Intro

Πώς μπορώ να κάνω κατάθεση στο 1xBet

1xBet - внесение денег на депозит
Μετά την εγγραφή στην 1xbet, οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα – την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό τους στον τζόγο. Οι καταθέσεις μπορούν να γίνουν χάρη σε δεκάδες υπηρεσίες, από κάρτες μέχρι κρυπτονομίσματα. Ταυτόχρονα, όλες οι λειτουργίες είναι απαλλαγμένες από προμήθειες του bookmaker. Πώς να καταθέσετε το 1xBet, ποιες μέθοδοι είναι διαθέσιμες στους χρήστες, θα συζητηθεί σε αυτό το νέο άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

1xBet: πώς μπορώ να καταθέσω το λογαριασμό μου στο στοίχημα

Σε αντίθεση με ορισμένους ανταγωνιστές, η 1xbet δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τις διαθέσιμες επιλογές για την κατάθεση του λογαριασμού τους χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσουν λογαριασμό. Ο ιστότοπος διαθέτει την ενότητα “Πληρωμές”, όπου μπορείτε να καθορίσετε τη χώρα διαμονής του παίκτη στοιχήματος και να λάβετε μια λίστα με τις τρέχουσες μεθόδους πληρωμής. Μπορείτε επίσης να δείτε τις επιλογές για την κατάθεση και την ανάληψη χρημάτων από την 1xbet. Με αυτόν τον τρόπο, ο παίκτης μπορεί να αξιολογήσει τα πλεονεκτήματα του γραφείου πριν από την εγγραφή του.

Για να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση, είναι απαραίτητο να συνδεθείτε και να μεταβείτε στην ενότητα Κατάθεση. Στον παίκτη θα προσφερθούν οι διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής, ανάλογα με τη χώρα διαμονής του. Κατά μέσο όρο, είναι διαθέσιμες 30+ υπηρεσίες πληρωμών για την κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό της 1xbet, οι οποίες χωρίζονται σε κατηγορίες:

  • Τραπεζικές κάρτες.
  • Τραπεζικά εμβάσματα (δεν υποστηρίζονται σε όλες τις χώρες).
  • Ηλεκτρονικά πορτοφόλια.
  • Υπηρεσίες πληρωμών.
  • Μεταφορές χρημάτων μέσω κινητών τηλεφώνων (υποστηρίζονται σε ορισμένες χώρες)
  • Κρυπτονομίσματα.
  • Τερματικά αυτοεξυπηρέτησης (δεν είναι διαθέσιμα σε όλες τις χώρες).
  • Γραφεία σταθερής τηλεφωνίας (διαθέσιμα σε ορισμένες χώρες).

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η κατάθεση διαρκεί από λίγα λεπτά έως μία ώρα. Οι τραπεζικές μεταφορές διαρκούν περισσότερο λόγω των ιδιαιτεροτήτων των χρηματοπιστωτικών οργανισμών. Ταυτόχρονα, όλες οι εισερχόμενες πληρωμές ελέγχονται ως προς την προέλευση των κεφαλαίων. Εάν η χρηματοπιστωτική ρυθμιστική αρχή έχει αμφιβολίες σχετικά με τη νομιμότητά τους, το γραφείο μπορεί να ζητήσει πρόσθετα έγγραφα για την απόδειξη της πηγής του εισοδήματος. Στην πράξη, ωστόσο, αυτό είναι πολύ σπάνιο.

Закинуть деньги на 1хБет

Πώς να καταθέσετε χρήματα στην 1xbet

Συνολικά, το γραφείο παρέχει στους παίκτες έως και 100 επιλογές για να ρίξουν χρήματα στην 1xbet. Ωστόσο, κάθε τοπική αγορά έχει περιορισμένο αριθμό μεθόδων πληρωμής, γεγονός που οφείλεται στους νόμους του κράτους και στην ανάπτυξη της αγοράς μέσων πληρωμής. Ως εκ τούτου, πριν προχωρήσετε στο στάδιο της μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό σας, αξίζει να εξοικειωθείτε με τις διαθέσιμες μεθόδους κατάθεσης στην 1xbet. Βρείτε ενημερωμένες πληροφορίες στην ενότητα “Κατάθεση”, η οποία θα εμφανιστεί μετά την είσοδο στον ιστότοπο. Είναι επίσης δυνατό να μεταβείτε στη σελίδα “Πληρωμές”, εάν ο χρήστης συνδεθεί στον ιστότοπο από τη διεύθυνση IP που συνδέεται με τη χώρα διαμονής.

Στην πρώτη ενότητα αναφέραμε τον τρόπο κατάθεσης του λογαριασμού σας στο 1xBet. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα μέσω τραπεζικού εμβάσματος, καρτών πληρωμών (π.χ. Visa και Mastercard), ηλεκτρονικών πορτοφολιών (MoneyGO, Astropay κ.λπ.), συστημάτων πληρωμών (ecoPayz, Neteller κ.λπ.), τερματικών πληρωμών (IBOX και EasyPay στην Ουκρανία), κρυπτονομισμάτων (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin κ.λπ.), μεταφορών μέσω κινητών τηλεφώνων (π.χ. Smart Money στο Kyivstar), ηλεκτρονικών κουπονιών (Flexepin κ.λπ.) κ.λπ.

Πώς να καταθέσετε χρήματα στο 1xBet με κάθε έναν από αυτούς τους τρόπους μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο του γραφείου. Ας σημειώσουμε μόνο ότι η όλη διαδικασία θα είναι παρόμοια και αποτελείται από 3 βήματα: εξουσιοδότηση στον ιστότοπο, επιλογή της μεθόδου πληρωμής και καθορισμός του ποσού κατάθεσης, επιβεβαίωση της λειτουργίας μέσω των εργαλείων της επιλεγμένης μεθόδου πληρωμής.

Πώς να κάνετε κατάθεση στην 1xBet από κάρτα

Για να πραγματοποιήσετε μια κατάθεση με χρήση κάρτας, θα πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Κατάθεση”. Στη λίστα, θα πρέπει να βρείτε τη μέθοδο “Τραπεζικές κάρτες” και να επιλέξετε το εικονίδιο ενός από τα συστήματα πληρωμών. Στη συνέχεια, αρκεί να καθορίσετε το ποσό της πληρωμής και να μεταβείτε στη σελίδα με την καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας/επιβεβαίωση της μεταφοράς.

Σε ορισμένες χώρες, για παράδειγμα στη Ρωσία, δεν είναι δυνατή η απευθείας πληρωμή από την κάρτα στον λογαριασμό τυχερών παιχνιδιών 1xbet. Εδώ θα σας βοηθήσει η εφαρμογή SkyPay, μέσω της οποίας μπορούν να πραγματοποιηθούν εύκολα όλες οι λειτουργίες με την κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό του bookmaker. Στη σελίδα υπάρχουν οδηγίες για τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής.

1xBet - пополнение депозита

Πώς να καταθέσετε χρήματα στην 1xBet μέσω τραπεζικού εμβάσματος

Στις περισσότερες χώρες, ο bookmaker 1xbet παρέχει στους παίκτες τραπεζικά στοιχεία για την κατάθεση χρημάτων στο λογαριασμό. Είναι εύκολο να πραγματοποιήσετε μια πράξη μεταφοράς χρημάτων εάν χρησιμοποιείτε αξιόπιστες ηλεκτρονικές τράπεζες. Για παράδειγμα, στην Ουκρανία μπορείτε να κάνετε μεταφορές μέσω της Privat24 και στη Ρωσία μέσω της Sberbank Online.

Πολλοί χρήστες αναρωτιούνται πώς να καταθέσουν 1xbet μέσω της Sberbank Online Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε στην ηλεκτρονική σας τράπεζα και να εισαγάγετε τα στοιχεία που έχετε λάβει στον προσωπικό λογαριασμό του bookmaker. Λάβετε υπόψη ότι η μεταφορά μπορεί να γίνει σε λογαριασμό στο εξωτερικό. Ως εκ τούτου, θα χρεωθεί πρόσθετη χρέωση, για την οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στην τράπεζά σας.

Πώς μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην 1xbet χωρίς UCCI

Πολλοί χρήστες, όταν πρόκειται για την 1xbet, τη συγχέουν με τον bookmaker 1xStavka (1xStavka). Κάναμε μια σύντομη σύγκριση αυτών των εταιρειών στο άρθρο. Ως αποτέλεσμα, οι bookmakers συνδέονται με τους τελικούς δικαιούχους τους, αλλά σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία είναι διαφορετικές νομικές οντότητες.

Στο εν λόγω άρθρο, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το TSUPIS – ένα πιστωτικό ίδρυμα που έχει συνάψει συμφωνία με την 1xStavka, για την παρακολούθηση των συναλλαγών πληρωμών των παικτών. Σύμφωνα με τη ρωσική νομοθεσία (η στοιχηματική εταιρεία 1xStavka λειτουργεί νόμιμα στη Ρωσία) οι παίκτες στοιχημάτων πρέπει να καταβάλλουν φόρους για κάθε κέρδος τους. Οι πληροφορίες σχετικά με το πόσα χρήματα έχει κερδίσει ένας χρήστης συλλέγονται από το UUPIS (Λογιστικό Κέντρο Διαδραστικής Μεταφοράς Στοιχημάτων). Ως εκ τούτου, οι παίκτες στοιχημάτων που θέλουν να χρησιμοποιήσουν το πρακτορείο 1xStavka είναι υποχρεωμένοι να εγγραφούν στο πιστωτικό ίδρυμα. Χωρίς αυτό, δεν θα είναι σε θέση να επαληθεύσουν τον λογαριασμό τους.

Από την άλλη πλευρά, η 1xBet χρησιμοποιεί μια υπεράκτια άδεια, η οποία δεν αναγνωρίζεται στη Ρωσία. Δεδομένου ότι ο bookmaker είναι παράνομος στη Ρωσική Ομοσπονδία, οι παίκτες δεν πρέπει να ανησυχούν για το πώς να καταθέσουν 1xBet χωρίς TSUPIS. Μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στην 1xBet χωρίς να ενημερώσετε το πιστωτικό ίδρυμα για τις μεταφορές.

Πώς να κάνετε κατάθεση στην 1xBet από το τηλέφωνό σας

Ένας βολικός τρόπος για να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας στην 1xBet είναι να κάνετε μια κατάθεση από το τηλέφωνό σας. Δεν μιλάμε για την εφαρμογή για κινητά, η οποία, παρεμπιπτόντως, υποστηρίζει όλες τις μεθόδους πληρωμής που είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο, αλλά για τη μεταφορά χρημάτων από τον αριθμό του τηλεφώνου σας. Σε ορισμένες χώρες ο bookmaker σας επιτρέπει να κάνετε καταθέσεις από τους λογαριασμούς σας σε εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Έτσι, στην Ουκρανία μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στην 1xbet από την Kyivstar και τη Vodafone, στη Ρωσία – MTS, Megafon κ.λπ.

Пополнение депозита 1хБет

Για να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό από το τηλέφωνο ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί. Εάν η ενότητα “Κατάθεση” είναι διαθέσιμη με τις κάρτες του φορέα εκμετάλλευσης κινητής τηλεφωνίας, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε τη λειτουργία μέσω της πύλης του bookmaker. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και να επιβεβαιώσετε τη χρέωση του λογαριασμού κινητής τηλεφωνίας μέσω SMS.

Διαφορετικά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικές υπηρεσίες/εφαρμογές για να μεταφέρετε χρήματα από το τηλέφωνό σας στην 1xbet. Αυτές τις εφαρμογές μπορείτε να τις βρείτε στο Google Play ή στο App Store.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τον τρόπο κατάθεσης χρημάτων στην 1xBet

💵 Πώς να κάνετε κατάθεση στην 1xBet μέσω τερματικού

Σε μέρος των μετασοβιετικών χωρών, η στοιχηματική εταιρεία 1xBet αντιπροσωπεύεται από επίγεια γραφεία, όπου μπορείτε να καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας. Υπάρχουν επίσης τερματικά αυτοεξυπηρέτησης, τα οποία σας επιτρέπουν να εκτελείτε πράξεις κατάθεσης. Για να πραγματοποιήσετε κατάθεση στην 1xBet μέσω τερματικού, θα πρέπει να επιλέξετε το εικονίδιο της στοιχηματικής εταιρείας στην οθόνη και να εισαγάγετε τον αριθμό ταυτότητας πελάτη (αριθμητικό login). Στη συνέχεια, πρέπει να καθορίσετε το ποσό που πρέπει να καταβληθεί και να πραγματοποιήσετε την κατάθεση. Τα χρήματα θα πιστωθούν εντός μιας ώρας.

📒 Πώς να καταθέσετε στην 1xbet χωρίς διαβατήριο

Ο bookmaker θα επαληθεύσει τους νέους παίκτες πριν από την πραγματοποίηση οποιασδήποτε συναλλαγής σε νόμισμα. Ως εκ τούτου, για να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας θα χρειαστείτε ένα αντίγραφο του διαβατηρίου σας και μια απόδειξη ηλικίας. Εάν για οποιονδήποτε λόγο ο παίκτης του στοιχήματος κατάφερε να καταθέσει σε λογαριασμό 1xbet χωρίς διαβατήριο (υπάρχουν τέτοιες ιστορίες στα φόρουμ), δεν θα είναι δυνατή η ανάληψη κερδών χωρίς επαλήθευση. Το προφίλ θα παγώσει μέχρι να διευκρινιστούν οι συνθήκες.

❔ Γιατί δεν μπορώ να κάνω κατάθεση στην 1xbet

Τα προβλήματα με την πραγματοποίηση μιας κατάθεσης με υπαιτιότητα του bookmaker είναι πολύ σπάνια. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε κατάθεση στην 1xbet, θα πρέπει να προσπαθήσετε ξανά. Εάν αντιμετωπίσετε ξανά δυσκολίες, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής μας. Ίσως ο λογαριασμός του παίκτη να έχει παγώσει επειδή ο χρήστης παραβίασε τους κανόνες του γραφείου στοιχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να μάθετε όλους τους λόγους και να τους επιλύσετε μαζί με την ομάδα υποστήριξης.

📲 Πώς να καταθέσετε χρήματα στην 1xbet μέσω τηλεφώνου

Ο bookmaker δίνει στους παίκτες τη δυνατότητα να καταθέσουν χρήματα στην 1xbet μέσω τηλεφώνου. Εδώ δεν μιλάμε τόσο πολύ για τη δυνατότητα αυτοματοποίησης στην ιστοσελίδα ή στην εφαρμογή για smartphones και την πραγματοποίηση της λειτουργίας μέσω του gadget σας. Με τον όρο αυτό εννοούμε την αποδοχή χρημάτων από τον λογαριασμό ενός φορέα κινητής τηλεφωνίας. Οι παίκτες μπορούν να κάνουν κατάθεση μεταφέροντας χρήματα από τον αριθμό του τηλεφώνου τους στον λογαριασμό του bookmaker. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να στείλετε ένα SMS στον καθορισμένο αριθμό και τα χρήματα θα χρεωθούν και θα πιστωθούν αυτόματα στον προσωπικό σας λογαριασμό. Δυστυχώς, η υπηρεσία αυτή δεν είναι διαθέσιμη σε όλες τις χώρες.

Σχετικές ειδήσεις