Intro

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο 22Bet

Зарегистрироватся 22Бет
Εάν έχετε αποφασίσει να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε αυτό το είδος ψυχαγωγίας (ή κέρδους) όπως είναι τα αθλητικά στοιχήματα, θα πρέπει να εγγραφείτε στην ιστοσελίδα του 22Bet. Επιπλέον, θα πρέπει να επαληθεύσετε τον λογαριασμό σας και στη συνέχεια θα πρέπει να αποδείξετε την ταυτότητά σας προκειμένου να κάνετε ανάληψη των χρημάτων σας και να λάβετε μέρος στις προσφορές του bookmaker. Ακούγεται περίπλοκο… αλλά στην πραγματικότητα, όλα τα βήματα για τη δημιουργία λογαριασμού μπορούν να γίνουν αρκετά γρήγορα. Υπάρχουν 2 τύποι εγγραφής στην 22Bet: πλήρης (μέσω e-mail) και απλοποιημένη (μέσω κοινωνικών δικτύων). Ας δούμε και τις δύο επιλογές.

Πώς μπορώ να εγγραφώ για έναν πλήρη λογαριασμό στην 22Bet

Όταν ένας παίκτης κάνει κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” στην 1xbet, το σύστημα θα του ζητήσει να επιλέξει μεταξύ δύο επιλογών. Με την πλήρη εγγραφή θα πρέπει να δώσετε τα ακόλουθα στοιχεία:

  • Ονοματεπώνυμο.
  • Όνομα και επώνυμο.
  • Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας.
  • Ο κωδικός πρόσβασής σας για την επόμενη είσοδο.
  • Χώρα διαμονής.
  • Νόμισμα λογαριασμού.

Πριν κάνετε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” στην 1xbet, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο τελευταίο στοιχείο “Νόμισμα”. Ο παίκτης θα πρέπει να σκεφτεί προσεκτικά σε ποιο νόμισμα θα είναι πιο βολικό γι’ αυτόν να αποσύρει τα κέρδη. Διότι θα είναι πολύ δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να αλλάξει αυτή η ρύθμιση στο 22Bet.

Επίσης, δεν συνιστάται η εισαγωγή μιας τυχαίας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα επιβεβαιώνει τον λογαριασμό. Θα λάβετε έναν σύνδεσμο στον οποίο θα πρέπει να κάνετε κλικ για να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην 22Bet. Χωρίς αυτή την ενέργεια ο λογαριασμός σας θα είναι ανενεργός και δεν θα μπορείτε να στοιχηματίσετε.

Τα υπόλοιπα πεδία εισαγωγής, όπως το όνομα, το επώνυμο, ο κωδικός πρόσβασης και η χώρα, δεν θα πρέπει να προκαλέσουν κανένα πρόβλημα. Και πάλι, σας συνιστούμε να μην παίζετε με τον bookmaker και να προσδιορίζετε τα πραγματικά στοιχεία. Αυτό συμβαίνει επειδή η συνομιλία με τον bookmaker είναι σύντομη και αρκετά σκληρή.

Πώς μπορείτε να εγγραφείτε στην 22Bet μέσω των κοινωνικών δικτύων

Η δεύτερη επιλογή εγγραφής στην 22Bet θα φανεί σε πολλούς πιο εύκολη και βολική και κυρίως πιο γρήγορη. Πρόκειται για την εγγραφή μέσω των κοινωνικών δικτύων. Εάν ένας δυνητικός πελάτης έχει λογαριασμό σε τουλάχιστον έναν από τους ακόλουθους πόρους, μπορεί να τον επιλέξει με ασφάλεια.

Сайт 22Bet

Ο bookmaker 22Bet συνεργάζεται με ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως

  • Συμμαθητές.
  • Vkontakte.
  • Yandex.
  • Mail.ru.
  • Gmail.

Με την επιλογή αυτής της μεθόδου εγγραφής, ο παίκτης θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή του στον bookmaker να χρησιμοποιήσει προσωπικά δεδομένα από τον επιλεγμένο πόρο.

Εκτός από το κοινωνικό δίκτυο, θα πρέπει επίσης να επιλέξει κανείς το νόμισμα στο οποίο επιθυμεί να πραγματοποιεί συναλλαγές στον ιστότοπο. Θα πρέπει να δοθεί προσοχή και να εισαχθούν προσεκτικά τα στοιχεία, καθώς αυτή η ρύθμιση επιλέγεται μία φορά κατά την εγγραφή και δεν μπορεί να αλλάξει στη συνέχεια (μόνο με επικοινωνία με την ομάδα υποστήριξης).

Αφού επιλέξετε το νόμισμα και το κοινωνικό δίκτυο, στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” και θα ανοίξει μια νέα καρτέλα για τον παίκτη. Διαβάστε και επιβεβαιώστε τη συμφωνία του χρήστη με τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης. Στη συνέχεια, ο bookmaker θα δημιουργήσει αυτόματα ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό. Σας συνιστούμε να το σημειώσετε κάπου. Ωστόσο, εάν ο παίκτης έχει ξεχάσει τα στοιχεία σύνδεσης, μπορούν να αποκατασταθούν αρκετά εύκολα.

Πώς μπορώ να εγγραφώ για έναν δεύτερο λογαριασμό στην 22Bet

Χωρίς μεγάλη εισαγωγή, ας πούμε ευθύς αμέσως ότι δεν είναι καλή ιδέα. Ο bookmaker 1xbet σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μόνο έναν λογαριασμό και να επωφεληθείτε πλήρως από τα πλεονεκτήματά του. Προκειμένου να πραγματοποιήσετε χρηματικές συναλλαγές και να συμμετάσχετε στις προσφορές της εταιρείας, πρέπει να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας προσκομίζοντας τα έγγραφά σας.

Ακόμα και αν ένας πελάτης καταφέρει να εγγραφεί δεύτερος λογαριασμός στην 22Bet χρησιμοποιώντας πλαστά έγγραφα, αν αυτό αποκαλυφθεί, ο bookmaker θα μπλοκάρει και τους δύο λογαριασμούς χωρίς δυνατότητα επαναφοράς. Εν ολίγοις – μια ισόβια απαγόρευση μαζί με τον αποκλεισμό της πρόσβασης σε όλα τα κέρδη σας.

Πώς μπορώ να εγγραφώ μετά το μπλοκάρισμα του λογαριασμού μου στην 22Bet

Εάν ένας παίκτης διαπιστώσει ότι ο λογαριασμός του έχει μπλοκαριστεί όταν προσπαθεί να συνδεθεί, δεν χρειάζεται να βιαστεί να δημιουργήσει νέο λογαριασμό. Αρχικά, προσπαθήστε να βρείτε τον λόγο του μπλοκαρίσματος και να αποκαταστήσετε την πρόσβαση. Παρόλο που μπορεί να μην είναι πάντα εύκολο, αξίζει τον κόπο στο τέλος. Η εταιρεία στοιχημάτων 1xbet παρακολουθεί προσεκτικά την ασφάλεια των συναλλαγών και είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των παικτών της. Ως εκ τούτου, εάν υπάρχει η παραμικρή υποψία απάτης, ο λογαριασμός θα μπλοκαριστεί.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι παίκτες στοιχημάτων στέλνονται στην απαγόρευση αδικαιολόγητα. Εάν ένας παίκτης είναι σίγουρος ότι έχει δίκιο και έχει δικαιολογητικά έγγραφα, μπορεί να γράψει στην υποστήριξη.

Ένας πολύ συνηθισμένος λόγος για μπλοκάρισμα είναι η χρήση καρτών κάποιου άλλου (αδελφός, μητέρα, φίλος, σύζυγος κ.λπ.). Εάν ένας παίκτης στοιχήματος έχει αποκλειστεί για αυτό το λόγο, λοιπόν, έχουμε άσχημα νέα. Η απόδειξη οτιδήποτε θα είναι αρκετά δύσκολη, και ούτως ή άλλως η υπηρεσία ασφαλείας μπορεί τελικά να στείλει μια ειδοποίηση για τον τερματισμό της συνεργασίας και την αφαίρεση του λογαριασμού στην 1xbet.

Σε περίπτωση σοβαρών παραβάσεων και διαγραφής λογαριασμού, όλες οι μελλοντικές εγγραφές με τα ίδια προσωπικά στοιχεία με τον παραβάτη θα μπλοκαριστούν και θα διαγραφούν επίσης.

22Бет регистрация

Έτσι, η απάντηση στο ερώτημα “Πώς μπορώ να εγγραφώ μετά το μπλοκάρισμα του λογαριασμού μου στην 22Bet

Να είστε προσεκτικοί όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, διαβάστε τους κανόνες και ακολουθήστε τους. Πολλά λάθη μπορούν συχνά να αποφευχθούν απλά διαβάζοντας τους όρους χρήσης πριν ξεκινήσετε την καριέρα σας στον κόσμο του στοιχήματος.

Πώς να συνδεθείτε στον προσωπικό σας λογαριασμό στην 22Bet

Η σύνδεση στον λογαριασμό σας στην 22Bet είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να θυμάστε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Εάν ένας παίκτης έχει κάνει πλήρη εγγραφή μέσω μιας διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η σύνδεση θα είναι αυτό το email και ο κωδικός πρόσβασης θα είναι αυτός που θα βρει ο πελάτης.

Σε περίπτωση εγγραφής στην 1xbet μέσω κοινωνικών δικτύων, ο ιστότοπος θα δημιουργήσει αυτόματα ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Κατά κανόνα, αποστέλλονται επίσης στο ταχυδρομείο. Ως εκ τούτου, εάν ένας παίκτης δεν τα έγραψε και τα ξέχασε, θα πρέπει να αναζητήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο ταχυδρομείο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τρόπους για να αποκαταστήσετε την πρόσβαση στο 22Bet.

Σχετικές ειδήσεις