Intro

Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet χωρίς διαβατήριο

Двухфакторная авторизация 1хБет
Μία από τις πιο δημοφιλείς ερωτήσεις μεταξύ των χρηστών της 1xBet είναι “Μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από το λογαριασμό μου χωρίς διαβατήριο;” Στο άρθρο μας σχετικά με την εγγραφή ανήλικων παικτών στην 1xBet, αναφερθήκαμε εν μέρει σε αυτό το θέμα. Ωστόσο, αποφασίσαμε να το κάνουμε ξεχωριστή δημοσίευση και να το επεκτείνουμε με έμμεσες ερωτήσεις από τους χρήστες του γραφείου

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Είναι δυνατή η εγγραφή παικτών στην 1xBet χωρίς διαβατήριο

Σύμφωνα με τους κανόνες της κοινότητας τυχερών παιχνιδιών, απαγορεύεται ο στοιχηματισμός και ο τζόγος για άτομα κάτω των 18 ετών. Αυτό οφείλεται στους υψηλότερους κινδύνους που διατρέχουν οι νέοι να “εθιστούν” στην ψυχαγωγία των τυχερών παιχνιδιών. Μια μελέτη που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Ανατολικού Λονδίνου στην Αγγλία, σε παίκτες ηλικίας 18 έως 45 ετών, διαπίστωσε 20% υψηλότερη πιθανότητα να γίνουν ενθουσιώδεις παίκτες στοιχήματος μεταξύ εκείνων που έχουν προηγουμένως χρησιμοποιήσει την Εθνική Λοταρία (στην Αγγλία μπορείτε να αγοράσετε λαχεία μόνο από την ηλικία των 16 ετών). Επιπλέον, ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια, ο λεγόμενος εθισμός στη λουδομανία, αναπτύσσεται ταχύτερα μεταξύ των νέων. Ως εκ τούτου, οι αρχές πολλών χωρών απαγορεύουν στους ανήλικους παίκτες να χρησιμοποιούν οποιεσδήποτε υπηρεσίες που σχετίζονται με τα τυχερά παιχνίδια. Αυτό ισχύει και για τις πλατφόρμες τυχερών παιχνιδιών που λειτουργούν νόμιμα, όπως για παράδειγμα η 1xBet.

Επιστρέφοντας στην ερώτηση του τίτλου, οι ανήλικοι παίκτες στοιχημάτων μπορούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στην ιστοσελίδα της 1xbet. Αρκεί να επιλέξετε μία από τις επιλογές γρήγορης εγγραφής. Ωστόσο, η επαλήθευση του λογαριασμού αποτελεί υποχρεωτικό κριτήριο για την ανάληψη. Όταν περιγράφαμε προβλήματα με την ανάληψη χρημάτων από την 1xbet, θυμηθήκαμε την επαλήθευση του προφίλ. Αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από την παροχή από τους παίκτες των στοιχείων του διαβατηρίου τους στον bookmaker. Παράλληλα, το γραφείο μπορεί να ζητήσει τα έγγραφα κατά τη στιγμή της κατάθεσης χρημάτων στο λογαριασμό ή αργότερα, κατά την ανάληψη. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να παραλείψετε αυτό το βήμα.

Εάν ένας χρήστης της 1xBet είναι κάτω των 18 ετών (δεν μπορεί να προσκομίσει έγγραφα), το προφίλ του θα παγώσει μέχρι την ενηλικίωσή του. Τα κατατεθειμένα χρήματα θα παγώσουν επίσης.

Πώς μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την 1xbet αν είστε κάτω των 18 ετών

Οι ανήλικοι παίκτες, έχοντας δημιουργήσει ένα προφίλ στην ιστοσελίδα του bookmaker 1xbet, μπορούν να προσπαθήσουν να παρακάμψουν τον περιορισμό στη χρήση των υπηρεσιών του γραφείου. Για να το κάνετε αυτό, μπορείτε να:

  • Παρέχετε τα έγγραφα του αγαπημένου σας προσώπου και πραγματοποιείτε συναλλαγές για λογαριασμό του.
  • Αγοράστε έναν εγγεγραμμένο και επαληθευμένο λογαριασμό ενός αγνώστου. Μπορείτε να βρείτε πολλές τέτοιες προσφορές σε φόρουμ στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών.

Ωστόσο, όλες οι μέθοδοι ενέχουν κίνδυνο. Πρώτον, το γραφείο ελέγχει τις διευθύνσεις IP από τις οποίες ο παίκτης συνδέεται. Εάν η τοποθεσία αλλάξει, ο bookmaker μπορεί να ζητήσει πρόσθετη επιβεβαίωση της μετακίνησης ή αντίγραφα προσωπικών εγγράφων. Δεύτερον, στην περίπτωση ανάληψης, μπορεί να προκύψουν προβλήματα με τα στοιχεία του αποστολέα και του παραλήπτη που δεν ταιριάζουν. Με τη σειρά της, η μεταφορά χρημάτων στον προσωπικό λογαριασμό κάποιου κοντινού προσώπου, πόσο μάλλον ενός αγνώστου, δεν είναι καλή ιδέα. Επιπλέον, εάν εντοπιστεί απάτη, ο λογαριασμός του παίκτη θα μπλοκαριστεί χωρίς δυνατότητα ανάκτησης.

1хБет - двухфакторная авторизация

Πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την 1xbet χωρίς SMS

Το γραφείο του bookmaker 1xbet ενδιαφέρεται για την ασφάλεια του ιστότοπου. Για την προστασία των κεφαλαίων των παικτών, η εταιρεία συνιστά ανεπιφύλακτα τη χρήση επαλήθευσης δύο βημάτων. Κατά τη σύνδεση ειδοποιήσεων για την ανάληψη χρημάτων από το λογαριασμό τυχερών παιχνιδιών, η λειτουργία δεν θα είναι επιτυχής χωρίς την εισαγωγή του κωδικού. Έτσι, η παραβίαση του λογαριασμού ενός παίκτη στοιχήματος δεν εγγυάται ότι ο επιτιθέμενος θα λάβει τα χρήματά του. Σημειώστε ότι ο κωδικός περιλαμβάνεται στην εφαρμογή Authentificator, η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play ή στο AppStore.

Προηγουμένως, ο κωδικός πρόσβασης με τον κωδικό εστάλη με τη μορφή SMS στον αριθμό τηλεφώνου. Τώρα, για να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την 1xbet, δεν χρειάζεται να στείλετε SMS. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Authentificator από τη Google για το σκοπό αυτό. Και αν ένας παίκτης θέλει να αρνηθεί την πρόσθετη επαλήθευση κατά τη μεταφορά χρημάτων, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε τη σχετική επιλογή. Μπορείτε να το κάνετε αυτό στο προσωπικό σας γραφείο, στην ενότητα “Ασφάλεια”. Λάβετε υπόψη ότι η εξουσιοδότηση 2 παραγόντων είναι απενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Σχετικές ειδήσεις