Intro

Πώς μπορώ να ακυρώσω και να διαγράψω ένα στοίχημα στην 1xBet

История ставок 1хБет
Προκειμένου να τοποθετήσει το τέλειο στοίχημα, ο παίκτης πρέπει να αντιμετωπίζει το στοίχημα σαν μια δουλειά. Είναι σημαντικό όχι μόνο να επιλέξει ένα ενδιαφέρον γεγονός, αλλά και να αναλύσει πόσο υψηλή είναι η πιθανότητα να είναι θετικό το αποτέλεσμα. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εκ των προτέρων πώς θα εξελιχθεί ένα αθλητικό γεγονός. Ως εκ τούτου, η ήττα είναι αναπόφευκτη. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι πολλοί παίκτες ενδιαφέρονται για το πώς να ακυρώσουν και να διαγράψουν ένα στοίχημα στην 1xbet. Αυτό θα συζητηθεί στο άρθρο.

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

1xBet: πώς μπορώ να δω τα στοιχήματά μου

Όταν προσθέτετε γεγονότα στο κουπόνι στοιχημάτων, ανοίγει ένα μενού στη δεξιά πλευρά της οθόνης για να τοποθετήσετε ένα στοίχημα. Μόλις ο χρήστης ρυθμίσει το στοίχημα (καθορίσει το ποσό, επιλέξει τον τύπο στοιχήματος κ.λπ.) και το τοποθετήσει, οι πληροφορίες από τον πίνακα εξαφανίζονται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι αρχάριοι συχνά ρωτούν: “Πώς βλέπω τα στοιχήματά μου στο 1xBet;” Πρόκειται για μια πολύ απλή διαδικασία που απαιτεί λίγα βήματα:

  1. Συνδεθείτε στο προσωπικό σας γραφείο (εάν ο παίκτης δεν είναι συνδεδεμένος).
  2. Μεταβείτε στην ενότητα “Ιστορικό στοιχημάτων”.
  3. Βρείτε στον πίνακα πληροφορίες σχετικά με όλα τα στοιχήματα, τα οποία τοποθετήθηκαν στον ιστότοπο 1xbet.

Εάν ο χρήστης πραγματοποιεί πολλά στοιχήματα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πρόσθετα φίλτρα. Ο παίκτης μπορεί να ταξινομήσει τα στοιχήματα ανάλογα με την κατηγορία (“Γραμμή” ή “Live”), την κατάσταση (“Υπολογισμένο”, “Μη υπολογισμένο”), την ώρα διακανονισμού, τον τύπο (απλό, express, κ.λπ.), το μέγεθος του στοιχήματος, τις αποδόσεις. Χάρη σε αυτά τα βολικά εργαλεία, οι παίκτες μπορούν εύκολα να βρουν ένα συγκεκριμένο στοίχημα στο ιστορικό στοιχημάτων της 1xbet.

Πώς μπορώ να ακυρώσω ένα στοίχημα της 1xBet

Μετά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος, ενδέχεται να καταστεί αναγκαία η ακύρωσή του. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που ενθαρρύνουν τους χρήστες να ακυρώσουν το στοίχημά τους:

  1. Λάθη κατά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος. Ένας χρήστης μπορεί να επιλέξει λάθος αποτέλεσμα, να καθορίσει λάθος χρηματικό ποσό ή να τοποθετήσει ένα στοίχημα όταν οι αποδόσεις έχουν ήδη μειωθεί.
  2. Η πιθανότητα να χάσει ένα στοίχημα έχει αυξηθεί. Κατά την ανάλυση του αγώνα ο παίκτης υπολόγιζε σε ένα αποτέλεσμα. Ωστόσο, η εμφάνιση δεδομένων σχετικά με τραυματισμούς, αλλαγές στη σύνθεση, καιρικές συνθήκες μπορεί να επηρεάσουν την απόδοση ενός αθλητή ή μιας ομάδας.
  3. Ανάγκη για χρήματα. Για τον παίκτη του στοιχήματος προέκυψε η ανάγκη να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για ένα στοίχημα υψηλότερης προτεραιότητας.

Όποιος από τους αναφερόμενους λόγους και αν προκύψει, ένας χρήστης θέλει να ακυρώσει ένα στοίχημα 1xbet με την ελάχιστη δυνατή απώλεια χρημάτων. Ωστόσο, είναι πρακτικά αδύνατο να γίνει κάτι τέτοιο. Φυσικά, οι παίκτες μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία υποστήριξης και να ζητήσουν την ακύρωση του στοιχήματος, διαμαρτυρόμενοι για το λάθος στη διαμόρφωσή του. Ωστόσο, ο bookmaker δεν είναι ένας φιλανθρωπικός οργανισμός. Ως εκ τούτου, η πιθανότητα να πάρετε πίσω το στοίχημά σας με αυτόν τον τρόπο είναι εξαιρετικά χαμηλή.

1хБет - продажа ставки

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παίκτες μένουν με εναλλακτικούς τρόπους ακύρωσης ενός στοιχήματος στην 1xBet:

  • η επιλογή “Πώληση στοιχήματος” της 1xBet*. Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στους χρήστες μετά την τοποθέτηση ενός στοιχήματος. Χάρη στην επιλογή αυτή, ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει μέρος των χρημάτων καταβάλλοντας στον bookmaker μια προμήθεια συναλλαγής με τη μορφή της διαφοράς μεταξύ του αρχικού ποσού και του προσφερόμενου ποσού.
  • Η επιλογή “Ασφάλιση στοιχήματος “*. Ο παίκτης μπορεί να επιστρέψει το σύνολο ή μέρος των χρημάτων σε περίπτωση που χάσει το στοίχημα. Ωστόσο, η προμήθεια για τη χρήση της υπηρεσίας πρέπει να καταβληθεί στην αρχή.
  • Αποζημίωση για ένα λανθασμένο στοίχημα. Η χρήση πρόσθετων στοιχημάτων, προκειμένου να καλυφθεί ένα δυνητικά χαμένο στοίχημα. Για παράδειγμα, εάν ένας παίκτης έκανε λάθος και έβαλε ένα στοίχημα στο σύνολο λιγότερο (ΤΜ), αλλά σχεδίαζε να βάλει ένα στοίχημα στο σύνολο περισσότερο (ΤΒ) και είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα, μπορεί να βάλει ένα ακόμη στοίχημα – ΤΒ με μεγαλύτερο ποσό. Σε αυτή την περίπτωση ο παίκτης θα καλύψει το χαμένο στοίχημα και θα έχει ακόμα ένα μικρό κέρδος. Όταν χάνει ένα ΤΒ και κερδίζει ένα ΤΜ, η απώλεια θα είναι επίσης ελάχιστη, μικρότερη από ό,τι όταν χάνει ένα στοίχημα.

*Λεπτομέρειες σχετικά με την αμοιβή πώλησης και ασφάλισης στοιχημάτων μπορείτε να βρείτε σε προηγούμενα άρθρα στον ιστότοπο.

Πώς μπορώ να διαγράψω ένα στοίχημα της 1xbet από το ιστορικό

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, το ιστορικό όλων των στοιχημάτων βρίσκεται στην ενότητα ιστορικού στοιχημάτων. Είναι διαθέσιμο στο προσωπικό γραφείο του παίκτη. Εδώ ο χρήστης μπορεί να επιλέξει το επιθυμητό εύρος ημερομηνιών και να δει όλα τα στοιχήματα. Εκτός αυτού, υπάρχει ένα κουμπί “Διαγραφή”. Εάν το πατήσετε, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα που θα ενημερώνει τον χρήστη ότι τα στοιχήματα 1xbet για μια συγκεκριμένη περίοδο έχουν διαγραφεί. Εάν ο χρήστης συμφωνήσει, το ιστορικό θα διαγραφεί.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ένας χρήστης μπορεί να διαγράψει κατά λάθος στοιχήματα στο 1xBet. Για να επαναφέρετε το ιστορικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη ή να ζητήσετε ολόκληρη την κατάσταση μέσω email. Η τελευταία μέθοδος θα λειτουργήσει 100%.

Τι συμβαίνει εάν διαγράψω ένα στοίχημα στην 1xBet

Μεταξύ των νέων παικτών στοιχημάτων, μπορείτε να ακούσετε συχνά την ερώτηση πώς να διαγράψετε ένα στοίχημα στην 1xbet Σε αυτή την περίπτωση, οι παίκτες μπορούν να υπονοήσουν την ακύρωση του στοιχήματος. Έχουμε γράψει παραπάνω για τις ιδιαιτερότητες της ακύρωσης ενός στοιχήματος, οπότε δεν θα τις επαναλάβουμε.

Επιπλέον, οι παίκτες ενδιαφέρονται επιπλέον για το αν μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί κατά την οριστική διαγραφή στοιχημάτων στην 1xbet Σύμφωνα με την εμπειρία μας, δεν θα πρέπει να υπάρχουν. Το γραφείο του bookmaker μπορεί να επιβάλει κυρώσεις στους παίκτες μόνο σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν σαφείς παραβιάσεις των κανόνων. Για παράδειγμα, έχει χρησιμοποιηθεί ένα ψεύτικο στοίχημα. Εάν το λογισμικό εντοπίσει μια τέτοια απάτη, το στοίχημα θα παγώσει και ο παίκτης δεν θα λάβει πληρωμή στον λογαριασμό του. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να επικοινωνήσει με την υπηρεσία υποστήριξης και μερικές φορές με τη διαιτησία για επιστροφή χρημάτων. Γι’ αυτό σας συνιστούμε να διαβάσετε τους κανόνες χρήσης του ιστότοπου της στοιχηματικής εταιρείας 1xBet.

Σχετικές ειδήσεις