Intro

πρόγραμμα μπόνους 1xBet: πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων

Бонусная программа 1хБет
Όλοι οι χρήστες, μετά τη δημιουργία λογαριασμού, γίνονται αυτόματα μέλη του προγράμματος μπόνους της 1xBet. Φυσικά, ένας παίκτης στοιχήματος μπορεί να εξαιρεθεί από τη λήψη πόντων και πρόσθετων κεφαλαίων. Ωστόσο, η ύπαρξη λογαριασμού μπόνους είναι μια ευκαιρία να συλλέξει και να μετατρέψει τις ανταμοιβές που λαμβάνει σε πραγματικά χρήματα. Αλλά για να γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να στοιχηματίσετε το μπόνους της 1xbet. Ο τρόπος μεταφοράς χρημάτων από τον λογαριασμό μπόνους στον κύριο λογαριασμό θα συζητηθεί στο σημερινό άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι είναι ο λογαριασμός μπόνους στην 1xbet

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, οι χρήστες της 1xbet, μετά την εγγραφή τους, γίνονται αυτόματα συμμετέχοντες στο πρόγραμμα μπόνους. Ανοίγουν έναν λογαριασμό μπόνους στην 1xbet, ο οποίος θα λαμβάνει ανταμοιβές με τη μορφή πόντων ή ειδικών μετρητών. Το πρώτο είδος ανταμοιβής μπορεί να ανταλλαχθεί με δωρεάν στοιχήματα ή περιστροφές, τα οποία στη συνέχεια πρέπει να στοιχηματίζονται σύμφωνα με τους κανόνες του bookmaker. Το δεύτερο, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε άμεσα για στοιχήματα ή παιχνίδια. Ωστόσο, τα κέρδη πρέπει να στοιχηματίζονται.

Μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές στον λογαριασμό μπόνους σας στο 1xBet κατά την εγγραφή σας, για ένα ενεργό και επιτυχημένο παιχνίδι στον ιστότοπο, σωστές προβλέψεις στοιχημάτων, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και προωθητικά προγράμματα. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους πόντους μπόνους και τα κεφάλαια στο πρόγραμμα μπόνους συζητούνται σε ξεχωριστό άρθρο στον ιστότοπο.

Πώς κερδίζω το μπόνους μου στην 1xBet

Σύμφωνα με τους όρους του προγράμματος μπόνους της 1xbet, οι χρήστες μπορούν να λάβουν διάφορα είδη ανταμοιβών: μετρητά, δωρεάν στοιχήματα (freebies) και δωρεάν περιστροφές (freespins). Επιπλέον, οι παίκτες του στοιχήματος κερδίζουν ειδικούς πόντους που μπορούν να μετατραπούν σε μπόνους που περιγράφονται παραπάνω στη σελίδα προβολής κωδικών προσφοράς. Για τη διαδικασία αυτή έχουμε γράψει περισσότερες λεπτομέρειες στον ιστότοπο.

Όλες οι ανταμοιβές, ανεξαρτήτως τύπου, πρέπει να εξαργυρώνονται σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσφοράς. Κατά κανόνα, αυτό θα πρέπει να γίνεται μέσα σε περιορισμένο χρονικό διάστημα (από 24 ώρες έως ένα μήνα), χρησιμοποιώντας τα μπόνους σε συγκεκριμένα γεγονότα ή παιχνίδια. Για παράδειγμα, για να κερδίσει ένα μπόνους 1xBet στα αθλήματα, ο παίκτης πρέπει να ποντάρει ένα πολλαπλό στοίχημα. Σε αυτή την περίπτωση, το συνδυασμένο στοίχημα πρέπει να περιλαμβάνει έναν ορισμένο αριθμό γεγονότων με ελάχιστη απόδοση όχι χαμηλότερη από μια καθορισμένη τιμή. Μόνο αφού πληρούνται αυτές οι προϋποθέσεις, τα χρήματα του μπόνους θα μεταφερθούν στον κύριο λογαριασμό του παίκτη. Διαφορετικά, το μπόνους θα ακυρωθεί.

Πώς χρησιμοποιώ τον λογαριασμό μπόνους στην 1xBet

Δεν είναι όλοι οι χρήστες εξοικειωμένοι με το πρόγραμμα μπόνους της 1xBet ή δεν το χρησιμοποιούν. Αυτό οφείλεται σε απροθυμία κατανόησης των όρων (που περιγράφονται στο άρθρο σχετικά με το πρόγραμμα μπόνους) ή σε αρνητική εμπειρία από τη συμμετοχή σε προσφορές και μπόνους εκτός της πύλης του bookmaker. Κατά τη γνώμη μας, αυτοί οι χρήστες θα πρέπει να επανεξετάσουν τις απόψεις τους σχετικά με το πρόγραμμα μπόνους από την 1xBet. Η χρήση ενός λογαριασμού μπόνους στην 1xBet είναι ένας προσιτός τρόπος για να αυξήσετε τα κέρδη σας, τα οποία ο παίκτης του στοιχήματος απλά χάνει.

Акции и бонусы 1хБет

Χάρη στα μπόνους, οι χρήστες μπορούν να βελτιώσουν τις ικανότητές τους σε νέα παιχνίδια ή να πειραματιστούν με νέους τύπους στοιχημάτων. Και αν κάνετε μια σωστή πρόβλεψη σε έναν αγώνα ή παίζετε ένα νικηφόρο παιχνίδι, για παράδειγμα, στα παιχνίδια με κάρτες, μπορείτε να λάβετε ένα ωραίο μπόνους στο τελικό ποσό.

Για να ξεκινήσει η χρήση του λογαριασμού μπόνους της 1xBet, ο παίκτης πρέπει να μάθει τους όρους για τη λήψη πόντων μπόνους και χρημάτων μπόνους (δείτε το άρθρο Πρόγραμμα μπόνους για πληροφορίες). Επιπλέον, θα πρέπει να ενημερωθείτε για τους κανόνες στοιχηματισμού του μπόνους. Παρόλο που ο bookmaker 1xBet δίνει σε όλους τους παίκτες μια πραγματική ευκαιρία να κερδίσουν ανταμοιβές, οι όροι στοιχηματισμού μπορεί να φαίνονται περίπλοκοι για τους αρχάριους. Ως εκ τούτου, είναι απαραίτητο να ξεκινήσετε από “απλές” προσφορές.

Μόλις το μπόνους πιστωθεί στον λογαριασμό, ο παίκτης θα πρέπει να καταλάβει τι είδους ανταμοιβές έχει λάβει. Εάν πρόκειται για πόντους, ανταλλάξτε τους με δωρεάν παιχνίδια ή freespins. Με τη σειρά τους, τα χρήματα του μπόνους θα πρέπει να τοποθετηθούν σε αθλητικά γεγονότα ή παιχνίδια. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι όλες οι ανταμοιβές έχουν περιορισμένο χρόνο χρήσης και τα κέρδη πρέπει να ποντάρονται.

Πώς ξοδεύω τον λογαριασμό μπόνους της 1xBet

Πολλοί αρχάριοι, όταν διαβάζουν το υλικό μάρκετινγκ της 1xbet σχετικά με τα μπόνους, μπορεί να παρερμηνεύσουν αυτές τις ανταμοιβές. Τους φαίνεται ότι τα κεφάλαια που λαμβάνουν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως βασικά κεφάλαια. Ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να ξοδέψετε αμέσως τον λογαριασμό μπόνους της 1xbet. Αντίθετα, ο χρήστης μπορεί να στοιχηματίσει τις ανταμοιβές του σε στοιχήματα ή παιχνίδια. Σε αυτή την περίπτωση, τα ληφθέντα κέρδη (σε περίπτωση επιτυχούς έκβασης του στοιχήματος) δεν θα πιστωθούν στον βασικό λογαριασμό. Θα πρέπει να στοιχηματιστούν αρκετές φορές προτού μπορέσουν να αποσυρθούν από τον ιστότοπο του bookmaker.

Έτσι, οι παίκτες στοιχημάτων δεν μπορούν να ξοδέψουν τα ρούβλια μπόνους ή οποιοδήποτε άλλο νόμισμα στην 1xbet. Όλα τα χρήματα μπόνους υπόκεινται σε υποχρεωτικό στοιχηματισμό. Και καθώς η διαδικασία αυτή αποτελείται από διάφορα στάδια, δεν είναι πάντα δυνατή η ανάληψη ολόκληρου του ποσού στον κύριο λογαριασμό.

Πώς μπορώ να μεταφέρω χρήματα από έναν λογαριασμό μπόνους στον κύριο λογαριασμό μου στην 1xbet

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι χρήστες συμμετέχουν συνειδητά σε προωθητικές ενέργειες και ανταμείβονται με τη μορφή μπόνους. Ωστόσο, οι νεοεισερχόμενοι ενδέχεται να λάβουν μπόνους από τον bookmaker “από το πουθενά”. Ως εκ τούτου, συχνά αναρωτιούνται πώς μπορούν να τα μεταφέρουν από τον λογαριασμό μπόνους στον κύριο λογαριασμό της 1xbet Στις προηγούμενες ενότητες έχουμε ήδη γράψει για τα βασικά βήματα αυτής της διαδικασίας:

  • Καθορισμός του τύπου του μπόνους: κεφάλαια, δωρεάν περιστροφές ή freespins.
  • Εξοικείωση με τους όρους των ανταμοιβών στοιχηματισμού.
  • Ακολουθώντας όλες τις συστάσεις του bookmaker για να λάβετε τα κεφάλαια στον κύριο λογαριασμό σας.

Промокоды в 1xBet (1хБет)

Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες δεν μπορούν να μεταφέρουν τα μπόνους στο λογαριασμό τους χωρίς να τα στοιχηματίσουν. Η σωστή στοιχηματική στρατηγική και η καλή τύχη είναι ακριβώς αυτά που θα βοηθήσουν να μετατρέψουν την ανταμοιβή του μπόνους σε πραγματικά χρήματα.

Πώς μπορώ να αποσύρω το μπόνους μου 1xBet

Μόλις λάβετε ένα μπόνους στον ειδικό λογαριασμό σας, πρέπει να εξοικειωθείτε λεπτομερώς με τις ιδιαιτερότητες της χρήσης του. Κατά κανόνα, τα αθλητικά μπόνους θα πρέπει να στοιχηματίζονται μέσω στοιχημάτων express. Το ποσό πονταρίσματος, ο αριθμός των γεγονότων και οι αποδόσεις εξαρτώνται από την προσφορά. Ακριβείς πληροφορίες είναι διαθέσιμες στην ενότητα ΠΡΟΩΘΗΣΗ.

Όσον αφορά τα τυχερά παιχνίδια, ο bookmaker 1xbet θέτει περιορισμούς στη χρήση των freespins στους κουλοχέρηδες. Με αυτόν τον τρόπο, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να εφαρμόσουν δωρεάν περιστροφές και στη συνέχεια να κερδίσουν πίσω τα μετρητά στα παιχνίδια που ορίζονται από τους κανόνες. Μπορείτε επίσης να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό στη σελίδα των προσφορών (ενότητα PROMO).

Σχετικές ειδήσεις