Intro

Διαγραφή λογαριασμού 1xBet: διαθέσιμες επιλογές

Удаление аккаунта 1хБет
Αφού δημιουργήσουν έναν λογαριασμό και εξοικειωθούν με τις εγκαταστάσεις του bookmaker, ορισμένοι παίκτες μπορεί να θελήσουν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους στην 1xBet. Αυτή η απόφαση έρχεται συχνά σε χρήστες που έχουν χάσει ένα σεβαστό ποσό και θέλουν να σταματήσουν το σερί των απωλειών. Σε κάθε περίπτωση, το ερώτημα “πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό στην 1xbet;” παραμένει επίκαιρο. Θα το απαντήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τρόποι διαγραφής λογαριασμού 1xBet

“Πάγωμα” του προφίλ τυχερών παιχνιδιών της 1xbet

Εάν διαβάσετε προσεκτικά το προσωπικό ντουλάπι της 1xbet, οι παίκτες μπορεί να παρατηρήσουν ότι δεν υπάρχει κουμπί για τη διαγραφή του λογαριασμού. Σύμφωνα με τους όρους του γραφείου στοιχημάτων, το προφίλ του παίκτη δεν μπορεί να διαγραφεί, αλλά μόνο να “παγώσει”. Εάν επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω οποιουδήποτε από τα περιγραφόμενα κανάλια, ο παίκτης του στοιχήματος θα λάβει μία απάντηση: “Ο λογαριασμός 1xbet δεν μπορεί να διαγραφεί. Μετά από 3 μήνες, χωρίς καμία μεταφορά, υποβιβάζεται σε κατάσταση “ανενεργού”. Ωστόσο, τα δεδομένα του χρήστη δεν διαγράφονται από τη βάση δεδομένων”. Συνεπώς, οι παίκτες μπορούν να επαναφέρουν το προφίλ τους, όπως αναλύεται παρακάτω. Έτσι έχουμε μια κατάσταση όπου τα προσωπικά δεδομένα των παικτών, καθώς και ο λογαριασμός 1xbet, δεν διαγράφονται. Εάν ο χρήστης δεν ανησυχεί για τα δεδομένα διαβατηρίου του bookmaker, αρκεί να μην συνδεθεί στον προσωπικό λογαριασμό για 90 ημέρες (3 μήνες) και ο λογαριασμός θα “παγώσει”. Σημειώστε ότι το προφίλ της 1xBet δεν θα είναι πάντα ανενεργό μετά τη λήξη της παραπάνω συμβολοσειράς. Σε φόρουμ τυχερών παιχνιδιών μπορείτε να βρείτε πληροφορίες ότι η είσοδος στον προσωπικό λογαριασμό πραγματοποιήθηκε και μετά από 4 μήνες. Ως εκ τούτου, αυτή η μέθοδος δεν παρέχει εγγύηση 100%.

Για να προκαλέσετε το μπλοκάρισμα του λογαριασμού 1xbet

Σύμφωνα με τους ίδιους κανόνες του bookmaker, το προφίλ ενός παίκτη μπορεί να διαγραφεί για παραβίαση των όρων του γραφείου. Εάν ο παίκτης του στοιχήματος θέλει να καταφύγει σε μια τέτοια ριζοσπαστική μέθοδο, τότε αξίζει τον κόπο:

  • Στοιχήματα σε στημένους αγώνες.
  • Χρήση συστημάτων, π.χ. τοποθέτηση στοιχημάτων σε “πιρούνες”.
  • Να συμμετέχει σε έναν αγώνα και να επηρεάζει το αποτέλεσμα (ισχύει για προπονητές και διαιτητές).
  • Να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς στην ιστοσελίδα του bookmaker.

Πριν από τη χρήση των παραπάνω τρικλοποδιών, αξίζει να αποσύρει όλα τα χρήματα από τον λογαριασμό. Διαφορετικά, θα μπλοκαριστεί. Θα πρέπει επίσης να θυμάστε ότι το μπλοκάρισμα του λογαριασμού 1xbet σημαίνει ότι ο παίκτης δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του γραφείου. Επιπλέον, μπορεί να μπει στη μαύρη λίστα από όλους τους bookmakers. Αυτό θα βάλει ένα χοντρό τέλος στις στοιχηματικές του δραστηριότητες Личный кабинет 1хбет

Λόγοι για τους οποίους δεν είναι δυνατή η διαγραφή ενός λογαριασμού 1xBet

Αφού οι παίκτες μάθουν ότι δεν μπορούν να διαγράψουν τον λογαριασμό τους στην 1xbet, αγανακτούν γι’ αυτό. Ωστόσο, ο bookmaker έχει λόγους για τους οποίους ένας τέτοιος κανόνας έχει διευκρινιστεί στους όρους χρήσης του γραφείου. Πρώτον, πολλοί παίκτες δεν έχουν πρόβλημα να δημιουργήσουν έναν νέο λογαριασμό χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο παραπομπής τους. Ταυτόχρονα, ο παλιός διαγράφεται. Αυτό λειτουργούσε καλά στο παρελθόν. Σήμερα είναι ο λόγος για να μπλοκαριστεί ο λογαριασμός στην 1xbet. Μόλις μπλοκαριστεί, όλες οι επαναλαμβανόμενες προσπάθειες δημιουργίας λογαριασμού θα αποτύχουν. Δεύτερον, οι παίκτες είναι επιρρεπείς στα συναισθήματα. Όπως έχει ήδη υπενθυμιστεί στις εισαγωγικές πληροφορίες, μετά από μια μεγάλη απώλεια οι παίκτες στοιχημάτων δεν έχουν πρόβλημα να διαγράψουν τον λογαριασμό τους. Με αυτόν τον τρόπο, ο bookmaker ασφαλίζει τους παίκτες από το να παίρνουν βιαστικές αποφάσεις. Τρίτον, οι bookmakers είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για ορισμένο χρονικό διάστημα, προκειμένου να αποτρέψουν το ξέπλυμα χρήματος και άλλα δόλια σχήματα. Οι στοιχηματικές εταιρείες μπορούν να ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με τους καταχραστές και να μπλοκάρουν τους λογαριασμούς τους (εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία).

Επαναφορά λογαριασμού 1xbet

Εάν ένας παίκτης δεν έχει επισκεφθεί τον προσωπικό του λογαριασμό για περισσότερες από 90 ημέρες και έχει “παγώσει”, ο παίκτης μπορεί εύκολα να τον ενεργοποιήσει εκ νέου. Για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας στην 1xBet, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με ένα από τα κανάλια υποστήριξης, π.χ. chat ή email security@1xbet-team.com. Αφού απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις ή παράσχει πρόσθετα στοιχεία, ο λογαριασμός του παίκτη θα αποκατασταθεί. Σημειώστε ότι ένας λογαριασμός 1xBet που έχει διαγραφεί από τον bookmaker δεν μπορεί να αποκατασταθεί.

Σχετικές ειδήσεις