Intro

μπόνους Happy Friday της 1xBet: χαρακτηριστικά και προϋποθέσεις

Счастливая пятница 1xBet
Αυτό το άρθρο σχετικά με την Happy Friday της 1xBet θα μιλήσει για μια αρκετά δημοφιλή και δελεαστική προσφορά. Εκτός από το μπόνους καλωσορίσματος, οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν και άλλα ενδιαφέροντα μπόνους από την 1xbet, τα οποία ο bookmaker προσφέρει απλόχερα στους παίκτες του στοιχήματος. Για ένα από αυτά θα μιλήσουμε σήμερα. Από το άρθρο θα μάθετε για τα χαρακτηριστικά του μπόνους, τους κανόνες στοιχηματισμού, τις προϋποθέσεις για τη λήψη του και άλλα σημαντικά σημεία

Logo 1xbet
100% μπόνους έως και 100 ευρώ

Εγγραφή στο 1xBetΕγγραφή στο 1xBet

Ο καλύτερος εναλλακτικός bookmaker αν η 1xbet δεν λειτουργεί στη χώρα σας:

Logo 22bet

100% μπόνους έως 122 EUR

“1xbet Happy Friday: 1xbet: Χαρακτηριστικά του μπόνους

Κάθε Παρασκευή, ο bookmaker 1xbet διοργανώνει μια προωθητική ενέργεια όπου μπορείτε να κερδίσετε έως και 100$*. Θα πρέπει να εγγραφείτε σε αυτό εντός 24 ωρών, συνήθως είναι από τις 00:00 έως τις 23:59. Ταυτόχρονα, πρέπει να έχετε χρόνο για να κάνετε κατάθεση και να στοιχηματίσετε το μπόνους. Το ποσό του μπόνους θα είναι πάντα ίσο με την κατάθεση που κάνατε την Παρασκευή (αλλά όχι περισσότερο από 100$*). Το μικρότερο ποσό για ένα μπόνους είναι 1$*. Για να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε το μπόνους σας, παρακαλούμε ελέγξτε εκ των προτέρων τις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Είναι επιθυμητό οι πληροφορίες σχετικά με εσάς να έχουν εισαχθεί στα κατάλληλα πεδία του προφίλ και ο ίδιος ο λογαριασμός – επαληθευμένος. Επίσης, κατά την εγγραφή μην ξεχάσετε να τσεκάρετε το πλαίσιο για να συμφωνήσετε να συμμετέχετε σε προσφορές μπόνους για αθλητικές διοργανώσεις. Σας συνιστούμε να διαβάσετε εκ των προτέρων τους κανόνες προώθησης, ώστε να μη χάνετε πολύτιμα λεπτά την Παρασκευή.

1xBet Lucky Friday Bonus: προϋποθέσεις για τη λήψη του

Για να λάβετε το μπόνους (για λεπτομέρειες σχετικά με τον λογαριασμό μπόνους 1xbet στο άρθρο), πρέπει να είστε ενεργός χρήστης και να κάνετε καθημερινές ενέργειες στον λογαριασμό. Δηλαδή να κάνετε τουλάχιστον ένα ελάχιστο στοίχημα, αλλά κάθε μέρα. Και επίσης μέσα σε μια ημέρα (συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής) να εκτελείτε 3 απλά βήματα:

  1. Εγγραφείτε για την προωθητική ενέργεια.
  2. Κάντε μια κατάθεση και λάβετε αυτόματα ένα μπόνους ίσο με την κατάθεση στον λογαριασμό μπόνους σας, αλλά όχι περισσότερο από 100$*. Το ελάχιστο ποσό κατάθεσης για να λάβετε το μπόνους είναι $1*.
  3. Κερδίστε πίσω το μπόνους.

Σημειώστε ότι το μπόνους είναι διαθέσιμο μόνο μία φορά ανά παίκτη. Επίσης, αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες προσφορές Счастливая пятница от 1хБет

“1xbet Happy Friday”: κανόνες στοιχηματισμού

Θα ήταν πολύ εύκολο αν το μπόνους που λαμβάνετε μπορούσε απλά να αποσυρθεί. Πρέπει να στοιχηματιστεί. Μέχρι να εκπληρωθούν όλοι οι όροι στοιχηματισμού, δεν είναι δυνατή η ανάληψη των χρημάτων από τον λογαριασμό μπόνους. Έτσι, πώς στοιχηματίζετε το μπόνους της 1xBet Lucky Friday Η βασική προϋπόθεση είναι – πρέπει να το κάνετε την Παρασκευή! Αυτό σημαίνει ότι τα αποτελέσματα των γεγονότων στα οποία στοιχηματίζετε πρέπει επίσης να ανακοινωθούν την Παρασκευή. Διαφορετικά, δεν θα προσμετρηθούν στους όρους στοιχηματισμού και απλώς θα καούν. Έτσι, για να ικανοποιήσετε τις προϋποθέσεις, πρέπει να στοιχηματίσετε ένα ποσό μπόνους 3 φορές. Δηλαδή, αν λάβατε ένα μπόνους $50*, στοιχηματίστε $150*. Το στοίχημα πρέπει να είναι τύπου express, ώστε να γνωρίζετε το αποτέλεσμα εντός 24 ωρών. Κάθε παρολί πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 γεγονότα. Κάθε γεγονός έχει ελάχιστη απόδοση 1,4. Το σχήμα για τον στοιχηματισμό του μπόνους 1xBet Lucky Friday έχει ως εξής:

  1. Σχηματίστε ένα κουπόνι σύμφωνα με όλους τους κανόνες.
  2. Εισάγετε το ποσό του στοιχήματος.
  3. Επιλέξτε έναν λογαριασμό μπόνους.
  4. Κάντε κλικ στο “Τοποθετήστε ένα στοίχημα”.

Το επόμενο κουπόνι μπορεί να τοποθετηθεί μόνο αφού γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του προηγούμενου. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι πρέπει να καταθέσετε ολόκληρο το ποσό του μπόνους πριν μπορέσετε να κάνετε ανάληψη από το λογαριασμό σας στο παιχνίδι. Διαφορετικά, όλα τα μπόνους και τα κέρδη από αυτά τα κεφάλαια θα καταπέσουν. Έχετε επίσης κατά νου ότι τα στοιχήματα στα οποία γίνεται επιστροφή δεν υπολογίζονται Акции и бонусы 1хБет

1xBet Black Friday μπόνους

Πολλοί παίκτες συχνά μπερδεύουν τις δύο ονομασίες, Black Friday και Happy Friday 1xbet, νομίζοντας λανθασμένα ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές προσφορές. Ωστόσο, ας είμαστε ξεκάθαροι σε αυτό το σημείο. Πρόκειται για την ίδια προωθητική ενέργεια που πραγματοποιεί η 1xbet τις Παρασκευές. Απλώς, όταν δημιουργήθηκε, ονομαζόταν Black Friday της 1xBet και στη συνέχεια (προσωρινά το 2018) ο bookmaker άλλαξε το όνομά της σε Happy. Ως εκ τούτου, η ονομασία “Black Friday” είναι παρωχημένη. Ωστόσο, εκεί τελείωσαν όλες οι αλλαγές, οι κανόνες παρέμειναν οι ίδιοι. *Ή το ισοδύναμο σε τοπικό νόμισμα.

Σχετικές ειδήσεις