Intro

επιλογή Πωλήσεων Στοιχημάτων της 1xBet: χαρακτηριστικά και οφέλη

История ставок 1хБет
Το στοίχημα στα αθλήματα συνοδεύεται πάντα από ρίσκο. Ακόμη και οι πιο έμπειροι χρήστες κάνουν λάθη, πόσο μάλλον οι αρχάριοι. Ως εκ τούτου, η δυνατότητα επιστροφής μέρους των χρημάτων σας σε περίπτωση αρνητικής έκβασης ενός αθλητικού γεγονότος είναι μια πολύ χρήσιμη επιλογή για τους παίκτες στοιχημάτων. Και όπως μπορείτε να καταλάβετε από τον τίτλο, ο bookmaker 1xBet παρέχει στους χρήστες του τη δυνατότητα “εξαργύρωσης” – εξαργύρωσης ή πώλησης του στοιχήματος. Το πώς λειτουργεί και πότε οι παίκτες πωλούν στοιχήματα στην 1xBet θα συζητηθεί στο άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι είναι η “πώληση στοιχημάτων” στην 1xbet: η έννοια του cashout

Όταν πρόκειται για την πώληση στοιχημάτων στην 1xbet, θα πρέπει να κατανοήσετε τη διαδικασία ανταλλαγής του δελτίου σας (ένα στοίχημα που δεν έχει ακόμη παιχτεί), μετά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος, με ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό. Το γραφείο στοιχημάτων, εκτός από ορισμένες προσφορές, δεν επιστρέφει ποτέ όλα τα χρήματα στον παίκτη. Το ποσό της αποζημίωσης ή της λεγόμενης εξαργύρωσης εξαρτάται από τον αγώνα, τις προβλέψεις και τον χρόνο που έχει περάσει από την τοποθέτηση του στοιχήματος. Εάν δεν λάβετε μέρος σε πρόσθετες προωθητικές ενέργειες, τα χρήματα μεταφέρονται στον κύριο λογαριασμό σας και δεν απαιτείται στοιχηματισμός.

το στοίχημα 1xbet είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή και είναι διαθέσιμο μόνο για γεγονότα πριν από τον αγώνα. Ο παίκτης δεν χρειάζεται να το ρυθμίσει επιπλέον και μπορεί να το χρησιμοποιήσει αμέσως για κουπόνια που τοποθετούνται στο ιστορικό στοιχημάτων. Σημειώστε ότι τόσο τα μονά στοιχήματα όσο και τα στοιχήματα express μπορούν να επιστραφούν.

Λόγοι για την πώληση στοιχημάτων στην 1xBet

Όπως αναφέρθηκε στην εισαγωγή, η πώληση στοιχημάτων αποτελεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της πλατφόρμας 1xBet. Οι παίκτες στοιχημάτων μπορεί να κάνουν λάθη στις προβλέψεις τους και το να είναι σε θέση να πάρουν πίσω μέρος των χρημάτων είναι πολύ καλύτερο από το να χάσουν ολόκληρο το ποσό του στοιχήματος. Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η επιλογή “Πωλήσεις στοιχημάτων” στην 1xbet χρησιμοποιείται ενεργά τόσο από αρχάριους όσο και από επαγγελματίες.

Продажа ставки 1хБет

Ωστόσο, δεν καταλαβαίνουν όλοι οι χρήστες σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να εγκαταλείψουν το ρίσκο και να επιστρέψουν το στοίχημα πριν από την έναρξη του αγώνα. Συγκεντρώσαμε τους βασικούς λόγους για τους οποίους ενδείκνυται η χρήση της επιλογής “Πώληση στοιχήματος” στην 1xBet:

  • Λάθος πρόβλεψη για ένα παιχνίδι. Καθώς μπορεί να πωληθεί μόνο ένα στοίχημα πριν από τον αγώνα, τέτοια στοιχήματα μπορούν να τοποθετηθούν πολύ πριν από το αθλητικό γεγονός. Καθώς πολλοί παράγοντες (τραυματισμοί, σωματική και πνευματική κόπωση κ.λπ.) επηρεάζουν το αποτέλεσμα, τα φαβορί μπορεί να αλλάξουν πριν από την έναρξη του αγώνα. Εξάλλου, σε ορισμένες περιπτώσεις ο παίκτης του στοιχήματος έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει το στοίχημα μετά τη διεξαγωγή του αγώνα, όταν έχει καταστεί σαφές ότι το αποτέλεσμα δεν είναι σωστό. Η δυνατότητα αποτροπής μιας απώλειας αποτελεί επομένως βασικό πλεονέκτημα της επιλογής “Πωλήσεις στοιχημάτων”.
  • Η ανάγκη να προσθέσετε στο bankroll σας. Στη “Σχολή στοιχημάτων” μας μπορείτε να βρείτε αρκετό υλικό σχετικά με το bankroll στο στοίχημα. Σε περιπτώσεις όπου ένας παίκτης δεν έχει σχεδιάσει σωστά τη στρατηγική του και έχει χρησιμοποιήσει όλα τα διαθέσιμα κεφάλαια, η επιστροφή χρημάτων από τα στοιχήματα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε “ζωντανά” χρήματα για νέα στοιχήματα.
  • Ανάληψη χρημάτων από την πλατφόρμα. Εάν ένας χρήστης έχει στοιχηματίσει ολόκληρη την κατάθεση που έκανε στον λογαριασμό του στην 1xbet και επιθυμεί να αποσύρει τα χρήματα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την επιλογή “Πωλήσεις στοιχημάτων”. Σε αυτή την περίπτωση, ο παίκτης θα πάρει πίσω μέρος των χρημάτων και θα το προσθέσει στο ποσό ανάληψης. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι τα χρήματα πρέπει να έχουν προηγουμένως τοποθετηθεί σε άλλα κερδισμένα στοιχήματα, διαφορετικά θα μπλοκαριστούν μέχρι να στοιχηματίσουν.

Εκτός από την τυπική επιλογή “Πώληση στοιχήματος” από την 1xbet, υπάρχει επίσης η επιλογή “Πώληση αργότερα” ή αλλιώς ασφάλιση στοιχήματος. Αυτή η επιλογή θα εξεταστεί σε ξεχωριστό άρθρο.

“1xbet – εύρεση και χρήση της επιλογής

Μετά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος, όλα τα γεγονότα μεταφέρονται στην ενότητα “Ιστορικό στοιχημάτων”. Αφού συνδεθεί στο προσωπικό του γραφείο, ο χρήστης μπορεί να δει τα κουπόνια πηγαίνοντας στη συγκεκριμένη ενότητα και κάνοντας κλικ στο κουμπί “Πώληση” για το συγκεκριμένο γεγονός. Σε ένα νέο παράθυρο, θα προσφερθεί στον παίκτη του στοιχήματος το ποσό επιστροφής χρημάτων και θα του δοθεί η δυνατότητα να επιβεβαιώσει τη λειτουργία κάνοντας κλικ στο κουμπί “Πώληση τώρα”. Μόλις ο παίκτης συμφωνήσει με την εξαργύρωση, τα χρήματα θα πιστωθούν στον κύριο λογαριασμό εντός 20 δευτερολέπτων.

Продажа купона 1хБет

Έτσι, μπορείτε να βρείτε την επιλογή “Πώληση στοιχήματος” για την 1xbet στο προσωπικό σας γραφείο (τμήμα ιστορικού στοιχημάτων). Όλα τα στοιχήματα πριν από τον αγώνα μπορούν να επιστραφούν εάν δεν έχουν ακόμη παιχτεί (ο αγώνας δεν έχει ξεκινήσει). Αν και με τη συμμετοχή σε ορισμένες προσφορές, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει τα χρήματα του στοιχήματος πριν από τον αγώνα ακόμη και μετά την έναρξη του αγώνα. Ως εκ τούτου, συνιστούμε να διαβάσετε τις τρέχουσες προσφορές του bookmaker στην ενότητα ΠΡΟΩΘΗΜΑΤΑ για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την επιλογή επιστροφής χρημάτων στοιχήματος.

διαδικασία πώλησης κουπονιών 1xBet

Το γραφείο στοιχημάτων 1xbet χρησιμοποιεί διάφορες ονομασίες για την επιλογή επιστροφής χρημάτων στοιχήματος: “πώληση στοιχήματος” ή “πώληση κουπονιού”. Είναι συνώνυμα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε διαφημιστικό υλικό από τον bookmaker ή τους χρήστες του γραφείου στοιχημάτων.

Στις προηγούμενες ενότητες δώσαμε έναν σύντομο ορισμό για τα “κουπόνια στοιχήματος”. Θα πρέπει να γίνει κατανοητός ως ο αριθμός των αποτελεσμάτων σε ένα προαγωνιστικό ή live στοίχημα που περιλαμβάνονται σε ένα στοίχημα. Ωστόσο, η επιλογή πώλησης κουπονιών 1xBet είναι διαθέσιμη μόνο για στοιχήματα πριν από τον αγώνα, τα οποία μπορεί να είναι μονά ή παρολί.

Κάθε κουπόνι έχει τον δικό του αριθμό και τα χαρακτηριστικά των γεγονότων (όνομα αγώνα, αποδόσεις, τύπος στοιχήματος). Ο χρήστης μπορεί να δει τα κουπόνια στην ενότητα “Ιστορικό στοιχημάτων”, η οποία είναι διαθέσιμη στο προσωπικό γραφείο. Το κουπόνι μπορεί επίσης να προβληθεί μέσω της σελίδας “Έλεγχος κουπονιού” στο κάτω μενού του ιστότοπου.

Για να πουλήσει ένα κουπόνι, ο παίκτης πρέπει να επιλέξει ένα στοίχημα και να κάνει κλικ στο κουμπί πώλησης. Στη συνέχεια, ο παίκτης πρέπει να επιβεβαιώσει την ενέργεια κάνοντας κλικ στο κουμπί “Πώληση τώρα”. Μόνο τότε θα πραγματοποιηθεί η πώληση του κουπονιού 1xbet.

Σχετικές ειδήσεις