Intro

Πώς μπορώ να αλλάξω ή να αποσυνδέσω τον αριθμό τηλεφώνου μου στο 1xBet

[Κατά την εγγραφή στην ιστοσελίδα της 1xBet, οι χρήστες έχουν 4 τρόπους για να δημιουργήσουν λογαριασμό, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού κινητού τηλεφώνου. Και αν ένας παίκτης επιλέξει να εγγραφεί χωρίς να δώσει αριθμό, ο bookmaker εξακολουθεί να συνιστά την εισαγωγή του για να αυξήσει την ασφάλεια του λογαριασμού. Αν και δεν είναι υποχρεωτικό να το πράξει. Ωστόσο, εάν ο χρήστης έχει επιβεβαιώσει τον αριθμό τηλεφώνου του, ενδέχεται να υπάρξουν πρόσθετες επιπλοκές εάν αυτός χαθεί ή αλλάξει. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο θα εξετάσουμε την προσθήκη και την αλλαγή του αριθμού τηλεφώνου της 1xBet. [/box_text]

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς να προσθέσετε έναν αριθμό τηλεφώνου στην 1xBet

Ο bookmaker δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να προστατεύσουν περαιτέρω τον λογαριασμό τους προσθέτοντας έναν αριθμό τηλεφώνου στο 1xBet. Μετά την επιβεβαίωσή του μέσω SMS, ο παίκτης θα μπορεί να ανακτήσει γρήγορα την πρόσβαση στον λογαριασμό του. Έτσι, θα υπάρχει ένας επιπλέον τρόπος για τον τρόπο επαναφοράς του λογαριασμού στην 1xBet. Για να δεσμεύσει τον αριθμό στο 1xBet, ο παίκτης πρέπει να συνδεθεί στο προσωπικό του γραφείο. Στην ενότητα “Ασφάλεια” υπάρχει η κάρτα “Δέσμευση αριθμού”. Μόλις κάνει κλικ, θα ανοίξει ένα πεδίο, στο οποίο ο παίκτης μπορεί να εισάγει τον αριθμό του και να τον επιβεβαιώσει με SMS. Στη σελίδα υπάρχει επίσης μια κάρτα “εξουσιοδότηση 2 παραγόντων”. Το σύστημα ασφαλείας του bookmaker βασίζεται στη χρήση της εφαρμογής Google Authenticator. Αφού επιβεβαιώσει την πρόσβαση στο προφίλ του μέσω ενός κωδικού QR, ο παίκτης μπορεί να συνδεθεί στην ιστοσελίδα μέσω κωδικών μιας χρήσης. Αυτοί θα δημιουργούνται στην εφαρμογή και θα ελέγχονται από τον bookmaker κατά την πρόσβαση στην πύλη.

Πώς να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στην 1xBet

Οι παίκτες μπορεί να βρεθούν σε καταστάσεις όπου έχουν χάσει το τηλέφωνό τους και είναι αδύνατο να επαναφέρουν την κάρτα SIM ή ο αριθμός έχει αλλάξει. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης στοιχήματος πρέπει να αλλάξει τον αριθμό τηλεφώνου στο 1xBet. Διαφορετικά, μπορεί να έχει προβλήματα στη μεταφορά χρημάτων (μπορεί να έρθει ένας κωδικός επιβεβαίωσης μέσω SMS) ή μπορεί να μην είναι σε θέση να επαναφέρει τον λογαριασμό του εάν χάσει το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης. Как добавить номер на 1xBet Υπάρχουν 2 τρόποι για να αλλάξετε τον αριθμό τηλεφώνου σας στο 1xBet:

  • Μέσω του προσωπικού σας γραφείου. Για να γίνει αυτό, ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί και να μεταβεί στην ενότητα “Ασφάλεια”. Στη συνέχεια, είναι απαραίτητο να κάνει κλικ στην κάρτα “Εκχώρηση αριθμού” για να παράσχει άλλες πληροφορίες. Αφού εισαχθεί ο νέος αριθμός, θα σταλεί ένα SMS με έναν κωδικό στον παλιό αριθμό (για επιβεβαίωση της λειτουργίας). Εάν ο παίκτης δεν έχει πρόσβαση σε αυτόν τον αριθμό, θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί η ακόλουθη μέθοδος.
  • Μέσω της υπηρεσίας υποστήριξης. Ο παίκτης του στοιχήματος μπορεί να ζητήσει βοήθεια από την υπηρεσία υποστήριξης της 1xBet. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι διαθέσιμη στη σελίδα “Επαφές”. Ο παίκτης μπορεί επίσης να καλέσει τον αριθμό τηλεφώνου που αναφέρεται στις επαφές. Αφού ανακοινώσουν την κατάσταση, οι εκπρόσωποι της εταιρείας θα ζητήσουν επιβεβαίωση ότι ο αριθμός είναι καταχωρημένος στον χρήστη και μια φωτογραφία διαβατηρίου. Είναι επίσης απαραίτητο να διευκρινιστεί η ημερομηνία εγγραφής στον ιστότοπο, ο αριθμός του λογαριασμού τυχερών παιχνιδιών, οι μέθοδοι κατάθεσης και ανάληψης χρημάτων. Εάν η ταυτοποίηση είναι επιτυχής, οι πληροφορίες θα τροποποιηθούν κατόπιν αιτήματος του παίκτη εντός 2 ημερών.

Σε περίπτωση που η ταυτοποίηση αποτύχει, ο παίκτης δεν έχει άλλη επιλογή από το να δημιουργήσει έναν νέο λογαριασμό. Ωστόσο, παρακαλείστε να γράψετε στην υποστήριξη πριν το κάνετε αυτό για να τους ενημερώσετε ότι ένας άλλος λογαριασμός έχει μπλοκαριστεί. Διαφορετικά, το προφίλ του παίκτη, μέσω της εκ νέου εγγραφής, θα διαγραφεί στο μέλλον.

Πώς μπορείτε να αποσυνδέσετε τον αριθμό σας από την 1xBet

Εάν ένας παίκτης έχει αποφασίσει ότι δεν επιθυμεί πλέον να λαμβάνει SMS από τον bookmaker, μπορείτε να προσπαθήσετε να το αφαιρέσετε. Για να αποσυνδέσετε τον αριθμό από την 1xBet αυτοχειρισμός, στο προσωπικό γραφείο, δεν θα βοηθήσει. Ο παίκτης του στοιχήματος θα πρέπει να γράψει στην υποστήριξη παικτών μέσω ενός από τα διαθέσιμα κανάλια. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα φόρουμ, η επικοινωνία με την υποστήριξη δεν βοηθά πάντα στην επίλυση της κατάστασης. Οι εκπρόσωποι του γραφείου είναι απρόθυμοι να δεχτούν τέτοια αιτήματα, διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική ασφαλείας. Ωστόσο, επίμονοι χρήστες έχουν καταφέρει να επιλύσουν το ζήτημα της αποσύνδεσης του αριθμού από την 1xBet υπέρ τους. Μια εναλλακτική επιλογή για την αφαίρεση του αριθμού από την ιστοσελίδα του bookmaker θα μπορούσε να είναι το πάγωμα του λογαριασμού. Μετά από ένα ορισμένο χρονικό διάστημα, το προφίλ μπορεί να διαγραφεί μαζί με τα προσωπικά στοιχεία του παίκτη σε αυτό Как поменять номер телефона

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με τον αριθμό τηλεφώνου της 1xBet:

Πώς μπορώ να επιβεβαιώσω τον αριθμό μου 1xBet

Εάν ο παίκτης έχει αποφασίσει να προσθέσει τον αριθμό τηλεφώνου σας στον λογαριασμό σας, μπορείτε να το κάνετε μέσω του προσωπικού σας γραφείου. Στην ενότητα “Ασφάλεια” θα πρέπει να μεταβείτε στην κάρτα “Επαλήθευση αριθμού” στην 1xbet, όπου θα πρέπει να καθορίσετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Η επαλήθευση του αριθμού γίνεται μέσω SMS, το οποίο περιέχει έναν κωδικό μιας χρήσης.

📲 Πώς μπορώ να αλλάξω τον αριθμό τηλεφώνου μου στην 1xBet

Για να αλλάξει ο αριθμός τηλεφώνου στην 1xbet, ο χρήστης πρέπει να μεταβεί στο προσωπικό του γραφείο και να κάνει ο ίδιος τις αλλαγές ή να επικοινωνήσει με την ομάδα υποστήριξης. Στην πρώτη περίπτωση, θα πρέπει να επισκεφθείτε την ενότητα “Ασφάλεια” και να αλλάξετε τις πληροφορίες στην κάρτα “Προσθήκη αριθμού”. Στη δεύτερη περίπτωση, γράψτε μέσω συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου υποστήριξης. Αυτή η επιλογή απαιτεί απόδειξη της ταυτότητας και της κυριότητας του νέου αριθμού (επίδειξη συμβολαίου).

🔐 Πώς να συνδεθείτε στην 1xbet με αριθμό τηλεφώνου

Ο bookmaker δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να συνδεθούν στην 1xbet μέσω τηλεφωνικού αριθμού. Μια τέτοια επιλογή εμφανίζεται εάν ο παίκτης έχει εγγραφεί χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να επιβεβαιώσει τον αριθμό του στο προσωπικό του γραφείο. Μόλις επιβεβαιωθεί, γίνεται μια ακόμη σύνδεση, ισότιμη με το email και τον αριθμό ταυτότητας.

Σχετικές ειδήσεις