Intro

Γιατί δεν μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από το 1xBet

Способы оплаты 1хБет
Το γραφείο του bookmaker Η 1xBet παρέχει στους παίκτες του στοιχήματος μια βολική υπηρεσία για την ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό τους στον προσωπικό τους λογαριασμό. Ο αριθμός των διαθέσιμων μεθόδων πληρωμής εξαρτάται από τη χώρα διαμονής και συχνά υπερβαίνει τις 30 υπηρεσίες. Γράψαμε για το ποιες είναι αυτές και πώς να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την 1xBet σε προηγούμενο άρθρο. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι πάντοτε επιτυχής η αίτηση για μεταφορά χρημάτων. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την 1xBet, σας συνιστούμε να διαβάσετε το υλικό.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Δεν μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet: τι μπορώ να κάνω

Δυστυχώς, αφού ένας χρήστης έχει συγκεντρώσει ένα ορισμένο ποσό στο λογαριασμό τυχερών παιχνιδιών του και είναι έτοιμος να κάνει ανάληψη χρημάτων, αυτή η λειτουργία δεν είναι πάντα επιτυχής. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι παίκτες στοιχημάτων συχνά αναζητούν στο Διαδίκτυο μια απάντηση στην ερώτηση “Δεν μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xbet τι να κάνω;” Πρώτα απ’ όλα, είναι απαραίτητο να κατανοήσουμε την αιτία αυτού του προβλήματος. Έχουμε εντοπίσει 8 λόγους για τους οποίους ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων από τον ιστότοπο. Περιγράφονται λεπτομερώς στην επόμενη ενότητα, οπότε δεν θα σταθούμε σε αυτούς.

Εάν ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων από την 1xBet, αξίζει να εξετάσετε την επαλήθευση του προφίλ του, τη συμμόρφωση με τους όρους ανάληψης (ελέγξτε την υποστήριξη της υπηρεσίας, τα ελάχιστα όρια για τη μεταφορά χρημάτων) και τους περιορισμούς για το προφίλ. Στην τελευταία περίπτωση, πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον χειριστή πριν αναζητήσετε μόνοι σας τον λόγο αποκλεισμού της ανάληψης. Οι ειδικοί του bookmaker εργάζονται όλο το εικοσιτετράωρο και θα χαρούν να σας βοηθήσουν να βρείτε και να λύσετε το πρόβλημα.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet

Κατά τη δημιουργία λογαριασμού, οι παίκτες συμφωνούν αυτόματα με τους όρους παροχής υπηρεσιών της στοιχηματικής εταιρείας 1xbet. Ωστόσο, λίγοι άνθρωποι διαβάζουν τους κανόνες που είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο του bookmaker. Ως εκ τούτου, η εμφάνιση προβλημάτων με τις συναλλαγές φέρνει τους παίκτες στοιχημάτων σε δύσκολη θέση. Παρόλο που όλες οι περιπτώσεις που μπορούν να χρησιμεύσουν ως λόγος άρνησης ανάληψης χρημάτων αναφέρονται στο έγγραφο.

Τα κυριότερα σφάλματα μέσω των οποίων δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων από την 1xbet είναι:

  • Μη επαληθευμένο προφίλ. Στο άρθρο μας σχετικά με την εγγραφή στην 1xBet γράψαμε για την ανάγκη να περάσετε μια πλήρη επαλήθευση ταυτότητας. Σύμφωνα με τους γενικώς αποδεκτούς κανόνες της κοινότητας των τυχερών παιχνιδιών, οι παίκτες πρέπει να έχουν τη νόμιμη ηλικία. Ο bookmaker επαληθεύει επίσης άλλες πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες προκειμένου να παρέχει τις υπηρεσίες του. Ως εκ τούτου, για την επαλήθευση απαιτείται ένας αριθμός τηλεφώνου και ένα από τα έγγραφα (διαβατήριο, διαβατήριο, άδεια οδήγησης).
  • Μη παιγμένη κατάθεση/μέρος της κατάθεσης. Μόλις κατατεθούν χρήματα, οι παίκτες θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν στον ιστότοπο. Για το σκοπό αυτό αρκεί να τοποθετήσετε χρήματα σε αθλητικά/κυβερνητικά στοιχήματα με αποδόσεις υψηλότερες από 1,10 ή να παίξετε οποιοδήποτε από τα παιχνίδια. Το κατατεθειμένο χρηματικό ποσό, μετά τη νίκη, είναι διαθέσιμο για ανάληψη.
  • Κεφάλαια μπόνους που δεν έχουν παιχτεί. Η κατάσταση είναι παρόμοια με το προηγούμενο πρόβλημα. Για να μπουν τα χρήματα μπόνους στον κύριο λογαριασμό, πρέπει να στοιχηματιστούν. Μπορείτε να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το σύστημα ανάληψης μπόνους στη σελίδα προώθησης.
  • Παραβίαση των ορίων ανάληψης. Εάν ο χρήστης έχει καθορίσει ένα ποσό που υπερβαίνει το επιτρεπόμενο ποσό για την επιλεγμένη μέθοδο πληρωμής, η πληρωμή δεν θα γίνει δεκτή. Επιπλέον, ο bookmaker 1xBet μπορεί να ορίσει εσωτερικά όρια ανάληψης για έναν συγκεκριμένο παίκτη. Η κατάσταση αυτή συμβαίνει ως προληπτική τιμωρία για μικροαπάτες στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών.
  • Παραβίαση των όρων ανάληψης για έναν μόνο λογαριασμό. Για την προστασία των παικτών από την απάτη, το γραφείο στοιχημάτων παρέχει τη δυνατότητα αποστολής χρημάτων μόνο στον λογαριασμό (υπηρεσία πληρωμών) από τον οποίο εισπράχθηκαν. Εάν συμβεί κάτι στο λογαριασμό, πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη και να παράσχετε επιβεβαίωση του προβλήματος.
  • Τα δεδομένα του παίκτη δεν ταυτίζονται στον ιστότοπο και στην υπηρεσία πληρωμών. Πριν από την πραγματοποίηση μιας μεταφοράς, ο bookmaker 1xBet θα ελέγξει τα στοιχεία του λογαριασμού στον οποίο θα σταλούν τα χρήματα. Εάν διαπιστωθούν λάθη στο όνομα, το επώνυμο, τον αριθμό, η πληρωμή δεν θα γίνει δεκτή. Ως εκ τούτου, όλα τα τυπογραφικά λάθη στα στοιχεία θα πρέπει να διορθώνονται μέσω της υποστήριξης του γραφείου.
  • Αποκλεισμός του λογαριασμού του παίκτη. Εάν ο παίκτης παραβιάζει συστηματικά τους κανόνες του γραφείου στοιχημάτων, ο λογαριασμός του θα δεσμεύεται και οι πληρωμές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα ακυρώνονται. Εάν προκύψει μια τέτοια κατάσταση, ο παίκτης δεν θα είναι σε θέση να πάρει πίσω τα χρήματά του.
  • Τεχνικά προβλήματα από την πλευρά του bookmaker ή της υπηρεσίας πληρωμών. Όχι τόσο συχνά, αλλά και πάλι μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες με τις μεταφορές στον συγκεκριμένο λογαριασμό. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να περιμένετε και να προσπαθήσετε ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Όταν ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων από την 1xbet, αξίζει να ελέγξετε τα παραπάνω προβλήματα. Δεν υπάρχουν άλλοι υποκείμενοι λόγοι για να μην είναι δυνατή η ανάληψη χρημάτων από την πύλη. Τα περισσότερα από τα προβλήματα που περιγράφονται παραπάνω μπορούν να επιλυθούν μόνοι σας, και αν όχι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης. Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο.

Вывод средств 1хБет на карту

Ποιοι είναι οι βασικοί κανόνες για την ανάληψη χρημάτων από την 1xBet

Στην προηγούμενη ενότητα, όπου περιγράψαμε τις περιπτώσεις στις οποίες ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων από το 1xBet, θίξαμε εν μέρει τους βασικούς κανόνες για τους χρήστες του γραφείου. Ωστόσο, αποφασίσαμε να τους επισημάνουμε σε ξεχωριστό μπλοκ για λόγους σαφήνειας.

Συνιστούμε στους χρήστες να ακολουθήσουν αυτούς τους κανόνες προκειμένου να πάρουν χρήματα στον δικό τους λογαριασμό:

  • Επαληθεύστε την ταυτότητά σας και αποδείξτε ότι είστε τουλάχιστον 18 ετών.
  • Στοιχηματίστε τα χρήματα πριν από την ανάληψη.
  • Να μην μεταφέρετε περισσότερα χρήματα από το καθορισμένο όριο.
  • Να χρησιμοποιείτε την ίδια υπηρεσία πληρωμών για την κατάθεση και την ανάληψη χρημάτων.

Με τη σειρά του, ο bookmaker 1xbet μεταφέρει χρήματα στον δικό σας λογαριασμό σύμφωνα με τους κανονισμούς (από 1 λεπτό έως 7 ημέρες) και δεν χρεώνει για τέτοιες πράξεις προμήθεια.

Πώς να ακυρώσετε το αίτημα ανάληψης 1xbet

Μόλις ένας χρήστης συμπληρώσει το αίτημα ανάληψης (προσδιορίζοντας το ποσό μεταφοράς και τη μέθοδο πληρωμής), θα υποβληθεί στο οικονομικό τμήμα προς εξέταση. Οι περισσότερες συναλλαγές πραγματοποιούνται αυτόματα χωρίς καμία πρόσθετη ανθρώπινη παρέμβαση. Η τεχνητή νοημοσύνη είναι σε θέση να εντοπίζει λάθη και να εντοπίζει τους παραβάτες. Σε αυτή την περίπτωση τα χρήματα θα επιστραφούν στον κύριο λογαριασμό του παίκτη ή θα δεσμευτούν μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

1хБет - вывод средств

Παρά το γεγονός ότι οι πληρωμές με λάθη στις λεπτομέρειες επιστρέφονται, πολλοί παίκτες αναρωτιούνται: “Πώς να ακυρώσετε το αίτημα ανάληψης 1xbet;” Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες συναντούν ένα ενδιαφέρον στοίχημα και δεν τους πειράζει να επιστρέψουν τα χρήματα για να δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα νέο στοίχημα. Τότε οι παίκτες πρέπει να ακολουθήσουν τα ακόλουθα βήματα:

  • Εξουσιοδοτήστε και συνδεθείτε στο προσωπικό σας γραφείο.
  • Μπείτε στην ενότητα “Ανάληψη από λογαριασμό”.
  • Κάντε κλικ στο “Αιτήματα ανάληψης” και βρείτε την ανάληψή σας.
  • Εάν το αίτημα ανάληψής σας είναι “Επεξεργασία”, μπορείτε να κάνετε κλικ στο “Ακύρωση”. Μέσα σε 10 λεπτά τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό σας. Εάν η κατάσταση είναι “Διεκπεραιώθηκε”, ο παίκτης πρέπει μόνο να καταθέσει ξανά το λογαριασμό του.

Ο παίκτης μπορεί να ακυρώσει τα αιτήματα ανάληψης χωρίς περιορισμούς από τον bookmaker 1xBet.

Συχνές ερωτήσεις σχετικά με τις αναλήψεις από την 1xBet:

❌ Γιατί μπλοκάρεται η ανάληψη από την 1xBet

Μόλις ο χρήστης επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής, δηλώσει το ποσό και πατήσει “Επιβεβαίωση”, το αίτημα περνάει από διάφορα στάδια επαλήθευσης. Η αυτόματη διακοπή πληρωμών γίνεται όταν μέρος του ποσού δεν έχει στοιχηματιστεί, υπάρχει υποψία λήψης κέρδους ή έχει ξεπεραστεί το όριο μεταφοράς. Η ανθρώπινη επαλήθευση, από το οικονομικό τμήμα του bookmaker, έρχεται τη στιγμή που η ανάληψη μπλοκάρεται από την 1xBet. Εάν υπάρχουν υποψίες για απάτη ή για την προέλευση των χρημάτων, τα χρήματα θα “παγώσουν” μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Δεν υπάρχει τρόπος να επηρεαστεί η κατάσταση. Ως εκ τούτου, ο παίκτης στοιχήματος πρέπει μόνο να περιμένει την απόφαση του οικονομικού τμήματος.

💵 Γιατί δεν μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet

Υπάρχουν τουλάχιστον 8 λόγοι για τους οποίους ένας παίκτης δεν κάνει ανάληψη χρημάτων από την 1xbet. Οι πιο συνηθισμένοι είναι η ελλιπής ταυτοποίηση του προφίλ, τα μη παιγμένα χρήματα και η ανάληψη μέσω ενός μέσου πληρωμής που είναι διαφορετικό από αυτό που επιλέχθηκε κατά την κατάθεση. Μπορεί επίσης να υπάρχουν προβλήματα με τα όρια και υποψίες του γραφείου στοιχημάτων σχετικά με την προέλευση των χρημάτων ή τη λήψη κερδών. Κατά την υποβολή αιτήματος ανάληψης, ο παίκτης θα βλέπει μηνύματα με τον λόγο άρνησης της μεταφοράς. Είναι επίσης δυνατό να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης για συμβουλές.

📞 Τι πρέπει να κάνω εάν δεν μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την 1xBet

Παρόλο που ο bookmaker είναι πρωτίστως μια εταιρεία που θέλει να βγάλει χρήματα, ενδιαφέρεται επίσης για την εικόνα της. Γι’ αυτό υπάρχει μια 24ωρη ομάδα υποστήριξης για την αντιμετώπιση προβληματικών καταστάσεων. Εάν ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων από την 1xBet, αξίζει να γράψει ένα chat, e-mail, να καλέσει ή να επιλέξει άλλους διαθέσιμους τρόπους επικοινωνίας με το γραφείο του bookmaker.

Σχετικές ειδήσεις