Intro

Πώς μπορώ να παρακάμψω το μπλοκάρισμα της 1xBet

Почему не работает сайт 1xbet
Οι χρήστες της 1xBet ενδέχεται να αντιμετωπίσουν αποκλεισμό της ιστοσελίδας από τους τοπικούς παρόχους διαδικτύου. Προβλήματα πρόσβασης στην ιστοσελίδα της 1xBet εμφανίζονται σε διάφορες χώρες και σχετίζονται με τις ιδιαιτερότητες του bookmaker. Ας μιλήσουμε αναλυτικότερα για τους λόγους αποκλεισμού της πύλης τυχερών παιχνιδιών και για το τι πρέπει να κάνετε όταν ο ιστότοπος της 1xBet δεν λειτουργεί

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

Γιατί δεν λειτουργεί η ιστοσελίδα της 1xBet

Το γραφείο του bookmaker 1xbet εγκαινίασε την ιστοσελίδα του το 2011. Η πύλη έλαβε άδεια λειτουργίας από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών του Κουρασάο. Καθώς είναι υπεράκτια, οι άδειες δεν γίνονται δεκτές από πολλά κράτη στα οποία είναι νόμιμα τα γραφεία στοιχημάτων και τα καζίνο. Ορισμένα από αυτά μπλοκάρουν ενεργά τις ξένες πύλες τυχερών παιχνιδιών που δεν έχουν λάβει τοπική άδεια.

Δεδομένου ότι ο bookmaker 1xBet δεν σχεδιάζει να εισέλθει στις τοπικές αγορές και να ανοίξει επίγεια γραφεία, ο ιστότοπος μπαίνει συχνά στη μαύρη λίστα από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου. Αυτό δεν είναι δύσκολο να ελεγχθεί. Εάν ένας παίκτης δεν μπορεί να ανοίξει την ιστοσελίδα της 1xBet, θα πρέπει να αναζητήσετε προβλήματα με τον αποκλεισμό της.

Σε ποιες χώρες δεν μπορώ να μπω στον ιστότοπο της 1xBet

Την τελευταία δεκαετία, η ανάπτυξη του διαδικτυακού στοιχηματισμού είχε αρνητικό αντίκτυπο στη λειτουργία των διαδικτυακών πρακτορείων στοιχημάτων. Σε πολλές χώρες όπου οι δραστηριότητες των bookmakers είναι νόμιμες ή οι αρχές είναι ουδέτερες στο διαδικτυακό στοίχημα, υπάρχουν περιορισμοί στη λειτουργία των εταιρειών τυχερών παιχνιδιών. Αυτό επηρεάζει τη λειτουργία των στοιχηματικών εταιρειών, καθώς η πρόσβαση στις ιστοσελίδες τους περιορίζεται ή μπλοκάρεται.

Οι χρήστες της 1xBet αντιμετωπίζουν επίσης το πρόβλημα ότι δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα της 1xBet. Σύμφωνα με τα φόρουμ, το 2021, οι παίκτες δεν μπορούσαν πάντα να έχουν επιτυχή πρόσβαση στη διαδικτυακή πύλη της εταιρείας στοιχημάτων στην Αυστρία, το Βέλγιο, τη Λευκορωσία, τη Βουλγαρία, την Κροατία, την Κύπρο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Δανία, τη Φινλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ελλάδα, το Ιράν, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Πολωνία, την Πορτογαλία, τη Ρουμανία, τη Ρωσία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, την Ισπανία, τη Σουηδία, την Ουγγαρία, την Ουκρανία, τις ΗΠΑ κ.λπ. Ο συνολικός αριθμός των χωρών που αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόσβασης στον ιστότοπο της 1xbet είναι 60+.

Блокировка 1хБет Роскомнадзором

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 1xbet δεν εισέρχεται στον ιστότοπο όχι μόνο λόγω περιορισμών από τις τοπικές αρχές. Σε ορισμένες χώρες, ο ίδιος ο bookmaker περιορίζει τη λειτουργία του πόρου. Στη συνέχεια, η είσοδος στην επίσημη σελίδα θα γίνει (χωρίς μήνυμα σφάλματος διακομιστή). Ωστόσο, στη σελίδα θα εμφανιστεί ένα μήνυμα: “Η ιστοσελίδα δεν λειτουργεί προσωρινά στη χώρα σας”. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης μπορεί να προσπαθήσει να αλλάξει τον διακομιστή μεσολάβησης και να συνδεθεί από μια διεύθυνση IP άλλης χώρας. Ωστόσο, αξίζει να ελέγξετε με την υποστήριξη αν είναι δυνατόν να επιβεβαιώσετε τα έγγραφα που έχουν εκδοθεί από τις αρχές της χώρας όπου η εταιρεία δεν λειτουργεί προσωρινά.

Δεν μπορείτε να συνδεθείτε στην 1xbet: πώς να προσδιορίσετε τον λόγο

Στις προηγούμενες ενότητες προσπαθήσαμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους ένας παίκτης δεν μπορεί να συνδεθεί στην 1xbet. Η πύλη έχει μπλοκαριστεί μέσω:

  • Οι τοπικές αρχές απαγορεύουν όλα τα είδη τυχερών παιχνιδιών και τις διεθνείς πύλες που μπλοκάρονται από τους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου της χώρας.
  • Απαγορεύουν τους διεθνείς bookmakers που δεν διαθέτουν τοπικές άδειες. Ο αποκλεισμός πραγματοποιείται μέσω των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου.
  • Αποκλεισμός της πρόσβασης της 1xBet στην πύλη σε τοπικές αγορές, για τις οποίες ενδιαφέρεται λιγότερο ή έχει δυσκολίες με την άδεια του Κουρασάο.

Για να προσδιορίσετε τον λόγο για τον οποίο οι χρήστες γράφουν αιτήματα “Δεν μπορώ να συνδεθώ στην 1xBet”, πρέπει να μεταβείτε στον επίσημο ιστότοπο 1xbet.com και να ελέγξετε τη λειτουργικότητά του:

  • Εάν ο ιστότοπος αργεί πολύ να φορτώσει αλλά δεν ανοίγει (μόνο μια λευκή οθόνη είναι ορατή), τότε αξίζει να προσπαθήσετε να συνδεθείτε μέσω ενός proxy. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετική διεύθυνση IP, αξίζει να αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με τον αποκλεισμό της πύλης στη χώρα στα μέσα ενημέρωσης.
  • Εάν κατά την πρόσβαση στον ιστότοπο εμφανίζεται το σφάλμα “Δεν υπάρχει σύνδεση με τον διακομιστή”, τότε ο ιστότοπος είναι μπλοκαρισμένος από τους τοπικούς παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου. Θα πρέπει επίσης να διαβάσετε σχετικά με την καταχώρηση του ιστότοπου στη βάση δεδομένων αποκλεισμού.
  • Εάν η ιστοσελίδα ανοίγει, αλλά υπάρχει μήνυμα ότι η πύλη 1xBet δεν λειτουργεί στη χώρα διαμονής του παίκτη, το γραφείο δεν έχει εισέλθει στην τοπική αγορά. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης του bookmaker και να διευκρινίσετε τις λεπτομέρειες.

Πώς να συνδεθείτε στο 1xBet εάν είναι μπλοκαρισμένο εξηγείται στην ακόλουθη ενότητα.

Не заходит на 1хБет

Τι πρέπει να κάνω αν δεν μπορώ να συνδεθώ στο 1xBet

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο της 1xBet, υπάρχουν κάποια προβλήματα με τον διακομιστή ή την πρόσβαση σε αυτόν. Μπορείτε να το καταλάβετε από το σφάλμα που βλέπετε στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Εάν πρόκειται για το τυπικό παράθυρο “Αποτυχημένη σύνδεση με τον διακομιστή 1xbet.com” ή σφάλμα 403, τότε πιθανότατα σας μπλοκάρουν. Στην περίπτωση του μηνύματος σφάλματος 5xx, ενδέχεται να υπάρχουν κάποια προβλήματα με τον διακομιστή. Ωστόσο, αυτό είναι εξαιρετικά σπάνιο.

Αφού προσδιορίσετε τον λόγο για τον οποίο δεν είναι δυνατή η σύνδεση στον ιστότοπο της 1XBet, μπορείτε να αναζητήσετε μια λύση. Υπάρχουν διάφοροι απλοί τρόποι για να παρακάμψετε ένα μπλοκαρισμένο 1xBet:

  • Χρησιμοποιήστε τους καθρέφτες της 1xBet. Πρόκειται για αντίγραφα της ιστοσελίδας κάτω από διαφορετικό domain, όπως γράψαμε σχετικά στην ιστοσελίδα.
  • Εφαρμογές για κινητό τηλέφωνο, tablet και υπολογιστή. Ο bookmaker υποστηρίζει εφαρμογές για Android και iOS.
  • το δικό της πρόγραμμα περιήγησης της 1xBet για χρήστες Mac OS ή Opera.
  • Λογισμικό VPN για PC ή widgets για προγράμματα περιήγησης με αλλαγή IP και σημείου σύνδεσης.
  • Χρήση του bot του Telegram για το στοίχημα.

Η επιλογή του τρόπου παράκαμψης του μπλοκαρίσματος της πύλης 1xBet εξαρτάται από τις επιθυμίες του παίκτη του στοιχήματος. Κατά τη γνώμη μας, κάθε μία από τις επιλογές για την είσοδο στον ιστότοπο της 1xBet είναι αποτελεσματική.

Περισσότερες ερωτήσεις σχετικά με το θέμα του αποκλεισμού της 1xBet

🗺️ Σε ποια χώρα είναι διαθέσιμη η 1xBet

Ο bookmaker 1xBet παρέχει τις υπηρεσίες του online και δέχεται χρήστες από όλες τις χώρες του κόσμου. Ωστόσο, οι τοπικές αρχές ενδέχεται να αποκλείσουν την πρόσβαση στον ιστότοπο. Ως εκ τούτου, η πρόσβαση στην πύλη επιτρέπεται σε 40+ χώρες: τις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, τον Καναδά, το Μεξικό, την Αυστραλία, την Ινδονησία, τη Νιγηρία, τη Σενεγάλη κ.λπ.

❓ Τι δεν πάει καλά με την 1xBet

Ένα τέτοιο ερώτημα προκύπτει όταν ο ιστότοπος δεν είναι διαθέσιμος για τον παίκτη. Σε αυτή την περίπτωση, είναι απαραίτητο να μάθετε τι προκάλεσε την αδυναμία του παίκτη να συνδεθεί στο 1xBet. Εάν πρόκειται για πρόβλημα διακομιστή, αξίζει να περιμένετε να επιλυθεί από τους ειδικούς της εταιρείας. Και αν πρόκειται για το μπλοκάρισμα του ιστότοπου της 1xBet – χρησιμοποιήστε τις λύσεις που προτείνονται στο άρθρο.

⛔ Γιατί είναι μπλοκαρισμένη η 1xBet

Ο κύριος λόγος για τον οποίο απαγορεύεται η 1xBet είναι επειδή δεν υπάρχει εθνική άδεια για την αποδοχή online στοιχημάτων. Επίσης, παραμένουν πολλά κράτη στον κόσμο όπου απαγορεύονται τα ιδρύματα τυχερών παιχνιδιών. Ως εκ τούτου, η λειτουργία της πύλης τυχερών παιχνιδιών δεν ταιριάζει με την τοπική νομοθεσία.

Σχετικές ειδήσεις