί πληρωμή VPN.

Εκτός από τα προγράμματα και τις υπηρεσίες για τη χρήση δικτύων VPN, μπορείτε να εγκαταστήσετε plug-ins για το πρόγραμμα περιήγησης (που συχνά αναπτύσσονται από τις ίδιες υπηρεσίες) ή να χρησιμοποιήσετε προγράμματα περιήγησης με ενσωματωμένο VPN, όπως το Orega. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης Tor, το οποίο αλλάζει τη διεύθυνση IP σας κάθε φορά που συνδέεστε.

Εφαρμογή για κινητά από το Bet 22Bet

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή για κινητά της 22bet από την ιστοσελίδα του bookmaker, η οποία υποστηρίζεται από Android και iOS. Εκτός από τα πλεονεκτήματα της τοποθέτησης στοιχημάτων, το πρόγραμμα δεν φοβάται το μπλοκάρισμα και λειτουργεί ακόμη και με αδύναμο Internet. Ως εκ τούτου, κατεβάζοντας την εφαρμογή, οι παίκτες θα ξεχάσουν το πρόβλημα της αλλαγής κατόπτρων ή της πληρωμής για μια ποιοτική υπηρεσία VPN.

Το κύριο πράγμα είναι να χρησιμοποιήσετε την επίσημη εφαρμογή που κατεβάζετε από την ιστοσελίδα της 22Bet. Διαφορετικά, είναι πιθανό να μολυνθεί το τηλέφωνό σας με ιούς και να παρέχει δεδομένα και πρόσβαση σε τρίτους.

Όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο του bookmaker, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις προτεινόμενες επιλογές. Χάρη σε αυτές, οι παίκτες θα έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε αθλητικά στοιχήματα και παιχνίδια από την 22bet.

Σχετικές ειδήσεις