Intro

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο 1xBet

как зарегистрироваться 1xbet

Ποιες επιλογές εγγραφής υποστηρίζει ο bookmaker 1xBet

Αφού ο χρήστης γνωρίσει το γραφείο στοιχημάτων 1xBet και αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες του, είναι η σειρά του να δημιουργήσει λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση, ο bookmaker δίνει στον παίκτη διάφορους τρόπους για να εγγραφεί στο 1xBet. Ως εκ τούτου, ο παίκτης του στοιχήματος έχει την ευκαιρία να επιλέξει την επιλογή που θα είναι η πιο βολική

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

1xBet εγγραφή1xBet εγγραφή

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Σήμερα, για να εγγραφείτε στην 1xBet μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το email σας, τον αριθμό τηλεφώνου σας, τα κοινωνικά δίκτυα ή να δημιουργήσετε γρήγορα ένα προφίλ “με 1 κλικ”. Για να το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

Κατά την επιλογή του τρόπου εγγραφής στην 1xBet, ο παίκτης θα κληθεί να συμπληρώσει διάφορα στοιχεία. Έτσι, για γρήγορη εγγραφή αρκεί να επιλέξετε το νόμισμα του λογαριασμού και τη χώρα διαμονής, και δημιουργώντας ένα προφίλ μέσω ταχυδρομείου – για να καθορίσετε τα βασικά στοιχεία για τον παίκτη του στοιχήματος. Ωστόσο, στο τέλος, στο ιδιωτικό γραφείο θα πρέπει να καταχωρίσετε όλες τις πληροφορίες για τον εαυτό σας και να επισυνάψετε το αντίγραφο του διαβατηρίου σας για να επαληθεύσετε το προφίλ σας. Θα θέλαμε επίσης να αναφέρουμε ότι ο μέσος χρόνος για την εγγραφή είναι 5 λεπτά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένας παίκτης μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε επιλογή.

Πολλοί παίκτες ρωτούν σχετικά με την εγγραφή στην 1xBet χωρίς διαβατήριο (εάν επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι ή κάτω των 18 ετών) ή χωρίς το UCPIS. Θα μιλήσουμε για αυτή την επιλογή σε ξεχωριστό άρθρο.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την εγγραφή στην 1xBet:

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο 1xBet

Ο bookmaker 1xBet παρέχει στους παίκτες μια εφαρμογή για κινητά για Android και iOS. Επιπλέον, διατίθεται μια έκδοση του ιστότοπου βελτιστοποιημένη για τηλέφωνα και tablet. Ταυτόχρονα, η εγγραφή στην 1xBet από το τηλέφωνό σας δεν διαφέρει από τη χρήση της επιφάνειας εργασίας. Στην εφαρμογή και στην έκδοση του ιστότοπου για κινητά, είναι διαθέσιμες όλες οι ίδιες 4 επιλογές που περιγράφονται στο άρθρο.

💻 Πώς μπορώ να εγγραφώ μέσω του ιστότοπου της 1xBet για κινητά

Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στον ιστότοπο της 1xBet για κινητά πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Εγγραφή”. Είναι διαθέσιμη στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας. Στη συνέχεια, πρέπει να επιλέξετε έναν από τους τρόπους δημιουργίας του προφίλ σας: μέσω email, τηλεφώνου, κοινωνικών δικτύων ή “1-click”.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στο 1xBet από το τηλέφωνό μου

Η διαδικασία εγγραφής στην 1xbet στο τηλέφωνό σας δεν διαφέρει από τη δημιουργία λογαριασμού στον υπολογιστή σας. Εάν ένας παίκτης χρησιμοποιεί μια έκδοση του ιστότοπου για κινητά ή μια εφαρμογή, το κουμπί εγγραφής βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης. Οι παίκτες στοιχημάτων έχουν επίσης 4 επιλογές για τη δημιουργία λογαριασμού.

⭐ Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος εγγραφής στην 1xBet

η 1xBet δίνει στους νεοεισερχόμενους μια επιλογή από 4 τρόπους για να δημιουργήσουν ένα προφίλ παιχνιδιού. Κάθε μία από τις επιλογές θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό μέσα σε 5 λεπτά. Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον παίκτη να καθορίσει τον καλύτερο τρόπο εγγραφής, ο οποίος εξαρτάται από τα ενδιαφέροντά του.

Σχετικές ειδήσεις