Intro

Πώς μπορώ να κάνω ένα 1xBet express

Правильное формирования экспресса 1хБет
Μεταξύ των έμπειρων χρηστών, τα πολλαπλά στοιχήματα είναι πολύ δημοφιλή. Αν συνθέσετε σωστά ένα παρολί στο 1xBet, μπορείτε να κάνετε μια μεγάλη νίκη. Ωστόσο, όσο περισσότερα γεγονότα υπάρχουν σε ένα παρολί, τόσο υψηλότερο είναι το ρίσκο. Επομένως, να είστε προσεκτικοί όταν τοποθετείτε στοιχήματα Parlay και να τηρείτε τη στρατηγική σας. Στο σημερινό άρθρο σας δίνουμε μερικές γρήγορες συμβουλές για να φτιάξετε ένα νικηφόρο παιχνίδι στο 1xBet

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι πρέπει να προσέχω σε μια παρτίδα 1xbet

Στο άρθρο μας σχετικά με το πώς να στοιχηματίσετε ένα παρολί στην 1xBet απαντήσαμε σε πολλές ερωτήσεις από αρχάριους σχετικά με τα κλασικά παρολί. Μεταξύ άλλων, μπορείτε να διαβάσετε για τον ορισμό ενός παρολί και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και να λάβετε συμβουλές για το πώς να κάνετε τέτοιους συνδυασμούς. Ωστόσο, μόνο μερικές από τις συμβουλές καλύφθηκαν στο προηγούμενο άρθρο. Για να ολοκληρωθεί η εικόνα, ακολουθούν μερικές ακόμη συμβουλές για το πώς να κάνετε ένα πολλαπλό παιχνίδι στο 1xBet. Εάν είστε αρχάριος, πρέπει να δώσετε προσοχή στα παρακάτω πριν σχηματίσετε ένα πολλαπλό στοίχημα:

  1. Αριθμός γεγονότων σε ένα στοίχημα. Το να προσθέτετε γεγονότα σε ένα παρολί και να βλέπετε τις αποδόσεις να αυξάνονται και τα πιθανά κέρδη μπορεί να σας εθίσει. Ωστόσο, δεν πρέπει να υπερβάλλετε στον αριθμό των γεγονότων σε ένα στοίχημα. Όσο περισσότερα παιχνίδια σε ένα στοίχημα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος απώλειας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο για τους αρχάριους είναι προτιμότερο να ξεκινήσετε με 1xBet expresses των 3 γεγονότων. Μόλις αποκτήσετε τη βασική εμπειρία, μπορείτε να αρχίσετε να αυξάνετε τον αριθμό των αποτελεσμάτων στο στοίχημά σας.
  2. Μέγεθος πονταρίσματος. Υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για την τοποθέτηση ενός πολλαπλού στοιχήματος. Όμως όλοι οι επαγγελματίες παίκτες συμφωνούν ότι τα μικρά ποσά είναι τα καλύτερα στοιχήματα για ένα συνδυαστικό στοίχημα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τοποθετώντας τα μισά χρήματα σε ένα παρολί από όσα θα τοποθετούσατε σε ένα απλό.
  3. Ανάλυση γεγονότων. Αποφύγετε να προσθέτετε μη αναλυμένα γεγονότα στους συνδυασμούς σας. Ακόμη και αν πρόκειται για ξεκάθαρο φαβορί και η απόδοση είναι 1,10 για τη νίκη. Όταν σχηματίζετε τέτοια στοιχήματα εξπρές, οι τελικές αποδόσεις θα είναι επίσης μικρές. Και αν ένα από τα αποτελέσματα χάσει, ο χρήστης θα χάσει όλα τα χρήματά του. Επομένως, είναι προτιμότερο να ελέγξετε όλους τους αγώνες χειροκίνητα και μόνο στη συνέχεια να αποφασίσετε ποιο αποτέλεσμα θα συμπεριλάβετε στο στοίχημα.

Να θυμάστε ότι μόνο με τους σωστούς υπολογισμούς μπορείτε να πετύχετε νίκες στο αθλητικό στοίχημα.

Πώς κερδίζω από τα στοιχήματα-εξπρές στην 1xBet

Για να κερδίσει χρήματα στα express στοιχήματα με την 1xBet, ο παίκτης πρέπει να λάβει υπόψη του πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Αυτοί αφορούν τόσο τον ίδιο τον αγώνα (κατάσταση των παικτών, καιρικές συνθήκες κ.λπ.) όσο και την προσφορά του bookmaker. Ο τελευταίος θέλει να βγάλει χρήματα από το στοίχημα, γι’ αυτό και θα προσφέρει δυσμενείς αποδόσεις για πολλά γεγονότα.

Формирование экспресса 1хБет - рекомендации

Μπορείτε να ξεγελάσετε τον bookmaker χρησιμοποιώντας ειδικές στρατηγικές. Μπορείτε να βρείτε πολλές διαφορετικές προσφορές με συστήματα στοιχημάτων και κέρδη στο διαδίκτυο. Έτσι, οι δημοφιλείς προσεγγίσεις για να κερδίσετε στα 1xBet express στοιχήματα είναι οι εξής:

  • Στρατηγική27παρολί. Ο χρήστης λαμβάνει υπόψη του μόνο τα πιο πιθανά αποτελέσματα του αγώνα. Τα υπόλοιπα γεγονότα προστίθενται μετά από προσεκτική ανάλυση.
  • ΗστρατηγικήTheInsuranceParlay, που συνιστάται από τον Mikhail Kotov, έναν γνωστό αθλητικό αναλυτή. Βασίζεται στις αποδόσεις στο ποδόσφαιρο. Δεν έχει εφαρμογή σε άλλα είδη αθλημάτων.
  • Ηστρατηγική“S8 System.Αυτή η εκδοχή του συνδυασμού συνδυάζει στοιχεία του στοιχήματος express και του συστήματος. Ο παίκτης του στοιχήματος πρέπει να επιλέξει 8 αποτελέσματα και στη συνέχεια να τα χωρίσει σε 3 express στοιχήματα. Υπάρχουν διάφοροι μαθηματικοί τύποι για να γίνει αυτό.
  • Πολλαπλό στοίχημαστρατηγική“Ένα νικηφόρο express”. Μια αρκετά δημοφιλής στρατηγική Parlay. Η διαφορά μεταξύ των στρατηγικών είναι ότι τα αποτελέσματα επιλέγονται σε “διχαλωτή” βάση.

Εάν σας ενδιαφέρει μια από τις στρατηγικές, σας συνιστούμε να μελετήσετε λεπτομερώς τα δυνατά και αδύνατα σημεία της. Επιπλέον, αξίζει να κατανοήσετε τον σχηματισμό των στοιχημάτων express με παραδείγματα. Διαφορετικά, ο παίκτης μπορεί να κάνει λάθος και να χάσει το bankroll του στο 1xBet.

Σχετικές ειδήσεις