Intro

Γιατί δεν λειτουργεί η εφαρμογή 1xBet

Почему не работает приложение 1xBet
Η εταιρεία στοιχημάτων 1xBet, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των χρηστών, έχει λανσάρει διάφορες εφαρμογές για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Σας έχουμε ήδη πει πού και πώς μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή στοιχημάτων 1xbet. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα όταν η εφαρμογή δεν λειτουργεί ή σταματά να εκκινείται για τον ένα ή τον άλλο λόγο. Ας ρίξουμε λοιπόν μια ματιά σε όλες τις πιθανές λύσεις και την αντιμετώπιση προβλημάτων σε αυτό το άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Γιατί δεν λειτουργεί η εφαρμογή της 1xBet

Στα φόρουμ τυχερών παιχνιδιών οι παίκτες στοιχήματος θέτουν συχνά ερωτήσεις σχετικά με τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής του bookmaker. Συγκεντρώσαμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με αυτό το θέμα και προσπαθούμε να περιγράψουμε τους λόγους για τους οποίους η εφαρμογή 1xBet δεν λειτουργεί.

Λήψη μιας μη λειτουργικής έκδοσης της εφαρμογής 1xBet

Ο bookmaker ενημερώνει συνεχώς τα προϊόντα του: το λογισμικό 1xWin, οι εφαρμογές Android και iOS. Ως εκ τούτου, οι εκδόσεις των προϊόντων που κυκλοφόρησαν νωρίτερα καθίστανται ξεπερασμένες και ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά. Επιπλέον, οι παίκτες συχνά κατεβάζουν λογισμικό από ανεπίσημες πηγές (δεν το συνιστούμε αυτό), όπου δημοσιεύεται μια ξεπερασμένη έκδοση. Ως εκ τούτου, η εφαρμογή 1xBet ενδέχεται να μην λειτουργεί στον υπολογιστή ή το smartphone σας. Εάν το λογισμικό έχει ληφθεί από την επίσημη ιστοσελίδα της 1xBet, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στο ίδιο το αρχείο εγκατάστασης. Μπορεί να είναι κατεστραμμένο. Εάν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε ξανά το λογισμικό στη συσκευή σας και να το εγκαταστήσετε.

Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει την εφαρμογή 1xBet

Προκειμένου να εγκαταστήσετε την εφαρμογή κινητού του bookmaker στο smartphone σας, αυτό πρέπει να πληροί τις ελάχιστες απαιτήσεις:

  • Android: 50-60 MB ελεύθερου χώρου στο smartphone σας και έκδοση Android 4.1 ή νεότερη.
  • iOS: 108 MB ελεύθερου χώρου στη μνήμη του iPhone και έκδοση λειτουργικού συστήματος iOS 9.3 ή νεότερη.

η εφαρμογή 1xWin υποστηρίζεται σε λειτουργικό σύστημα Windows, ξεκινώντας από το XP. Χρειάζεστε έως και 200 MB ελεύθερου χώρου. Δεν υπάρχουν άλλες απαιτήσεις. Εάν το λογισμικό στοιχημάτων δεν εγκαθίσταται, μπορεί να οφείλεται σε antivirus. Προσπαθήστε να το απενεργοποιήσετε.

Προβλήματα με τη σύνδεση του 1xBet στο Διαδίκτυο

Εάν ένας παίκτης στοιχήματος αντιμετωπίζει προβλήματα με την εφαρμογή στο smartphone ή τον υπολογιστή του, αξίζει να ελέγξει τη σύνδεση στο διαδίκτυο. Κατά κανόνα, η εφαρμογή θα πρέπει να εμφανίζει από μόνη της μια ειδοποίηση ότι δεν υπάρχει σύνδεση. Ωστόσο, είναι προτιμότερο να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια λειτουργική σύνδεση στο διαδίκτυο. Ένας άλλος λόγος αποσύνδεσης μπορεί να είναι ότι ο bookmaker έχει μπλοκαριστεί από τους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου. Σε αυτή την περίπτωση, η εφαρμογή 1xBet ενδέχεται να μην λειτουργεί – η κυκλοφορία από τον διακομιστή τυχερών παιχνιδιών θα μπλοκαριστεί. Φυσικά, οι προγραμματιστές έχουν ανταμείψει το λογισμικό στοιχημάτων με ένα VPN. Αλλά αυτό δεν λειτουργεί πάντα σωστά Вход в мобильную версию 1xBet

ενημερώσεις της εφαρμογής 1xbet

Το γραφείο στοιχημάτων 1xbet ενημερώνει τακτικά όλες τις εφαρμογές στοιχημάτων. Ως εκ τούτου, μετά τη λήψη της επόμενης ενημέρωσης, η εφαρμογή 1xbet ενδέχεται να μην ανοίξει. Αυτό το πρόβλημα διορθώνεται από πολλούς παίκτες στα φόρουμ. Σε αυτή την περίπτωση, αξίζει να απεγκαταστήσετε και να επανεγκαταστήσετε το λογισμικό. Εάν αυτό δεν βοηθήσει, γράψτε στην υποστήριξη και ζητήστε έναν σύνδεσμο για μια προηγούμενη έκδοση μιας λειτουργικής εφαρμογής στοιχημάτων. Δεν συνιστούμε τη λήψη λογισμικού από άλλους ιστότοπους, καθώς ενδέχεται να περιέχει κακόβουλο κώδικα.

Προβλήματα με τη συσκευή σας: το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή σας

Μερικές φορές η εφαρμογή 1xBet δεν λειτουργεί λόγω προβλήματος με την ίδια τη συσκευή του παίκτη που στοιχηματίζει. Πρόκειται για το λειτουργικό σύστημα (μετά από άλλη ενημέρωση) ή άλλα προγράμματα που μπλοκάρουν το λογισμικό στοιχημάτων. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να επιστρέψετε σε μια προηγούμενη έκδοση του συστήματος/να απεγκαταστήσετε το λογισμικό ή να περιμένετε την επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής 1xBet. Εάν οι λύσεις που περιγράφονται παραπάνω δεν βοηθήσουν, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του bookmaker. Μπορεί να είναι σε θέση να προτείνουν μια εναλλακτική λύση για τους χρήστες.

Σχετικές ειδήσεις