Intro

Ασφάλιση στοιχημάτων στην 1xBet: πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την υπηρεσία

1хБет - Стаховка ставок
Το γραφείο στοιχημάτων 1xBet παρέχει στους παίκτες εύχρηστα εργαλεία για την ελαχιστοποίηση των απωλειών από τα κακά στοιχήματα. Οι παίκτες μπορούν να πουλήσουν ένα στοίχημα 1xBet και να πάρουν ένα μέρος των χρημάτων πίσω στον κύριο λογαριασμό τους. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα να ασφαλίσουν ένα στοίχημα 1xBet και να λάβουν το 100% των χρημάτων που κατατίθενται στον λογαριασμό. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής και πώς διαφέρει από την επιστροφή ενός στοιχήματος Διαβάστε το άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Τι είναι η ασφάλεια στοιχημάτων της 1xBet

Η ασφάλιση στοιχήματος είναι μια αρκετά συνηθισμένη υπηρεσία που προσφέρεται από τους bookmakers. Η ασφάλιση στοιχημάτων 1xBet πρέπει να νοείται ότι σημαίνει την πραγματοποίηση κέρδους ακόμη και αν το στοίχημα αποδειχθεί ζημία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ασφάλιση μπορεί να είναι πλήρης ή μερική. Στην πρώτη περίπτωση, ο παίκτης λαμβάνει ολόκληρο το ποσό στον προσωπικό του λογαριασμό, ενώ στη δεύτερη περίπτωση ένα συγκεκριμένο μέρος αυτού. Το κόστος της ασφάλισης εξαρτάται από τον τύπο της. Όσο υψηλότερο είναι το ποσό στοιχήματος και το ασφαλισμένο ποσό (ως ποσοστό), τόσο υψηλότερη είναι η αμοιβή που θα καταβάλει ο bookmaker στην εταιρεία στοιχημάτων. Ωστόσο, το κόστος της ασφάλισης υπερκαλύπτεται από τα κέρδη. Και σε περίπτωση απώλειας, ο χρήστης δεν θα χάσει ολόκληρο το ποσό, αλλά μόνο μια σταθερή προμήθεια που πρέπει να καταβληθεί στο γραφείο στοιχημάτων.

Τι σημαίνει η ασφάλιση ενός στοιχήματος στην 1xBet

Ένα από τα μαθήματα της “Σχολής στοιχημάτων” για το επιτυχημένο στοίχημα περιέχει πληροφορίες σχετικά με την επίδραση της θεωρίας των πιθανοτήτων στο στοίχημα. Μεταξύ των συμβουλών που παρέχονται, θα θέλαμε να επισημάνουμε ένα σημαντικό σημείο: “Κανείς δεν γνωρίζει την πιθανότητα των γεγονότων”. Έτσι, κανένας παίκτης στοιχήματος δεν μπορεί να γνωρίζει το 100% της έκβασης ενός αγώνα. Ακόμη και οι πιο σωστές προβλέψεις μπορεί να έχουν λάθη. Τι γίνεται με εκείνους τους αγώνες, όπου η πιθανότητα νίκης μιας από τις δύο πλευρές είναι υψηλή Μπορείτε να επωφεληθείτε από την υπηρεσία ασφάλισης στοιχημάτων της 1xBet. Πολλοί παίκτες αναρωτιούνται: “Τι σημαίνει να ασφαλίζεις ένα στοίχημα στην 1xBet;” Μπορεί να υπάρχουν διάφορες απαντήσεις σε αυτό. Πρώτον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας ορισμός: η ασφάλιση στοιχήματος είναι μια πλήρης ή μερική επιστροφή του ποσού των χρημάτων που χάθηκαν. Δεύτερον, θα πρέπει να δοθεί μια περιγραφή της διαδικασίας ασφάλισης στοιχημάτων και του μηχανισμού επιστροφής των χρημάτων, σε περίπτωση απώλειας. Αν πάρουμε τη διαδικασία, ο παίκτης μπορεί να ασφαλίσει σχεδόν οποιοδήποτε* γεγονός σε προ-ματς ή in-play. Ένα στοίχημα μπορεί να είναι ένα απλό ή ένα παρολί. Όσον αφορά τα χρήματα, η αποζημίωση από την 1xBet εξαρτάται από το ασφαλισμένο ποσό. Εάν έχει επιλεγεί η πλήρης ασφάλιση, τότε όλα τα χρήματα θα πιστωθούν στο λογαριασμό του παίκτη. Ωστόσο, αξίζει να θυμάστε ότι όσο υψηλότερο είναι το ποσοστό αποζημίωσης, τόσο υψηλότερη είναι και η αμοιβή υπηρεσιών. *Δεν μπορούν να καλυφθούν όλα τα στοιχήματα. Αυτό θα συζητηθεί στην επόμενη ενότητα Страховка ставки 1хБет

Ποιοι είναι οι όροι ασφάλισης στοιχημάτων στην 1xBet

Η εταιρεία στοιχημάτων 1xBet παρέχει μερικούς από τους καλύτερους όρους ασφάλισης στοιχημάτων για τους χρήστες της. Οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για πλήθος εκδηλώσεων, επιλέγοντας τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες με καλές αποδόσεις. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί που αξίζει να προσέξετε:

  1. Η ασφάλιση στοιχημάτων στην 1xBet είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή. Η χρέωση εξαρτάται από τις αποδόσεις και το μέγιστο ποσό που καλύπτεται. Ωστόσο, το κόστος της ασφάλισης δεν υπερβαίνει τα κέρδη του χρήστη.
  2. Ένας παίκτης μπορεί να ασφαλίσει μεμονωμένα στοιχήματα και στοιχήματα εξπρές.
  3. Ο χρήστης μπορεί να αγοράσει πολλές ασφάλειες για το ίδιο στοίχημα. Για παράδειγμα, πρώτα να ασφαλίσει το 10% του ποσού και στη συνέχεια το 30%. Ωστόσο, όλα τα στοιχήματα που αγοράζονται δεν μπορούν να υπερβαίνουν το 100%. Επομένως, αξίζει να είστε προσεκτικοί για να μην πληρώσετε υπερβολικά για την υπηρεσία.
  4. Οι καταθέσεις που πραγματοποιούνται μέσω κρυπτονομισμάτων δεν καλύπτονται από την ασφάλιση.
  5. η ασφάλεια στοιχημάτων 1xBet δεν είναι διαθέσιμη για αγώνες όπου οι αποδόσεις διαφέρουν έως και 17 μονάδες.
  6. Τα στοιχήματα πριν από τον αγώνα και τα live στοιχήματα μπορούν να ασφαλιστούν.

Εκτός από τους βασικούς όρους που περιγράφονται παραπάνω, θα πρέπει να δώσετε προσοχή σε πρόσθετους κανόνες από τον ιστότοπο της 1xBet:

  • Ο bookmaker δεν φέρει καμία ευθύνη σε περιπτώσεις που η υπηρεσία ασφάλισης στοιχημάτων δεν είναι διαθέσιμη λόγω τεχνικής βλάβης.
  • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να τερματίσει την υπηρεσία ασφάλισης στοιχημάτων ανά πάσα στιγμή και σε σχέση με οποιαδήποτε γεγονότα χωρίς να αναφέρει τους λόγους.
  • Η λειτουργία ασφάλισης στοιχημάτων μπορεί να ακυρωθεί εάν έχουν εμφανιστεί τεχνικά προβλήματα σε οποιοδήποτε στάδιο της υπηρεσίας.

Τα στοιχήματα σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις υπολογίζονται σε γενική βάση ανάλογα με τα αποτελέσματα του παιχνιδιού. Ωστόσο, η πρακτική δείχνει ότι ο bookmaker σπάνια εφαρμόζει αυτά τα σημεία από τους κανόνες στα στοιχήματα. Ως εκ τούτου, η ασφάλιση στοιχημάτων στην 1xBet είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα προσφορά, την οποία αξίζει να εκμεταλλευτείτε σε επικίνδυνους αγώνες.

Πώς μπορώ να συνάψω ασφάλεια στοιχήματος στην 1xBet

Για να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία ασφάλισης στοιχημάτων, ο χρήστης πρέπει πρώτα να τοποθετήσει ένα στοίχημα πριν από τον αγώνα (απλό ή express). Στη συνέχεια, μεταβείτε στο προσωπικό προφίλ – “Ιστορικό στοιχημάτων”. Βρείτε ένα στοίχημα που σας ενδιαφέρει στη λίστα και κάντε κλικ στο “Ασφάλιση” (δεν είναι διαθέσιμο για όλα τα στοιχήματα, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως). Στο νέο παράθυρο, ο παίκτης θα δει την προμήθεια και θα επιλέξει το ποσό που επιθυμεί να ασφαλίσει. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, μπορεί να είναι ένα μέρος του στοιχήματος ή ολόκληρο το στοίχημα. 1хБет - продажа ставки Για παράδειγμα, για ένα ποδοσφαιρικό στοίχημα 100$* και απόδοση 1,8, το ασφαλισμένο ποσό είναι: 10% – 6$*, 100% – 47$*. Εάν ο χρήστης κερδίσει, ο χρήστης λαμβάνει $80*, από τα οποία το καθαρό κέρδος είναι $36*. *Ή το αντίστοιχο ποσό σε τοπικό νόμισμα

Από τι εξαρτάται το κόστος ασφάλισης στην 1xBet

Η υπηρεσία ασφάλισης στοιχημάτων στην 1xBet είναι χρεώσιμη και υπολογίζεται ξεχωριστά για κάθε στοίχημα. Ο τύπος υπολογισμού της ασφάλισης λαμβάνει υπόψη τον τύπο του γεγονότος, τις αποδόσεις, το ποσό του στοιχήματος και το ποσοστό ασφάλισης. Καθώς ο bookmaker δεν παρέχει ακριβή τύπο για τον προσδιορισμό της αμοιβής αυτής της υπηρεσίας, δεν είναι δυνατόν να παράσχει ακριβή υπολογισμό. Για να καταλάβετε ποιο μπορεί να είναι το κόστος της ασφάλισης στοιχήματος, παραθέτουμε μερικά παραδείγματα:

  1. Ο χρήστης έχει τοποθετήσει ένα μοναδικό στοίχημα πριν από τον αγώνα ύψους 100$* σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (απόδοση 2.00). Μετά από λίγα λεπτά αποφάσισε να ασφαλίσει το 50% του στοιχήματος. Η στοιχηματική εταιρεία προσφέρει στον παίκτη να εκτελέσει αυτή τη λειτουργία έναντι 22$*.
  2. Ο χρήστης έβαλε ένα απλό live στοίχημα 100$* σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα (απόδοση 1,20). Δέκα λεπτά αργότερα, αφού δέχθηκε ένα γκολ, αποφάσισε να ασφαλίσει το στοίχημα κατά 50%. Ο bookmaker ζητάει αμοιβή $30* για αυτή την πράξη.

Όπως μπορείτε να δείτε από το παράδειγμα, οι αποδόσεις στον αγώνα είναι διαφορετικές, αλλά λόγω της πιθανότητας απώλειας στη δεύτερη περίπτωση, το κόστος της ασφάλισης αυξάνεται. Επομένως, αξίζει να υπολογίσετε προσεκτικά το εύλογο της χρήσης αυτής της υπηρεσίας για να αποφύγετε να χάσετε περισσότερα χρήματα σε περίπτωση που χάσετε το στοίχημα. *Ή το ισοδύναμο αυτού του ποσού σε άλλο νόμισμα

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ασφάλισης και των πωλήσεων στοιχημάτων στην 1xBet

Πολλοί αρχάριοι αναρωτιούνται: “Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ασφάλισης και της πώλησης στοιχήματος;” Αυτές οι υπηρεσίες είναι παρόμοιες (μπορούν να χρησιμοποιηθούν για στοιχήματα πριν από τον αγώνα, σας βοηθούν να πάρετε πίσω τα χρήματά σας κ.λπ.), αλλά έχουν ορισμένες διαφορές:

  • Όταν ασφαλίζει ένα στοίχημα, ο παίκτης πληρώνει αμέσως την προμήθεια, ενώ όταν το πουλάει, την πληρώνει επί τόπου (λαμβάνει ένα μικρότερο ποσό στο λογαριασμό του).
  • Μπορείτε να ασφαλίσετε ένα μέρος ενός στοιχήματος και να πουλήσετε ολόκληρο το στοίχημα.
  • Κατά την ασφάλιση στοιχημάτων, η απώλεια χρημάτων είναι μικρότερη από ό,τι κατά την πώληση στοιχημάτων.

Συνεπώς, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιούν παράλληλα τα δύο εργαλεία, ανάλογα με τη στρατηγική που επιλέγουν. Страховка ставки на 1xBet Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να πούμε ότι δεν είναι πάντα καλή ιδέα να αναλαμβάνετε την ασφάλιση ενός στοιχήματος. Είναι προτιμότερο να μάθετε πώς να προβλέπετε με ακρίβεια την έκβαση των γεγονότων και να αποκομίζετε το μέγιστο κέρδος από το γραφείο, αντί να πληρώνετε προμήθειες για πρόσθετες υπηρεσίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνιστούμε το Σχολείο στοιχημάτων για νέους παίκτες για να μάθουν πολλές συμβουλές για το πώς να γίνουν επιτυχημένοι παίκτες.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την ασφάλεια στοιχημάτων 1xBet:

⏱️ 1xΑσφάλιση στοιχημάτων: τι είναι

η “ασφάλιση στοιχημάτων” είναι μια πρόσθετη υπηρεσία που προσφέρεται στους χρήστες του 1xBet. Αφού τοποθετήσουν ένα στοίχημα πριν από τον αγώνα ή ένα live στοίχημα, οι παίκτες μπορούν να ασφαλίσουν το στοίχημά τους για να πάρουν πίσω ένα μέρος των χρημάτων. Ο bookmaker επιτρέπει στους παίκτες στοιχημάτων να κάνουν πλήρη ή μερική ασφάλιση 1xBet. Εναλλακτικά, ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλές ασφάλειες ταυτόχρονα, αρκεί το συνολικό ασφαλισμένο ποσό να είναι 100% της αρχικής κατάθεσης. Ωστόσο, το κόστος των πολλαπλών συναλλαγών θα είναι υψηλότερο από τη χρήση μιας ασφάλισης για ολόκληρο το ποσό στοιχήματος.

✅ Πώς λειτουργεί η ασφάλιση στην 1xBet

Η ασφάλιση στην 1xBet μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος. Ο παίκτης πρέπει να μεταβεί στο προσωπικό του γραφείο και στο ιστορικό στοιχημάτων για να βρει αυτό που πρέπει να ασφαλιστεί. Στο δελτίο στοιχήματος θα εμφανιστεί το κουμπί “Ασφάλιση”, το οποίο θα μεταφέρει τον παίκτη στην οθόνη ρυθμίσεων. Ο χρήστης θα μπορεί να επιλέξει το ποσό που θα ασφαλιστεί και να δει το ποσό της προμήθειας για την παροχή της υπηρεσίας.

💵 Πόσο κοστίζει η ασφάλεια στοιχημάτων 1xBet

Το κόστος της ασφάλισης στοιχημάτων 1xBet υπολογίζεται σε ατομική βάση. Το γραφείο στοιχημάτων αναλύει τον αγώνα, λαμβάνει υπόψη το μέγεθος του στοιχήματος του χρήστη, τη στιγμή που ο παίκτης αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία και το ποσό που πρέπει να ασφαλιστεί. Ο αλγόριθμος υπολογίζει την προμήθεια του παίκτη του στοιχήματος. Εάν ο παίκτης συμφωνεί με το ποσό, μπορεί να “αγοράσει” την ασφάλιση. Ο χρήστης μπορεί επίσης να αρνηθεί και να επανέλθει στο θέμα μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, το ποσό της προμήθειας θα αλλάξει επίσης, και όχι πάντα προς όφελος του παίκτη του στοιχήματος.

Σχετικές ειδήσεις