Intro

Πρόσβαση στο χώρο: Πώς μπορώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου στην 1xBet

Восстановить доступ 1хБет
Συχνά συμβαίνει οι χρήστες να ξεχνούν όχι μόνο τον κωδικό πρόσβασης αλλά ακόμη και τη σύνδεσή τους στο λογαριασμό τους. Αν έχετε πρόβλημα με την 1xBet, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Σε αυτή την περίπτωση, σας συνιστούμε να προσπαθήσετε ακριβώς να αποκαταστήσετε την πρόσβαση και να μην κάνετε εκ νέου εγγραφή, καθώς ο bookmaker μπορεί να μπλοκάρει μόνιμα τον χρήστη όταν κάνει εγγραφή με τα ίδια προσωπικά στοιχεία (όνομα και επώνυμο, mail, τραπεζικοί λογαριασμοί). Σε αυτό το άρθρο θα δούμε πώς να συνδεθείτε, πώς να ανακτήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης της 1xBet από τον προσωπικό σας λογαριασμό και πώς να ανακτήσετε την πρόσβαση στον λογαριασμό σας στην ιστοσελίδα του bookmaker

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Πώς να συνδεθείτε στην 1xBet

Σε κάθε παίκτη στοιχήματος κατά την εγγραφή του στην 1xbet δίνεται ένας μοναδικός αριθμός ταυτότητας – αυτός ο 9ψήφιος αριθμός είναι επίσης ο αριθμός του λογαριασμού παιχνιδιού στην ιστοσελίδα του bookmaker. Μπορείτε επίσης να τον χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε στον ιστότοπο, καθώς χρησιμεύει ως αναγνωριστικό παίκτη, όπως ακριβώς το e-mail ή ο αριθμός τηλεφώνου σας. Μπορείτε να βρείτε τον προσωπικό σας αριθμό ταυτότητας στο myAlpari στην επάνω δεξιά γωνία. Για να συνδεθείτε, θα πρέπει να εισαγάγετε το όνομα χρήστη σας (e-mail, κινητό τηλέφωνο ή αριθμό ταυτότητας) και στη συνέχεια να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς μπορώ να θυμάμαι τη σύνδεσή μου στο 1xBet

Η είσοδος στον ιστότοπο του bookmaker μπορεί να είναι όχι μόνο μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και ένας αριθμός κινητού τηλεφώνου ή ένα μοναδικό αναγνωριστικό, το οποίο σχηματίζεται κατά την εγγραφή του χρήστη. Εάν αυτές οι μέθοδοι σύνδεσης δεν είναι διαθέσιμες για κάποιο λόγο, μπορείτε να προσπαθήσετε να συνδεθείτε μέσω ενός από τα κοινωνικά δίκτυα. Εάν οι παραπάνω επιλογές δεν λειτούργησαν, η τελευταία ευκαιρία για να επαναφέρετε το όνομα χρήστη σας είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της 1xBet με οποιονδήποτε τρόπο σας βολεύει. Ωστόσο, με αυτή την προσέγγιση, να είστε προετοιμασμένοι να παρέχετε στον σύμβουλο όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά σας. Καθώς ο bookmaker είναι πολύ αυστηρός απέναντι σε κάθε είδους απάτες και απάτες, και για μια απόπειρα επανεγγραφής με τα ίδια προσωπικά στοιχεία μπορεί να σας απαγορευτεί ισόβια και θα είναι αρκετά δύσκολο να αποδείξετε ότι δεν είστε απατεώνας. Οπότε να είστε προσεκτικοί και προσεκτικοί, σημειώστε κάπου τα στοιχεία σύνδεσής σας για την 1xBet Вход в 1хБет

Πώς μπορώ να γνωρίζω τα στοιχεία σύνδεσής μου στην 1xBet

Όταν ανοίγετε τη φόρμα σύνδεσης στον ιστότοπο της 1xBet, μπορεί να παρατηρήσετε ότι ένας παίκτης μπορεί να εισάγει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το αναγνωριστικό (ID) ή τον αριθμό τηλεφώνου του ως κωδικό σύνδεσης (πρέπει να κάνετε κλικ στο κατάλληλο κουμπί στο πεδίο “Σύνδεση”). Αυτό καθιστά λίγο πιο δύσκολη την πρόσβαση στον ιστότοπο, εάν ένας παίκτης ξεχάσει τη σύνδεσή του με το 1xBet. Προκειμένου να το θυμάστε, πρέπει να:

  1. Αναζητήστε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τον bookmaker. Κατά τη διάρκεια της εγγραφής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε τον λογαριασμό σας (πρέπει να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο). Εάν υπάρχει ένα τέτοιο e-mail, αξίζει να χρησιμοποιήσετε το e-mail σας ως login.
  2. Προσπαθήστε να εισάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Εάν ο χρήστης έχει εγγραφεί μέσω αυτού, τότε είναι επίσης δυνατό να συνδεθείτε ή να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης μέσω του αριθμού.
  3. Αναζητήστε τους αποθηκευμένους συνδέσμους/κωδικούς πρόσβασης στο πρόγραμμα περιήγησής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση στο 1xBet. Ίσως τα στοιχεία σύνδεσής σας να αποθηκεύτηκαν μετά την πρώτη σας σύνδεση.

Εάν καμία από τις προτεινόμενες επιλογές δεν βοήθησε, τότε είναι απαραίτητο να ζητήσετε βοήθεια από την υπηρεσία υποστήριξης της 1xbet. Ωστόσο, για να ανακτήσετε την πρόσβαση θα χρειαστείτε ταυτοποίηση – προσκομίζοντας το διαβατήριό σας για την επαλήθευση της ταυτότητάς σας. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να γράψετε στο email ή στη συνομιλία, καθώς μπορείτε να στείλετε τα έγγραφά σας για να επαληθεύσετε το προφίλ σας αμέσως.

Πώς να ανακτήσετε τον κωδικό πρόσβασης από την 1xbet

Οι παίκτες δεν ξεχνούν μόνο το όνομα χρήστη τους. Αρκετά συχνά υπάρχουν προβλήματα με τη σύνδεση στον προσωπικό λογαριασμό μέσω ενός ξεχασμένου κωδικού πρόσβασης από την 1xbet. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να τον επαναφέρετε. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει να πατήσετε το κουμπί “Σύνδεση” και στη συνέχεια “Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας”. Ο bookmaker θα προσφέρει 2 τρόπους ταυτοποίησης: μέσω email και μέσω κινητού τηλεφώνου. Επιλέξτε αυτόν που χρησιμοποιήθηκε κατά την εγγραφή σας. Εάν χρησιμοποιείτε το τυπικό σύστημα – e-mail – θα πρέπει να το εισάγετε στο πεδίο και να πατήσετε “Δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης”. Θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν σύνδεσμο προς την ιστοσελίδα του bookmaker. Ένας νέος κωδικός πρόσβασης μπορεί να δημιουργηθεί όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο. Εάν χρησιμοποιήσατε τον αριθμό τηλεφώνου σας κατά τη δημιουργία του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να επαναφέρετε την πρόσβαση στο προφίλ σας 1xBet μέσω SMS. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να εισαγάγετε τον αριθμό σας στο πεδίο και να περιμένετε ένα SMS με έναν κωδικό. Αυτός πρέπει να εισαχθεί στη φόρμα και στη συνέχεια ο bookmaker θα ανοίξει μια οθόνη για τη δημιουργία ενός νέου κωδικού πρόσβασης. Όταν δοκιμάσετε όλες τις παραπάνω επιλογές και δεν υπάρχει αποτέλεσμα, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης του bookmaker 1xBet. Μπορείτε να το κάνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (θα λάβετε την απάντηση εντός 24 ωρών), μέσω chat (θα λάβετε την απάντηση εντός 5-10 λεπτών) ή μέσω τηλεφώνου (θα λάβετε τη βοήθεια εντός 10 λεπτών) Смена пароля 1хБет

Πώς μπορώ να αλλάξω τον κωδικό πρόσβασής μου στην 1xBet

Εάν ένας παίκτης έχει πρόσβαση σε ένα προσωπικό γραφείο, η αλλαγή του κωδικού πρόσβασης της 1xbet είναι μια αρκετά απλή και γρήγορη λειτουργία. Ο ίδιος ο bookmaker συνιστά να αλλάζετε τον κωδικό πρόσβασής σας από καιρό σε καιρό για να διατηρείτε τον λογαριασμό σας ασφαλή. Για να πραγματοποιήσει μια αλλαγή κωδικού πρόσβασης στην 1xbet, ο παίκτης πρέπει να κάνει τα ακόλουθα βήματα:

  • Μεταβείτε στο προσωπικό σας γραφείο.
  • Στη σελίδα “Προσωπικά δεδομένα”, κάντε κλικ στο μολύβι απέναντι από το πεδίο “Ο κωδικός πρόσβασής σας”.
  • Πληκτρολογήστε δύο φορές τον παλιό και τον νέο σας κωδικό πρόσβασης.

Αφού κάνει κλικ στο κουμπί “Αποθήκευση”, ο παίκτης θα έχει έναν νέο κωδικό πρόσβασης λογαριασμού 1xBet. Τώρα σας συνιστούμε να τον αποθηκεύσετε γράφοντάς τον στο σημειωματάριο. Μπορείτε επίσης να τσεκάρετε το πλαίσιο “Απομνημόνευση” την πρώτη φορά που θα συνδεθείτε στο προσωπικό σας γραφείο. Ο ιστότοπος της 1xBet θα θυμάται τα στοιχεία που καταχωρήσατε και την επόμενη φορά που θα συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, αυτό θα γίνει αυτόματα ή ημιαυτόματα.

Πώς μπορώ να ανακτήσω τον λογαριασμό μου στην 1xBet

Υπάρχουν φορές που, όταν ένας χρήστης προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο προφίλ του, ανακαλύπτει ότι ο λογαριασμός του έχει μπλοκαριστεί ή διαγραφεί. Αυτό συμβαίνει συχνά όταν οι παίκτες παραβιάζουν τους κανόνες χρήσης. Πολλοί άνθρωποι προσελκύονται από την 1xBet για την αξιοπιστία, την ευκολία χρήσης και τη μεγάλη γκάμα παιχνιδιών της. Ξεχνούν όμως ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει επίσης ένα ισχυρό σύστημα ασφαλείας. Η ιδιαιτερότητα του γραφείου είναι ότι οι άνθρωποι δίνουν τα προσωπικά τους στοιχεία και πρέπει να είναι σίγουροι ότι αυτά διατηρούνται ασφαλή και δεν αποκαλύπτονται σε τρίτους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε ενέργεια που εγείρει αμφιβολίες με τον bookmaker 1xBet, ο παίκτης αποστέλλεται αμέσως στην απαγόρευση. Συχνά συμβαίνει αυτό εντελώς αδικαιολόγητα. Τι πρέπει να κάνετε αν ο λογαριασμός σας έχει μπλοκαριστεί ή διαγραφεί, διαβάστε παρακάτω. 1хБет вход официальный сайт букмекера Αν θέλετε να κάνετε ανάληψη χρημάτων μετά τον αποκλεισμό, γράψτε ένα email στην υποστήριξη. Επισυνάψτε αμέσως έγγραφα που αποδεικνύουν την ταυτότητά σας. Συνιστάται να προσθέσετε διάφορα έγγραφα: διαβατήριο, άδεια οδήγησης, στρατιωτική ταυτότητα κ.λπ. Μερικές φορές αυτό είναι αρκετό για την επαλήθευση και η υποστήριξη θα σας δώσει ξανά πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο 1xBet ή θα σας επιτρέψει να κάνετε ανάληψη χρημάτων. Ωστόσο, να έχετε υπόψη σας ότι μετά από μια επιτυχή επαλήθευση, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την ομάδα ασφαλείας που σας ενημερώνει ότι ο bookmaker δεν συνεργάζεται πλέον μαζί σας και διαγράφει οριστικά τον λογαριασμό σας. Εάν προσπαθήσετε να εγγραφείτε ξανά στην 1xbet και να ανοίξετε λογαριασμό, αυτός θα μπλοκαριστεί ξανά. Σε αυτή την περίπτωση, είναι αδύνατο να αποδείξετε οτιδήποτε και δεν υπάρχει λόγος να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη.

Σχετικές ειδήσεις