Intro

Πόσος χρόνος απαιτείται για την ανάληψη χρημάτων από το 1xBet

1хБет сколько выводится платеж
Μόλις οι παίκτες επιλέξουν ένα μέσο πληρωμής και υποβάλουν αίτηση για χρήματα, αναρωτιούνται: “Πόσο διαρκεί η ανάληψη από την 1xbet;” Σε προηγούμενα άρθρα έχουμε ήδη γράψει σχετικά με αυτό το θέμα παρεμπιπτόντως. Ωστόσο, αποφασίσαμε να επεκτείνουμε το θέμα προσθέτοντας απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις των χρηστών σχετικά με τις αναλήψεις στον προσωπικό τους λογαριασμό

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πόσος χρόνος χρειάζεται για να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet

Η διαδικασία ανάληψης χρημάτων από την 1xBet αποτελείται από διάφορα βήματα:

  • Ένας παίκτης επιλέγει μία από τις μεθόδους πληρωμής που είναι διαθέσιμες στο προσωπικό σας ντουλάπι( ενότητα1xBet “Ανάληψη από το λογαριασμό σας”).
  • Ο παίκτης του στοιχήματος στέλνει ένα αίτημα για μεταφορά χρημάτων από τον λογαριασμό του παιχνιδιού στον προσωπικό του λογαριασμό. Σε αυτό το στάδιο το αίτημα πηγαίνει στον bookmaker για επαλήθευση. Μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτόματα ή αν η εταιρεία έχει πρόσθετες ερωτήσεις σχετικά με την προέλευση των χρημάτων – μέσω του οικονομικού τμήματος της 1xbet.
  • Ο bookmaker επιβεβαιώνει την πληρωμή και τη μεταφέρει στο σύστημα πληρωμών.
  • Το σύστημα πληρωμών επεξεργάζεται το αίτημα και μεταφέρει τα χρήματα στον προσωπικό λογαριασμό του παίκτη.

Ο συνολικός χρόνος για την ανάληψη χρημάτων από την 1xbet περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω βήματα και εξαρτάται από:

  • Επαλήθευση των χρημάτων από το γραφείο. Εάν ο έλεγχος της συναλλαγής γίνεται αυτόματα, θα διαρκέσει έως και 10 λεπτά. Εάν είναι χειροκίνητη, η επαλήθευση μπορεί να διαρκέσει από μισή ώρα έως αρκετές ώρες, σπανιότερα – ημέρες.
  • Η επιλεγμένη μέθοδος πληρωμής. Κάθε υπηρεσία πληρωμών έχει τους δικούς της κανονισμούς για την επεξεργασία των πληρωμών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, η επεξεργασία των συναλλαγών επηρεάζεται από τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες. Στη συνέχεια, η μεταφορά θα πραγματοποιηθεί μια καθημερινή ημέρα και ο χρόνος ανάληψης από το 1xBet μπορεί να αυξηθεί κατά μερικές ημέρες.

1хБет минимальная сумма платежа

Με βάση τα παραπάνω, μπορούμε να πούμε ότι θα είναι δύσκολο για τον χρήστη να υπολογίσει τον ακριβή χρόνο ανάληψης χρημάτων από την 1xbet. Ως εκ τούτου, αξίζει να βασιστεί μόνο στις μέσες τιμές.

1xBet: πόσος χρόνος χρειάζεται για την ανάληψη χρημάτων

Όπως σημειώθηκε στην προηγούμενη ενότητα, είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιορίσετε τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστεί για να λάβετε μια πληρωμή από την 1xbet στον προσωπικό σας λογαριασμό. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον πίνακά μας για να προγραμματίσουν τις συναλλαγές ανάληψης:

Μέθοδος ανάληψης χρημάτων

Μέσος χρόνος μεταφοράς

Ποσό ανά συναλλαγή

Κάρτες VISA, Maestro 1 λεπτό – 7 ημέρες από 100 ρούβλια*
Τραπεζικές κάρτες Mastercard, Mir 1 λεπτό – 7 ημέρες από 1000 ρούβλια*
Ηλεκτρονικά πορτοφόλια Webmoney, Qiwi, Astropay, Sticpay, Money GO κ.λπ. 1 – 30 λεπτά από 100 ρούβλια*
Πορτοφόλι Jeton 1 – 30 λεπτά από 89,91 ρούβλια*
Σύστημα πληρωμών Ecopayz 15 – 30 λεπτά από 908,05 RUB*
Σύστημα πληρωμών Payeer 15 – 30 λεπτά από 179,82 RUB*
Κρυπτονόμισμα Bitcoin έως 10 λεπτά από RUB 15270*
Κρυπτονόμισμα Litecoin έως 10 λεπτά από 105 ρούβλια*

*Ή το ισοδύναμο σε άλλο νόμισμα

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το ελάχιστο ποσό ανά συναλλαγή στην ιστοσελίδα της 1xBet ενδέχεται να διαφέρει. Τις τρέχουσες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ενότητα “Ανάληψη από λογαριασμό” στην προσωπική σας καμπίνα.

Σε περίπτωση που έχετε προβλήματα με την ανάληψη χρημάτων από την 1xBet, σας συνιστούμε να διαβάσετε το άρθρο μας.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με την ανάληψη χρημάτων από την 1xBet:

📃 Από τι εξαρτάται η ταχύτητα ανάληψης της 1xbet

Η ανάληψη χρημάτων από το λογαριασμό 1xBet πραγματοποιείται σύμφωνα με έναν σαφή κανονισμό. Μπορεί να χρειαστούν από λίγα λεπτά έως και μία εβδομάδα από τη στιγμή που θα ζητήσετε την ανάληψη μέχρι την πίστωση των χρημάτων στον κύριο λογαριασμό σας. Η ταχύτητα διεκπεραίωσης του αιτήματος εξαρτάται από την επαλήθευση του προφίλ (αν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα έγγραφα, αξίζει να τα προσκομίσετε για την επαλήθευση της ταυτότητας), το ποσό της πληρωμής (ο bookmaker μπορεί να θέσει όρια στο μέγιστο ποσό των αναλήψιμων χρημάτων), τη μέθοδο πληρωμής που έχει επιλεγεί (τα χρήματα μπορεί να χρειαστούν πολύ χρόνο για να διεκπεραιωθούν μέσω των κανονισμών της υπηρεσίας πληρωμών), τη χώρα διαμονής του παίκτη στοιχήματος (σε ορισμένες χώρες λειτουργεί οικονομικός έλεγχος για όλες τις πληρωμές) και την ταχύτητα της ομάδας της 1xbet που επεξεργάζεται το αίτημα. Άλλοι παράγοντες μπορεί επίσης να επηρεάσουν την ταχύτητα της ανάληψης, αλλά όχι τόσο σημαντικά.

⏱️ Πόσος χρόνος απαιτείται για την ανάληψη χρημάτων από την 1xbet

Περισσότερες από 30* μέθοδοι ανάληψης είναι διαθέσιμες στους χρήστες της 1xbet, ξεκινώντας από τη μεταφορά με κάρτα έως τη μεταφορά σε κρυπτογραφικό λογαριασμό. Δεδομένου ότι όλες οι υπηρεσίες έχουν τους δικούς τους κανονισμούς, η ταχύτητα του αιτήματος ανάληψης από την 1xbet είναι μια δυναμική τιμή. Ο χρόνος ανάληψης κυμαίνεται από 1 λεπτό έως 7 ημέρες. Λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια της ανάληψης χρημάτων από το λογαριασμό του bookmaker μπορείτε να βρείτε στο άρθρο
*Ο αριθμός των μεθόδων πληρωμής εξαρτάται από τη χώρα διαμονής του παίκτη.

⏳ Πόσο διαρκεί η ανάληψη χρημάτων από την 1xBet στην κάρτα μου

Οι μεταφορές στην κάρτα θεωρούνται από τις ταχύτερες στην 1xBet. Ωστόσο, οι χρήστες θα πρέπει να κάνουν διάκριση μεταξύ της ανάληψης χρημάτων από την 1xBet με p2p μεταφορά και σε στοιχεία τραπεζικής κάρτας. Στην πρώτη περίπτωση, η πληρωμή γίνεται με τον αριθμό της κάρτας και πραγματοποιείται μέσα σε λίγα λεπτά (ο χρόνος μπορεί να αυξηθεί λόγω των ελέγχων finmonitoring). Στη δεύτερη περίπτωση η πληρωμή πραγματοποιείται σύμφωνα με τους κανόνες του συστήματος πληρωμών της χώρας. Ως εκ τούτου, θα λάβετε τα χρήματα εντός 24 ωρών (αρκετές ώρες κατά μέσο όρο). Τις λεπτομέρειες για τις λεπτομέρειες πληρωμής θα πρέπει να συμβουλευτείτε στον ιστότοπο της τοπικής εθνικής τράπεζας.

Σχετικές ειδήσεις