Intro

Πώς μπορώ να περάσω έναν έλεγχο εγγράφων στην 1xBet

Пройти проверку документов в 1xBet
Μετά τη δημιουργία λογαριασμού στην 1xBet , όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, ένας παίκτης μπορεί να επωφεληθεί από την προσφορά του bookmaker. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καταθέσετε χρήματα στο λογαριασμό σας για να αρχίσετε να τοποθετείτε στοιχήματα σε αθλητικά, μη αθλητικά γεγονότα ή παιχνίδια. Ωστόσο, ο λογαριασμός του παίκτη που στοιχηματίζει εξακολουθεί να παραμένει ανεπιβεβαίωτος. Ως εκ τούτου, ο χρήστης έχει περιορισμούς που σχετίζονται με την ανάληψη των κερδών.

Για να λάβετε τα χρήματα στον προσωπικό σας λογαριασμό πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα 1xBet. Έχουμε ήδη γράψει για το πώς να το κάνετε αυτό σε προηγούμενα άρθρα μας. Αναφέραμε επίσης τον τρόπο επαλήθευσης του λογαριασμού σας 1xBet. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επαλήθευσης του λογαριασμού σας 1xBet σε αυτό το άρθρο

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Γιατί πρέπει να επαληθεύσω το προφίλ μου στην 1xBet

Ο bookmaker 1xBet χρησιμοποιεί άδεια από τον υπεύθυνο εγγραφής από το Κουρασάο, η οποία καθορίζει τις απαιτήσεις για την παροχή υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών. Μεταξύ άλλων, υπάρχει η προϋπόθεση της επαλήθευσης των εγγράφων. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι το γραφείο είναι σίγουρο ότι ο παίκτης:

  • Τουλάχιστον 18 ετών (της ηλικίας).
  • Δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε δόλια συστήματα.
  • Δεν θα δημιουργήσει πρόσθετους λογαριασμούς (μια τέτοια ενέργεια απαγορεύεται από τον bookmaker).

Ως εκ τούτου, η επαλήθευση εγγράφων στην 1xBet είναι μια υποχρεωτική διαδικασία στην οποία πρέπει να υποβληθούν όλοι οι παίκτες στοιχημάτων.

Πώς λειτουργεί η επαλήθευση στην 1xBet

Όπως έχει ήδη αναφερθεί στο εισαγωγικό μέρος, ο παίκτης πρέπει να συμπληρώσει μια κάρτα με προσωπικά στοιχεία. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να εισαγάγει τις πληροφορίες στα υποχρεωτικά πεδία. Και αν υπάρχουν λάθη σε αυτά, διορθώστε τα μόνοι σας ή επικοινωνώντας με την ομάδα υποστήριξης της 1xBet.

Μόλις ο παίκτης του στοιχήματος εισάγει τα προσωπικά του στοιχεία και επιλέξει το έγγραφο για την επαλήθευση της 1xBet, είναι δυνατόν να βουτήξει στον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών: να στοιχηματίσει ή να παίξει. Ο χρήστης δεν θα έχει περιορισμούς όσον αφορά το μέγεθος των ελάχιστων στοιχημάτων, το ποσό των κερδών που λαμβάνει, τη χρήση του λογαριασμού μπόνους και τη συμμετοχή σε προωθητικές ενέργειες. Ωστόσο, μόλις ένας παίκτης αποφασίσει να κάνει ανάληψη χρημάτων και να στείλει αίτημα στον bookmaker, θα πρέπει να περάσει από έλεγχο εγγράφων στο 1xBet.

Ανάλογα με τη χώρα διαμονής του παίκτη του στοιχήματος, το email του, τη δραστηριότητά του στον ιστότοπο και άλλες παραμέτρους, το σύστημα 1xBet αποφασίζει πώς θα πραγματοποιηθεί η επαλήθευση. Υπάρχουν διάφορες επιλογές για την επαλήθευση της ταυτότητας:

  • Παροχή σαρωμένου αντιγράφου διαβατηρίου ή φωτογραφίας διαβατηρίου.
  • Φωτογραφία του παίκτη που κρατάει το διαβατήριό του στα χέρια του (μπροστά από το στήθος του ή κοντά στο πρόσωπό του).
  • Αντίγραφο του διαβατηρίου επικυρωμένο από συμβολαιογράφο.

Εάν ο bookmaker της 1xBet έχει απορίες, μπορεί να ζητηθούν πρόσθετα έγγραφα: άδεια οδήγησης, απόδειξη λογαριασμού κοινής ωφέλειας, ασφάλιση κ.λπ.

Личные данные 1хБет

Πώς καταχωρίζω τα στοιχεία του διαβατηρίου μου στην 1xBet

Κατά τη διάρκεια της δημιουργίας λογαριασμού στον ιστότοπο 1xbet, προσφέρονται στον παίκτη απλοποιημένες επιλογές εγγραφής. Ακόμη και η μεγαλύτερη φόρμα κατά τη δημιουργία προφίλ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαιτεί από τον παίκτη να εισάγει το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής του. Οι υπόλοιπες πληροφορίες πρέπει να εισαχθούν στο γραφείο του χρήστη.

Για την εισαγωγή των στοιχείων διαβατηρίου στην 1xbet ο χρήστης πρέπει να συνδεθεί. Στο προσωπικό ντουλάπι υπάρχει μια ενότητα με την ονομασία “Προσωπικά δεδομένα”, η οποία περιέχει το προφίλ του παίκτη στοιχήματος. Ο παίκτης πρέπει να συμπληρώσει την κάρτα με τα προσωπικά στοιχεία (τα υποχρεωτικά πεδία επισημαίνονται με αστερίσκους) πριν από την υποβολή αιτήματος επαλήθευσης. Χωρίς αυτά, το προσωπικό του γραφείου δεν θα είναι σε θέση να επαληθεύσει το προφίλ.

Στη σελίδα “Προσωπικά δεδομένα”, ο παίκτης καλείται να εισάγει αυτές τις υποχρεωτικές πληροφορίες:

  • Ονοματεπώνυμο.
  • Όνομα.
  • Ημερομηνία γέννησης.
  • Τύπος εγγράφου.
  • Περιοχή.
  • Πόλη.
  • Μόνιμη διεύθυνση εγγραφής.

Ο χρήστης μπορεί επίσης να εισάγει άλλες πληροφορίες για τον εαυτό του, οι οποίες θα βοηθήσουν στην εξατομίκευση του παίκτη σε περίπτωση που χάσει την πρόσβαση στον λογαριασμό του. Τέτοιες πληροφορίες είναι οι εξής:

  • Πατρώνυμο.
  • Τόπος γέννησης.
  • Αριθμός τηλεφώνου.
  • Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Μετά τη συμπλήρωση των υποχρεωτικών στοιχείων, ο παίκτης μπορεί να προχωρήσει στην επαλήθευση του λογαριασμού από τους εκπροσώπους της 1xBet.

Ввод паспортных данных 1хБет

Πώς μπορώ να αλλάξω τα στοιχεία του διαβατηρίου μου στην 1xBet

Συχνά προκύπτουν καταστάσεις όταν ένας χρήστης εισάγει λανθασμένα δεδομένα κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού. Είναι επίσης δυνατό να γίνει λάθος κατά την εισαγωγή πληροφοριών κατά τη συμπλήρωση ενός προφίλ, για παράδειγμα, να καθοριστούν λανθασμένα στοιχεία διαβατηρίου στην 1xbet. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο παίκτης μπορεί να κάνει ο ίδιος τις διορθώσεις ή να ζητήσει βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης 24/7.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με τον παίκτη του στοιχήματος αποθηκεύονται στην ενότητα Προσωπικά δεδομένα. Ορισμένα δεδομένα δεν είναι επεξεργάσιμα (υπάρχει ένα εικονίδιο κλειδαριάς δίπλα τους): αριθμός λογαριασμού, ημερομηνία εγγραφής και χώρα διαμονής. Δεν μπορούν να αλλάξουν, εκτός από τη χώρα διαμονής του παίκτη. Για να κάνετε αλλαγές πρέπει να γράψετε στην υπηρεσία υποστήριξης και να υποβάλετε τα έγγραφα σχετικά με τη μετακόμισή σας σε άλλη χώρα. Οι υπόλοιπες πληροφορίες μπορούν να αλλάξουν ανεξάρτητα κάνοντας κλικ στο εικονίδιο με το μολύβι.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με την επαλήθευση του προφίλ στην 1xBet:

📃 Γιατί να εισάγετε τα στοιχεία διαβατηρίου στην 1xBet

Το γραφείο στοιχημάτων 1xbet, έχοντας λάβει άδεια από τον υπεύθυνο μητρώου από το Κουρασάο, έχει δεσμευτεί να αποθαρρύνει τη χρήση υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών από ανηλίκους. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία υποχρεώνει τους παίκτες στοιχημάτων να υποβληθούν σε μια διαδικασία επαλήθευσης – έλεγχο των στοιχείων διαβατηρίου. Χάρη σε αυτό το βήμα είναι δυνατόν να ελαχιστοποιηθούν οι προσπάθειες παικτών κάτω των 18 ετών να στοιχηματίσουν online. Επιπλέον, η εταιρεία ελέγχει τα έγγραφα των χρηστών προκειμένου να αποκλείσει από την πύλη τους αδίστακτους παίκτες στοιχημάτων, οι οποίοι αφθονούν στην αγορά αθλητικών στοιχημάτων και τυχερών παιχνιδιών.

⌚ Πόσο καιρό χρειάζεται η 1XBet για να ελέγξει τα έγγραφα

Αφού ένας παίκτης υποβάλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα (ο κατάλογος θα εμφανιστεί στο προσωπικό σας γραφείο), ο bookmaker έχει 72 ώρες για να τα ελέγξει. Κατά κανόνα, η επαλήθευση της 1xBet είναι πολύ πιο γρήγορη και ο παίκτης μπορεί να κάνει ανάληψη χρημάτων εντός 24 ωρών από την αποστολή του αιτήματος.

📋 Ποια έγγραφα χρειάζομαι για την επαλήθευση της 1xBet

Η επαλήθευση της ταυτότητας ενός παίκτη είναι μια ατομική διαδικασία. Εναπόκειται στον bookmaker να αποφασίσει ποια έγγραφα θα χρειαστεί για την επαλήθευση της ταυτότητας. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές πρόκειται για διαβατήριο (εθνικό ή ξένο) και άδεια οδήγησης.

📝 Πώς μπορώ να παρακάμψω την επαλήθευση διαβατηρίου στην 1xBet

Αυτή είναι μια δημοφιλής ερώτηση μεταξύ των εφήβων που είναι κάτω των 18 ετών. Σύμφωνα με τους κανόνες, ο bookmaker θα ελέγξει τα έγγραφα πριν από την ανάληψη χρημάτων. Ως εκ τούτου, είναι αδύνατο να παρακάμψετε την επαλήθευση της 1xBet. Φυσικά, ένας παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει τα δεδομένα των συγγενών. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην αφήσετε την απάτη να αποκαλυφθεί από την υπηρεσία ασφαλείας. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο αποκλεισμός του προφίλ είναι αναπόφευκτος.

Σχετικές ειδήσεις