Intro

Ανάληψη χρημάτων από το 22Bet: μέθοδοι και χαρακτηριστικά

Вывод денег 22Бет
Η 22Bet είναι ένα από τα λίγα καταστήματα στοιχημάτων που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους ένα ευρύ φάσμα μεθόδων πληρωμής. Στο άρθρο μας σχετικά με το πώς να κάνετε κατάθεση στην 22Bet, περιγράψαμε τις βασικές επιλογές για την κατάθεση χρημάτων στον στοιχηματικό σας λογαριασμό. Μιλήσαμε επίσης για τη μεγάλη ποικιλία μεθόδων πληρωμής, περισσότερες από 70 για όλες τις αγορές. Όσον αφορά την ανάληψη χρημάτων από την 22Bet, ο αριθμός των διαθέσιμων υπηρεσιών ξεπερνά τις 40. Τον τρόπο με τον οποίο γίνονται οι πληρωμές και τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να λάβετε τα κερδισμένα χρήματα στον προσωπικό σας λογαριασμό θα σας τον πούμε σε ένα νέο άρθρο

Μέθοδοι ανάληψης χρημάτων από την 22Bet

Όπως αναφέρθηκε ήδη στην εισαγωγή, οι παίκτες έχουν περισσότερους από 40 τρόπους για να κάνουν ανάληψη χρημάτων από την 22Bet. Τούτου λεχθέντος, ο bookmaker έχει ένα τεράστιο πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών του. Εάν ένας παίκτης έχει καταθέσει μέσω διαφόρων μεθόδων, όπως τραπεζική κάρτα και πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, τότε μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων στα στοιχεία οποιουδήποτε από αυτά τα εργαλεία. Σε άλλες πύλες τα χρήματα μπορούν να αναληφθούν μόνο στον λογαριασμό από τον οποίο κατατέθηκαν. Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους κανόνες ανάληψης της 22Bet θα συζητηθούν στην επόμενη ενότητα.

Οι μέθοδοι ανάληψης από την 22Bet χωρίζονται συμβατικά σε:

  • Τραπεζικές κάρτες. Μπορείτε να κάνετε μεταφορές σε Visa και MasterCard.
  • Ηλεκτρονικά πορτοφόλια. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει τα Skrill, Perfect Money, Jeton Wallet, iWallet, κ.λπ.
  • Συστήματα πληρωμών. Οι μεταφορές μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω Payeer και Neteller.
  • Τραπεζικές μεταφορές. Τα χρήματα μπορούν να ληφθούν μέσω των στοιχείων του τραπεζικού λογαριασμού.
  • Κρυπτονομίσματα. Ο bookmaker υποστηρίζει μεταφορές σε κρυπτονομίσματα όπως Bitcoin, Litecoin Dogecoin, Dash, κ.λπ.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις μεθόδους πληρωμής στη σελίδα “Ανάληψη χρημάτων” στο προσωπικό σας γραφείο. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των μεθόδων πληρωμής και των υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα διαμονής του παίκτη.

Διαδικασία ανάληψης από την 22Bet

Ο bookmaker έχει λάβει πολύ σοβαρά υπόψη του το οικονομικό ζήτημα, έχοντας αναπτύξει σαφείς κανόνες για την ανάληψη χρημάτων. Μπορείτε να διαβάσετε τους κανόνες στην επίσημη ιστοσελίδα του bookmaker, στην ενότητα “Οδηγίες”. Σας συνιστούμε να διαβάσετε τις πληροφορίες για να μάθετε ποιες παραβιάσεις των κανόνων θα οδηγήσουν σε προβλήματα με την ανάληψη χρημάτων από την 22bet, ακόμη και σε μπλοκάρισμα του λογαριασμού σας. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα δυνατή η αποκατάσταση της πρόσβασης στο προφίλ της 22Bet μετά από παραβιάσεις.

Вывод средств 22Бет

Η όλη διαδικασία ανάληψης χρημάτων από την 22Bet είναι αρκετά απλή. Μπορεί να περιγραφεί με τα ακόλουθα βήματα:

  1. Συνδεθείτε στο προσωπικό σας γραφείο και μεταβείτε στη σελίδα “Ανάληψη χρημάτων”.
  2. Επιλογή της μεθόδου πληρωμής μεταξύ των διαθέσιμων για τη χώρα διαμονής του παίκτη του στοιχήματος.
  3. Συμπλήρωση της φόρμας: το ποσό προς ανάληψη και τα στοιχεία του παίκτη.
  4. Επιβεβαίωση της πληρωμής και παροχή όλων των απαραίτητων εγγράφων.

Θα πρέπει να θυμάστε ότι για να μεταφέρετε χρήματα από τον λογαριασμό τυχερών παιχνιδιών σε έναν προσωπικό λογαριασμό, ο χρήστης πρέπει να επαληθευτεί. Αυτό και άλλα χαρακτηριστικά θα συζητηθούν στην επόμενη ενότητα.

Χαρακτηριστικά της ανάληψης χρημάτων από την 22bet

Το γραφείο στοιχημάτων 22Bet έχει καταστήσει τη διαδικασία ανάληψης χρημάτων από τον λογαριασμό τυχερών παιχνιδιών στον προσωπικό λογαριασμό όσο το δυνατόν πιο απλή. Προηγουμένως περιγράφηκε η διαδικασία, η οποία αποτελείται από τέσσερα σημεία. Ωστόσο, οι νεοεισερχόμενοι θα πρέπει να δώσουν προσοχή στα ακόλουθα χαρακτηριστικά, χωρίς τα οποία δεν θα είναι δυνατή η ανάληψη χρημάτων από την 22Bet:

  • Για την ανάληψη χρημάτων πρέπει να επαληθευτεί το προφίλ. Για να περάσει την επαλήθευση της ταυτότητας στον ιστότοπο του bookmaker, ο παίκτης πρέπει να συμπληρώσει την κάρτα με πληροφορίες για τον εαυτό του (στην ενότητα “Προσωπικά δεδομένα”). Επίσης, θα πρέπει να προσκομίσει ένα σαρωμένο αντίγραφο του εγγράφου ή μια φωτογραφία με το διαβατήριό του κοντά στο πρόσωπό του.
  • Τα χρήματα που κατατίθενται πρέπει να συμμετέχουν σε στοιχήματα. Μόνο μετά το 100% του τζίρου μπορούν να αποσυρθούν.
  • Ο λογαριασμός πρέπει να περιέχει το χρηματικό ποσό που είναι απαραίτητο για την τοποθέτηση ενός στοιχήματος. Το ελάχιστο χρηματικό ποσό για ανάληψη είναι 1,5 δολάριο ή το ισοδύναμό του.
  • Τα χρήματα μπορούν να αναληφθούν από την 22Bet μόνο στα ίδια στοιχεία λογαριασμού που χρησιμοποιήθηκαν για την κατάθεση (όχι απαραίτητα αυτή τη φορά).
  • Εάν έχετε τυχόν μη κερδισμένα μπόνους, αυτά θα καταπέσουν.

Вывод денег с 22Бет

Οι παίκτες θα πρέπει επίσης να δώσουν προσοχή σε τέτοια χαρακτηριστικά μεταφοράς χρημάτων από την ιστοσελίδα της 22Bet:

  • Ο bookmaker δεν χρεώνει προμήθεια κατά την ανάληψη χρημάτων στο λογαριασμό σας. Ωστόσο, ενδέχεται να χρεωθεί από τα συστήματα πληρωμών που μεταφέρουν τα χρήματα. Τα τέλη μπορείτε να τα βρείτε στον ιστότοπο της επιλεγμένης υπηρεσίας.
  • Η ανάληψη πραγματοποιείται 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το αίτημα ανάληψης διαμορφώνεται στο προσωπικό σας γραφείο, στην ενότητα “Ανάληψη από λογαριασμό”.
  • Για τους κατόχους smartphones και tablets οι ηλεκτρονικές μεταφορές είναι διαθέσιμες μέσω της εφαρμογής για κινητά. Μπορείτε να βρείτε ένα σύντομο άρθρο στον ιστότοπό μας σχετικά με τις εφαρμογές Android και iOS.

Συνήθως η ανάληψη χρημάτων γίνεται χωρίς προβλήματα. Εάν υπάρχουν καθυστερήσεις στη μεταφορά χρημάτων, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα τεχνικής υποστήριξης της στοιχηματικής εταιρείας. Για να το κάνετε αυτό, απλά γράψτε στο live-chat ή στείλτε e-mail στην υπηρεσία.

Σχετικές ειδήσεις