Intro

Πώς μπορώ να εγγραφώ στην 1xBet χωρίς διαβατήριο

Как зарегистрироваться на 1xBet без паспорта
Στις απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικά με το πώς να περάσετε τον έλεγχο ταυτότητας στην 1xBet, γράψαμε εν συντομία για την εγγραφή παικτών χωρίς διαβατήριο. Ωστόσο, αυτό είναι ένα μάλλον εκτεταμένο θέμα που ενδιαφέρει τους αρχάριους παίκτες. Ας προσπαθήσουμε λοιπόν να μιλήσουμε για τις περιπλοκές της εγγραφής στην 1xBet χωρίς διαβατήριο και χωρίς TSUPIS (αφορά τους κατοίκους της RF)

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς να εγγραφείτε στην 1xBet εάν δεν είστε 18 ετών

Σύμφωνα με τους όρους του γραφείου του bookmaker 1xbet μόνο ενήλικοι χρήστες μπορούν να τοποθετούν στοιχήματα και να παίζουν ρουλέτα, πόκερ κ.λπ. Ταυτόχρονα, το σύστημα επαλήθευσης είναι κατασκευασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε ένας ανήλικος παίκτης στοιχημάτων να μπορεί να εγγραφεί στον ιστότοπο του bookmaker. Για να το κάνετε αυτό, απλά επιλέξτε έναν από τους τρόπους δημιουργίας λογαριασμού στην 1xBet.

Μόλις συνδεθεί, ο χρήστης μπορεί να εισάγει οποιαδήποτε δεδομένα στο προσωπικό του προφίλ, να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό, να τοποθετήσει στοιχήματα και να λάβει κέρδη. Ωστόσο, προκειμένου να κάνει ανάληψη χρημάτων, ο bookmaker θα απαιτήσει απόδειξη ταυτότητας. Ως εκ τούτου, η εισαγωγή δεδομένων “εκ του ασφαλούς” δεν αποτελεί επιλογή, καθώς δεν θα είναι δυνατή η επιβεβαίωσή τους. Και αν ο παίκτης θέλει να αλλάξει το όνομα, το επώνυμο, τη διεύθυνσή του στην κάρτα, το γραφείο θα απαιτήσει έγγραφα για την αλλαγή ονόματος και κατοικίας. Εάν δεν το κάνουν, το προφίλ θα μπλοκαριστεί.

Έτσι, είναι δυνατή η εγγραφή στην 1xbet αν είστε κάτω των 18 ετών, αλλά όταν ελεγχθούν τα έγγραφα, το προφίλ θα παγώσει μέχρι ο παίκτης να ενηλικιωθεί.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στην 1xBet χωρίς διαβατήριο

Όπως και στην προηγούμενη ερώτηση, ένας παίκτης μπορεί να δημιουργήσει λογαριασμό στην 1xBet χωρίς διαβατήριο. Ωστόσο, η επαλήθευση του προφίλ είναι αναπόφευκτη. Ως εκ τούτου, ως απάντηση στο δημοφιλές ερώτημα “εγγραφή 1xBet χωρίς διαβατήριο” στη μηχανή αναζήτησης μπορείτε να βρείτε φόρουμ όπου πωλούνται λογαριασμοί. Αυτοί είναι εγγεγραμμένοι σε άλλους παίκτες, εναπόκειται στον χρήστη να επισυνάψει μια κάρτα για μεταφορές.

Γιατί αυτός ο τρόπος χρήσης του 1xBet δεν είναι ασφαλής

  • Πρώτον, ο πωλητής εξακολουθεί να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό (μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης μέσω email), εάν το email δεν έχει δοθεί στον αγοραστή πίσω από τη συμφωνία.
  • Δεύτερον, η υπηρεσία ασφαλείας μπορεί να ζητήσει επιβεβαίωση της μετακίνησης ή της αλλαγής του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου μέσω της αλλαγής της διεύθυνσης IP του παίκτη.
  • Τρίτον, κατά τη μεταφορά σε μια κάρτα, μπορεί να ζητηθεί επιβεβαίωση ότι ο λογαριασμός έχει ανοιχτεί στο όνομα του ιδιοκτήτη του προφίλ. Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης πρέπει να αντιμετωπίσει την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού. Είναι καλό αν οι ελεγκτές δεν παρατηρούν τη διαφορά.

Ως εκ τούτου, εναπόκειται στον παίκτη να αποφασίσει εάν θα αναλάβει ή όχι το ρίσκο κατά την εγγραφή στην 1xBet χωρίς διαβατήριο.

Πώς μπορώ να εγγραφώ στην 1xBet χωρίς UCPIS

Το 2014 τέθηκαν σε ισχύ ορισμένες διατάξεις του νόμου αριθ. 222-FZ “Σχετικά με τις τροποποιήσεις του ομοσπονδιακού νόμου “Περί κρατικής ρύθμισης της οργάνωσης και διεξαγωγής τυχερών παιχνιδιών και σχετικά με τροποποιήσεις ορισμένων νομοθετικών πράξεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας””, με τις οποίες ξεκίνησε η λειτουργία του UUPIS. Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα κέντρο αποδοχής στοιχημάτων μέσω του Διαδικτύου. Με άλλα λόγια, οι φορολογικές αρχές ενδιαφέρονται για τη δημιουργία εσόδων από τα κέρδη των παικτών στα διαδικτυακά καταστήματα τυχερών παιχνιδιών. Ως εκ τούτου, όλα τα νόμιμα καταστήματα στοιχημάτων έχουν υπογράψει συμφωνίες με ένα από τα UUPIS για την ανταλλαγή δεδομένων προκειμένου να αφαιρείται προμήθεια 13% από τους παίκτες του στοιχήματος.

Είναι πλέον σαφές γιατί η εγγραφή στην 1xBet χωρίς UUPIS αποτελεί καυτό ερώτημα για πολλούς νεοεισερχόμενους. Ωστόσο, ο bookmaker λειτουργεί στη Ρωσία παράνομα, χρησιμοποιώντας μια υπεράκτια άδεια. Γράψαμε γι’ αυτό σε ένα άρθρο ανασκόπησης σχετικά με την 1xBet στη Ρωσία. Ως εκ τούτου, οι παίκτες δεν πρέπει να ανησυχούν για την εγγραφή στην 1xBet χωρίς TSUPIS. Όλα τα κέρδη θα πάνε στον προσωπικό λογαριασμό χωρίς καμία απόσυρση φόρου.

Σχετικές ειδήσεις