Intro

Πώς μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου στο στοίχημα 1xBet

Как удалить данные 1хБет
Οι χρήστες κάνουν αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διαγραφή ενός λογαριασμού 1xBet. Ορισμένες από αυτές έχουν απαντηθεί σε ένα από τα άρθρα του ιστολογίου μας. Ωστόσο, δεν έχουν απαντηθεί όλες οι ερωτήσεις. Ως εκ τούτου, συγκεντρώσαμε τα θέματα που δεν συμπεριλήφθηκαν στο παραπάνω άρθρο και θα τα καλύψουμε σε ένα νέο υλικό

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

1xBet εγγραφή1xBet εγγραφή

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στην 1xBet

Εάν ένας παίκτης στοιχήματος έχει αποφασίσει να κλείσει τον λογαριασμό του στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας 1xbet, το πρώτο πράγμα που θα κάνει είναι να αρχίσει να ψάχνει την επιλογή “Διαγραφή λογαριασμού” στο γραφείο του χρήστη. Δυστυχώς, η αναζήτησή του θα αποτύχει. Η εταιρεία στοιχημάτων δεν παρέχει επιλογή για τη διαγραφή του προφίλ από την πύλη τυχερών παιχνιδιών. Σε προηγούμενο άρθρο, γράψαμε ότι οι παίκτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υποστήριξη της 1xbet. Οι φορείς εκμετάλλευσης μπορούν να συστήσουν μόνο τη δυνατότητα “παγώματος” του λογαριασμού. Ωστόσο, η υποστήριξη δεν μπορεί να το κάνει η ίδια. Οι εκπρόσωποι του γραφείου θα ζητήσουν να μην συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για 3 μήνες (90 ημέρες). Μετά από αυτή την περίοδο, ο λογαριασμός σας 1xBet θα είναι ανενεργός, αλλά όλα τα στοιχεία σας θα παραμείνουν στον bookmaker.

Πώς μπορώ να διαγράψω το προφίλ μου στην 1xBet

Οι όροι χρήσης του bookmaker αναφέρουν σαφώς ότι οι παίκτες δεν μπορούν να διαγράψουν το προφίλ τους στην 1xbet. Αυτή η αλλαγή εμφανίστηκε πριν από μερικά χρόνια και οφείλεται στις αυξανόμενες προσπάθειες των παικτών να εξαπατήσουν το γραφείο. Άλλοι τρόποι εξαπάτησης στην 1xBet θα συζητηθούν σε ξεχωριστό άρθρο. Δεδομένου ότι το γραφείο στοιχημάτων απαγορεύει τη δημιουργία πολλών λογαριασμών για έναν παίκτη, η έλλειψη δυνατότητας διαγραφής ενός προφίλ στην 1xBet αποτελεί ένα είδος ασφάλειας. Εάν κλέψετε στο γραφείο, οι νέοι και οι παλιοί λογαριασμοί θα μπλοκαριστούν. Αυτό θα οδηγήσει σίγουρα στη διαγραφή του λογαριασμού 1xbet. Ωστόσο, ο παίκτης δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του γραφείου στο μέλλον και οι απάτες του μπορεί να μεταφερθούν σε άλλα γραφεία. Αυτό είναι ένα αρκετά οδυνηρό πλήγμα για τους παίκτες.

Πώς να διαγράψετε δεδομένα από την 1xBet

Πολλοί παίκτες στοιχημάτων ενδιαφέρονται για τη δυνατότητα διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων από την ιστοσελίδα 1xbet. Σύμφωνα με τους όρους χρήσης του γραφείου, όλες οι πληροφορίες των παικτών αποθηκεύονται στον διακομιστή της εταιρείας για 10 χρόνια. Μετά από αυτό, ο bookmaker μπορεί να τις διαγράψει. Οι κανόνες αυτοί υπαγορεύονται από την άδεια που χρησιμοποιεί η 1xBet για την παροχή υπηρεσιών στο Διαδίκτυο. Ωστόσο, η μη δυνατότητα διαγραφής δεδομένων από την 1xbet έρχεται σε αντίθεση με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων(GDPR), ο οποίος ισχύει στις χώρες της ΕΕ. Ως εκ τούτου, οι κάτοικοι των ευρωπαϊκών κρατών που ανήκουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση μπορούν να αποκτήσουν το γραφείο για να διαγράψουν το προφίλ τους στην 1xbet μαζί με τα προσωπικά τους δεδομένα. Για τους κατοίκους της Ρωσίας, της Ουκρανίας, της Λευκορωσίας και άλλων χωρών της πρώην ΕΣΣΔ, ο κανόνας αυτός δεν ισχύει. Το μόνο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας παίκτης είναι να καθαρίσει το προφίλ του: μεταβείτε στο προσωπικό γραφείο και κάντε αλλαγές στα διαθέσιμα πεδία. Αυτό όμως δεν ισχύει για τα στοιχεία του διαβατηρίου.

Σχετικές ειδήσεις